Mennyei futball
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Mennyei futball
latom nem igazan hozott lazba senkit a fradi tegnapi gyozelme a play offban, kezdunk hozzaszokni hogy magyar csapat is van a porondon.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szegény embert, az ág is húzza...
Múltkor Dibusz sérült meg.
Ma, a Plzen elleni meccs előtt a bemelegítésen a cserekapus, Varga lett OFF.
Gróf Dávidot szerződtették, pótléknak, de egyből nagy feladatot kap.
Remélem semmi sem a kapuson fog múlni....
Múltkor Dibusz sérült meg.
Ma, a Plzen elleni meccs előtt a bemelegítésen a cserekapus, Varga lett OFF.
Gróf Dávidot szerződtették, pótléknak, de egyből nagy feladatot kap.
Remélem semmi sem a kapuson fog múlni....
- 'shutterisland
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyári, horvát sajtóértesülések szerint a Dinamo 2,5 millió euróért vitte volnarealmadrid95 írta:Santi írta:
Kady esetében a hírek szerint játékoscsere lesz a Quarabaggal.
Júlio Romão érkezik, aki TM szerint leginkább védekező középpályás. Keita még nincs azon a fizikális szinten és ki tudja lesz-e, Maiga megsérült, maradt egy szem Rommens, kellett valaki, támadó középpályásokból meg telítettség van a keretben.
Azt nem értem, hogy akkor miért nem ezt kommunikálja a klub, hogy játékoscsere.
Saldanhaban egyet értek, hihetetlen, hogy nem képes lejátszani egy meccset, nem tud futni, ahogy berobbant, amikor csereként beszállva szórta a gólokat, azóta összesen nem lőtt annyi gólt, mint az első két meccsén.
Igen, olvastam Romaorol, de ot nyaron is probaltak elpasszolni 300-400 ezer euroert, csak senki nem jelenetkezett be erte. A piaci erteke, ha jol emlekszem 800 ezer, tegnap neztem, nem emlekszem pontosan, Borgese 2.5 millio. Vissza kene terni a fiatalabb jatekosokra, akiket profittal tudnak tovabb adni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Valószínű nem sok játékos van aki szívesen eljön ide külföldről. Gondolom azt veszik meg aki éppen elérhető, nem nagyon lehet válogatni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Hajnal Tomi sosem volt alkalmas erre a posztra, mint korabban irtam, ott a scoutok majdnem hogy hasrautesszeruen igazolnak. Aki jol vegzi a munkajat az nem kap akkora bizalmat, hogy az altala kiertekelt jatekost megvegye a Fradi.Marky írta:Leszek most az ordog ugyvedje es felteszem a kerdest. Nem lehetseges, hogy ezeken a transzfereken keresztul lapatoljak ki a penzt Kubatovek a sajat zsebeikbe? Racionalis magyarazat nincs arra, hogy miert igazolnak euro milliokert olyan arcokat, akik 10 meccset nem tudnak lejatszani, vagy egy eleteros sprintben kifulladnak. Ha ezt benezi a scouting es a sportvezetes, akkor pedig hogy lehetnek meg pozicioban ennyi bukta utan?realmadrid95 írta: Vissza kene terni a fiatalabb jatekosokra, akiket profittal tudnak tovabb adni.
“Na ennek nagy piacierteke van, akkor tuti jo lesz, cimlapon is jol fog kinezni, hogy xy millios piaciertekkel el tudtuk csabitani” alapjan is igazoltak mar jatekosokat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Klasszikus pelda korabbi fehervari vagy fradi igazolasokkal kapcsolatban.Marky írta:Leszek most az ordog ugyvedje es felteszem a kerdest. Nem lehetseges, hogy ezeken a transzfereken keresztul lapatoljak ki a penzt Kubatovek a sajat zsebeikbe? Racionalis magyarazat nincs arra, hogy miert igazolnak euro milliokert olyan arcokat, akik 10 meccset nem tudnak lejatszani, vagy egy eleteros sprintben kifulladnak. Ha ezt benezi a scouting es a sportvezetes, akkor pedig hogy lehetnek meg pozicioban ennyi bukta utan?realmadrid95 írta: Vissza kene terni a fiatalabb jatekosokra, akiket profittal tudnak tovabb adni.
Havi fizetes 60ezer euro, ebbol 20 az ügynöke, 20 valakie a klubnal, es 20 a jatekose.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Leszek most az ordog ugyvedje es felteszem a kerdest. Nem lehetseges, hogy ezeken a transzfereken keresztul lapatoljak ki a penzt Kubatovek a sajat zsebeikbe? Racionalis magyarazat nincs arra, hogy miert igazolnak euro milliokert olyan arcokat, akik 10 meccset nem tudnak lejatszani, vagy egy eleteros sprintben kifulladnak. Ha ezt benezi a scouting es a sportvezetes, akkor pedig hogy lehetnek meg pozicioban ennyi bukta utan?realmadrid95 írta: Vissza kene terni a fiatalabb jatekosokra, akiket profittal tudnak tovabb adni.
- realmadrid95
Santi írta:Kady esetében a hírek szerint játékoscsere lesz a Quarabaggal.realmadrid95 írta: A 2 millios Borgessel most bontottak szerzodest, Saldanha piacierteke durvan bezuhant es ez meg rosszabb lesz, konkretan olyan a fizikai eronlete, mint egy 14 evese. Brutal nagyot kockaztattak, nagyon nem jott be, en ettol feltem.
Júlio Romão érkezik, aki TM szerint leginkább védekező középpályás. Keita még nincs azon a fizikális szinten és ki tudja lesz-e, Maiga megsérült, maradt egy szem Rommens, kellett valaki, támadó középpályásokból meg telítettség van a keretben.
Saldanhaban egyet értek, hihetetlen, hogy nem képes lejátszani egy meccset, nem tud futni, ahogy berobbant, amikor csereként beszállva szórta a gólokat, azóta összesen nem lőtt annyi gólt, mint az első két meccsén.
Igen, olvastam Romaorol, de ot nyaron is probaltak elpasszolni 300-400 ezer euroert, csak senki nem jelenetkezett be erte. A piaci erteke, ha jol emlekszem 800 ezer, tegnap neztem, nem emlekszem pontosan, Borgese 2.5 millio. Vissza kene terni a fiatalabb jatekosokra, akiket profittal tudnak tovabb adni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kady esetében a hírek szerint játékoscsere lesz a Quarabaggal.realmadrid95 írta: A 2 millios Borgessel most bontottak szerzodest, Saldanha piacierteke durvan bezuhant es ez meg rosszabb lesz, konkretan olyan a fizikai eronlete, mint egy 14 evese. Brutal nagyot kockaztattak, nagyon nem jott be, en ettol feltem.
- realmadrid95
A 2 millios Borgessel most bontottak szerzodest, Saldanha piacierteke durvan bezuhant es ez meg rosszabb lesz, konkretan olyan a fizikai eronlete, mint egy 14 evese. Brutal nagyot kockaztattak, nagyon nem jott be, en ettol feltem.Realista24 írta:Ah, felreolvastam, sorry, my bad.realmadrid95 írta:
2 millio volt Borges es 3 millio Saldanha.
19 ota - 11 millioban van a transzferekben a fradi, szerintem ez egyaltalan nem jo irany.
Jo, hat a Fradi szamoknak annyira kell hinni, mint a magyar allamenak. Amikor anno hivatalosan kommunikaltak pl. hogy 6mrd a koltsegvetesuk, akkor volt kozel 10 nagyjabol.
A masik, hogy szep es jo, hogy kiszamoltad a -11m-t, csak akkor nem allja meg a helyet, hogy nem jo iranyba megy az atigazolasi politika, mert az elmult harom evben nullan vannak.
21-22ben szalltak el, amikor egy tucatnyi ember ment el ingyen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
18:45-kor lesz a meccs a Groupamában, a visszavágó 20-án 21:00-kor.lordgabi írta:Plzen lett.lordgabi írta: Utolsó 25 percet láttam, majdnem jött a balsors annál a kemény bombánál a végén...![]()
3-0, 4-1 is volt, de nagyszerű teljesítmény ez így is:
Ferencváros 4-3 AZ Alkmaar
![]()
Plzen vagy Roma lesz a következő ellenfél.![]()
Hazai pályán lesz az első meccs, elvileg február 13-án csütörtökön 21:00-kor. Visszavágó egy hét múlva.
Az al-Fateh bejelentése szerint „a klub technikai lehetőségei bővítésének” keretén belül született a döntés.gutihaz14 írta: szappanost maris haza zavartak?![]()

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

szappanost maris haza zavartak?

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Plzen lett.lordgabi írta: Utolsó 25 percet láttam, majdnem jött a balsors annál a kemény bombánál a végén...![]()
![]()
Plzen vagy Roma lesz a következő ellenfél.

Hazai pályán lesz az első meccs, elvileg február 13-án csütörtökön 21:00-kor. Visszavágó egy hét múlva.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Paks-Vajdahunyad (másodosztályból kupagyőztes) tavaly, előtte 19-ben Craiova vs Honvéd.gunner írta: Ha emlékezetem nem csal, 2009-ben a Steaua - Újpest volt a legutolsó, a románok kettős győzelemmel mentek tovább![]()
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ha emlékezetem nem csal, 2009-ben a Steaua - Újpest volt a legutolsó, a románok kettős győzelemmel mentek tovább

"And my heart will leave you never."
- 'shutterisland
pedig egy fradi - fcsb derbit adtam volna, nem is tudom mikor volt roman vs magyar klubcsapat egymas ellen legutoljara europai kupaporondon, valami selejtezo remlik csak az elmult evekbol.
Plzen vagy Porto lett volna a két opció, ha nem ülnek le a végén
- lordgabi
Utolsó 25 percet láttam, majdnem jött a balsors annál a kemény bombánál a végén...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Remek lett a Szurkolói klub!
Amikor a Grupiban bérletesként végigtoltam az EB-selejtezőt, semmi előnyöm nem származott belőle a Puskás nyitásakor.
2024-ben 5-ből 4 meccsen ott voltam a Puskás-bérletesként, szétfagyott a punettim a németek és a hollandok ellen, de így sem fogok odaférni az elővásárláshoz
MLSZ
Amikor a Grupiban bérletesként végigtoltam az EB-selejtezőt, semmi előnyöm nem származott belőle a Puskás nyitásakor.
2024-ben 5-ből 4 meccsen ott voltam a Puskás-bérletesként, szétfagyott a punettim a németek és a hollandok ellen, de így sem fogok odaférni az elővásárláshoz

MLSZ