Ma pedig ha már egyszer ugye születésnapja lenne, akkor megnézem a Psycho-t is.

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 13., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 13., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 13., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 23:45
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 12., hétfő 19:46
Én az ilyen művészkedő filmeket semennyire nem tudom értékelni, ezt is csak hirtelen ötlettől vezérelve néztem meg, fogalmam nem volt róla, hogy mi lesz. Nem tudom mit kell figyelni egy ilyen filmnél, nyilván nem is tartozom a célcsoportba. Eddig csak a Drive-ot láttam ettől a rendezőtől, az még éppen vállalható volt nekem.Remy írta:amúgy neked hogy tetszett?
HozzászólásSzerző: Realfan1 » 2013. augusztus 12., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. augusztus 12., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 12., hétfő 12:37
Szomorú....megkoptak az emlékek
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 12., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 12., hétfő 9:57
Én kifejezetten utálok kritikát olvasni a filmről, mert akarva-akaratlanul befolyásolja az embert, még ha nem is veszi szentírásnak, amit leírva látott.beírom googlebe, hogy Csak Isten bocsáthat meg, aztán elolvasok 1-2 rövidebb véleményt, hogy mégis miről van szó. Aztán lehet csak én vagyok ennyire körülményes, de ha már moziba megyek, akkor élvezni akarom a filmet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 9:54
beírom googlebe, hogy Csak Isten bocsáthat meg, aztán elolvasok 1-2 rövidebb véleményt, hogy mégis miről van szó. Aztán lehet csak én vagyok ennyire körülményes, de ha már moziba megyek, akkor élvezni akarom a filmet.Realista24 írta:Mit jelent az utánajárás?Nem hiszem el, hogy aki moziba megy, az nem jár utána egy kicsit, hogy mit néz meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 12., hétfő 9:45
Mit jelent az utánajárás?Nem hiszem el, hogy aki moziba megy, az nem jár utána egy kicsit, hogy mit néz meg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 9:43
Csak sajnálni tudom azokat, akik ilyet tesznek. Refn volt a rendező, ami garancia arra, hogy elborult lesz a film, még akkor is, ha a Drive egy könnyebb filmje volt. Nem hiszem el, hogy aki moziba megy, az nem jár utána egy kicsit, hogy mit néz meg. Nem azt mondom, hogy olvassa el a storyját stb, de legalább vegye észre hogy egy erőteljes művészfilmről van szó.cart írta:Olyan sokat vársz tőle? Amikor én néztem az 1/3 ember kiment a moziból film közben...Remy írta:Kíváncsi lennék a Csak Isten bocsáthat meg című filmjét hogy értékelnédGondolkodtam azon, hogy beajánlom a filmklubba, de elvetettem az ötletet a film megnézése után... ismerve a tagok ízlését, felesleges lett volna betolnom 2-3 pontokért
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 12., hétfő 9:31
Olyan sokat vársz tőle? Amikor én néztem az 1/3 ember kiment a moziból film közben...Remy írta:Kíváncsi lennék a Csak Isten bocsáthat meg című filmjét hogy értékelnédGondolkodtam azon, hogy beajánlom a filmklubba, de elvetettem az ötletet a film megnézése után... ismerve a tagok ízlését, felesleges lett volna betolnom 2-3 pontokért
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. augusztus 12., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 12., hétfő 8:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 12., hétfő 8:13
Kíváncsi lennék a Csak Isten bocsáthat meg című filmjét hogy értékelnédFaust írta: Nekem talány ez a fazon, a Drive egy túlhájpolt, de korrekt cucc, a Bronson kurvajó film lehetne, csak nem az, és a Pusher sem akart átjönni az első háromnegyed órában...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 12., hétfő 1:55
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 11., vasárnap 22:18
Hát őő fura. Megvan benne ez a spagettiwestern dolog, de egy mexikói western stílusban, kicsit belekeverve a komcsikat... fura a jó szó rá, de amúgy szerintem nézhető darab. A leggyengébb filmje, ez kétségtelen, előbb a Dollárokat újrázd, aztán ha van időd akkor nézd csak ezt.Faust írta:Máté, Leonétől a Duck you suckert láttad már? És ha igen, milyen?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem