Aguero az kb a legalja mindennekhehetheoriginal írta: En azt nem ertem hogy lehet valaki ennyire gyenge es tartas, buszkeseg nelkuli mint ez a 130 centis kis aguero, egyutt unnepel, mintha barmi koze lenne hozza![]()

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 21., szerda 11:13
Aguero az kb a legalja mindennekhehetheoriginal írta: En azt nem ertem hogy lehet valaki ennyire gyenge es tartas, buszkeseg nelkuli mint ez a 130 centis kis aguero, egyutt unnepel, mintha barmi koze lenne hozza![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 21., szerda 9:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. december 21., szerda 8:58
Ez pontosan így van.Gondolom egy kis kokó is bedurrant nekik.semmi egyszeruen egy taplo cigany nep, eleg rajuk nezni
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 21., szerda 8:57
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 21., szerda 8:56
Mit értesz süllyesztő alatt? Stabil első számú az Aston Villában. Nem rossz kapus ő, sőt, de valóban kezd átesni a ló túloldalára. Szerintem egy ilyen rövid torna alatt az is számít, hogy kinek voltak nagy pillanatai, és Martinez nem kicsit mentett itt a döntőben vagy az auszik ellen sem, ráadásul pont a végén. Na meg persze a tizenegyespárbajok... Biztos az is nyomott a latba, hogy ők nyertek, nem a horvátok. Összességében szerintem adható volt az aranykesztyű.R. Carlos írta:Volt valami elemzés is, amit az elődöntő során Hajdú B. felolvasott, hogy 7 lövés ment a kapujára és abból talán 5-öt be is nyelt. Egy világi lúzer a fickó, és az elnyomottságát most először élheti ki, mivel a csapat hozott neki egyéni- és csapattrófeát is. Két év múlva amúgy süllyesztő, nem hiába volt az Arsenal 3. számú kapusa. Szégyen, hogy egy ilyen világbajnok lehet és, hogy nem Livakovic kapta a díjat az is az.hehetheoriginal írta: Milyen szint? aki 2 ora alatt 4 golt tett el a szeme koze?![]()
Azt lehet is kicsufolni![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 21., szerda 8:54
semmi egyszeruen egy taplo cigany nep, eleg rajuk neznidzsi91 írta:Pad'em írta: Ez se rossz, Mbappé lángoló koporsó az ünnepélyende mi bajuk van mbappéval?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 21., szerda 8:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2022. december 21., szerda 8:13
Volt valami elemzés is, amit az elődöntő során Hajdú B. felolvasott, hogy 7 lövés ment a kapujára és abból talán 5-öt be is nyelt. Egy világi lúzer a fickó, és az elnyomottságát most először élheti ki, mivel a csapat hozott neki egyéni- és csapattrófeát is. Két év múlva amúgy süllyesztő, nem hiába volt az Arsenal 3. számú kapusa. Szégyen, hogy egy ilyen világbajnok lehet és, hogy nem Livakovic kapta a díjat az is az.hehetheoriginal írta: Milyen szint? aki 2 ora alatt 4 golt tett el a szeme koze?![]()
Azt lehet is kicsufolni![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. december 21., szerda 7:58
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. december 21., szerda 7:47
Lattad te Chilavert-et?dzsi91 írta:Ez a kép amirol nincs levágva messi nagyot fog menni a psg öltözőben
Amúgy ez vadparaszt kapus szerintem én egy ilyen nyomorúltat még mem basztam ebben a sportban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 21., szerda 7:06
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. december 21., szerda 5:29
HozzászólásSzerző: istimester » 2022. december 21., szerda 0:38
Győzni is tudni kell.dzsi91 írta:Pad'em írta: Ez se rossz, Mbappé lángoló koporsó az ünnepélyende mi bajuk van mbappéval?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 20., kedd 23:45
Pad'em írta: Ez se rossz, Mbappé lángoló koporsó az ünnepélyen
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. december 20., kedd 23:10
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 20., kedd 21:11
Ez a kép amirol nincs levágva messi nagyot fog menni a psg öltözőbenRemy írta:Pózol ez mindenkivel folyamatosan.hehetheoriginal írta: Saltbay vagy miatosz legnagyobb haverek infantilissel btw
Közben Emiliano Martinez
Ember. Az a szint.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. december 20., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 20., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 20., kedd 20:54
Milyen szint? aki 2 ora alatt 4 golt tett el a szeme koze?Remy írta:Pózol ez mindenkivel folyamatosan.hehetheoriginal írta: Saltbay vagy miatosz legnagyobb haverek infantilissel btw
Közben Emiliano Martinez
Ember. Az a szint.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 20., kedd 20:52
Pózol ez mindenkivel folyamatosan.hehetheoriginal írta: Saltbay vagy miatosz legnagyobb haverek infantilissel btw
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem