Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
miro.

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: miro. » 2025. július 1., kedd 11:20

hehetheoriginal írta: nem hiszem, hogy penzehsegkent fogja fel, anno kobe is megmondta, hogy ami neki jar, az jar, a csapat es a tulajdonosok oldjak meg a tobbi reszet. en megertem amugy, ez nem penzehseg sztem, mert van mogotte produktum a mai napig.
lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?

alaba vagy bale esete nalunk, az mar inkabb penzehseg.
hogy felveszed a fizut a semmire. de ok meg azert vedhetok, mert elo szerzodes van/volt, szoval ott is a klub a hunyo es a balfasz.
hehetheoriginal írta: korrekt.
ukrajnaban meg emberek halnak, milliok meg vilagszerte eheznek, ezek meg egy ostoba labdat kergetnek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 11:15

nem hiszem, hogy penzehsegkent fogja fel, anno kobe is megmondta, hogy ami neki jar, az jar, a csapat es a tulajdonosok oldjak meg a tobbi reszet. en megertem amugy, ez nem penzehseg sztem, mert van mogotte produktum a mai napig.
lebron is miert menne el olyan fizuert jatszani, amit egy 10. padember kap vmi semmi csapatban manapsag?

alaba vagy bale esete nalunk, az mar inkabb penzehseg.
hogy felveszed a fizut a semmire. de ok meg azert vedhetok, mert elo szerzodes van/volt, szoval ott is a klub a hunyo es a balfasz.
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 1., kedd 10:40

Zsombor írta:
Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.

Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette? :lol:

Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.
Megvan hogy LeBron player option, az a része is teljesen érthetetlen hogy LeBron akinek akkora vagyona van, hogy visszavonulása után kb. megveheti a Lakerst miért kapaszkodik annyira a maximum szerződéséhet? Kicsit engedni a fizetéséből sokkal nagyobb mozgástere lenne a Lakersnek. A pénzéhség úgy látszik végtelen.

Nem tudom ki kellene helyette, nem vagyok GM, az viszont fura hogy előre deklaráltan 2027-re készülnek. A kérdésem az, hogy milyen csapatépítés folyik ott ahol folyamatosan a sztárokat, a free agenteket hajkurásszák? Értem én, hogy a Lakers mindig is egy kirakatcsapat volt, de valami koncepció nem ártana.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 10:33

Playoff még messze van, sok az a 82 meccs.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. július 1., kedd 10:27

Anthony írta: Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.

Szerintem ultragáz 4 éves szerződést adni egy 32 éves játékosnak, akit Ant meg NAW hülyére szopatott az első körben. Az megvan, hogy Lebron player option és nem team option? Különben ki kellene helyette? :lol:

Amúgy szép-szép a sok Rockets igazolás, de a playoff rotációban teljesen feleslegesek lesznek, nem is értem minek ennyi wing.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 10:09

nmate írta:
Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.
37 éves lesz achilles és ki tudja még milyen műtétek után.
no chance.
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 9:41

Anthony írta: Houston nagyon jó munkát végzett az offseasonban, komoly keretet hoztak össze.
Ha Durant kibírja a szezont, komolyan számolni kell velük.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. július 1., kedd 9:28

Lakers nem hosszabbított Finney-Smith-el, mert 2027-ben szeretnének igazolni egy sztár szabadügynököt. Ultragáz. Nem építenek csapatot és tartják LeBront évi 50 millióért, merthát ő a király. Majd azt hiszik 2 év múlva hoznak egy random sztárt Luka mellé akkor majd jó lesz minden.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 1., kedd 9:19

akkor a lakers megint gatya lesz jovanakkor :coffee:
dallas is jobban jart, mint a faradt testet vonszolo lukaval
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. július 1., kedd 9:05

MPJ helyén Cam Johnson, Finney-Smith a Rocketsben nagy húzás, Brook Lopez 2 évre a Clippersben, Ayton még szabad, bár én nem hiszek a fasziban, hogy képes azt a szintet hozni, amire egyébként a testi adottságai hivatottak.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 30., hétfő 22:00

AD után újabb (ex)Lakers játékos mehet dallasba.

D'Angelo Russell is “widely expected” to sign a 2-year, $12M deal with the Dallas Mavericks when free agency begins.
(via Marc Stein)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 27., péntek 14:22

hehetheoriginal írta: egy iasiahthomast, dennisschrödert vizionalok, az ilyen fasz dontesek utan, de hat ő tudja....
Ja, persze, benne van, de ők a kisebbség azért ezekben a húzásokban. Lehetne mondani Brunsont is pl.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 27., péntek 11:51

egy iasiahthomast, dennisschrödert vizionalok, az ilyen fasz dontesek utan, de hat ő tudja....
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 27., péntek 11:49

hehetheoriginal írta: Na ar15 visszautasitotta a 90 milla 4 evre ajanlatot, kisse sokat hisz magarol :lol:
Brooks, Hunter, Kuzma keresnek ennyit, ezeknél azért ő magasabb szinten pattogtat. Többet keres ennél Barrett, Claxton, Cameron Johnson. Szerintem jogos, hogy nem hagyja magát, nem fekszik le egyből, amikor ott a nyugger James aki ha ennyit keresne, lenne hely még egy AR szintű játékosra a keretben. :roll:

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. június 26., csütörtök 20:07

hehetheoriginal írta: Na ar15 visszautasitotta a 90 milla 4 evre ajanlatot, kisse sokat hisz magarol :lol:
Nagyot néztem, mikor láttam a hírt. Akkor lehet még a free agentség előtt idén trade lesz belőle? Wigginst is írták a Lakershez pár napja. Jó lenne valami igazolás oda is. Hachimurát is vinnék páran.... (vigyék, ő kb kimaxolta magát)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 26., csütörtök 19:53

Na ar15 visszautasitotta a 90 milla 4 evre ajanlatot, kisse sokat hisz magarol :lol:
thereisonly1ronaldo

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. június 25., szerda 14:07

Ma pedig draft, az első hely nem kérdés, a többit nem vágom mi fán terem. Nem rossz csapatba érkezik, lesz kitől tanulni (földrajzot reméljük nem fog). Egy Kyrie - Klay - Flagg - AD - Gafford futhat ki tavasszal már, ha minden jól megy. Pad is combos a Mavsnek, mondjuk van nekik 3 csapatnyi wing, valakitől csak megválnak még...

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. június 25., szerda 12:55

Ha a Bostonnál úgy érezték hogy Tatum nélkül a win esélytelen akkor nem lehetett bevállalni egy teljes szezonra a brutál luxusadót, ez van.
a pacers es okc esete perfektul mutatta, hogy nem kell 2 vagy tobb szupersztar egy csapatba ahhoz, hogy gyoztes csapatod legyen.
meg lehetett volna ezt ugy is okosba csinalni sztem kisebb cserekkel, hogy nagydontot jatszik minimum a boston, meg tatum nelkul is.

es pont ugyanigy az osszes tobbi csapatnak is van eselye dontobe jutni, ha normalis szakmai munka folyna, es nem a faszvakaras meg a dollarok szamolgatasa....
thereisonly1ronaldo

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. június 25., szerda 12:43

hehetheoriginal írta: ez megiscsak felbasz, hogy 1 jatekos megserul, es akkor feladjak, szetbasszak a bajnokcsapatot? kuka ev? ennyi erovel vissza is lehet vonulni a gecibe meg be is lehet zarni a boltot a picsaba.
Most direkt csak erre a részre reagálok. Sarkos tudom, de szerintem az NBAben vagy valid contender vagy, vagy lófasz.
Pozitív példának a Toronto és a Kawhi Leonard csere jut eszembe, ott Ujiri nagyon tökös volt és meghúzta a tradet úgy, hogy kérdőjeles volt Kawhi állapota, és az is hogy nyáron hosszabbít-e majd. Abban a pillanatban egy fél év Leonardért bevállalta hogy kivágja DeRozant aki mar helyi kedvencnek számított.
Hosszabbítás nem is lett belőle, mégis történelmi siker lett az a csere, az egész város ünnepelhetett, és DeMar barátunk eszébe se jutott már senkinek.

Ha a Bostonnál úgy érezték hogy Tatum nélkül a win esélytelen akkor nem lehetett bevállalni egy teljes szezonra a brutál luxusadót, ez van.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. június 25., szerda 11:00

238 millió dollár luxusadót fizetett volna a Boston idén. Ennyit csak akkor vállalsz be ha bajnokesélyes csapatod van, még akkor sem biztos. Tatum nélkül és egy nagy kérdőjeles Porzingissel semmi közük nem lenne a bajnoki címhez, ezen nincs mit szépíteni. És nem éri meg annyi ideig együtt tartani a mostani társaságot.
Nagyot koppant amúgy a Boston, tavaly még úgy nézett ki évekig bajnokesélyesek lesznek, most meg mindent tervezhetnek újra.

Vissza: