FIFA

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: FIFA

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 5., hétfő 14:36

Jó a tartalék is,csak az aktív keretben legyen.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 14:35

padon kell ülni, vagy jó a tartalék is?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. január 5., hétfő 14:15

a keretben kell lennie az adott játékosnak, akkor megy vissza a fitness.
halálomig madridista leszek

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 14:06

Ez a fitnesz dolog hogy van? Van, amikor egy pihentetéssel 15-20 egységgel is nő, van amikor viszont egyáltalán nem. Mi kell hozzá? Nem sikerült még rájönnöm.

Tudom vannak fitnesz lapok, de ha tudom, nem használom.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 5., hétfő 13:45

zalkrisz írta:Egyébként nekem az az érdekes, ha egy nap sokat játszok és megtalálom a megfelelő taktikát, akkor volt olyan, hogy simán végigmentem vele úgy, hogy az első ligát is megnyertem veretlenül. Aztán lefeküdtem, másnap nekiálltam játszani, rögtön kiestem két ligát, majd egy másik taktikával kapaszkodtam vissza. Aztán másnap reggel ismét azzal is kiestem... Nem tudom ennyit számít e, hogy kiesik az ember a ritmusból, de valószínű igen.
Én a 14-ben az első osztályt majdnem megnyertem, utána meg rögtön visszazuhantam szépen sorba a 4. ligába, esélyem se volt még bent maradni se sehol :lol: Utána viszont visszakapaszkodva megnyertem az elsőt is. A 15-ből még hiányzik az első liga megnyerése, de már nagyon rajta vagyok :)
Kipróbáltam most egy-két kereskedési módszert, 20-30 ezerbe került amikbe befektettem, nem tartom kockázatosnak így ránézésre, aztán lehet rajtam marad minden, meglátjuk :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 13:29

Nem is az, hogy megsértődtem, sőt örülök neki, hisz győztem :mrgreen:
Csak érted, kicsit frusztrál, hogy jön a fullos kirakatcsapatával, aztán nincs mögötte semmi tudás.
Nem ide tartozik ez, de ez kicsit olyan, hogy gazdag szülők, pénz, meg menőség, hasonlók, de mögötte semmi érték. Sose szerettem az ilyen embereket.

Persze én is kaptam már ki, játszottam döntetlent, de jobban örültem annak a vereségnek, mert egy izgalmas csatában maradtam alul, egyenlő feltételek mellett, mint ennek a 7-0ás győzelemnek.

Egyébként egy éve nem nagyon játszottam fifával, az is 13-as volt. Én is először menedzser móddal kezdtem, de azt is amatőrön és szép lassan állítottam felfele a nehézséget. Nagyon számít az is, hogy mennyire van ráhangolódva az ember.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 5., hétfő 13:19

Engem az idegesít a legjobban, amikor meglövöm az első gólt, esetleg a másodikat, aztán rögtön kilépnek a meccsből... jó, oké, megkapom győzelemnek, de akkor is... Jah meg az is jó szokás, hogy ha hátrányban vannak a félidőben, akkor már szerintük a második félidő nem kell... akkor is kilépnek...

A legrosszabb az volt, hogy a meccs elején egyből nyomott az ellenfelem egy alt+f4-et.... a meccset nem számolta be a ligába, pontot és pénzt nem kaptam érte, mert ugye nem játszottunk semennyit, csak felálltunk középkezdéshez, viszont a játékosok contract-jából szépen vonta... kövire is azt a srácot dobta be, ugyanezt megcsinálta... -2 contract minden játékosomnál... asszem akkor 3 napig nem is fifáztam utána...

A legjobb viszont az volt, amikor belőttem a 80. percben a harmadik gólomat (3-0), az ellennek sokkal jobb csapata volt, világsztárok persze, aztán úgy begőzölt, hogy középkezdés után mindig csak hátrapasszolgatta a labdát, és Buffon így szerzett 3 vagy 4 öngólt :D

Mondjuk ez még a Fifa World csodálatos keretei között volt, karácsony óta már Fifa15 van nálam is, remélem itt nem lesznek ilyenek, egyelőre csak offline merem tolni, és élvezem a karriert :D

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. január 5., hétfő 13:13

Igazából ezen nem kell megsértődni, persze vannak csalók, de pl én csináltam olyat régen, hogy egyik profilomat meguntam, újat akartam kezdeni, ezért eladtam minden játékosomat, lett így jó sok pénzem. Aztán egy másik profillal elkezdtem játszani, ugye akkor legalsó ligák ismét, egy kb 30-as játékost feltettem annyi pénzért amennyi a másik profilomon van és megvettem így lett egy csomó pénzem rögtön az elején és jó játékosokkal kezdtem.

Felőlem úgy csalnak, ahogy akarnak. Én jobban félek az első osztályban egy olyantól, akinek átlag 75-as csapata van, mint akinek 90-es, mert ő nyilván nem véletlenül került oda, míg a másik lehet csak a jobb játékosainak köszönhetően.

Engem az zavar, hogy amikor gólt lő, akkor nagyképűsködik meg visszanézeti velem a gólt 25x, aztán mikor kap rá kettőt kilép a játékból. De ez van. Vagy amikor végigtámadom a meccset, kipattan a kapufáról üreskapura a szerencsétlen játékosaim mellérúgják, ez meg egy támadásból a végén gólt lő és nyer. De van fordítva is, volt olyan, hogy tényleg tök ügyes gyerekkel játszottam, úgy szopatott ahogy akart, mégsem jött neki össze a gól, pedig esélyem nem volt, 0-0 lett. Aztán a következő meccset megint vele játszottam és az első 20 percben vágtam 3-at, de olyanokat, hogy szöglet után kipattanó kapásgól, 30ról be a laposra, meg egy kipattanó a kapusról jó helyre. Utána megint közöm nem volt a meccshez. Vannak ilyenek. 7-0-nál már én se játszanék az tuti, bár én ha ki is kapok, hiába sokkal jobb nálam az első ligákban páran, a védekezést vágom annyira, hogy 1-2 legyen, a második is csak azért, mert már mindenkit előreküldtem. :)

Egyébként nekem az az érdekes, ha egy nap sokat játszok és megtalálom a megfelelő taktikát, akkor volt olyan, hogy simán végigmentem vele úgy, hogy az első ligát is megnyertem veretlenül. Aztán lefeküdtem, másnap nekiálltam játszani, rögtön kiestem két ligát, majd egy másik taktikával kapaszkodtam vissza. Aztán másnap reggel ismét azzal is kiestem... Nem tudom ennyit számít e, hogy kiesik az ember a ritmusból, de valószínű igen.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 13:01

Imádom az ilyen embereket, akik úgy élik ki magukat, hogy összevásárolják a legjobbakat, ki tudja hogyan a legalsó ligában. Nem tudom hogy, de biztos bedurcizott, aztán anyuci vette neki a zsetonokat. Mert hogy 10-12 évesnél nem idősebbek, az is biztos.
Aztán, amikor egy tök átlag csapattal 7-et baszok nekik, az 5. gól után már mást sem csinált, csak fogta középkezdésnél, és rárúgta a Drogbájával, ha megszerezte, egyből rárúgta. Biztos besértődött, hogy nem ő győz.
Nem tudom, de csak azt tudom elképzelni, hogy az ilyenek vagy agyonkényeztetett faszfejek, vagy egyéb életük sivárságát így elnyomni kívánó hülyegyerekek.

Bocs, csak nagyon felbasznak az ilyenek, akik azért vannak oda maguktól, hogy megveszik a legjobb játékosokat, valószínűleg nem a játékban szerzett pénzekből, aztán játszani meg nem tudnak. Csak ha épp összejön, hogy végigszlalomozik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 5., hétfő 12:40

ferni írta: :mrgreen:
Volt nekem Emenike- Doumbia- Musa támadótrióm is 41212ben :D
Az már több, mint gusztustalan :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 5., hétfő 12:33

pheco írta:
ferni írta:Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Én imádom őket, Doumbia meg Tosic nagyon durván jók.
Doumbia :lol: Nem tudom miért, de talán a Fifa 12 óta olyan csaló ez az ember, hogy az valami hihetetlen :lol: Musa is Cszka-s, ő is ritka csaló.
:mrgreen:
Volt nekem Emenike- Doumbia- Musa támadótrióm is 41212ben :D

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 5., hétfő 11:00

sucre írta:Nekem az altalad web app csak a fifa companiont adja ki... Egyebkent nem rossz a Companion, de az atigazolasoknal neha lefagy... Nálad is van ilyen?
Lehet valamit rosszul linkeltem nekem rendesen behozza, egy weben elérhető felületnek kéne lennie, a Companion a mobilos. Nem értem :kivagyhe: Esetleg próbáld meg másik bőngészőből elérni. A Companion néha nekem is lassú, de amint befejezte a töltést egy kis idő után újra jó. Lefagyni teljesen még nem fagyott, csak néha túl nagy a töltési ideje, de az sem olyan gyakori.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. január 5., hétfő 10:49

ferni írta:Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Doumbia :lol: Nem tudom miért, de talán a Fifa 12 óta olyan csaló ez az ember, hogy az valami hihetetlen :lol: Musa is Cszka-s, ő is ritka csaló.

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 5., hétfő 10:48

Nekem az altalad web app csak a fifa companiont adja ki... Egyebkent nem rossz a Companion, de az atigazolasoknal neha lefagy... Nálad is van ilyen?

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 5., hétfő 10:24

Én Xbox 360-on. Külsős rendszert én csak az elmített FIFA Companiont, és a FUT 15 web app-et ismerem, de mindkettő nagyon jól használható. :)

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 5., hétfő 7:40

Egyébként ti milyen platformon játszotok?
És tudtok valamilyen külsős rendszerről, amin lehet üzletelni (pl telóra Fifa Companion)? :)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 5., hétfő 0:24

Okés! köszi a tippeket, kipróbálom majd.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. január 5., hétfő 0:13

Na én velük írtom a népet: http://www.futhead.com/15/squads/14208741/
Csak ajánlani tudom, és ha Marchisio túl drága Romulo is tökéletesen passzol oda.
Van A csapatom is, akik drágábbak sokkal, de szeretek ezzel a belinkelt csapattal játszani nagyon.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. január 5., hétfő 0:06

Nekem akkor makkom volt, hogy mikor Xbox-on elkezdtem fifázni (5 napja), a kezdő csapatom tele volt franciával. Mondanom se kell, azóta csak franciákat veszek :D Bár 1-2 helyen hiányos még a csapat, de ez a Varane-Sakho duó hátul adja, elől meg Griezmann valami isten... DE középre Cabaye és jó vételnek bizonyult. A legújabb kiszemeltem Matuidi, 2k körül mozog az ára :)

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 4., vasárnap 23:52

ferni írta: nekem van egy kb 10.000 értékű csapatom, akikkel bárkivel felveszem a versenyt, később belinkelem majd.
Én is erre esküszöm. Diego Alves-Carvajal,Varane,Pique,Coentrao(A.Moreno)-Khedira-Feghouli,Griezmann-Isco-Dos Santos,Rodrigo. 4-1-2-1-2 a felállás.Padon Jesé meg Deulofeu bármikor veszélyes, iszonyat gyorsak, főleg egy fáradt védelem ellen megfoghatatlanok. Uche/Cerci még előre, bár a két csatárt nem szívesen kapom le.

Vissza: