Amúgy jó lett volna, ha a City tovább megy, hogy maradjon egy extra terhelési front...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. február 20., kedd 5:54
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 20., kedd 0:10
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. február 19., hétfő 23:04
Es ez nem vicc, lefogadom, hogy nyaron megint elver vagy 150-et vedokre a vilag legjobb edzoje.LaMartin írta:Most gyorsan el kell költeni 300m-t egy új védelemre:D
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. február 19., hétfő 23:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 19., hétfő 22:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 19:50
0-2nzooli93 írta:Remelem rafaznak valahogy
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2018. február 17., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 19:20
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 14:25
Igen, csak egy meccs miatt látná szívesen egy csomó ember. Az a baj, hogy te csak 4-3-3-ban és kötött posztokban gondolokdsz. De hagyjuk is ezt a vitát, mert teljesen komolytalan, hogy ez a megállapításod (is).wxyz írta:Itt nincs ilyen poszt, ez a negatívum. Mehet szélre 150 millióért, ahol gyengébb, miközben a legkedvezőbb szerepkörben sem kiemelkedő. A liga legrosszabb csapata elleni meccse után próbáljátok bizonyítani mennyire jó játékos, már ez árulkodó.
De hát jó lesz, spanyol stílus, mert alacsony és forgolódik.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 17., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 13:45
Az basszus, hogy már a világ összes hülyeségét felhoztad Hazard ellen és még mindig meg tudod ugrani az eddigieket. Nincs a gyereknek még pályafutása, de ő már bizonyított szélsőként... Hazard meg bal szélső és nem tkp. Az egy dolog, hogy szabadon játszik. Nem is értem hogy a 'csába lehet negatívnak megitélni azt, hogy mindenhol feltűnik.wxyz írta:Nem értem mi a cáfolat.
Szélsőt akarok, nem egy tkpt, aki pályája nagy részén úgy játszotta ezt a posztot nem kiemelkedően, hogy a csapatában minden körülötte forgott.
Bailey szélső, Hazard ez a tkp.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 17., szombat 13:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. február 17., szombat 13:08
Ezért hoznád a Bayerből a Bailey-t, mi?wxyz írta:aki pályafutása nagy részében úgy focizott nem kiemelkedően, hogy körülötte forgott minden a csapatában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 17., szombat 8:31
furcsa lett volna, ha 10en mennek két emberre, nem?wxyz írta:Ceballos se oda való, csak ő az idei keretünk tagja, amiről szó volt.
Pár napja még felállt fal ellen indult meg és rúgótt gólt. Most már 5v2-t oldottak meg. Össze-vissza írogatsz.Kerlon írta:5v2-t oldottak meg. Fingom sincs mit vársz el.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 16., péntek 22:34
Javítok, mert félreérthető lehet.wxyz írta:Ceballos se oda való
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 16., péntek 22:01
Pár napja még felállt fal ellen indult meg és rúgótt gólt. Most már 5v2-t oldottak meg. Össze-vissza írogatsz.Kerlon írta:5v2-t oldottak meg. Fingom sincs mit vársz el.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. február 16., péntek 21:44
Par napja irtad, hogy Cebat szelen jatszatnad, most meg mar Hazard sem eleg jo szelre? A Chelseabol meg igenis kiemelkedik evek ota Hazard, egy nagyon gyenge evet leszamitva, viszont a Chelsea taktikaja sokszor nem kedvez neki izom kp-val, Torres, Costa meg Morata fele csatarokkal megspekelve...wxyz írta: Én csatárt várok és szélsőt, nem egy tkpt, aki pályafutása nagy részében úgy focizott nem kiemelkedően, hogy körülötte forgott minden a csapatában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. február 16., péntek 21:41
Dehogy beszélek mellé. Kb. egy 5v2-t oldottak meg. Fingom sincs mit vársz el. Nekem tök mindegy, hogy szélső, csatár vagy tkp csinálja meg. Hazard megcsinálta. És hangsúlyozom én most nem igazolnam le.wxyz írta:Én csatárt várok és szélsőt, nem egy tkpt, aki pályafutása nagy részében úgy focizott nem kiemelkedően, hogy körülötte forgott minden a csapatában.Kerlon írta: Amúgy te mit vársz 1 vs 11-et?
De ezt már leírtam, és amúgy is csak mellébeszélsz mióta megcáfoltam a felállt védelmes állításodat.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. február 16., péntek 21:35
Én csatárt várok és szélsőt, nem egy tkpt, aki pályafutása nagy részében úgy focizott nem kiemelkedően, hogy körülötte forgott minden a csapatában.Kerlon írta:Amúgy te mit vársz 1 vs 11-et?wxyz írta:Ziccert csinált a védencednek. A foci nem csak forgolódásból áll.
Másik topicban meg mások nem képesek látni Benzemának a mezőnyjátékát.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem