(vegre egy hely, ahol nem csak annyirol van szo, hogy Buffon Buffon aranylabda es nem ertik, hogy a masodik felidoben mi tortent, hanem konkretan megmagyarazzak miert voltunk olyan kib.szott jok
Értékeld a legutóbbi meccset
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Uj teljes terjedelem podcastot csekkolta valaki? Egyebkent is szeretem oket, de ezt a BL dontovel kapcsolatos reszt most eleg rendesen odatettek. 
(vegre egy hely, ahol nem csak annyirol van szo, hogy Buffon Buffon aranylabda es nem ertik, hogy a masodik felidoben mi tortent, hanem konkretan megmagyarazzak miert voltunk olyan kib.szott jok
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fasza minosegu kepek a meccsrol es a tegnapi Bernabeus unneplesrol vannak valahol osszegyujtve?
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én nagyon adom amit írtál, jóllehet én is picit bekajáltam ezt a Juventus lufit, mert gyomorgörcsöm volt napokkal a meccsek előtt és valahogy nem mertem "tisztán" azt mondani, hogy igen, mi vagyunk az esélyesebbek. Pedig szinte minden poszton alázzuk őket, és a csapatunk is nagyon egységes. Valahogy még mindig a "fejben gyenge Madrid" van előttem, nehéz a múlttól elszakadni, pedig évek óta iszonyat erős a gárdánk és évek óta látjuk, hogy a döntő pillanatokban mindenki észnél van. De nagyon adom amit írtál, minden médiából a Juventus meg Buffon zengett, a sok semleges drukker hirtelen Juventus drukker lett. Élvezet volt nézni, ahogy a barca drukkerei megpróbálták kihozni Puffont aranylabdásként, abban az esetben ha vinné a BL-t. Most már nem maradt más nekik csak a vagdalózás, hogy Roninak ugyanannyi bogyója lesz, mint Messinek.dzsi91 írta:Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.
Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően![]()
Összességében én végig azok közétartoztan akik szerint ez a Juve egy túlfújt lufi volt és nem igazán értettem a Hype-ot ami nem is nekik szólt hanem inkább ellenünk.Az Atletico sokkal magasabb szinten űzte ezt a fajta futballt.
Nekem az ő águk rohadt gyenge volt,a Monaco-t bárki lenullázta volna,Porto nem szint és ezt a barcát agyonverni igazán nem nagy dolog.Megtette a PSG is...Értetlenül álltam a média és a vak emberem nyáladzása előtt.
Egy győztes csapatról vették le a terhet és egy olyan csapatra nyomták rá az esélyesség terhét akik zsinórban 6 döntőt buktak vagy mennyit.Ha juve drukker lettem volna biztos,hogy agyfaszt kapok.
Óriási hiba volt a barcát szintmérőnek tekinteni a juve szempontjából(de matracékat is szépen magadba emelték a barca verések után) és következtetéseket levonni belőle a Real-al kapcsolatban.Köszönöm a buta szurkolóknak,a fogalmatlan szakértőknek és mindenkinek akik akaratuk ellenére a mi malmunkra hajtották a vizet.
Nem mertem eljinxelni de bíztam egy sima meccsben.Az utolsó hétre viszont már belém is belém verték ezt az über Juve dolgot és rettegtem.
A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus)
Kicsit roszdásan kezdtünk a 2 hetes szünet miatt, és a Juve nagyon jól érezte ,hogy csak akkor van realis esélyük,ha az elejét nagyon megnyomják,vezetést szereznek és utána jön az olaszos bekkelés.Teljesen jól csinálták,megvoltunk kicsit szeppenve,de helyzekihasználásunk bivaly volt és a vezető góllal borítottuk Allegri tervét.Az egyenlítő gol után még ami volt bennük azt kiadták a félidő végéig...
És akkor félidő.Ezen fognak vergődni a buták,hogy mi történt...Semmi,Fizika törvénye.Bennünk még volt vagy 2 félidőbyi szufla ,bennük meg 10 perc.
Olyan szintű sebesség különbség volt a két csapat között,annyira rosszul mérte fel a világ ezt az öreges Juventust,annyira fals képet ad egy barca verés ,hogy az valami elképesztő.
Azt csak úgy megjegyzem,hogy ha 2-0ás juve vezetéssel megyünk félidőre akkor is behúzzuk,aki látta a csapatot idén tavaly meg tud róla erősíteni.
Ugye a játékosok közötti tudás különbséget is meg kell említeni,minden poszton olyan szint különbség volt,hogy az valami elképesztő.Higuain,Khedira,dybala,pjanic Stb... egyik se férne be hozzánk és akkor még a buta tömeg akik az ő győzelmüket akarták olyan szintű nyomást pakoltak ilyen ideggyenge játékosokra....buták.
Buffon is...Én tudom,hogy nem tehet róla,most ő volt a bohóc akivel messi esélytelensége miatt ilyen csúnyán elbántak.Nem volt nagy védése,Navasnak volt.
Szerintem ennél többet nem pazarolnék a Juvéra,de azért a szurkolóik kicsit elkondolkozhatnának,hogy ezt még is hogy képzelték? Mire fel volt ez a nagy arc? Gyomorgörcsöm volt 2 győztes döntő után is pedig éreztem,hogy lepkefing ez a juve ezek meg lenézték a bl történelmének legsikeresebb csapatát.
Tiszteltem az ellenfelet,még most is de ez a mocsok ami ment,csak kárörömre ad okot,nem sajnálatra.Bár nagyon nehéz kiszűrni,hogy ki volt Juvés és ki barszás ezzel tisztában vagyok.
Ahhoz meg külön gratulálok ennek a mocsok világnak,hogy egy ekkora legendán mosolyogtam tegnap mint Buffon,mert tudtam,hogy nem tehet róla még is akkora elég tétel volt az a 4 gombóc amit benyelt,hogy már szégyeltem is magam... Nem tudom,lehet hogy burokban éltem internet nélkül fiatalon,de én tényleg tiszteltem a nagy riválisainkat mint a bayern,juve vagy a united...mára csak szánalom és utálat maradt.
És akkor irány a bl topic ahol megemlékeznék a modernkori labdarúgás legnagyobb csapatáról.
Óriási pluszt adott nekem ez a BL döntő, ismét történelmet írtunk, és idén végre a Bajnokságot is megnyertük. Továbbá Ronaldo beelőzte a BL-ben lőtt gólokban Messit és Januárban viszi az aranylasztit. Mi kell még? Helyre állt a rend. Persze egyesek még mindig Pep korszak fociról dumálnak, de nem veszik észre, hogy a csúcs az mindig is a Real Madrid volt, és a történelmet még mindig mi írjuk, ők max. hozzátesznek. Nagyon boldog madridista vagyok. Bele se mertem gondolni, hogy esetleg összejöhet olyan játékosoknak, mint Higuain vagy Khedira. Alvesnek szintúgy nem örültem volna.
A meccsről egyébként szerintem már mindent leírtatok itt is, meg az elemzésekben is. A csapat 10/10 produkciót nyújtott, kiemelném Kroos, Modric, Carvajal,Casemiro, Navas és persze Ronaldo játékát. Asensio a jövőnk lehet, Isco pedig nálam beelőzte Balet. A mostani gárdában még simán benne van 2-3 jó év, ha azt vesszük a kezdő 11-ből csak Ronaldo, Modric és Ramos kezd korban kimenni, de mindannyian nagyon jól tartják magukat, nagyon fittek, látszik, hogy piszkosul odafigyelnek magukra, tehát 2-3 jó év még simán bennük van, a legmagasabb szinten. Modric helyett pedig már most ott van Kovacic, akiből szintén egy zseni lehet, a védelmünk pedig Nachostul Varanestul is erős lehet a jövőben. Roni pedig pótolhatatlan, ez tény, de ezt eddig is tudtuk.
But he is a good boy...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A baráti körömben is folyamatosan az megy/ment évek óta, hogy ez a Real nem is annyira jó, minden döntő előtt el lett mondva, hogy az ellenfél az erősebb, ugyanúgy a Bayern elleni meccsek előtt. És szégyen gyalázat, de én is bevettem ezt a sok hülyeséget. Pedig utólag azt mondom, hogy ezek tisztán a Real évei, kérdés nélkül.
Az egyenesen kész röhej, hogy egy fizikálisan és mentálisan toppon levő Real ellen sima Juve győzelmet emlegettek.
Úgy, hogy a Juve 30 évente nyer egy döntőt, a Real meg képtelen elveszíteni őket. És nem tanulnak és minden évben minden párosítás előtt leírják a Real és mindig meglepődnek meg bíróznak meg tudomisén.
Az az igazság, hogy tegnap rohadtul egyértelmű volt, hogy a Real egyszerűen jobb csapat, mint a Juve. Az, hogy ténfergés, kiscsapatokra jellemző kifulladás jellemzi az ellenfeleinket a második félidőben az egyáltalán nem véletlen. Beleolvastam egy juvés fórumba és ott is azzal jöttek, hogy ők rontották el a második félidőt, nem mi nyertük meg. Egyszerűen mintha senki nem a meccseket nézné.
Nem csak kvailtásokban, hanem életkorban, erőnlétben is extra ez a Real és sokaknak k*rva nehéz ezt elismerni.
Van 5-6 olyan játékosunk akik nem topok, hanem konkrétan a világ legjobbjai a posztjukon. Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos és CR. Ők akkora elitek, hogy simán belefér egy sokszor sétálgató Benzema (bár tegnap jó volt), meg technikailag nem tökéletes Casemiro vagy akár Bale is a meccsekbe. Ezt valahogy mindenki elfelejti, amikor a Realról beszélünk. És akkor nem beszéltünk Zidaneról vagy Ramosról, akik a győzelem szó szinonímái.
Becsüljük meg ezt a csapatot, mert nagyon megérdemlik. Olyan mentalitásról, győzni akarásról tettek tanúbizonyságot az utóbbi években, amire csak és kizárólag a Real képes a világon.
Az egyenesen kész röhej, hogy egy fizikálisan és mentálisan toppon levő Real ellen sima Juve győzelmet emlegettek.
Az az igazság, hogy tegnap rohadtul egyértelmű volt, hogy a Real egyszerűen jobb csapat, mint a Juve. Az, hogy ténfergés, kiscsapatokra jellemző kifulladás jellemzi az ellenfeleinket a második félidőben az egyáltalán nem véletlen. Beleolvastam egy juvés fórumba és ott is azzal jöttek, hogy ők rontották el a második félidőt, nem mi nyertük meg. Egyszerűen mintha senki nem a meccseket nézné.
Nem csak kvailtásokban, hanem életkorban, erőnlétben is extra ez a Real és sokaknak k*rva nehéz ezt elismerni.
Van 5-6 olyan játékosunk akik nem topok, hanem konkrétan a világ legjobbjai a posztjukon. Marcelo, Carvajal, Modric, Kroos és CR. Ők akkora elitek, hogy simán belefér egy sokszor sétálgató Benzema (bár tegnap jó volt), meg technikailag nem tökéletes Casemiro vagy akár Bale is a meccsekbe. Ezt valahogy mindenki elfelejti, amikor a Realról beszélünk. És akkor nem beszéltünk Zidaneról vagy Ramosról, akik a győzelem szó szinonímái.
Becsüljük meg ezt a csapatot, mert nagyon megérdemlik. Olyan mentalitásról, győzni akarásról tettek tanúbizonyságot az utóbbi években, amire csak és kizárólag a Real képes a világon.
- L.Miki
+1!dzsi91 írta:Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.
Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően![]()
Összességében én végig azok közétartoztan akik szerint ez a Juve egy túlfújt lufi volt és nem igazán értettem a Hype-ot ami nem is nekik szólt hanem inkább ellenünk.Az Atletico sokkal magasabb szinten űzte ezt a fajta futballt.
Nekem az ő águk rohadt gyenge volt,a Monaco-t bárki lenullázta volna,Porto nem szint és ezt a barcát agyonverni igazán nem nagy dolog.Megtette a PSG is...Értetlenül álltam a média és a vak emberem nyáladzása előtt.
Egy győztes csapatról vették le a terhet és egy olyan csapatra nyomták rá az esélyesség terhét akik zsinórban 6 döntőt buktak vagy mennyit.Ha juve drukker lettem volna biztos,hogy agyfaszt kapok.
Óriási hiba volt a barcát szintmérőnek tekinteni a juve szempontjából(de matracékat is szépen magadba emelték a barca verések után) és következtetéseket levonni belőle a Real-al kapcsolatban.Köszönöm a buta szurkolóknak,a fogalmatlan szakértőknek és mindenkinek akik akaratuk ellenére a mi malmunkra hajtották a vizet.
Nem mertem eljinxelni de bíztam egy sima meccsben.Az utolsó hétre viszont már belém is belém verték ezt az über Juve dolgot és rettegtem.
A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus)
Kicsit roszdásan kezdtünk a 2 hetes szünet miatt, és a Juve nagyon jól érezte ,hogy csak akkor van realis esélyük,ha az elejét nagyon megnyomják,vezetést szereznek és utána jön az olaszos bekkelés.Teljesen jól csinálták,megvoltunk kicsit szeppenve,de helyzekihasználásunk bivaly volt és a vezető góllal borítottuk Allegri tervét.Az egyenlítő gol után még ami volt bennük azt kiadták a félidő végéig...
És akkor félidő.Ezen fognak vergődni a buták,hogy mi történt...Semmi,Fizika törvénye.Bennünk még volt vagy 2 félidőbyi szufla ,bennük meg 10 perc.
Olyan szintű sebesség különbség volt a két csapat között,annyira rosszul mérte fel a világ ezt az öreges Juventust,annyira fals képet ad egy barca verés ,hogy az valami elképesztő.
Azt csak úgy megjegyzem,hogy ha 2-0ás juve vezetéssel megyünk félidőre akkor is behúzzuk,aki látta a csapatot idén tavaly meg tud róla erősíteni.
Ugye a játékosok közötti tudás különbséget is meg kell említeni,minden poszton olyan szint különbség volt,hogy az valami elképesztő.Higuain,Khedira,dybala,pjanic Stb... egyik se férne be hozzánk és akkor még a buta tömeg akik az ő győzelmüket akarták olyan szintű nyomást pakoltak ilyen ideggyenge játékosokra....buták.
Buffon is...Én tudom,hogy nem tehet róla,most ő volt a bohóc akivel messi esélytelensége miatt ilyen csúnyán elbántak.Nem volt nagy védése,Navasnak volt.
Szerintem ennél többet nem pazarolnék a Juvéra,de azért a szurkolóik kicsit elkondolkozhatnának,hogy ezt még is hogy képzelték? Mire fel volt ez a nagy arc? Gyomorgörcsöm volt 2 győztes döntő után is pedig éreztem,hogy lepkefing ez a juve ezek meg lenézték a bl történelmének legsikeresebb csapatát.
Tiszteltem az ellenfelet,még most is de ez a mocsok ami ment,csak kárörömre ad okot,nem sajnálatra.Bár nagyon nehéz kiszűrni,hogy ki volt Juvés és ki barszás ezzel tisztában vagyok.
Ahhoz meg külön gratulálok ennek a mocsok világnak,hogy egy ekkora legendán mosolyogtam tegnap mint Buffon,mert tudtam,hogy nem tehet róla még is akkora elég tétel volt az a 4 gombóc amit benyelt,hogy már szégyeltem is magam... Nem tudom,lehet hogy burokban éltem internet nélkül fiatalon,de én tényleg tiszteltem a nagy riválisainkat mint a bayern,juve vagy a united...mára csak szánalom és utálat maradt.
És akkor irány a bl topic ahol megemlékeznék a modernkori labdarúgás legnagyobb csapatáról.
Ez volt az egyik kulcs! Köszi világ!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jólvan magamhoz tértem akkor kezdjük.
Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően
A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus
)
Még most is nehezen találom a szavakat és annyi leírni valóm van de akkor megpróbálom topikonként témához illően
A meccset valószínűleg hónapokig elemzik majd a mágnes tábla királyok Juve szempontból,hogy ami ment a barsza ellen az miért nem ment ellenünk.Persze sötétben tapogatóznak majd,mert a Juve itt csak mellék szereplő volt.Nem hibáztak semmit,egyszerűen az történt ami minden Real meccsen,be lettek darálva izomból a második félidőben(Pintus
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát..KAG írta:Navamiro írta:Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott.Imádom. Pacsi mindenkinek.
Berohantál te is, mi?![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nagyon nagy eredmény
gratuláció mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a történelmi sikernek
külön öröm, hogy Asensio is gólt szerzett
gratuláció mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a történelmi sikernek
külön öröm, hogy Asensio is gólt szerzett
Hatalmas gratuláció és köszönet a CSAPATnak. Ez férfi munka volt. Ebben az évben bebizonyosodott, hogy nem elég összevásárolni a legjobb játékosokat, de a háttér munka legalább olyan fontos.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Most neztem a duodecimas polot, a hatan ott vannak a kieseses szakasz eredmenyei. Napoli 6-os meg annyira nem is meglepo. Azt hittem, hogy a Bayern elleni 6 golt nem lehet uberelni, de lehetett. A ket legjobban vedekezo csapat is kapott egy-egy 4-est.
Hihetetlen eros ez a csapat. En is azt erzem amit Palesz irt, hogy ez a csapat jatekban meg mindig nincs a csucson. A BL-ben nagyon jo jatekot hoztak, de jovore ez meg jobb is lehet.
Egyedul Bale aggaszt engem. Ha sokat is jatszik majd jovore, akkor remelem 442ben a balszelen teszi majd. Viszont ugy idot vesz el Isco es Asensio elol... Remelem belatja Bale es Perez is, hogy jobb lenne, ha visszaterne a PL-be.
Hihetetlen eros ez a csapat. En is azt erzem amit Palesz irt, hogy ez a csapat jatekban meg mindig nincs a csucson. A BL-ben nagyon jo jatekot hoztak, de jovore ez meg jobb is lehet.
Egyedul Bale aggaszt engem. Ha sokat is jatszik majd jovore, akkor remelem 442ben a balszelen teszi majd. Viszont ugy idot vesz el Isco es Asensio elol... Remelem belatja Bale es Perez is, hogy jobb lenne, ha visszaterne a PL-be.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az M4en most megy az ismétlés.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezetünk
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vezetünk
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Navamiro írta:Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott.Imádom. Pacsi mindenkinek.
Berohantál te is, mi?
ZIDANE
-
primrose
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Tegnap este a mennybe mentünk. Köszönöm fiúk.
But he is a good boy...
Hihetetlen élmény adtak ismét a srácok. Tegnap a tüskevárban hatalmas hangulat volt, ezrek váltak testvérré, fiúk, lányok szíve egyaránt egy csapatért dobogott.
Imádom. Pacsi mindenkinek.
-
gaborz1
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nem tudom mennyire szoktátok olvasni facebookon a Britannia blogot, de a szerzőjük igencsak jól látja a dolgokat a tegnapi meccsel kapcsolatban. A srác sokszor a Spíler tv-s PL közvetítésekben is feltűnt.
akit érdekel, annak itt a link: https://www.facebook.com/mcdeerebritann ... 83356917:0
akit érdekel, annak itt a link: https://www.facebook.com/mcdeerebritann ... 83356917:0
- L.Miki
Mert Maldini olyan jo volt gombóc evésben ?füst írta:Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Jól emlékszel, és nagyon szép eredmény is ez, de ahhoz azért még több gombócot kell megennie, hogy úgy emlegessék mint Maldinit.rashidm írta:Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Huhh gyerekek. Hétfőtől ideggörcsöm volt ha csak a meccsre gondoltam. Tartottam a hype buffon dologtól a juve védekezésétől a cimvédős átoktól.
De tegnap már ugy mentem be a tüskébe drukkolni h teljesen nyugodt voltam. Gondoltam lesz a i lesz. De éreztem ha van csapat aki ezt megcsinálja akkor az a Real Madrid!
ELső félidő nagyon kemény volt. Sok labdát vesztettünk,vagy nemtudtuk kihozni ezért magas labdákkal operáltunk aminak ugyanugy nem lett eredménye mert mind visszafejelték.
Aztán jött a gól. Carvajalt érdemes majd figyelni milyen sprintet lenyomott ott a szélen.
Aztán 1-1 nesze életedgolja faktor
Mikor kimentem cigizni félidőben szintén nem izgultam, nemtudom miért, valószinűleg az egész éves dolgok tudjátok amiket láttam hétről hétre a fiukon hogy ők innen már csak jobban fognak játszani.
És így is lett. Nem a Juve lett rosszabb (nyilván elfáradtak fejben is feladták) De mi emeltük a tempót.
KÖSZÖNÖM az egész CSAPATNAK.
örök élmény volt és az elmúlt évek szintén.
Annyi szar után amit megéltem a csapattal. Mint egy kisgyerek sirok tegnap óta. köszönöm srácok.
De tegnap már ugy mentem be a tüskébe drukkolni h teljesen nyugodt voltam. Gondoltam lesz a i lesz. De éreztem ha van csapat aki ezt megcsinálja akkor az a Real Madrid!
ELső félidő nagyon kemény volt. Sok labdát vesztettünk,vagy nemtudtuk kihozni ezért magas labdákkal operáltunk aminak ugyanugy nem lett eredménye mert mind visszafejelték.
Aztán jött a gól. Carvajalt érdemes majd figyelni milyen sprintet lenyomott ott a szélen.
Aztán 1-1 nesze életedgolja faktor
Mikor kimentem cigizni félidőben szintén nem izgultam, nemtudom miért, valószinűleg az egész éves dolgok tudjátok amiket láttam hétről hétre a fiukon hogy ők innen már csak jobban fognak játszani.
És így is lett. Nem a Juve lett rosszabb (nyilván elfáradtak fejben is feladták) De mi emeltük a tempót.
KÖSZÖNÖM az egész CSAPATNAK.
örök élmény volt és az elmúlt évek szintén.
Annyi szar után amit megéltem a csapattal. Mint egy kisgyerek sirok tegnap óta. köszönöm srácok.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jól emlékszem Varane beelőzte Maldinit? Ő 26 évesen lett 3x bl győztes, Varane meg 24. Ez se semmi azért.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Tartottam a Juvétól...iszonyú kemény meccsre számítottam...az első félidő még igazolta is ezt a tézist...de a másodikban már csoda volt...el nem tudtam volna képzelni hogy gála válik majd a döntőből...a Juve is totál feladta már utána...
Köszönöm a srácoknak és az edző-bának hogy történelmet láthattunk tegnap!
KORSZAKOS CSAPAT lettünk, szerintem ez már kijelenhető...és ismét mutathatjuk a fuck-ot a világnak!
Köszönöm a srácoknak és az edző-bának hogy történelmet láthattunk tegnap!
KORSZAKOS CSAPAT lettünk, szerintem ez már kijelenhető...és ismét mutathatjuk a fuck-ot a világnak!