Marmint arra gondoltam, hogy nem te vagy a prioritas magadnak, de ennek ellenere magadra is szansz nemi idot, meg ha keveske is.Nika91127 írta:Mármint?BlancoMark írta:
A ketto feltetlen kizarja egymast?![]()
Elég sok a meló, hétvégék se szabadok, a hétközbeni beosztás is változó. Ha végre hazaesek és nem bent dekkolok, a gyerekekkel vagyok. A munka fizikálisan is kimerítő, 15-20 kgos ólomkötenyben, bedunsztolva erőtkifejteni órákon át. Csak arra van erőm a nap végén, hogy üljek/feküdjek. Futni sajnos a térdeim miatt nem tudok. Este mire végzek az altatással (fél9-9), maradna a konditerem, de az sose volt az én asztalom.
Ha ennyire ido szukeben vagy akkor talan mukodokepes otlet lehet valamifele otthoni gepet beszerezni. Nem kell idot pazarolni utazgatassal vagy esetleg kint esoben/fagyban mozogni, csak egy kis napi 15-20 perces pulzusemelkedes meg izzadas nem jon rosszul.

Izomerositesre meg ha erdekel akkor tudok kuldeni egy egesz kis fasza otthoni edzesprogramot, semmifele gep nem kell hozza. En anno Covid idejen toltam, a vilagot nem fogja megvaltani de arra jo, hogy jobban erezd magad es kicsit karbantartson viszonylag rovid edzesekkel.