Politika
Re: Politika
Mint MKKP szavazó nagyon érdekelne az ügy a sajtó szemszögéből, mert az érintett képviselők posztjait olvastam, és az alapján nem tudok igazságot tenni az oldalak között. Ha beigazolódik valami, nagyot csalódok.
Viszont abban már most csalódtam, hogy a 444 ehhez a témához azt a hírközlési stílust alkalmazta hogy "Kovács Gergely egy geci, fizess elő és megtudod miért". Így a legtöbb emberhez pont annyi jut el, hogy "Kovács Gergely egy geci".
Viszont abban már most csalódtam, hogy a 444 ehhez a témához azt a hírközlési stílust alkalmazta hogy "Kovács Gergely egy geci, fizess elő és megtudod miért". Így a legtöbb emberhez pont annyi jut el, hogy "Kovács Gergely egy geci".
https://444.hu/2025/08/05/nagyon-fura-e ... egyvideken
„Nagyon fura ebben az ügyben Kovács Gergő, mintha nem ő lenne, valami nem stimmel” – kaotikussá vált a helyzet a Hegyvidéken
Elindult, majd hirtelen leállt az előző időszak korrupciógyanús ügyeit vizsgáló munka a Hegyvidéken. Akkor, amikor Tiborcz István vállalkozó meglátogatta Kovács Gergely polgármestert.
„Nagyon fura ebben az ügyben Kovács Gergő, mintha nem ő lenne, valami nem stimmel” – kaotikussá vált a helyzet a Hegyvidéken
Elindult, majd hirtelen leállt az előző időszak korrupciógyanús ügyeit vizsgáló munka a Hegyvidéken. Akkor, amikor Tiborcz István vállalkozó meglátogatta Kovács Gergely polgármestert.
fankaferit betuszkolja torockai a mihazankbol a fideszbe!magnus666 írta: ki lesz a következő, busta zsolti?![]()
Ha tényleg ennyire kuka vagy a magyar nyelvhez hogy nem látod hogy ezt nem csak úgy lehet értelmezni ahogyan te szeretnéd, akkor én nem tudok segíteni. Nem szükségszerűen jön ebből a mondatból hogy ő egy drogdíler, csak hogy a koràbban felsorolt problémák a mellett a nevében ezt állítja.hehetheoriginal írta:Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megynem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
"aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer?"
Itt egyertelmuen a tevekenysegrol van szo, nem a nev a lenyeg.
De hajtsuk még, ha még iszom ma picit, lesz par szazalek eselyed nyerni egy vitaban![]()
![]()
Csak a tisztánlátás kedvéért, te kezdtél el valaki szavain rugózni, szóval ezeket a hajtsuk még, lapozzunk stb kommenteket nem annyira értem. Totál értelmeten topik az egész, de te álltál bele.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
egy 20 éve lecsúszott, mások hátán felmászott rapperről megy a vita aki olyan fasza üzletember, hogy a fidesz peakjén Orbán-fejet rugdosott, majd a süllyedő hajóra szállt fel
ki lesz a következő, busta zsolti?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hogy ki nem erti a szoveget, hatha segit neked, ha meg egyszer itt a konkret idezet:Halfkey írta:Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta: mivel tudod bizonyítani?
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valiknem az az állítás hogy drogot dealel, hanem hogy a neve ezt jelenti. Ez meg tény, lapozgatás közben tessék megemészteni és elfogadni
![]()
"aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer?"
Itt egyertelmuen a tevekenysegrol van szo, nem a nev a lenyeg.
De hajtsuk még, ha még iszom ma picit, lesz par szazalek eselyed nyerni egy vitaban

thereisonly1ronaldo
Itt csak te lövöd az öngólokat azzal hogy szövegértelmezés az azért szokás szerint nem megyhehetheoriginal írta:mivel tudod bizonyítani?Te sem nevettettél még meg senkit
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valik

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ezek után mi lesz, ha jövőre ismét 4 év orbán dinasztiát kell néznünkBLevi96 írta: Katowicében egy Kneecap koncerten több tízezren harsogták egyszerre, hogy „Fuck Orbán!”
Megérte kitiltani őket![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Katowicében egy Kneecap koncerten több tízezren harsogták egyszerre, hogy „Fuck Orbán!”
Megérte kitiltani őket
Megérte kitiltani őket

- ateeemadrid
Ez a dopeman megint mekkora öngól lett, istenem
tónika sem a régi már
Mondjuk pedofília, erőszak, lopás, drogok, a fideszesek erkölcsi normája, úgyhogy illik oda.

Mondjuk pedofília, erőszak, lopás, drogok, a fideszesek erkölcsi normája, úgyhogy illik oda.
Nagyon túlmagyarázod a semmit.hehetheoriginal írta: Nyilvan minden szava igaz, hisz megtalalod az interneten.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.![]()
Komolytalan. De viktor buszke lehet a kozos fotora.
Ha rendőrségi jelentést tennék le az orrod elé se lenne jó neked

Szted Dopeman életében nem terjesztett drogot?
Ennyire nem játszhatod a hülyét.
Annyira túlforgattál megint egy semmi dolgot, hogy már azt se tudod merre vagy arccal előre és hogy mi is az eredeti téma

Igyál egy Zenergee-t, attól megnyugszol

- hehetheoriginal
Nyilvan minden szava igaz, hisz megtalalod az interneten.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.
Es a zenelest valasztottak nyilvan, hiszen az jobban fizet.

thereisonly1ronaldo
https://www.facebook.com/watch/?v=1598033057790828hehetheoriginal írta: Igazabol tokmindegy honnan ered. Hanyszor volt elitelve, mert drogdiler?
Tovabbra is pottyondi mondokaja nevetseges.
Én is drogot dugdosok el a verdámba

- hehetheoriginal
mivel tudod bizonyítani?Te sem nevettettél még meg senkit
Naugye.
Lapozzunk.
Csak ilyen ongolokat nem kene loni, ha egy potyondi orszagos elerhetosegu, mert komolytalanna valik
thereisonly1ronaldo
Te sem nevettettél még meg senkit, de attól még ne az legyen a hülye aki arra gondol hogy a hehe névnek a nevetéshez van köze.hehetheoriginal írta: Igazabol tokmindegy honnan ered. Hanyszor volt elitelve, mert drogdiler?
- hehetheoriginal
Igazabol tokmindegy honnan ered. Hanyszor volt elitelve, mert drogdiler?
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"A Dopeman név onnan jött, hogy a gengszterrap alapkövének, az NWA nevezetű csapatnak volt egy ilyen száma, és tiszteletből vettem föl. Később ideológiát is gyártottam hozzá, mivel a Dopeman az utcai szlengben kábítószer-árust jelent, így én a zenémet jellemeztem kábítószerként, amit ha meghallgat a kedves hallgató, egyből rá is szokik, és utána jön hozzám újabb kis adagokért."hehetheoriginal írta:Vmi olyasmi, hogy a zeneje olyan, mint a drog es o azt terjeszti.Halfkey írta:
Mire gondolsz? Mármint oké, elméletben egy zeneszámról nevezte el magát, de az a zeneszám valóban egy drogdílerről szól![]()
Nem pedig, hogy konkrétan drogdiler. Vmi regi interju remlik, ahol o maga mondta. En ertem, hogy a pottyondi félék jol meg akarjak mondani a vilagnak, de ennyire azert ne tegye nevetsegesse magat.
Rakerestem a szamra, megneztem a szoveget: van benne egy dopeman nevu karakter, aki drogarus, 14 karatos arany nyaklanccal, uzival, fasza autoval, tele csajokkal, akiket amugy rendszeresen ver, foleg ha nem azt teszik, amit o mond, aki kihasznalja a fuggoket, barmit megtesz, hogy a drog uzlete mukodjon. Tehat Pityingernek megtetszett ez a faszagyerek karakter (aki amugy a szamban negativ karakterkent van feltuntetve, de ez most mindegy is), szoval megtetszett neki, felvette, majd amikor valoszinuleg valaki szamon kerte vagy beszolt neki, hogy mi ez a nev, akkor megideologizalta, hogy o csak a zenet terjeszti. Es ezt o abban a 2006-os interjuban be is ismeri, hogy kesobb talalta ki hozza a magyarazatot.
- hehetheoriginal
Vmi olyasmi, hogy a zeneje olyan, mint a drog es o azt terjeszti.Halfkey írta:Mire gondolsz? Mármint oké, elméletben egy zeneszámról nevezte el magát, de az a zeneszám valóban egy drogdílerről szólhehetheoriginal írta: mind igaz, de mondjuk ez pont fail pottyonditol, legalabb utananezhetett volna, honnan jon a neve....![]()
Nem pedig, hogy konkrétan drogdiler. Vmi regi interju remlik, ahol o maga mondta. En ertem, hogy a pottyondi félék jol meg akarjak mondani a vilagnak, de ennyire azert ne tegye nevetsegesse magat.
thereisonly1ronaldo
Mire gondolsz? Mármint oké, elméletben egy zeneszámról nevezte el magát, de az a zeneszám valóban egy drogdílerről szólhehetheoriginal írta:mind igaz, de mondjuk ez pont fail pottyonditol, legalabb utananezhetett volna, honnan jon a neve....aki már a nevében is azt állítja magáról, hogy egy drogdealer