De fontosak a programok, csak nem mindegy hogy ki mondja. Vona 18-ra elvesztette a hitelességét. Mert néppártosodni akart és balosodni. Ami amúgy nem bűn, csak nem jó ötlet hirtelen ekkora irányt váltani, mert a szavazói nem követték, újak meg nem jöttek akkora számban.kierkegaard írta: Kutyát nem érdekelnek a programok.
2018ban a jobbiknak konkrét felzárkoztatási programja volt LEÍRVA és Vona Gabesz is több interjújában beszélt róla. Ki volt segítve? Nem. A putriban a cigányok majd biztos ilyenekről fognak olvasni vagy hallgatnak beszélgetéseket...Az ő nyelvük a közmunka és a krumpli.
Ha az ellenzéknek kell a szavazatuk akkor majd két krumplit adnak. A gyözelmet nem itt kell keresni.
Visszatérve, fontosak a programok, és korábban írta valaki, hogy a média lenne a 0. lépés, hát szerintem nem. Szerintem személyesen kéne lemenni vidékre és nem csak az aktivistáknak, hanem a vezető politikusoknak is, fórumokat tartani, beszélni a helyiekkel, programokat szervezni, és az ott hallottak mentén politizálni a parlamentbe. Nem lemenni a faluba, bólogatni meg igérgetni, aztán meg a 444-nek lenyilatkozni, hogy a vidékiek tájékozatlanok, egy zsák krumplival megvásárolhatók és így nehéz.
Pestről politizálva nem lehet megnyerni a vidéket. Meg amit korábban írtam, az ilyen patkányozás, ostobázás nagyon nem mutat jól, a lekezelő hozzáállás kurvára nagy hiba. Mondhatják a vidékire hogy tudatlan meg tájékozatlan, meg is van/lesz az eredménye.