HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 19:48
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 15., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 13., kedd 17:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. január 13., kedd 17:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 14:24
Egy szóval nem írtam, hogy ártatlanok, vagy nem érdemelnék-e ugyanazt. Ismerek párat, vagyis ismertem, volt balhém velük, amiből szerencsére úgy jöttem ki, hogy arcom, kezem, lábam helyén maradt.Ne haragudj, de nincs igazad Realista.."Csak" mert egy híres sportoló volt? Lóf@szt! Persze, ez is közrejátszott abban, hogy a média felkapja, de ez ugyan úgy téma lett volna, mivel szíven szúrtak egy embert, a másikat pedig vesén kamerák és tanúk előtt.. Ezek állatok, nem emberek. Azért mentek le a clubba, hogy kiéljék magukat, verekedjenek, megfélemlítsenek másokat, mert megtehetik. (amúgy ezt nem én állítom, hanem a bíróság hivatalosan is megállapította ezt) Az a baj, hogy tényleg megtehetik. Naponta látok, hallok történeteket, mivel olyan helyen lakom.. Az ítéletet se tudom már követni, hiszen tavaly novemberben szombathelyen már 2 és fél éves büntetést szabtak ki a Német-Sztojka párosra. (csak úgy finoman jelzem, a fegyházat börtönre cserélték, és jó magaviselettel még a 10x éves börtön is csökkenthető pár évre...) Az említett emberek amúgy mind tagjai az országszerte híres cigánymaffiának, és ezeknek a családoknak senki sem tenne keresztbe..
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. január 6., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 6., kedd 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 6., kedd 10:01
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 6., kedd 1:11
Február 8-án lesz hat éve.A gyász természetesen még most sem múlt el Petre Cozma szívéből, az édesapa szilveszterkor is kiment a temetőbe.
„Nekem már csak ez maradt. 23 óra körül a sírjához mentem, vele voltam fél egyig. Nem hagyhattam egyedül."
A honlap feleleveníti: a Veszprém Megyei Bíróság életfogytig tartó fegyházra ítélte a Cozma-gyilkosság első- és másodrendű vádlottját, Raffael Sándort és Németh Győzőt, míg a harmadrendű vádlott, Sztojka Iván húszévi fegyházbüntetést kapott.
„Kezdettől fogva mondtam, hogy bízom a magyar igazságszolgáltatásban, és örülök annak, hogy nem kellett csalódnom. A bűnösök számára ez korrekt ítélet, számomra viszont nem" – mondta Petre Cozma még az előtt, hogy 2012. áprilisában – országos felháborodást kiváltva – Raffael és Németh büntetését 18 évre, Sztojkáét 8 évre csökkentették (utóbbiét végül 13 évre emelték).
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 29., hétfő 21:57
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 29., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 27., szombat 18:39
Igazából nincs benne olyan, amit eddig nem lehetett tudni vagy sejteni Fazekasról, a veszprémi helyzetről, válogatottról stb..meg a végén kicsit sok a fényezés nekem már.kapor_89 írta:Megéri elolvasni?ziro4vr írta:Kezembe került Fazekas könyve, pár dolog azért kiderült belőle, amiket lehetett sejteni. Zovko, Mocsai, Peric...különösen tetszik benne a végén Mocsai része, amiben persze a kötelező szakkifejezések mellett kimagyarázza a Peric-Fazekas helyzetet és saját magát.
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 27., szombat 17:14
Megéri elolvasni?ziro4vr írta:Kezembe került Fazekas könyve, pár dolog azért kiderült belőle, amiket lehetett sejteni. Zovko, Mocsai, Peric...különösen tetszik benne a végén Mocsai része, amiben persze a kötelező szakkifejezések mellett kimagyarázza a Peric-Fazekas helyzetet és saját magát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 26., péntek 14:39
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 21., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 19., péntek 20:28
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. december 19., péntek 18:37
Majd ha lesz klasszis közeli beállónk, meg jobbátlövőnk. A kapust azért nem írom, mert Pálinger azért meglátszik a két lányon (Azért annyira nem varázsló hogy Herrből is kapust faragjon) Valamint az EBn hiányzott a klasszis irányító is támadásban, Szucsánszki mélyen tudása alatt játszott. Triscsuk, a két kapus meg Gabi aki hozta magát (Mayer is jobb volt mint vártam)Mikor fogunk végre úgy nekimenni egy világversenynek, hogy legjobb három
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 19., péntek 18:30
Szerintem épp ellenkezőleg. Most is a cél a legjobb 6 volt. Miért nem merünk kicsit továbbgondolni? Mikor fogunk végre úgy nekimenni egy világversenynek, hogy legjobb három. Mikor fogunk végre egy bravúrt produkálni? (Kivéve Böhnnel a harmadik hely). Unalmas már ez az 5-8. közötti helyezés, holott 10 éve az egyik legjobbak voltunk.PEEtör írta: Megint azt mondom, nem szabad irreális elvárásokkal nekiindulni, ugyanez, mint a fociban, ott is mindig fogadkozunk a következő világverseny előtt, hogy na majd most...aztán mégse.
Dánok, svédek, negrók, franciák, spanyolok, norvégok, horvátok de talán németek is egyértelműen jobbak, és ez csak Európa.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem