Taktikai háború (Legyél Xabi)
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Xabi)
Franco gyerek azért komolyan kapja a lehetőségeket.
Kiváncsi leszek milyen meccs lesz, Valencia 5 bajnoki meccs óta nyeretlen, 2 bajnoki óta gólt se lőttek,szóval valszeg ma szerencsések is lesznek,de talán a Bernabeuban nem lesz gond.
Kiváncsi leszek milyen meccs lesz, Valencia 5 bajnoki meccs óta nyeretlen, 2 bajnoki óta gólt se lőttek,szóval valszeg ma szerencsések is lesznek,de talán a Bernabeuban nem lesz gond.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Néha azért belehetne rakni Rodrygot is a jobbszélre nem?
Úgy látom Xabi apa ezt teljesen kizárta, mindegy. Viszont akkor kéne egy új Bale, mert ez a Masta hulla.
Úgy látom Xabi apa ezt teljesen kizárta, mindegy. Viszont akkor kéne egy új Bale, mert ez a Masta hulla.
- Pad'em
Official XI
Courtois
Valverde Militao Huijsen Carreras
Güler Tchouameni Bellingham
Mastantuono Mbappé Vinicius
Courtois
Valverde Militao Huijsen Carreras
Güler Tchouameni Bellingham
Mastantuono Mbappé Vinicius
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg pont kitenném a szélre Gülert. Minden támadásunk a baloson megy kb., oda fog a barca is koncentrálni. Güler szabadon kaphat labdát és osztogathatja a beinduló támadóknak vagy a második hullámba Jude-nak, plusz lehet jobban 1v1-ezik is mint Mastantuono. Ketten együtt Ő és Beli nem fognak elférni a kp-n, ez az egyetlen megoldás, hogy mind a ketten játszanak egyszerre...vagy a kiserik által írt Jude 9-es Bappe jobbszélsőel magico írta:Ez most talán a legjobb, amit fel lehet dobni. Carvát/Trentet én sem erőltetném sérülés után, Valverde megoldja. Huijsen is kérdőjeles nálam a kihagyása miatt...Pad'em írta: AS:
Courtois, Valverde, Militao, Huijsen, Carreras, Camavinga, Tchouaméni, Bellingham, Guler, Mbappé, Vini.
Brahim/Masta helyett is mehet Güler, de nem jobbszélső poziba. Legyen akkor inkább 442 gyémánt. Még mindig ez tűnik jobbnak, mint a 433 ahol kimarad Mbappé assziszt haverja, Judeot erőltetjük a középpályán, és valamelyik gyenge jobbszélsőnk erőlködik a szélen.
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez most talán a legjobb, amit fel lehet dobni. Carvát/Trentet én sem erőltetném sérülés után, Valverde megoldja. Huijsen is kérdőjeles nálam a kihagyása miatt...Pad'em írta: AS:
Courtois, Valverde, Militao, Huijsen, Carreras, Camavinga, Tchouaméni, Bellingham, Guler, Mbappé, Vini.
Brahim/Masta helyett is mehet Güler, de nem jobbszélső poziba. Legyen akkor inkább 442 gyémánt. Még mindig ez tűnik jobbnak, mint a 433 ahol kimarad Mbappé assziszt haverja, Judeot erőltetjük a középpályán, és valamelyik gyenge jobbszélsőnk erőlködik a szélen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mindegy ki játszik, meg kell tölteni a kp-t. nem maradhat ott ez a dupla pivot. kell egy extra ember aki kimegy youngestre és középen maradnia kell 3 embernek levenni a Pedri,DeJong,Femrin hármast. elől adott a 2 gyors ember és melléjük Judenak kell felérnie. ha a közepét megfogjuk akkor van esélyünk de ehhez egész meccsen olyan munka kell amit eddig nem nagyon láttunk a szezonban. remélem nyerünk végre és meglepnek mert nem érzem azt a mojot ami sikereket hozott. nincs meg az az aura amitől beszart mindenki. ez pont jó alkalom újra elővenni.
- ateeemadrid
Ha Carvajal fit be kell dobni, ég és föld a játékunk vele, meg így a kp is stabilabb lehet.
Nekem tetszik a kezdő így, ha Dani meg nem kész még, akkor ahogy Gala is írta, Cama kp Fede jhv.
A spori a kevésbé szar kategória.
Ideje lenne elkussoltatni őket.
Nekem tetszik a kezdő így, ha Dani meg nem kész még, akkor ahogy Gala is írta, Cama kp Fede jhv.
A spori a kevésbé szar kategória.
Ideje lenne elkussoltatni őket.
- Galacticos
Sokkal jobb lenne a valverdes jobbhatvedbe es akkor camavinga kozepre, utobbi yamalra is ki tud segiteni. Carvajal meg hosszu serules utan clasicon kezdeni az huzos lenne.
- Pad'em
Expected XIs
Marca:
Courtois, Carvajal, Militao, Huijsen, Carreras, Tchouaméni, Valverde, Güler, Bellingham, Mbappé, Vini.
AS:
Hát remélem az AS-é közelebb áll a valósághoz. Carvajalt nem dobnám be sérülésből.
És Soto Grado fúj...
Marca:
Courtois, Carvajal, Militao, Huijsen, Carreras, Tchouaméni, Valverde, Güler, Bellingham, Mbappé, Vini.
AS:
Hát remélem az AS-é közelebb áll a valósághoz. Carvajalt nem dobnám be sérülésből.
És Soto Grado fúj...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Remélem maszti nem kezd. Lassú és körülményes, a barca fiataljai meg gyorsak
Na hogy ezt leírtam garantáltan kezd és ver egy gólt, de nekem az is jó.
Na hogy ezt leírtam garantáltan kezd és ver egy gólt, de nekem az is jó.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, hogy simán kiszopunk és felrobban a fórum.kiserik írta: A titkot tudjuk
Amúgy ja kb ezt kéne ez talán a legjobb, mondjuk ha játékban lenne, cibálót simán beraknám, hogy néha legyen egy kis ritmus meg átmenet is.
Nem illik.
- Pad'em
Nem lesz Raphinha.raul 4 ever írta: ha felépül és épp ő van ott, Raphi simán büntetni fogja)
De igen, kiserik 2.gondolatát nézném én is, Valverdét kitolni jobbszélsőnek, mögé mehet Trent aztán labdaszerzés után gyorsan ki szélre és futni mindkét oldalon. Középre meg a Jude, Güler, Cama, Tchou sorból 3. Nyilván ez a topcsapatok ellen lenne működőképes visszábbhúzódva, a meccseink 90 %-án mikor az ellenfél a térfelen nem akar átjönni nem lenne értelme.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezerszer asencio (ha nem serult), mint militao.
hideg ráz a braziltól. tragédia.
hideg ráz a braziltól. tragédia.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha nem politikáról van szó, kiserik azért tud még jót is villantani
, egyértelmű azt a 11 embert kell felrakni és lefedni azt a 2 fix pontot, amivel tuti a bukó:
-a baloldali védekezést (mert amit a juve elbalfaxkodott, azt youngest, vagy ha felépül és épp ő van ott, Raphi simán büntetni fogja)
-kilóméterekre mászik szét a csapat, a szerkezet...
Párszor visszaköszönt az elmúlt meccseken a Carlo alatt látott: emberek egy kupacon, egymás sarkán, középen meg senki "felállás", meg a senki se tudja mit kéne csinálni lődörgés.
Szerintem verhetők, csak okosnak kell lenni. Nem tőlük félek, hanem azoktól a hülyeségektől, amiket mi követketünk el.
-a baloldali védekezést (mert amit a juve elbalfaxkodott, azt youngest, vagy ha felépül és épp ő van ott, Raphi simán büntetni fogja)
-kilóméterekre mászik szét a csapat, a szerkezet...
Párszor visszaköszönt az elmúlt meccseken a Carlo alatt látott: emberek egy kupacon, egymás sarkán, középen meg senki "felállás", meg a senki se tudja mit kéne csinálni lődörgés.
Szerintem verhetők, csak okosnak kell lenni. Nem tőlük félek, hanem azoktól a hülyeségektől, amiket mi követketünk el.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- nzooli93
Maszti kezdetése óriási hiba lenne szerintem is, óriási labdatemeto kisebb csapatok ellen is sokszor, kar lenne kitenni őt ennek most.
- ateeemadrid
Plusz 1, maszti brahim helyett cama, talan lenne valami stabilitas.Pad'em írta: Ugyanazt vízionálják a lapok mint a Juve ellen, egyedüli kérdés, hogy Brahim vagy Maszti. Meg gondolom ha Huijsen tényleg 100-as akkor Asencio pad.
Én Camavingát fixen betenném valahogy.
Én így állnék ki a Barca ellen:
Vini------Jude------Mbappe
------Cama----Arda
------------Tchou
Carre-Dean-Militao-Fede
A titkot tudjuk, Jude lesen kolbászol, Vini és Mbappe a felezővonalon áll és amint megvan a labda, akkor azonnal mehet is a szögletzászló irányába. Az igazi akkor lenne, ha Trent játékban lenne és akkor elől a Vini, Mbappe, Fede sor futhatna, de nincs játékban, így biztos nem tenném most kezdőbe.
Vini------Jude------Mbappe
------Cama----Arda
------------Tchou
Carre-Dean-Militao-Fede
A titkot tudjuk, Jude lesen kolbászol, Vini és Mbappe a felezővonalon áll és amint megvan a labda, akkor azonnal mehet is a szögletzászló irányába. Az igazi akkor lenne, ha Trent játékban lenne és akkor elől a Vini, Mbappe, Fede sor futhatna, de nincs játékban, így biztos nem tenném most kezdőbe.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Galacticos
Hat az ugy nagy pofon lesz. Tul tamado az a csapat, lofasz a kozepe.Pad'em írta: Ugyanazt vízionálják a lapok mint a Juve ellen, egyedüli kérdés, hogy Brahim vagy Maszti. Meg gondolom ha Huijsen tényleg 100-as akkor Asencio pad.
- Pad'em
Ugyanazt vízionálják a lapok mint a Juve ellen, egyedüli kérdés, hogy Brahim vagy Maszti. Meg gondolom ha Huijsen tényleg 100-as akkor Asencio pad.
- Galacticos
Nalam valverde jobbhatved vasarnap aztan ha huijsen nem akkor viszont ceballos kene kezdetni hogy legyen aki felfele jol passzol. Camavinga viszont betudna segiteni carrerasnak is.