Mert soha nem is volt?ViktoR4 írta: Valaki tud valamit vagy van valami hivatalos álláspont hogy miért nem lesz bronz meccs?

HozzászólásSzerző: el magico » 2021. július 8., csütörtök 19:00
Mert soha nem is volt?ViktoR4 írta: Valaki tud valamit vagy van valami hivatalos álláspont hogy miért nem lesz bronz meccs?
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. július 8., csütörtök 18:59
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 8., csütörtök 16:28
Én angol győzelmet várok sajnos. Stabilak, és van két kezdőnyi játékosuk. Ha szarul is játszanak, simán kivéreztetik ezt a 11-12 emberes olasz csapatot.ateeemadrid írta: Most se fognak.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. július 8., csütörtök 16:06
a spanyolok konkrétan négydarab egynullal nyerték meg a vb-tMarky írta:+ 2010 Spanyolorszag, 2006 Olaszorszag. A tornakat a stabil vedelmek nyerik, nem a parades tamadojatek.Caraway írta: Amugy durva, hogy ilyen defenziv, egyaltalan nem szorakoztato de stabil jatekkal milyen eredmenyeket lehet elerni valogatott tornakon. 2016 portugal eb gyozelem, 2018 francia vb gyozelem, most meg az angolok is bejutottak igy a dontobe.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 8., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 8., csütörtök 15:38
Csak azt 1-2 ország rendezte nem mennyi is, 10? Nincs ezzel gond ha nem a foci mindnekié elv van meg sok városos eb. Ettől még az angoloknak lejt a pálya.nmate írta: De amúgy, eddig valaki az összes eddigi Eb-n hazai meccsen játszott. 2000 holland, 2004 portugál stb többire már nem is emlékszem. Ja, meg 5 éve franciák.
Vagy valami mégis más amiről lemaradtam?
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 8., csütörtök 15:22
+ 2010 Spanyolorszag, 2006 Olaszorszag. A tornakat a stabil vedelmek nyerik, nem a parades tamadojatek.Caraway írta: Amugy durva, hogy ilyen defenziv, egyaltalan nem szorakoztato de stabil jatekkal milyen eredmenyeket lehet elerni valogatott tornakon. 2016 portugal eb gyozelem, 2018 francia vb gyozelem, most meg az angolok is bejutottak igy a dontobe.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 8., csütörtök 14:36
Görögöket se felejtsük. Egy beadás, egy fejes, egy gól, egy null.Caraway írta: Amugy durva, hogy ilyen defenziv, egyaltalan nem szorakoztato de stabil jatekkal milyen eredmenyeket lehet elerni valogatott tornakon. 2016 portugal eb gyozelem, 2018 francia vb gyozelem, most meg az angolok is bejutottak igy a dontobe.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 8., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 8., csütörtök 14:22
Nem értek a lovakhoz...de Mancini pont azt emelte ki, hogy nagyon egységesek, ez látszott.ziro4vr írta: Döntőben az a baj, az olaszoknak van kb 12-13 magas szintű játékosa, a többi már egyel gyengébb. Angoloknál tegnap nem játszott egy Sancho, Bellingham, Rashford például..a sok csere, 6/7 hazai meccs, var, minden ezekkel a hazatérőkkel van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 8., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. július 8., csütörtök 11:17
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 8., csütörtök 10:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 8., csütörtök 10:11
Ezt most jól megkaptam és kicsit el is keseredtem.lordgabi írta: Azért így visszaolvasva a tegnapi este termését, Steve olyan sírást leművelt, mint szeptember első napjaiban a fórum 90%-a a Megy a meccs topikban, amikor elbukjuk a bajnokságot. De azért tudod, feltétel nélkül...![]()
Morata és a balsors.![]()
![]()
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 667682.jpg
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 8., csütörtök 9:52
Vele is csak az volt a baj, hogy sokkal többet látott magába, mint ami. Ha elfogadta volna nálunk a szerepét, mint csere csatár, könnyen lehet, hogy még mindig itt lenne, egész korrekt szezonokat hozott volna, de így, vándoroljon csak továbblordgabi írta: Azért így visszaolvasva a tegnapi este termését, Steve olyan sírást leművelt, mint szeptember első napjaiban a fórum 90%-a a Megy a meccs topikban, amikor elbukjuk a bajnokságot. De azért tudod, feltétel nélkül...![]()
Morata és a balsors.![]()
![]()
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 667682.jpg
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 8., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 8., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 8., csütörtök 7:29
+1Faust írta: Hat ha a magyarok allitolag hosok, akkor ezek nem tudom mik. Kibaszott vikingek, minden tiszteletem. Kar ertuk.
Eletemben eloszor fogok a digoknak szurkolni, idaig sullyedtem, edes istenem.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 8., csütörtök 6:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem