Edző és vezetőség
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Real Madrid believe that the fault is NOT just Carlo Ancelotti's.
They are disappointed in certain players, especially in the attack, and believe that they're also to blame. @relevo
They are disappointed in certain players, especially in the attack, and believe that they're also to blame. @relevo
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ha ez Carlonak megfelel, akkor oreg korara jobban jar ha a brazil pad helyett, a Budapest Babszinhazban vallal mukat.kiserik írta:És meg is érkeztünk egy sarkalatos ponthoz: Te ezt nem érted. Carlo soha nem volt a Real Madridnál főnök. Az utóbbi sok évben Mou és ZZ volt az az edző, akinek volt beleszólása a dolgokba.nzooli93 írta: Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.
Szerinted a Bernabeu népe Gulerre vagy Brahimra kíváncsi? Fenét. Mbappéra, Vinire meg Judera. Ők a sztárokat akarják látni, azért fizetnek. A RM edzőjének, Carlonak is, az a dolga, hogy valahogy össze rakja őket egy működő csapattá. A Don annó el is mondta, hogy ki akarta tenni Bale-t a csapatból, mert semmi haszna nem volt, de felülről nem engedték.
- Pad'em
Nem kérdés, hogy van hatalma a játékosok felett, biztos hogy nem buktatja senki de simán el tudom képzelni hogy voltak/vannak súrlódások, pláne ahogy látszódott hónapról hónapra hogy nem áll össze a történet. Bellingham csőrét pl fix böki, hogy tavaly kiderült róla, hogy egy klasszis hamis kilences csatár, idén meg bal vagy jobbközéppályás, védekező középpályás vagy épp ami kell. Ami amúgy az eddigi posztja volt korábban. Nyilván jött egy Mbappé így érthető, hogy nem ugyanaz a szerepe mint tavaly, de lehet sokszor kérte tőle Ancelotti, hogy maradjon középen ő meg dafke rohant előre, ilyesmik simán lehetnek. De csak találgatok.flori írta:Ilyenkor utólag már mindenki kurva okos. Nehezen tudom elképzelni, hogy Ancelottinak ne lenne hatalma a játékosok felett. Talán kicsit elkényelmesedett a viszony, átlépett a haveri szerepbe.Pad'em írta: Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.
Hehe remekül összefoglalta.
Megfáradt ez a kapcsolat, mindkét részről. Hálás lehetünk az olasznak, meg kell neki köszönni, mert aranykorszakot zárt. Szerencsére jó helyettese lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2025. április 9., szerda 20:49-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
És meg is érkeztünk egy sarkalatos ponthoz: Te ezt nem érted. Carlo soha nem volt a Real Madridnál főnök. Az utóbbi sok évben Mou és ZZ volt az az edző, akinek volt beleszólása a dolgokba.nzooli93 írta: Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.
Szerinted a Bernabeu népe Gulerre vagy Brahimra kíváncsi? Fenét. Mbappéra, Vinire meg Judera. Ők a sztárokat akarják látni, azért fizetnek. A RM edzőjének, Carlonak is, az a dolga, hogy valahogy össze rakja őket egy működő csapattá. A Don annó el is mondta, hogy ki akarta tenni Bale-t a csapatból, mert semmi haszna nem volt, de felülről nem engedték.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- flori
Ilyenkor utólag már mindenki kurva okos. Nehezen tudom elképzelni, hogy Ancelottinak ne lenne hatalma a játékosok felett. Talán kicsit elkényelmesedett a viszony, átlépett a haveri szerepbe.Pad'em írta: Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.
Megfáradt ez a kapcsolat, mindkét részről. Hálás lehetünk az olasznak, meg kell neki köszönni, mert aranykorszakot zárt. Szerencsére jó helyettese lesz.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Hát akkor gyere vissza Mourinho.
Rendet kéne rakni.
Rendet kéne rakni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- nzooli93
Mondjuk ezt nem ertem.Kinek panaszkodott? Nem o a fonok? Nem o a többszörös legendas edzo? Miert nem baszta le padra azt,aki nem csinalja a dolgat? Nem CR egyik se, kis fiatalok. Hat miert nem lep oda?Ha mindenki azt csinal amit akar,es garantálja nekik mindig a 90 percet ennek ellenére,akkor ne csodálkozzon szerintem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. április 9., szerda 20:22-kor.
- Pad'em
Posztolt is ma a Marcás Ramón Álvarez, hogy többször panaszkodott Ancelotti idén arra, hogy a játékosok nem hajtják végre a meccs előtt megbeszélt dolgokat. Szerintem fixen nem felhőtlen a viszony, többek közt Vinivel meg Judeal. Leginkább náluk tudom elképzelni a fentieket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem hittem volna, hogy valaha ezt irom, de 100%ban egyetertek. Szerintem itt komoly generacios problemak is vannak, Carlo korabban tokeletesen ertett a vilagklasszis, tapasztalt jatekosok nyelven es raerzett, hogy nem kell tulmenedzselni a jatekosokat, sem a palyan, sem azon kivul. Viszont ez a keret mar mas, itt nevelni is kene oket, megtanitani nekik alap mozgasokat, segiteni a fejlodesuket es adott esetben buntetni a nem Real Madridhoz illo viselkedest. Abban, hogy Vini helyzete idaig eszkalalodott, hogy Jude kapja a lapokat a folyamatos reklamaciok miatt, vagy az atletico elleni “unneplesben” vastagon benne van Ancelotti keze. En azt latom, hogy teljesen elvesztette az oltozot es nincs mar visszaut, a jatekosok egyre frusztraltabbak es a teljesitmenyuk hetre hetre gyatrabb.hehetheoriginal írta: Elég csak brahim fejével gondolkozni, beleélni magunkat a helyébe. Milyen hetei, meccsei voltak, mikor a mezőny legjobbja volt? Gólokat lőtt, védőket szopatott egymás után, aztán mi a köszönet?
Kövi meccs pad. Rodrigo lehet akármilyen súlytalan szar, amint felépül, brahim egyből pad.
Güli ugyanez, gólokat lőtt, kövi meccs, pad. Hetekig pályára se engedi.
Kisgolyo endre letamad, agresszív, nem szarozij, bebassza a gólt, a 2 perces lehetőségeivel. Mi a köszönet?
Igy nem lehet játékosokat menedzselni, fotelbu mondom. Mert elégedetlen lesz, mindenki látja belül, hogy ki hogy teljesít, kinek kéne játszania, a játékosok érzik, tudják ezt belül, egymás között.
Szét lett baszva az öltöző teljesen, és ez csakis az edző hibája.
Hogy binicius akárhogy viselkedik, játszatva van, nincsenek egyenlőséget, kivitelezés van.
Kurva nagy hibak lettek itt elkovetve, pedig ennek az edzőnek eddig mindig a pedagógiai érzéke volt kiemelkedő, értett a játékosok nyelvén, de ez egy kibaszott nagy csőd.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elég csak brahim fejével gondolkozni, beleélni magunkat a helyébe. Milyen hetei, meccsei voltak, mikor a mezőny legjobbja volt? Gólokat lőtt, védőket szopatott egymás után, aztán mi a köszönet?
Kövi meccs pad. Rodrigo lehet akármilyen súlytalan szar, amint felépül, brahim egyből pad.
Kisgolyo endre letamad, agresszív, nem szarozij, bebassza a gólt, a 2 perces lehetőségeivel. Mi a köszönet?
Igy nem lehet játékosokat menedzselni, fotelbu mondom. Mert elégedetlen lesz, mindenki látja belül, hogy ki hogy teljesít, kinek kéne játszania, a játékosok érzik, tudják ezt belül, egymás között.
Hogy binicius akárhogy viselkedik, játszatva van, nincsenek egyenlőséget, kivitelezés van.
Kurva nagy hibak lettek itt elkovetve, pedig ennek az edzőnek eddig mindig a pedagógiai érzéke volt kiemelkedő, értett a játékosok nyelvén, de ez egy kibaszott nagy csőd.
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Tudják ők is hogy nem jól működnek a dolgok, mi is látjuk, ők meg benne vannak.
Mikor Cebalos megköszönte Brahimnak hogy megmentette a padtól, abból is látszott hogy, érzik Ancelotti hogy kezeli a játékosokat. Vannak kedvencek és akik 1 hiba után büntit kapnak.
Mikor Cebalos megköszönte Brahimnak hogy megmentette a padtól, abból is látszott hogy, érzik Ancelotti hogy kezeli a játékosokat. Vannak kedvencek és akik 1 hiba után büntit kapnak.
Szerintem elfogytak fizikálisan is meg fejben is.Nem tudom, en rengeteg meccset nezek, de ilyen tanacstalansag ritkan van. Szerintem itt nagyon durvan ereztek a jatekosok is, mar a meccs elejen, hogy elmeccselte Carlo, amit nem is rejtettek veka ala.![]()
Ugye az egyikből jön a másik.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
p.csabi1 írta:Na azért nem kell belelátni dolgokat.realmadrid95 írta: Azt linkelte valaki, amikor Bellingham es Cama probalja gyozkodni Carlot a partvonalon? Konkretan ok probaltak a taktikat utasitani Ancelottinak.![]()
Ez hol győzködés?
Ilyen van minden meccsen.
Nem tudom, en rengeteg meccset nezek, de ilyen tanacstalansag ritkan van. Szerintem itt nagyon durvan ereztek a jatekosok is, mar a meccs elejen, hogy elmeccselte Carlo, amit nem is rejtettek veka ala.
Na azért nem kell belelátni dolgokat.realmadrid95 írta: Azt linkelte valaki, amikor Bellingham es Cama probalja gyozkodni Carlot a partvonalon? Konkretan ok probaltak a taktikat utasitani Ancelottinak.
Ez hol győzködés?
Ilyen van minden meccsen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://x.com/Joshua__Ubeku/status/1909891235906453990realmadrid95 írta: Azt linkelte valaki, amikor Bellingham es Cama probalja gyozkodni Carlot a partvonalon? Konkretan ok probaltak a taktikat utasitani Ancelottinak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.
Azt linkelte valaki, amikor Bellingham es Cama probalja gyozkodni Carlot a partvonalon? Konkretan ok probaltak a taktikat utasitani Ancelottinak.
Remelem marad az oreg es LV-vel is sikerul hosszabbitani
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
RealMadridFanatic írta:Valaki nagy troll, vagy Te, vagy Ancelotti.Realista24 írta: Breaking: Carlot was deeply affected by last night's defeat. He had originally planned to say goodbye at the end of the season, but this year’s results have been weighing heavily on him. He feels he owes to the Real Madrid fans, and has decided to see out his contract in order to bid farewell to the club in a fitting way.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Méltó módon, kupát meglehet nyerni,es a 4 pont sem behozhatatlan kategória. Lehetőség adott.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta: Breaking: Carlot was deeply affected by last night's defeat. He had originally planned to say goodbye at the end of the season, but this year’s results have been weighing heavily on him. He feels he owes to the Real Madrid fans, and has decided to see out his contract in order to bid farewell to the club in a fitting way.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams