Meg kell még nézni párszor, hogy letisztuljon...
Ma este meg a Szárnyas fejvadász, Drakula (Oldman, Hopkins) kombó a terv...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 17., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 17., szerda 11:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 17., szerda 11:44
Azért most irigyellek, hogy ezeket a filmeket csak most láttadnmate írta:Alapművek pótlása, vol. 1![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 17., szerda 11:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 16., kedd 23:43
Itt van pár gondolat + statsentry írta: Láttam pár napja/hete a trailert. Aztaleborultszivarvégit.![]()
Amúgy ki volt az az elmeroggyant, aki kultuszfilmnek tekinti?!![]()
![]()
:
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 16., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 16., kedd 23:32
Láttam pár napja/hete a trailert. Aztaleborultszivarvégit.Remy írta:Nem rég kiadták a Sharknado című "műremeket", és azóta csak ömlengenek róla. Már Pacific Rim-es összehasonlítást is láttam, és ráadásul több pontot is kapott annál. Valamint kultusz filmes jelzővel is illették...
Úgyhogy ideje megnézni.
Még nem láttam. De lehet megnézem ha lesz időm. Utóbbi időben nagyon finnyás vagyok a filmekre. Túl sokat csalódtam bennük. Már csak tényleg nagyon jót nézek meg és csak akkor ha nagyon kedvem van hozzá. Szóval átlag havi 2-3 film kb.lordgabi írta:A rendező többi (Bosszú-trilógia) filmjével, hogy állsz amúgy?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 16., kedd 23:03
Eljött a pillanat, amikor tényleg egyetértés van, nekem is nagyon bejött (fél éve láttam kb.), egy erős nyolcas volt akkor, de majd valamikor újranézem a jövőben.sentry írta:Oldboy (Oldeuboi) - 2003
...
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 16., kedd 20:50
Nekem is ez volt a legnagyobb gondom a filmmel. Borzalmasan hosszú ehhez a langyi sztorihoz. Amúgy tök jól indult a film és kb fokozatosan gyengült, alig vártam, hogy vége legyen. Én is 6 körül adnék rá.Faust írta:Stone
Vadállatok
(Savages, 2012)
A sztoriban abszolút nincs 2 óra 21 perc, igencsak unalmas mű, de vannak kiemelkedően jó percei.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 16., kedd 20:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 16., kedd 15:35
Azt kifelejtetted, hogy egy rohadt nagy kliséhalmaz (van itt minden: korrupt zsaru, jófiú, rosszfiú, gazdag bombázó özvegy, kegyetlen bérgyilkos (bár ez a karakter a kevés pozitívum egyike)), és a fő motiváció, a nő pedig rohadt gyenge. Hát csinosnak csinos, de egy édes pofiért senki sem kockáztatja az életét, főleg nem két legjobb haver, akik jobban szeretik egymást, mint a csajt (ha nem így lenne, már rég kinyírta volna a vadállat a zöld pasitFaust írta:Vadállatok
(Savages, 2012)
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 16., kedd 15:28
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. július 16., kedd 12:57
Nagyon jó film nálam is.sentry írta:Oldboy (Oldeuboi) - 2003
Már régóta meg akartam nézni, végre időm és hangulatom is volt hozzá.
Remek film, bár nekem talán picit egyes helyeken lassú folyású volt. Viszont volt két jelenet, ami operatőri és rendezői munkában, egyszerűen a tökéletes kategória. A sztori is erősnek mondható, és teljesen kiszámíthatatlan a film végkimenetele és a színészek is jól alakítanak. Zene is nagyon jó! Két kedvencem is volt, ami a film alatt többször visszatér.
Kifejezetten jó film. Aki szereti a thrillert, akciót és drámát (mindhárom elegye) az feltétlen nézze meg.
Sokak számára alapmű és klasszikus. Nálam csak nagyon erősen javasolt.
8-9/10
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 16., kedd 12:34
én is ezt hittem, de szerintem nem volt rossz, megéri azt a másfélórát szerintemMásnaposok 3-at is gondolkodok, hogy egyáltalán megnézzem-e, a második részhez képest is biztos csökkent a színvonala...
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 16., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 16., kedd 7:35
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 15., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 15., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 15., hétfő 8:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 15., hétfő 8:05
Ez már csak személytől függ, hogy képes-e valaki úgy megnézni egy filmet, hogy közben nem hasonlítgatja össze egy másikkal, ami ráadásul nem is olyan stílusú. Ha valaki úgy ül le egy Tűzgyűrű/Transformers elé, hogy "na, itt az élet nagy kérdéseire választ kapok", akkor tuti, hogy bukta lesz az egész. A másik véglet az, amikor valaki ilyen Nagyfiúk című filmeken nő fel, majd belebotlik egy komolyabb alkotásba, és jön a válasz rá, hogy "húúú ez ritka szar volt"...Kisfiu írta: Kicsit kifakadtam most, mert irtózatosan nagy baromságnak tartom ezt a pontozgatást, legalábbis ebben a formában. Nem lehet összehasonlítani egy csak és kizárólag a látványra építő filmet egy animációs filmmel például vagy egy vígjátékkal.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem