BlancoMark írta:
hehetheoriginal írta:
De eyetesten latod, hogy ugy fordul meg indul mint nagyanyad kredence vagy hogy 100 erintesbol 98 bal labbal tortenik.....
Vagy hogy kisujjal elnyomjak, mint egy cigicsikket.
Es ez pont eleg ahhoz, hogy ne kelljen ide.
Pont ma neztem par osszeallitast es meccs momentumokat Nico Pazrol es sokkal meggyozobb, fiatalabb is es 8 milla... Az a baj, hogy ez a Stiller gyerek nem fog jobban iranyitani mint Guler, Paz, vagy Ceballos. Teljesen feleslegesnek tunik.
Videó alapjan Paz nekem is sokkal fluidabbnak tűnik, meg is lepődtem, hogy így tolja a Comoban, mert amúgy a Realos éveitől nem voltam elájulva.
Egyébként az idei igazolasainkról elmondható, hogy első sorban a keretmélység növelése miatt vannak, nem azért mert akkora galaktikusok. Legtöbbjük inkább csak egy tehetség és egy lehetőség, ami akár rosszul is elsülhet, de valami jónak is lehet a kezdete.
Stiller szerintem is bántóan egy lábas, de ha Xabi és Kroos azt mondja, hogy ő kell, ám legyen. A tavalyi szezont egy Ceballossal lehoztuk volna, a mélyrepülés ott kezdődött amikor lesérült és nem volt kit odatenni (vagy nem akart kit oda tenni). A piacon szvsz Ceballos sem egy nagy név, nem egy Vitinha szint, de sokáig elég volt, mert elől így is erősek vagyunk, ha formában vannak a játékosok, akkor főleg. Na mármost jövőre ha minden igaz, akkor passzoló jatekosokbol ott lesz Ceba, Güler, Trent, ez a Stiller meg Paz duo ha jönnek, nehogy már ne tudjuk megoldani. A merítés óriási, és ha megsérül egyik másik, akkor még mindig lehet pótolni, pihentetni, szerintem tavaly ezen ment el a szezonunk. Nem mindegy hogy egy Carvajal helyett egy LVt vagy egy Trentet raksz be, ahogy az sem, hogy Fran Garcianak kötelező a szezont végig tolnia mert sem Cami sem Mendy nem bevethető. Ez a Carreras sem egy nagy eresztés, talán valamennyivel jobbnak tűnik, mint Fran, de ha lesérül, akkor még mindig mehet Cama arra az oldalra, vagy Fran, aki azért hozott le pár jó meccset és nincs annyira elveszve, mint hittük. Szerintem a hangsúly a megfelelő kiváltáson és pótláson van idén, ebből a szempontból Stiller is passzolhat az elképzelésbe, vagy akár be is robbanhat nálunk és tényleg lehet egy új Kroos alapanyag...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”