ToniKroos írta:
Steve írta:
Jól mozgott, jól játszott össze Benzemával és Lukitával.
Egyből lehetett érezni, hogy focisták vannak a pályán.
Az idegbetegen ugrálok a labda fölött, majd pofára esek benne helyett jöttek a kapura törő megoldások.
Nagy kár, hogy használhatatlan az ember, mert mint egy falat kenyér annyira kellene. Ha nem is azért, hogy gólokat rúgjon, hanem hogy kialakítsa a szitukat Benzemának.
Hazard jobb játékos, mint Vini ez tény, de hogy te az utálattól mennyire máshogy tudsz látni teljesítményeket. Kihagyott egy ziccert, kb ennyi volt amit hozzátett. Amúgy jöttek a vissza passzok. Milyen kapura törő megoldásról beszélsz, nem is értem, a Vazqueznek adott keresztlabdái vagy mik? Egyik buta balfasz, másik bejön, ugyan azt csinálja és kapura törő focista.
Nézd nem fogok veled vitatkozni, meg nyilván nem szorulsz arra sem, hogy elmagyarázzak dolgokat.
Te utálatról, meg érzésekről beszélsz. Én le sem xarom ezt. Ha Vini focizna a legboldogabb ember lennék.
Viszont sajnálom, hogy nem látod a megindulások közti különbségeket, a kettejük labdakezelése közti különbséget és azt hogy hogyan talál el valaki egy labdát.
Ilyeneket nem magyaráz el az ember valakinek.
Erőltesd az utálat dolgot, meg a hasonló érzelmi dumát, nekem fáj ezt nézni. Focistákat szeretnék nézni és focit.
(Ps..Egyébként tényleg tegyél be a haragosok közé és akkor nem látod az írásom. De ha engem ezekkel az utálat dumákkal akar bárki meggyőzni, az nem hat meg. Nem utálok senkit, pláne nem Real játékost.Viszont egy minőséget el fogok várni a jövőben is, azért szurkolok ennek a csapatnak)