PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Witcher 3: van egy sikertelen küldetésem, amit nem csináltam meg és érdekelne mi volt a megoldás, mert visszamenni már nem tudok. Amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kurafit kellett keresni. Ha jól emlékszem volt 3 helyszín, hogy kutassam át talán a kaszinót meg a rejtekhelyét meg még volt egy. Na a lényeg, hogy a rejtekhelyénél nem tudtam mit kell csinálni. Ha jól emlékszem a föld alatt kellett mászkálni volt egy csomó rácsos ajtó. Kinyírtam ott mindenkit. Kifosztottam mindent, de még mindig aktív volt a küldetés. Aztán találtam egy falat, ami pirosan világított ugye. De semmit nem lehetett vele csinálni. Meg a fal mellett volt egy fáklya a falon az is szintén pirossal világított. Meggyújtottam, de semmi. Gondolom a fal mögött lehetett valami, de sehogy se jutottam be. Jellel se tudtam belökni. Nem is az az illuzió volt, hogy eltűnik. Aztán végül is úgy hagytam kimentem onnan és megnéztem a másik két helyszínt, ami alapján továbbtudtam menni a történetben. Viszont már a rejtekhelyre nem tudtam visszamenni, mert nem jelezte a térkép és fejből nem tudtam hol volt. Na remélem sikerült valamennyire leírnom melyik küldetés is lehetett ez. Aki ott rájött a megoldásra az leírhatná, mert már böki a csőröm mit kellett volna.

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én is ezt a kamudumát nyomom az egyetem miatt.hamesz írta:Ez az én játékom ennek minden percét kiakarom élvezni.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Köszi. Holnap neki esek akkor megint.P. Krisz írta:Az egy vámpír lesz . Pengére vámpírolaj , az 10 % extra sebzést ad . Bombának a kartács és a sárkányálom . Jelből az Ignit használd , mindkét mód hatásos ha fejlesztetted . Ha gyógyítani kezdi magát akkor üsd mint állat .

Remy: A legnehezebb fokozaton játszok + még nem is nagyon fejlesztettem a képességeimet, mert szeretem a kihívásokat, de azt hiszem most már ideje lesz. Azért mindennek van határa.

Ez az én játékom ennek minden percét kiakarom élvezni.
- P. Krisz
Az egy vámpír lesz . Pengére vámpírolaj , az 10 % extra sebzést ad . Bombának a kartács és a sárkányálom . Jelből az Ignit használd , mindkét mód hatásos ha fejlesztetted . Ha gyógyítani kezdi magát akkor üsd mint állat .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
1500 óra játék után hogy tudsz elakadni a játékban?
halál nélkül kéne már kitolnod az egészet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
Valaki segítsen Witcherbe.
Ott tartok, hogy Trisshez mentem küldetésért és az van, hogy ki kell menekíteni őket a városból és csatornán keresztül kell eljutni a kikötőig, hogy ne vegyen senkit észre az őrség. Az a feladatom, hogy előre kell menni megtisztítani a csatornát jön Triss is velem. De a végén egy szörnybe botlok és nem tudom leverni. 15-ös szintű a küldetés és én is 15. szintű vagyok tehát elvileg nem kéne nehéznek lennie. De alig tudom megsebezni, ha meg is sebzem töltődik folyamatosan vissza az élete. A bestáriumban a szörnyet se találtam, hogy mi lenne a gyengéje. Valaki tud valami jó módszert?

-
"Csöppet" Isten bundli!

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
all those cunts are talking about some witcher guy and a one and a half year old game, and im just sitting here waiting for B.A.T.M.A.N.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az utóbbi évek talán legjobban optimalizált játéka a GTA 5. Brutális map és grafika, de viszonylag gyengébb gépeken is elfut a játék. (AC - Unity minimumon se ment, 2 perc után ment az uninstall, mert élvezhetetlenül szaggatott)
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az online verzió mennyire zabálja meg a gépet.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az online verzió mennyire zabálja meg a gépet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Pedig szerintem még minimum beállítások mellett is gyönyörű a játék.fiore írta:Teljesen élvezhető a játék, nem laggol, természetesen a grafika nem a legjobb,

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Megróbáltam GTA V-t, hátha valamilyen csoda folytán bírja a laptopom (ASUS X55V), ha már az Arkham city, Skyrim, ACbrotherhood vonulat is eldöcögött kb. közepes beállításokon. Elég alacsony elvárásaim voltak, de azt sikerült megugrani nagy meglepetésemre. Nem tudom hogy tudták így optimalizálni, de pacsi! Teljesen élvezhető a játék, nem laggol, természetesen a grafika nem a legjobb, de már hozzászoktam ehhez. A játékélmény általában nálam simán übereli a látványból származó negatívumokat.
Kár, hogy vizsgaidőszak van.
Szóval aki esetleg eddig nem merte feltenni, de érdekli a játék, annak szerintem érdemes tenni egy próbát.
A játékélmény kárpótol.
Ezen a képen látszik, hogy még a minimum feltételeket sem elégíti ki a gép, de szerencsémre ez nincs kőbe vésve.
Kár, hogy vizsgaidőszak van.

Szóval aki esetleg eddig nem merte feltenni, de érdekli a játék, annak szerintem érdemes tenni egy próbát.

Ezen a képen látszik, hogy még a minimum feltételeket sem elégíti ki a gép, de szerencsémre ez nincs kőbe vésve.
.
- P. Krisz
Ja-ja arra a részre gondolok . Nekem az a rész volt a legviccesebb eddig .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az alacsony intelligenciájú troll el akarja mesélni hogyan történt a rablás . Geralt persze alig ért bármit a troll mondandójából . Erre jön Dijkstra és egy az egyben fordítja a troll szövegét Geraltnak . Geralt megkérdi hogy ő mégis hogyan érti meg a trollt , erre Dijkstra válasza , egész életében idiótákkal volt körülvéve .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az alacsony intelligenciájú troll el akarja mesélni hogyan történt a rablás . Geralt persze alig ért bármit a troll mondandójából . Erre jön Dijkstra és egy az egyben fordítja a troll szövegét Geraltnak . Geralt megkérdi hogy ő mégis hogyan érti meg a trollt , erre Dijkstra válasza , egész életében idiótákkal volt körülvéve .

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- hamesz
Szerintem megvolt.P. Krisz írta:Hamesz
A Witcher 3 főküldetéseivel hogy állsz ? Dijkstra trollja megvolt már ?![]()

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Amugy szerintem a texturak elethusege durva leginkabb abben a jatekban, foleg a kulonbozo anyagok a ruhakon. Bor, fem, textil. Ilyen minosegben meg nem igen lattam mashol.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
megvan közben, camera settingsben kellett variálni.
köszi szépen!
köszi szépen!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
csababarca írta:GTA V kérdés.
Be lehet valahogy állítani,hogy amikor vezetek a kamera "utánaforduljon" a kocsinak? Mert most ha elkanyaraodok a kamera néz egyenesen tovább,és az egérrel kell baszkurálni,hogy visszaálljon egyenes nézetbe.
Lehet nem érthető hogy mit akarok,de hátha:D
Én értem mire gondolsz, viszont nincs jó gépem hozzá, így érdemben nem tudok rá válaszolni.

Nálam ez a 4-ben okozott problémát, itt viszont nekem gyárilag visszafordul a kamera szinte egyből.csababarca írta:GTA V kérdés.
Be lehet valahogy állítani,hogy amikor vezetek a kamera "utánaforduljon" a kocsinak? Mert most ha elkanyaraodok a kamera néz egyenesen tovább,és az egérrel kell baszkurálni,hogy visszaálljon egyenes nézetbe.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
GTA V kérdés.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,