Főleg, amikor sarokkal továbbadta Lovrencsicsnek aztán megindult a bal szélen...primrose írta:Nálam ő és Kádár vitték a meccset, nagyon jók voltak!-Lovrencsics nagyon jó volt

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 27., hétfő 9:15
Főleg, amikor sarokkal továbbadta Lovrencsicsnek aztán megindult a bal szélen...primrose írta:Nálam ő és Kádár vitték a meccset, nagyon jók voltak!-Lovrencsics nagyon jó volt
HozzászólásSzerző: primrose » 2016. június 27., hétfő 9:09
Nálam ő és Kádár vitték a meccset, nagyon jók voltak!-Lovrencsics nagyon jó volt
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. június 27., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. június 27., hétfő 8:03
Az lett volna a szégyen ha nem ejtenek ki...es nem volt annyi különbség a két csapat között mint ahogy a gólok mutatják. Oly büszkék nem lehetnek rá.MesQueUnClub írta: Mit is lehet erre írni, hat az a kis aranyifjú Fellaini minden magyartól érdemelne egy pacsit mert ilyen jó fej volt, hogy egy olyan eredményre verte a nyálát, amihez kb annyi köze volt mint nekem a magyar csapat csoportelsőségéhez. De azert érdekelne, hogy pl itt kitől olvastál olyat, hogy mi EB esélyesek vagyunk? Szerintem egyöntetűen az hangzott el, hogy a srácok mar ezzel is törtenelmi tettet hajtottak végre. Az meg a sima három is lehetett volna, hat hogyne sőt 15-15 is lehetett volna a helyzetek alapjan, meg mindenki tudja, hogy 3szintel magasabban jegyzett játékosok alkotják a belgákat, de azert ne nyeljunk mar be nekik mert ki tudtak minket ejteni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. június 27., hétfő 4:01
Mit is lehet erre írni, hat az a kis aranyifjú Fellaini minden magyartól érdemelne egy pacsit mert ilyen jó fej volt, hogy egy olyan eredményre verte a nyálát, amihez kb annyi köze volt mint nekem a magyar csapat csoportelsőségéhez. De azert érdekelne, hogy pl itt kitől olvastál olyat, hogy mi EB esélyesek vagyunk? Szerintem egyöntetűen az hangzott el, hogy a srácok mar ezzel is törtenelmi tettet hajtottak végre. Az meg a sima három is lehetett volna, hat hogyne sőt 15-15 is lehetett volna a helyzetek alapjan, meg mindenki tudja, hogy 3szintel magasabban jegyzett játékosok alkotják a belgákat, de azert ne nyeljunk mar be nekik mert ki tudtak minket ejteni.ArjenMagicRobben írta:Hát ha egyszer annyi akkor miért ne mutogathatná? Hagyjatok már, sehol nem voltunk a ma a belgákhoz képest. Az volt a baj, hogy az első 3 meccs alapján mindenki elhitte, hogy már EB-győzelemre is esélyesek vagyunk, most pedig mindenki visszaesett a szomorú valóságba. Nem voltunk rossz csapat és büszkének is kell lennünk mindenkire, de ez már így is bőven erőn felüli teljesítmény volt. Ez a Belgium azért nem egy ligában volt velünk, valahogy úgy éreztem, hogy a portugálok ellen kölcsön vettük a szerencsénket a következő meccsről is, ez nagyjából be is jött.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2016. június 27., hétfő 0:57
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. június 27., hétfő 0:55
HozzászólásSzerző: Simi » 2016. június 27., hétfő 0:54
Jobbak voltak a belgák, de irreális a 4-0, ki kell mondani:Ok. Próbáljátok kimagyarázni a 4-0-át is. Első félidőben simán mehettek volna 3-al és egy szavunk nem lehetne.
Hát szerintem nem gyökérség a mutogatás, a győztes megteheti, az az igazi gyökérség ha utána a vesztes még elkezd balhézni, szerencsére ennél okosabbak voltunk azért. Sajnos elvakított itt is mindekit egy bizonyos rózsaszín köd.
Ettől függetlenül végre van valami haladás a magyar fociban! Hajrá!![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. június 27., hétfő 0:42
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 27., hétfő 0:35
Ezt nem én írtam hanem ArjenMagicRobben, rosszul töröltél.IkerCasillas írta:Veidt írta:Hát szerintem nem gyökérség a mutogatás, a győztes megteheti,
Akkor Piqué mutogatása is rendben volt szerinted?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2016. június 27., hétfő 0:30
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. június 27., hétfő 0:29
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2016. június 27., hétfő 0:24
Veidt írta:Hát szerintem nem gyökérség a mutogatás, a győztes megteheti,
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. június 27., hétfő 0:22
Amennyiben neked ez a sport és fair play filozófiád én nem kívánok neked mást csak szeretettel és tisztelettel egy olyan Zidane-t amilyet Materazzi kapott.ArjenMagicRobben írta: Hát ha egyszer annyi akkor miért ne mutogathatná?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. június 27., hétfő 0:19
Mert talán nem illik. Vannak úriemberek még, nah ő nem az. A csoportkör után meg ki mondta hogy megnyerjük az Eb-t?ArjenMagicRobben írta:Hát ha egyszer annyi akkor miért ne mutogathatná? Hagyjatok már, sehol nem voltunk a ma a belgákhoz képest. Az volt a baj, hogy az első 3 meccs alapján mindenki elhitte, hogy már EB-győzelemre is esélyesek vagyunk, most pedig mindenki visszaesett a szomorú valóságba.
Faszság, hogy kimagyarázzuk. Mit szívsz ember? Simán mehettek volna 3-mal... Ennyi erőből akkor ha az összes lövésünk bement volna akkor meg továbbmentünk volna. Nem lőtték be a helyzeteiket. A második félidőben kb a 70. percig közük nem volt a labdához. Kár hogy nem lőttünk be egyet se. A 4-1 jobban mutatott volna.Ok. Próbáljátok kimagyarázni a 4-0-át is. Első félidőben simán mehettek volna 3-al és egy szavunk nem lehetne.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. június 27., hétfő 0:17
A rózsaszín ködnek vagy akár a meccsnek semmi köze ehhez. Nyerhettek volna egy góllal, nyerhettek volna tízzel, nem változtat. Ahogy írták, győzni is tudni kell, méltósággal és tisztelettel.ArjenMagicRobben írta: Ok. Próbáljátok kimagyarázni a 4-0-át is. Első félidőben simán mehettek volna 3-al és egy szavunk nem lehetne.
Hát szerintem nem gyökérség a mutogatás, a győztes megteheti, az az igazi gyökérség ha utána a vesztes még elkezd balhézni, szerencsére ennél okosabbak voltunk azért. Sajnos elvakított itt is mindekit egy bizonyos rózsaszín köd.
Ettől függetlenül végre van valami haladás a magyar fociban! Hajrá!![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. június 27., hétfő 0:15
tudni kell emelt fővel veszíteni, meg nyerni is...a mikrofonfejű simán tiszteletlen volt, nincs ezen mit magyarázni.Hát szerintem nem gyökérség a mutogatás
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2016. június 27., hétfő 0:14
Ok. Próbáljátok kimagyarázni a 4-0-át is. Első félidőben simán mehettek volna 3-al és egy szavunk nem lehetne.Sierra írta:Te hagyjad már.ArjenMagicRobben írta: Hagyjatok már, sehol nem voltunk a ma a belgákhoz képestEgyáltalán nem voltak akkora fölényben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. június 27., hétfő 0:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. június 27., hétfő 0:05
Te hagyjad már.ArjenMagicRobben írta: Hagyjatok már, sehol nem voltunk a ma a belgákhoz képest
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem