Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. április 26., kedd 16:48

Laptopguruk segítségét kérném, mert én már nem vagyok annyira képben a témában.
Ismerősöm venne laptopot, elég szűk a keret, olyan 130 körül fordítana rá..
Ami jó hír, hogy nem is gémer gép kell neki, irodai alkalmazások menjenek stabilan, meg netezni lehessen rajta.
Ami dilemma, hogy új legyen,vagy használt?
Na csak mert amit ennyiért adnak újat, ott szerintem a legsilányabb anyagokat használják, olyan aksival kombinálva, ami fél év múlva kuka..
Érdemesebb lenne használtat, de valami jobb márkát választani?
Esetleg valami megbízható webáruház? :)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 26., kedd 16:30

ANDS írta:
zsuninnyo írta:

….
Melle beujitottam egy Meze Classics 99-et, azt is tudom ajanlani, de az mar arban egy kategoriaval (hangzasban 2-3 kategoriaval) feljebb van, es az vezetekes. Ha mondjuk ugy akarsz zenet hallgatni, hogy igazi elmeny legyen, akkor viszont megeri (esetleg DAC + balanced kabellel emg jobb, de az mar annyival tobbet nem ad hozza, amennyibe kerul, szoval elhivatottsagot igenyel a beszerzesuk).
A Meze 99 nem bt -s… mellesleg a 100 ezer forintos kategória.
Abban viszont egy “buli” fejhallgató, mélykiemeléses karakterrel.

Amiket leírtál, azzal akár egyet is lehet érteni, csak még nem láttam, hogy leírta - e milyen zenét akar rajta hallgatni. Mert komoly zenéhez, jazzhez nem a legjobb választás, pláne, hogy mèg arról sem írt, miről fogja meghajtani, telóról, számítógépről, külső hangkártyás daccal, dedikált fejes erősïtővel.

Viszont ha kölcsönkapta és tetszik neki a hangja, meg kényelmesnek találja, akkor felesleges tovább keresgélni.

De ebben az árkategóriában, bt - vel szerintem talál Audiotechnika fejest is, pl. ATH- M50xBT vagy ATH- SR50 BT.

A külső dac és balanced kábel rangeteget tud hozzáadni, anyagiakban is, nem kellene elkezdenie erdőt járni, ha elég neki egy füles.
Igen, le is irtam egyreszt, hogy vezetekes, masreszt, hogy dragabb (a tobbit csak azert irtam hozza, mert igen bevisz a susnyasba, de ha az ember szeret zenet hallgantni, fantasztikus elmenyt tudnak ezek csinalni a zenehallgatasbol - nem csak akkor ha vkinek fantasztikus hallasa van -, en csak amultam es bamultam, amikor osszeraktam es meghallgattam az elso szamot).
Mivel BT-t keres elsosorban (es az arkategoria is ezt sugallja), ezert nyilvan a DAC meg ilyesmi szoba sem jon. Csak csatlakozni, es hallgatni. A Sony-t en csak azert ajanlom, mert nekem evek ota van, ismerosi korben is, es mindenkinek tokeletes meg mindig. A JBL-lel nincs tapasztalatom, ha tetszik neki persze, vegye.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. április 26., kedd 13:22

Nekem is xm3 van, én meg régen az irodába vettem a noise cancelling miatt :D
Amúgy kényelmes ha egész nap rajtad van akkor is, pedig szemüveges vagyok, és olcsóbb mint egy szem műtét
:mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. április 26., kedd 13:10

zsuninnyo írta:
portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.

Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC

Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
Ennyi penzert, ha bluetooth kell, akkor Sony wh-1000xm3. Lassan jon belole az 5os verzio is, nekem 4 eve ez a 3as van, es tokeletes az akksi, a hangzas es a minosege. Semmi baja azota sem, pedig atelt ezt-azt.
Melle beujitottam egy Meze Classics 99-et, azt is tudom ajanlani, de az mar arban egy kategoriaval (hangzasban 2-3 kategoriaval) feljebb van, es az vezetekes. Ha mondjuk ugy akarsz zenet hallgatni, hogy igazi elmeny legyen, akkor viszont megeri (esetleg DAC + balanced kabellel emg jobb, de az mar annyival tobbet nem ad hozza, amennyibe kerul, szoval elhivatottsagot igenyel a beszerzesuk).
Plusz 1 XM3-ra. Annyi, hogy nekem már kicsit meg kellett tákolni, mert alapvetően elég kicsi, a fejem meg nagy :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 26., kedd 12:50

Abszolút beszálló szintet keresek, nulláról indítva. Egy ilyet tesztelgetek most, kölcsönbe:
JBL Live 650BTNC
pontosan ilyenem van egy eve.

eleinte halknak ereztem, azota megszoktam.
akksi patent, nem rossz egyebkent.
ami idegesito, hogy a feher borzaszto konnyen koszolodik az anyaga miatt, illetve oldalt az ember haja felora utan ugy nez ki, mintha most kelt volna ki az agybol meg akkor is, ha par millis. :D

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. április 26., kedd 12:42

portillo írta: Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.

JBL Live 650BTNC

Van esetleg javaslat hasonló kategóriában, amit érdemes meghallgatni? Tudom, hogy a Bluetooth is rontja az élményt, de most egyelőre inkább olyat keresek, ami nem csak kábellel működik.
Ennyi penzert, ha bluetooth kell, akkor Sony wh-1000xm3. Lassan jon belole az 5os verzio is, nekem 4 eve ez a 3as van, es tokeletes az akksi, a hangzas es a minosege. Semmi baja azota sem, pedig atelt ezt-azt.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 26., kedd 12:04

Süti írta: Ha van valami régi eszközöd, ne igényelj. Ennél nagyobb elektronikai hulladékkal még sose találkoztam.
Sajnos új ügyfeleknek nincs olyan opció hogy nem. Nevetséges.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. április 26., kedd 11:43

Ha van valami régi eszközöd, ne igényelj. Ennél nagyobb elektronikai hulladékkal még sose találkoztam.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. április 26., kedd 10:07

Egyébként ezt igényelni kell külön valahol? Besétálok egy Telekom üzletbe, megmutatom, hogy évek óta előfizető vagyok (Mind tv, mind mobilszolgáltatás) és adnak egyet?
Online is lehet igényelni?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. április 26., kedd 8:58

Nyomorék Telekom TVs dobozra tudott valaki Netflixet erõszakolni? Hát nem hiszem el b+ hogy pont ez marad ki egy Chromecast eszközbõl.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 25., hétfő 21:21

Muttesd meg a szemed elotte :kalapos:
thereisonly1ronaldo

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2022. április 25., hétfő 20:01

ANDS írta:

JBL Live 650BTNC

Mire szeretnéd használni?
Leginkább otthon egy kis kikapcs, vagy olvasás mellé.
Szégyen a kukás, de hasznos.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 25., hétfő 18:47

Szep volt Kerlon, erre nem is gondoltam :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 25., hétfő 18:46

___Samy___ írta: Sracok! Kudludott mar valaki win11 alatt torrent problemakkal? Haver felrakta ezt a fost, azota meg minden torrentkliens csak a peer keresesig jut el, es mar kifogytam az otletekbol.

Defendernel kiveteleknel a kliens, tuzfalnal szinten, de azt lekapcsolva sem mukodik a dolog. A goolgle keresot mar szetturtam.
dugjátok be a zinternetet :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. április 25., hétfő 18:42

Sracok! Kudludott mar valaki win11 alatt torrent problemakkal? Haver felrakta ezt a fost, azota meg minden torrentkliens csak a peer keresesig jut el, es mar kifogytam az otletekbol.

Defendernel kiveteleknel a kliens, tuzfalnal szinten, de azt lekapcsolva sem mukodik a dolog. A goolgle keresot mar szetturtam.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 19., kedd 19:17

Faust írta: Mutsd meg te is a szemed, szivesen!
Megfogom a szemed Ró land :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 19., kedd 19:14

Mutsd meg te is a szemed, szivesen!

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2022. április 19., kedd 19:03

Fejhallgató pörgött kicsit a topikban, hátha van még hozzá ötlet.

JBL Live 650BTNC

Szégyen a kukás, de hasznos.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 11., hétfő 14:58

>:] :loveyou: :p :goat: :-* :-* :-* :-* :-* :-*

a határok és félelmek azért vannak, hogy leküzdd őket.
hehe könyve 2:18
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. április 11., hétfő 14:55

Egy utolso szarhazi vagy, de en igy szeretlek.

Vissza: