Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Nem vicc, Wolverine trailere annyira nem fog meg és az Origins sem volt szerintem nagy szám, mondhatni nagyon gyenge volt.
Remélem, hogy ez csak vicc volt.nmate írta:Pacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na, őket elfejtettem... ilyenek minek kellettek?az a két tudós idióta is rohadtul idegesített végig.
tetszett,tetszett,de szerintem nagyon elszabták.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Egy kicsit több, mint 2 órás filmnél, ez általában jót jelentmocsok írta:hát nem tudom.
és csak úgy elrepül ez a két óra.

Ne máárNzedge írta:vagy a mr szervkereskedő

Holnap beülsz a moziba és készPacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na azokat veszett mód rühellemmocsok írta:ennél a transformers jobb volt.

Pacific Rimen meg egyre jobban agyalok, már jobban érdekel, mint a Wolverine.

- mocsok
hát nem tudom.
beülök a 3d-s szemüveggel. várom a csodát hogy ez nagyot fog szólni és csak úgy elrepül ez a két óra.
elkezdődik, oké. egész jó.
aztán valahogy vége is lett az érdekes résznek, nem történt semmi.
az a két tudós idióta is rohadtul idegesített végig.
sablonos, nyálas. untam az egészet.
ennél a transformers jobb volt.
mindegy, biztos magasra tettem a lécet.
beülök a 3d-s szemüveggel. várom a csodát hogy ez nagyot fog szólni és csak úgy elrepül ez a két óra.
elkezdődik, oké. egész jó.
aztán valahogy vége is lett az érdekes résznek, nem történt semmi.
az a két tudós idióta is rohadtul idegesített végig.
sablonos, nyálas. untam az egészet.
ennél a transformers jobb volt.
mindegy, biztos magasra tettem a lécet.

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is megnéztem kb 1 hete.Nekem tetszett,bár voltak dolgok amik nagyon idegesítettek.Elég sok ilyen dolog volt amúgy.(pl miért volt olyan érzésem,hogy egy-két karakternek egy mezei vígjátékban lett volna a helye?mocsok írta:tűzgyűrű
megnéztem.
misztik, ez szar volt.

de nekem így is egy 7.5/10,ami nálam nem számít rossznak, hiszen eddig a max a 9 volt.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
mocsok írta:tűzgyűrű
megnéztem.
misztik, ez szar volt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Te amúgy melyik bolygóról jöttél? Project X 10/10, Pacific Rim meg szar?
Ne lepődj meg, ha holnapra át lesz írva a neved mocsokról delmocsokra.
Ne lepődj meg, ha holnapra át lesz írva a neved mocsokról delmocsokra.

- mocsok
tűzgyűrű
megnéztem.
misztik, ez szar volt.
megnéztem.
misztik, ez szar volt.

- Remy
- Kapcsolat:
Azért egy James Hunt is befigyel melletteSierra írta:Új filmmel jelentkezik Ron Howard!
Bírom a csávó filmjeit, ráadásul ez is jónak ígérkezik, Niki Lauda életrajza a téma. Várós.

Doktor Strange
Ahogy telnek az évek, úgy kerülnek előtérbe az újabbnál-újabb szuperhősök a filmvilágban. A nem rég bejelentett új hős a Marvel csapatát erősíti, és ha csak fele olyan minőségi filmet fog kapni, mint mondjuk a Vasember, (miért ne kapna), akkor óriásit fog durranni. Doctor Strange elvarázsol bennünket.
Vannak titkos világok is a Földön, illetve az univerzumban, és nem mindegyik láthatjuk a szemünkkel, pedig lehet, hogy éppen az orrunk előtt történnek dolgok. Doktor Strange rejtélyes úton jár Tibetbe, ahol rálelhet a testében lakozó erőre, mellyel védelmezheti a Földet, és megállíthatja a gonoszt...
Amíg a mozifilmre várunk, addig Frank Paur és Jay Oliva alkotását boncolgathatjuk, és általuk megismerhetjük az említett hőst, mi több az ellenfelét is, aki várhatóan a filmben is a doktor ellen fog ügyködni. Igen, Dormammuról van szó, aki meglehetősen erősnek tűnik így elsőre, és ezt az animációs filmben is megmutatta.
No, tehát kapunk egy eredettörténetet, melyben megtudjuk, hogy Dr. Strangeből, hogy lesz a Föld legfőbb varázslója és védelmezője. Ezt egy viszonylag hosszú, de semmiképp sem unalmas időszakban mutatják be, mely tocsog a karakterdrámában. Eddig mind szép és jó, de amikor sor kerül az „átalakulásra”, akkor beindul az úthenger, és sajnos el is szabadul, és szinte mindent tönkretesz. Olivaék átestek a ló túloldalára és egy meglepően összecsapott lezárást készítettek az amúgy érdekes rajzfilmhez, és mellyel az összképet alaposan elcsúfították.
Grafikailag többnyire rendben volt, de azért lehetett volna még mit foltozni rajta. Viszont az bátran kijelenthető, hogy ha ebből film készül, és a CGI rendben lesz, akkor a látvány világ úgy fog elvarázsolni bennünket, mint Dr. Strange az ellenfeleit.
A Doktor Strange nem a legerősebb szuperhős rajzfilm, de kétségkívül hasznos darab, ha megszeretnénk ismerni a mágust, és éppen ezért ajánlom minden képregényszerető embernek. 6,5/10
Gyilkosságba hajszolva
Steven Segal rezzenéstelen arccal csontokat tör, és pisztollyal keménykedik, majd eléri a célját. A kissé meghízott akciósztár a DVD filmek legaljához adja már csak a nevét, és ezért sokszor kikerül az emberek látóköréből, de talán ez már nem is baj.
Ruslan Drachev, a volt alvilági nagyágyú néhány éve leszámolt az addigi életével, hogy beilleszkedjen az átlagemberek közé. Minden rendben is ment egészen addig, amíg a lányát brutális támadás nem érte. Ruslan elhatározta, hogy még utoljára visszatér az alvilágba, hogy a bosszúja utolérje a támadókat…
Volt idő mikor Segal neve garancia volt a sikeres akciómozira, de ennek már réges-rég vége. Jelen pillanatban azon ügyködik, hogy minél mélyebbre süllyedjen és igazi ZS kategóriás filmekhez adja a nevét. A gyilkosságba hajszolva tipikus példája annak a filmnek, amit az ember nem néz meg önszántából, mert tudja, hogy az esélye annak, hogy jól szórakozzon egyenlő a nullával. No, de akkor mégis miért lesné meg bárki is ezt a filmet?
Nyaralás közepette, az éjjeli órákban, amikor nem tud aludni az ember a forróságtól úgy dönt, hogy bekapcsolja a TV-t és megnézi az első filmet, amit kidob egy adott csatorna. Így történt ez velem, és így jutottam el a Gyilkosságba hajszolva című „műremekhez”.
A film annyira gyenge, hogy nincs egy jelenete se, ami feszültséget vagy bármiféle izgalmat váltana ki a nézőből. Egyszerűen csak telnek a percek, és előre látjuk a következő lépéseket, és nézzük, ahogy Segal nevetségessé teszi magát a filmvásznon.
Szerencsére a játékidő rövid, így hamar átvészeljük az ökörködést. Ezenfelül ha másra nem is, de elálmosítónak jó volt a film, de tényleg semmi többre nem alkalmas. Nem ajánlott megtekinteni. 2,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Új filmmel jelentkezik Ron Howard!
Bírom a csávó filmjeit, ráadásul ez is jónak ígérkezik, Niki Lauda életrajza a téma. Várós.

- Remy
- Kapcsolat:
Egyrészt ha Batmanről van szó nem feltétlenül Baleből kell kiindulni, mert anno Keaton is remekül hozta a szerepet. Lényeg azon van, hogy milyen stílusú Batmant akarnak belerakni az Acélember 2-be. Én személy szerint egy kigyúrt Arkham játék féle denevért látnék szívesen, akinek a puszta megjelenése erőt sugároz.cart írta:Elég kockázatos, amit csinál a DC. Ilyen rohammunkában gyártani a filmeket, hogy jöhessen a Justice League nekem vakvágánynak tűnik. Ráadásul Batman sincsen, minimum az lenne, hogy Bale elé egy üres csekket leraknék, hátha elvállalja még a Szuperman + Justice League párost, utána már elég öreg is lesz, hogy más vegye át a helyét. Gondolom azért rakják be a másik filmbe is, hogy egyúttal Batmant is fölvezessék, ez kb olyan, mintha az Avengersben valami random figura játszaná Vasembert. Ilyen karizmatikus szerepre jól felépített karaktert kell választani, nem valami zsákbamacska szereplőt. Amúgy meg remélem lassan megunják már a szuperhős filmeket, elég unalmas kezd már lenni.Remy írta:Nem biztos, hogy olyan jó ötlet az látva az Acélember megosztó kritikáit. Jobb így szerintem, hogy mellécsapnak egy másik hőst. Bár a nagy kérdés, hogy vajon ki lesz Batman?
Nolan Batmanjét meg "el kell felejteni", az lezárult, és nincs semmi köze a most készülő DC univerzumhoz.
Amúgy ezt sosem értettem, hogy miért kezd unalmas lenni a szuperhős film. Senki nem kötelez rá, hogy odaülj és megnézd. Ebben van a pénz, bár ez része nagyon nem érdekel, az viszont annál inkább, hogy a mai technológiával elképesztően szórakoztató filmeket tudnak készíteni a képregény hősökből. És szerencsére egyre többet akarnak a filmvászonra vinni, aminek őszintén nagyon örülök. Ennél jobb blockbustereket el sem lehet jelenleg képzelni. A lényeg viszont, hogy mind a Marvel, mind a Warner olyan filmeket adjanak ki a kezükből, ami minőséget képvisel, és eddig elég jól haladnak. (utóbbi persze kicsit le van maradva)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Elég kockázatos, amit csinál a DC. Ilyen rohammunkában gyártani a filmeket, hogy jöhessen a Justice League nekem vakvágánynak tűnik. Ráadásul Batman sincsen, minimum az lenne, hogy Bale elé egy üres csekket leraknék, hátha elvállalja még a Szuperman + Justice League párost, utána már elég öreg is lesz, hogy más vegye át a helyét. Gondolom azért rakják be a másik filmbe is, hogy egyúttal Batmant is fölvezessék, ez kb olyan, mintha az Avengersben valami random figura játszaná Vasembert. Ilyen karizmatikus szerepre jól felépített karaktert kell választani, nem valami zsákbamacska szereplőt. Amúgy meg remélem lassan megunják már a szuperhős filmeket, elég unalmas kezd már lenni.Remy írta:Nem biztos, hogy olyan jó ötlet az látva az Acélember megosztó kritikáit. Jobb így szerintem, hogy mellécsapnak egy másik hőst. Bár a nagy kérdés, hogy vajon ki lesz Batman?
RIPD legrosszabb film amit moziban láttam ever, ennyit elég is írni róla.
- Remy
- Kapcsolat:
Filmözön...
Gru 2
2010-ben a Gru óriási sikert aratott, mind a nézők körében, mind a pénztáraknál, így hamar biztossá vált, hogy itt bizony lesz folytatás. Az idei évben el is érkezett az a bizonyos második rész, ami bár nagyon jóra sikeredett, de már érződik rajta, hogy „na, ebből még egy kicsit a nézőknek, mert ez jó…”
Grutól segítséget kér az AntiGonosz Liga, hogy segítsen nekik elkapni az újdonsült gonosztevőt, aki egy egész kutatóközpontot képes elrabolni egy szempillantás alatt. A munka mellett a kopasz hősnek a saját félelmével is meg kell küzdenie, hogy boldoggá tegye a lányait…
Olyannyira érződik a folyatás íze, hogy az első perctől kezdve tudjuk, hogy mit fognak jobban nyomatni. Gru és a lányai egy kicsit háttérbe szorulnak, mert bár az alap story róluk szól, de már nem képesek elvinni a hátukon a filmet. Itt jönnek képbe a drága kis minionok, akik mára már közönség kedvencek lettek, valamint jövőre egy saját mozifilmet is kapnak, hiszen olyannyira Gruék fölé nőttek a kicsik, hogy nélkülük semmi nem lenne a film.
Persze mondhatjuk, hogy hozzátartoznak a filmez, és nélkülük tényleg nem lenne Gru, de kézzel fogható a minionok hatalomátvétele. Amikor a film leül egy pillanatra, akkor jönnek ők, ha poénkodni kell, akkor ismét feltűnnek, és ha nem történik semmi, akkor szintén ott vannak.
Ez jópofa meg minden, de inkább már a kisebb korosztály számára lesz felhőtlen szórakozás, mert míg az első rész a nagyobbaknak is szólt, addig a 2. rész már a kisebbeknek készült. (A Minion film meg pláne, bár ez nem jelenti azt, hogy a nagyok nem szórakoznak rajta jól). Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a mozijegy árát teljes mértékben megéri, és a hét bármely napján meg lehet nézni, mert vicces, szórakoztató, és fokozott tempót diktáló műről van szó.
A történetet ügyesen vitték a vászonra, mert bár sablonos a romantikus szál, de egy percig sem gondolkodunk ezen a játékidő alatt. A Gru 2 a folyatások rögös útját átvészelte, és nem fog a feledés homályába merülni. Még mindig a legjobb animációs filmek között szerepel. 7,5/10
A Zöld lámpás – A kezdet
Lauren Montgomery a Csodanő után a Zöld Lámpásnak is életet adott egy film keretein belül a 2009-es esztendőben. Ez a rajzfilm tökéletesen megmutatja, hogy miért olyan nehéz a filmvászonra vinni a DC képregényeket. Ezek a hősök egyszerűen kinőtték a Földet.
Hal Jordan pilóta elfogadja a különös idegen gyűrűjét, mely hatalmas energiával bír. Miután felhúzta a zöld színű gyűrűt, a kinézete megváltozott, és csatlakozott a Zöld Lámpások társaságához. A Lámpások az univerzum védelmezői, és az életüket az igazságnak szentelik. Jordant a magas rangú Sinestro mellé helyezik, ám a fiatal Lámpás hamar rájön, hogy a háttérben a hatalmas gonosz készülődik a világuralomra…
A Zöld Lámpás a DC képregények egyik alappillére volt, hiszen már 1940-ben megjelent az All Star Comicsban. A hőst Bill Finger és Martin Nodell alkotta meg. A hős sokáig csak képregényekben, illetve animációs film keretein belül jelent meg, de 2011-ben Martin Campbellnek „hála” sikerült a filmvászonra vinni Hal Jordan történetét. A film nem aratott nagy sikert.
A Zöld Lámpás története rendkívül tág, hiszen nem csak a Földön, illetve az Oa bolygón játszódik, hanem az univerzum minden egyes szegletében, így sosincs könnyű dolga annak a rendezőnek, valamint forgatókönyvírónak, aki foglalkozni szeretne vele. Montgomery bicskája is beletört, bár azért élvezhetőbb, mint a film.
A forgatókönyv kissé összecsapott, hiszen másodpercek alatt változnak a dolgok, és pillanatok alatt fejlődnek a karakterek. Ez sose jó egy filmnél. Kell időt szánni a felvezetésre, és kell hagyni, hogy kibontakozzon a karakter, főként, ha a főszereplőről beszélünk. Jelen esetben olyan gyorsan tanul Jordan, hogy azt még Flash is megirigyelné.
Az alapötlet jó, mert nagyvonalakban ezt kaptuk a mozifilmtől is, de sajnos a kivitelezés… Akcióból nincs hiány, de ez nem elég a felhőtlen szórakozáshoz. Ami viszont tetszetős, hogy Montgomery hű a megszokott rajzstílusához, és itt is azt kapjuk tőle. Egyszerű, de nagyszerű.
Végül pedig annyit, hogy a hibái ellenére is érdemes megnézni, mert egyáltalán nem unalmas, csak éppen összecsapott. Érdekes hős elevenedik meg benne, és én kíváncsian várom, hogy képes lesz-e egy mozifilmben is nagyot durranni a közeljövőben. 6,5/10
G.I. Joe - Megtorlás
A nagybetűs Hollywood, ahonnan a blockbusterek előszeretettel lépnek be a világ mozijaiba, hogy szórakoztassák a nézőket, mi több levegyék a lábukról őket, noha ez lenne a cél, de sajnos egyre több esetben csak félsikereket, vagy még azt sem érik el ezek a nagyköltségvetésű mozik. A G.I. Joe 2 éppen egy ilyen félresikerült alkotás.
A Joe-k sikerrel veszik az akadályokat, ám amikor Zartan hatalma az egekbe szökik, akkor az elit osztagnak sem osztanak sok jó lapot. Duke és csapata óriási veszteségekkel néz szemben, és a megmaradt katonáknak kell véghezvinni a lehetetlen, ami nem más, mint a világ pusztulása…
A G.I. Joe folytatását egy félresikerült házibulihoz tudnám hasonlítani, mely úgy kezdőik, hogy... "Channing Tatum és a Szikla a nappaliban, konzolozás közben várják a vendégeket. Az emberek sorra szállingóznak befelé a házba, de többen elkésnek, és vannak olyanok is, akik jelentéktelennek és ismeretlennek tűnnek. Olyan, mintha a ház elé ki lenne téve, hogy „ingyen buli”. No, de nagy nehezen a party beindul, ám a pia hatására sok-sok összetűzés robban ki a vendégek között, ami a tökéletes estét veszélyezteti. De még ezt is átvészelik, hiszen megérkeznek az öregek, Bruce Willis vezetésével, akik nyomban lecsillapítják a kedélyeket és elhintenek néhány poént, hogy javítsák a hangulatot. Ez részben sikerül is, de a balhék ismét kezdenek kibontakozni. A zene túl hangos, a játékpisztolyokkal zavarják a szomszédokat a vendégek, majd a felső tízezres társaság úgy gondolja, hogy itt az ideje „erőt” is fitogtatni. Egyik előveszi a szuper kütyüjét, amire a másik rákontrázik és így megy ez egészen addig, amíg tönkre nem cseszik az egész estét."
No, valahogy így lehetne jellemezni a filmet, aminek se színe, se szaga. Nincs feszültség, nincs szórakoztató hatása, ráadásul végtelenül buta is. The Rock és Willis úgy ahogy elmegy, de a többiek mind gyengék.
A G.I. Joe – Megtorlás a blockbuster filmek hátsó régióját erősíti, melyre csak sajnálni lehet a mozijegy árát. Egyszerűen kevés, és gyenge. 3,5/10

Gru 2
2010-ben a Gru óriási sikert aratott, mind a nézők körében, mind a pénztáraknál, így hamar biztossá vált, hogy itt bizony lesz folytatás. Az idei évben el is érkezett az a bizonyos második rész, ami bár nagyon jóra sikeredett, de már érződik rajta, hogy „na, ebből még egy kicsit a nézőknek, mert ez jó…”
Grutól segítséget kér az AntiGonosz Liga, hogy segítsen nekik elkapni az újdonsült gonosztevőt, aki egy egész kutatóközpontot képes elrabolni egy szempillantás alatt. A munka mellett a kopasz hősnek a saját félelmével is meg kell küzdenie, hogy boldoggá tegye a lányait…
Olyannyira érződik a folyatás íze, hogy az első perctől kezdve tudjuk, hogy mit fognak jobban nyomatni. Gru és a lányai egy kicsit háttérbe szorulnak, mert bár az alap story róluk szól, de már nem képesek elvinni a hátukon a filmet. Itt jönnek képbe a drága kis minionok, akik mára már közönség kedvencek lettek, valamint jövőre egy saját mozifilmet is kapnak, hiszen olyannyira Gruék fölé nőttek a kicsik, hogy nélkülük semmi nem lenne a film.
Persze mondhatjuk, hogy hozzátartoznak a filmez, és nélkülük tényleg nem lenne Gru, de kézzel fogható a minionok hatalomátvétele. Amikor a film leül egy pillanatra, akkor jönnek ők, ha poénkodni kell, akkor ismét feltűnnek, és ha nem történik semmi, akkor szintén ott vannak.
Ez jópofa meg minden, de inkább már a kisebb korosztály számára lesz felhőtlen szórakozás, mert míg az első rész a nagyobbaknak is szólt, addig a 2. rész már a kisebbeknek készült. (A Minion film meg pláne, bár ez nem jelenti azt, hogy a nagyok nem szórakoznak rajta jól). Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a mozijegy árát teljes mértékben megéri, és a hét bármely napján meg lehet nézni, mert vicces, szórakoztató, és fokozott tempót diktáló műről van szó.
A történetet ügyesen vitték a vászonra, mert bár sablonos a romantikus szál, de egy percig sem gondolkodunk ezen a játékidő alatt. A Gru 2 a folyatások rögös útját átvészelte, és nem fog a feledés homályába merülni. Még mindig a legjobb animációs filmek között szerepel. 7,5/10
A Zöld lámpás – A kezdet
Lauren Montgomery a Csodanő után a Zöld Lámpásnak is életet adott egy film keretein belül a 2009-es esztendőben. Ez a rajzfilm tökéletesen megmutatja, hogy miért olyan nehéz a filmvászonra vinni a DC képregényeket. Ezek a hősök egyszerűen kinőtték a Földet.
Hal Jordan pilóta elfogadja a különös idegen gyűrűjét, mely hatalmas energiával bír. Miután felhúzta a zöld színű gyűrűt, a kinézete megváltozott, és csatlakozott a Zöld Lámpások társaságához. A Lámpások az univerzum védelmezői, és az életüket az igazságnak szentelik. Jordant a magas rangú Sinestro mellé helyezik, ám a fiatal Lámpás hamar rájön, hogy a háttérben a hatalmas gonosz készülődik a világuralomra…
A Zöld Lámpás a DC képregények egyik alappillére volt, hiszen már 1940-ben megjelent az All Star Comicsban. A hőst Bill Finger és Martin Nodell alkotta meg. A hős sokáig csak képregényekben, illetve animációs film keretein belül jelent meg, de 2011-ben Martin Campbellnek „hála” sikerült a filmvászonra vinni Hal Jordan történetét. A film nem aratott nagy sikert.
A Zöld Lámpás története rendkívül tág, hiszen nem csak a Földön, illetve az Oa bolygón játszódik, hanem az univerzum minden egyes szegletében, így sosincs könnyű dolga annak a rendezőnek, valamint forgatókönyvírónak, aki foglalkozni szeretne vele. Montgomery bicskája is beletört, bár azért élvezhetőbb, mint a film.
A forgatókönyv kissé összecsapott, hiszen másodpercek alatt változnak a dolgok, és pillanatok alatt fejlődnek a karakterek. Ez sose jó egy filmnél. Kell időt szánni a felvezetésre, és kell hagyni, hogy kibontakozzon a karakter, főként, ha a főszereplőről beszélünk. Jelen esetben olyan gyorsan tanul Jordan, hogy azt még Flash is megirigyelné.
Az alapötlet jó, mert nagyvonalakban ezt kaptuk a mozifilmtől is, de sajnos a kivitelezés… Akcióból nincs hiány, de ez nem elég a felhőtlen szórakozáshoz. Ami viszont tetszetős, hogy Montgomery hű a megszokott rajzstílusához, és itt is azt kapjuk tőle. Egyszerű, de nagyszerű.
Végül pedig annyit, hogy a hibái ellenére is érdemes megnézni, mert egyáltalán nem unalmas, csak éppen összecsapott. Érdekes hős elevenedik meg benne, és én kíváncsian várom, hogy képes lesz-e egy mozifilmben is nagyot durranni a közeljövőben. 6,5/10
G.I. Joe - Megtorlás
A nagybetűs Hollywood, ahonnan a blockbusterek előszeretettel lépnek be a világ mozijaiba, hogy szórakoztassák a nézőket, mi több levegyék a lábukról őket, noha ez lenne a cél, de sajnos egyre több esetben csak félsikereket, vagy még azt sem érik el ezek a nagyköltségvetésű mozik. A G.I. Joe 2 éppen egy ilyen félresikerült alkotás.
A Joe-k sikerrel veszik az akadályokat, ám amikor Zartan hatalma az egekbe szökik, akkor az elit osztagnak sem osztanak sok jó lapot. Duke és csapata óriási veszteségekkel néz szemben, és a megmaradt katonáknak kell véghezvinni a lehetetlen, ami nem más, mint a világ pusztulása…
A G.I. Joe folytatását egy félresikerült házibulihoz tudnám hasonlítani, mely úgy kezdőik, hogy... "Channing Tatum és a Szikla a nappaliban, konzolozás közben várják a vendégeket. Az emberek sorra szállingóznak befelé a házba, de többen elkésnek, és vannak olyanok is, akik jelentéktelennek és ismeretlennek tűnnek. Olyan, mintha a ház elé ki lenne téve, hogy „ingyen buli”. No, de nagy nehezen a party beindul, ám a pia hatására sok-sok összetűzés robban ki a vendégek között, ami a tökéletes estét veszélyezteti. De még ezt is átvészelik, hiszen megérkeznek az öregek, Bruce Willis vezetésével, akik nyomban lecsillapítják a kedélyeket és elhintenek néhány poént, hogy javítsák a hangulatot. Ez részben sikerül is, de a balhék ismét kezdenek kibontakozni. A zene túl hangos, a játékpisztolyokkal zavarják a szomszédokat a vendégek, majd a felső tízezres társaság úgy gondolja, hogy itt az ideje „erőt” is fitogtatni. Egyik előveszi a szuper kütyüjét, amire a másik rákontrázik és így megy ez egészen addig, amíg tönkre nem cseszik az egész estét."
No, valahogy így lehetne jellemezni a filmet, aminek se színe, se szaga. Nincs feszültség, nincs szórakoztató hatása, ráadásul végtelenül buta is. The Rock és Willis úgy ahogy elmegy, de a többiek mind gyengék.
A G.I. Joe – Megtorlás a blockbuster filmek hátsó régióját erősíti, melyre csak sajnálni lehet a mozijegy árát. Egyszerűen kevés, és gyenge. 3,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Transz
Szerintem nagyon pöpec kis film lett ez. A színészek baromi jók, a sztori úgyszintén, nem nagyon van üresjárat, az a 100 perc végig leköti a nézőt. Bár nem olyan mindfuck-os mint az Eredet, vagy a Memento, viszont egy üde színfolt a mai bugyuta, csak a látványra építő tucatalkotások között. Az egyik legjobb film, amit az elmúlt hónapokban láttam.
7.5/10
Szerintem nagyon pöpec kis film lett ez. A színészek baromi jók, a sztori úgyszintén, nem nagyon van üresjárat, az a 100 perc végig leköti a nézőt. Bár nem olyan mindfuck-os mint az Eredet, vagy a Memento, viszont egy üde színfolt a mai bugyuta, csak a látványra építő tucatalkotások között. Az egyik legjobb film, amit az elmúlt hónapokban láttam.
7.5/10
- Remy
- Kapcsolat:
Nem biztos, hogy olyan jó ötlet az látva az Acélember megosztó kritikáit. Jobb így szerintem, hogy mellécsapnak egy másik hőst. Bár a nagy kérdés, hogy vajon ki lesz Batman?cart írta:Nem tudom, mennyire jó hír, hogy nem tudnak még egy önálló Szuperman filmet összehozni...Az eddigi legjobb Comic-Con hír! Batman ott lesz az Acélember 2-ben!
Remélem JGL szóba sem kerül, mert egyáltalán nem illik a karakterhez. Ő Nightwingként lenne tökéletes. Sokan most Armie Hammert mondogatják, mert elvileg régebben volt már szó róla, hogy ő lehet majd valamikor Batman, és hát itt az alkalom. Szerintem nem lenne rossz választás.
A magányos lovas
Gore Verbinski nem tud kilépni a saját árnyékából, és ezáltal a filmgyártás terén sem tud újat mutatni. Összegyúrta két korábbi alkotását, a Rangot és a Karib-tenger kalózait, majd elnevezte Magányos lovasnak.
Butch Cavendish a hírhedt bandita a csapata segítségével lemészárolja az őket követő rangereket, ám az egyik jelvényes elesett visszatér a való világba egy bizonyos Tonto nevezetű indián segítségével, akik együttes erővel állnak bosszút a rosszfiúkon…
Verbinski agyára ment a siker, mert úgy gondolta, hogy aki egyszer már a csúcson volt, az mindig is ott lesz. Ha ez így menne, akkor sokan készítenének tökéletes filmet, de mint tudjuk ez lehetetlen, és Verbinski is csak ember, és aki ráadásul most duplán is besült, mert nem elég, hogy óriási bukta lett a film, de ezek után a stúdiók kétszer is meggondolják, hogy adnak-e ismét 200 millió dollár feletti összeget a kezébe, hogy abból készítsen filmet.
A magányos lovas alapjába véve nem lett volna rossz, ha tudott volna olyan érzést kelteni, hogy „na, ezt még nem láttuk”. Nem tudott, sőt… Johnny Depp karaktere annyira egy másolat volt, hogy aki látta a Karib tenger filmeket, annak egyből a jó öreg Jack Sparrow jutott eszébe. Ez nem csoda, hiszen egy kiköpött másolat volt Tonto (egy kicsit gyengébb kiadásban).
Sajnos nem éreztük, azt, hogy ez a film új, ez a film adni szeretne nekünk valamit. Verbinskitől az egyetlen bátor lépés, hogy a westernhez nyúlt, mert a zsáner haldoklik, és elkél a jó western a népnek. De, amit Tarantino a Djangoból kihozott, azt Verbinski még csak megközelíteni sem tudta.
A magányos lovas se akciónak, se vígjátéknak, se kalandfilmnek nem jó. A storyt bő másfél órában lehetett volna tálalni, ehelyett majdnem két és fél órás lett a film. De oké, legyen… viszont akkor ki kéne tölteni a játékidőt, mert ha egy érdektelen, semmitmondó ökörködés lesz a film, akkor bizony nagyon kevés nézőnek fog bejönni. Sajnos nagyjából ez is lett a sorsa a filmnek, mert bár volt benne néhány ütős poén, meg néha-néha megvillant valami, de összességében hatalmas csalódás lett a film, még úgy is, hogy alapból nem voltak nagy elvárások vele kapcsolatban.
No, de a végére egy kis pozitívumot is írok, hogy ne látszódjak szőrösszívűnek. A fényképezés egyszerűen parádés a filmben, így legalább ezért érdemes megnézni. Valamint a színészek közül William Fichtner, Armie Hammer is jók voltak. (Deppet nem említem meg, mert ő tud ennél sokkal többet is, és rég nem ilyen gyenge filmekben kéne szerepelnie.) Összességében viszont nem több, mint 4/10, még akkor sem, ha a film utolsó 15-20 perce végre mutatott valami értékelhetőt is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nolan lesz a Batman/Superman film producere!
Na, de ezen én komolyan megijedtem: 7:24
Létezik ekkora easter egg? Ennyire megcsinálta vajon a Warner?
Na, de ezen én komolyan megijedtem: 7:24
Létezik ekkora easter egg? Ennyire megcsinálta vajon a Warner?