Második félidőben nem ùgy néz ki... Csak találna egy gólt végre a Getafe...Csabi írta:az atletico ma is úgy játszik mint aki már hullafáradt.nem ismernek vesztett labdát.
Na mind1
Hopp! Még sem mind1
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 13., vasárnap 20:19
Második félidőben nem ùgy néz ki... Csak találna egy gólt végre a Getafe...Csabi írta:az atletico ma is úgy játszik mint aki már hullafáradt.nem ismernek vesztett labdát.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 13., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 13., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 13., vasárnap 19:05
Vérrel itatták őket semmi kétség és nagyon éhesek is, érzik a győzelmet, a siker ízét... ilyenkor pedig még jobban, még csak azért is beleadnak mindent, vért izzadva. Amikor számítani lehetett volna a kipukkadásra az január, február időszaka lett volna, de innen már nem fognak belesétálni egy tűbe sem. Végig csinálják ugyanilyen elhivatottsággal, már a vége közeledik és nagy fájdalom lenne most leereszteni. Simeone neme is fogja hagyni, hogy leeresszenek. Szerintem. Persze kikaphatnak ha valamelyik csapat a saját erősségüket fordítják ellenük és technikailag is föléjük nőnek.hunmadridista írta:Mindenki minden fordulóban arra számít, hogy kipukkad a matrac...én már nagyon nem alapozok erre...ezek nyerni és küzdeni nagyon tudnak...főleg, hogy most már az ő kezükben van a bajnokság sorsa...én képesnek tartom őket arra, hogy behúzzák az összes hátralevő meccsüket a bajnokságban...nem hiába ők a legkiegyensúlyozottabb csapat a spanyol bajnokságban idén és talán még Európában is...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 13., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 13., vasárnap 18:44
sztem annyira nem utálnak minket, hogy direkt inkább 3.-ak legyenekSzaki89 írta:ha az utolsó forduló úgy alakulna, hogy az atleti-nek nyernie kell, csak úgy bajnokok, akkor a barca megteszi nekik ezt a szívességet még akkor is ha úgy ők csak harmadikok lesznek?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 13., vasárnap 18:43
ebben az esetben tök mindegy hogy a barca mennyire motivált vagy nem az, az atletico elfogja érni azt az eredményt amivel bajnokok lesznek.Szaki89 írta:véleményetekre lennék kíváncsi!
ha az utolsó forduló úgy alakulna, hogy az atleti-nek nyernie kell, csak úgy bajnokok, akkor a barca megteszi nekik ezt a szívességet még akkor is ha úgy ők csak harmadikok lesznek?
HozzászólásSzerző: Szaki89 » 2014. április 13., vasárnap 18:41
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 13., vasárnap 15:45
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 13., vasárnap 15:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 13., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 13., vasárnap 12:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 13., vasárnap 12:19

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 13., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 13., vasárnap 11:58
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 13., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 13., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. április 13., vasárnap 11:49
inkább nyerjék ők gyengébb focival, mint mondjuk a barca csakis a bírói segítségnek köszönhetően.azt azért elég nehéz lesz feldolgozni, hogy lehet itt bajnokságot nyerni szögletekkel, 1-0-val, bekkeléssel
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 11:31
Hat ha nem mi, en konnyebben lenyelnem az o cimuket mint a barcaetDavieS írta:azt azért elég nehéz lesz feldolgozni, hogy lehet itt bajnokságot nyerni szögletekkel, 1-0-val, bekkeléssel - ha 2012-es RM bekkelt akkor az idei AtMa pláne- nem, ezt nem tudom lenyelni, mákos egy csapat ezek a matracosok azt mondjuk ki, na...
de sztem a végén akkor is a katalánokkal fogják nyomni a bajnoki döntőt - az ezüstért.![]()
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 13., vasárnap 11:00
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem