Diego López - 25

Archívum
___Samy___

Re: Diego López - 25

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. augusztus 2., szombat 10:18

hát én nagyon sajnálom a fickót
úgy maradt itt a tavalyi szezonra, hogy nem biztos, hogy fix kapus lesz, de ő itt maradt és megharcolt a helyéért, és végig küzdött, nem sírt a szája

az "első" fél éve parádésra sikeredett, tényleg kifogta mindenkinek a szemét, a tavalyi szezonban meg már egyre inkább közeledett a két kapus teljesítménye, de még így is lopez volt a jobb, magabiztosabb sztem
ő is tud bakizni, de ettől függetlenül egy kiváló kapus, aki stabilan hozza is a szintet, ez már ikerről koránt sem mondható el

erre itt marad casillas, aki csakis a múltja miatt kaphat helyet jelenleg a keretben, és kipicsázzuk ezt a szerencsétlen lopezt....tényleg gusztustalan

akármennyire jó kapus navas, én ezt nem húztam volna meg, vagy legalábbis nem így
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 2., szombat 2:13

De mit szamit az, hogy 5 vagy 6 vagy 10 evvel ezelott ki mit csinalt?
Mindenki elismeri hogy Casillas nagyobb karriert futott be, amiert eveken keresztul megkapta a jogos elismerest es fizetest.

JELENLEG csak egy dolog szamit: a kovetkezo szezon(ok)ban ki az akivel elorebb lesz a csapat.
A 2014/15-os szezonban a Casillas - Navas vagy a Lopez - Navas parossal lennenk jobbak, sikeresebbek?

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. augusztus 2., szombat 2:10

Ennyire tisztában vagy azzal, hogy Diego Lopez milyen ajánlatokat kapott az évek során? :hmmm:
Merci Zizou!

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 2., szombat 1:39

Galacticos írta:
Fuentealbilla írta:DL-nek meg volt egy kiváló FÉL ÉVE
hát akkor szerintem nem sokat láttad a villarrealban. :)
Nem, biztos nem. És ezek szerint tényleg mindenki vakon volt, hogy 1 nagy csapatnak sem kellett DL.
Kérdés miért? Utóbbi 4-6 évben pl. annyira tömve lett volna kiváló kapusokkal az európai nagy csapatok kapui? Közel sem...
Még is DL neve meg se fordult senkinek a fejében sem. Pedig hát a leírtak szerint sok éve klasszis formában védett... :)

Hogyne... kár ezt tovább ragozni.
Ha elvakultak az Iker fanok akkor vajon mik azok akik DL-re próbálják rásütni a világ klasszis plecsnit...?

Részemről lezártam. Legkönnyebb nem kommentálni a tagadhatatlant.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 2., szombat 0:49

Ezt inkább nem kommentálom :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. augusztus 2., szombat 0:43

Fuentealbilla írta:DL-nek meg volt egy kiváló FÉL ÉVE
hát akkor szerintem nem sokat láttad a villarrealban. :)

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 1., péntek 23:52

istimester írta:
Fuentealbilla írta:De semmi extra
És ez is túlzás. López kiváló kapus. Nem stabil világklasszis szint, de kiváló kapus. Nem véletlenül volt a pár évvel ezelőtti csúcson lévő Villareal alapembere. A spanyolokhoz mérten még a BL-ben is komolyan vehető csapatról beszélünk. De ez már történelem.

Undoritó politikai döntés született, de SAJNOS a gigaklubok élete néha ezzel is jár.
DL 33 éves lesz hamarosan. Azon kívül, hogy nálunk lehúzta ezt a 1,5 évet mert mint a mi kutyánk kölykét hazahoztuk nem védett európai élcsapatba. (persze lehet, hogy minden játékosmegfigyelő vak európában) A villarealnak volt 1-2 kiemelkedő szezonja csak, hogy azt nem éppen DL-nek köszönhették éppen.
2010-11-es kiírásban pl. a csoportból 2:14-es gólkülönbséggel zúgtak ki DL-el a kapuban :)
De ez már valóban történelem ami néha kicsit megszépül vagy éppen megszépítjük magunknak....

Casillas kiváló kapus VOLT
DL-nek meg volt egy kiváló FÉL ÉVE

Ez a különbség... :coffee:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. augusztus 1., péntek 23:32

Fuentealbilla írta:De semmi extra
És ez is túlzás. López kiváló kapus. Nem stabil világklasszis szint, de kiváló kapus. Nem véletlenül volt a pár évvel ezelőtti csúcson lévő Villareal alapembere. A spanyolokhoz mérten még a BL-ben is komolyan vehető csapatról beszélünk. De ez már történelem.

Undoritó politikai döntés született, de SAJNOS a gigaklubok élete néha ezzel is jár.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. augusztus 1., péntek 23:15

Szerintem maradjunk annyiban, hogy Diego López 2013 tavaszán god mode-ban védett. Casillas viszont előtte évekig védett olyan szinten. Sajnos most mindketten formán kívül vannak, indokolt a frissítés hátra, mert a kapusoktól is általában a szoros meccseken jönnek ki a hibák (végül is úgy lesznek szorosak a meccsek, hogy hibáznak :mrgreen: ).

A megújulást mindenképpen gyorsította volna, ha nem Casillassal kell megküzdenie az új kapusnak, viszont a vezetőséget is meg lehet érteni, hogy a két formán kívüli kapusból inkább azt tartják meg, aki többet tett le az asztalra, ráadásul a marketing értéke is nagyobb.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. augusztus 1., péntek 20:28

Sajnálom a távozását, Casillasnál jobb volt a madridi időszakot nézve (nem képességet nézve, hanem sportformát, mentális tényezőket nézve) remélem egy jó szerződést leakaszt, meg pár évnyi kezdőtagságot. Megérdemli.
Nem illik.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. augusztus 1., péntek 20:14

Ha valaki isteníti Lopezt abból már az következik, hogy Casillas egy szar? Kiforgatott szavak és általánosítás jellemző az elmúlt pár hsz-re.
Én úgy gondolom, hogy Lopez igen is top kapus és végig hozta azt amit elvárnék egy Real kapustól. Egyszerre sajnálom is hogy elmegy mert szerintem simán Real kezdő szint, de Navas érkezésével padra tennék, másrészről viszont örülök mert állandó játéklehetősége lesz.
Idejött és a szent kirobbanthatatlan Casillast kiszorította a kapuból. Ez csak akkor történhet meg, ha valaki tényleg kurva jó. Én speciel imádtam a védési stílusát és a mozgását. Kár ,hogy nem futott be nagy karriert.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 1., péntek 18:24

MyStiQ írta:Nem nagyon szeretnék belefolyni a Casillas vs Diego Lopez vitába, elvégre én is azt mondanám, hogy Ikernek kéne mennie, ha változást akarunk, de az szemet szúrt, hogy Diego Lopez szintekkel jobban védett idén.

Linkelnék 4 videót, hogy bizony DL is tudott hibázni...

Ismét leírom: én is Casillast küldeném el, mert amíg itt van, egyetlen kapusunknak sem lesz nyugalma. Ha jól véd, akkor is Iker kell a kapuba, ha meg esetleg bakizik, akkor főleg. Szépen megküzdött volna a Lopez - Navas duó, aztán aki jobb és megbízhatóbb, az bent is marad a kapuban, de így? Az mindenesetre túlzás, hogy Casillas egy balfasz, Lopez meg egy Félisten.
Szép gyűjtés és ezzel már inkább egyetértek, mint azzal, hogy Diego Istenkirálycsászár, Iker meg szart nem ér. Sokakkal nagyon elszaladt az a bizonyos ló...

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2014. augusztus 1., péntek 18:07

Fuentealbilla írta: DL a levegő ura
Nono, "Air" Sanyi titulusával csak óvatosan :mrgreen:

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 1., péntek 18:03

MyStiQ írta:Nem nagyon szeretnék belefolyni a Casillas vs Diego Lopez vitába, elvégre én is azt mondanám, hogy Ikernek kéne mennie, ha változást akarunk, de az szemet szúrt, hogy Diego Lopez szintekkel jobban védett idén.

(vs Depor, még az előző szezonból)
vs Barca. Szépen csinálta Alexis, de ha Varane felvette szemből a támadót, akkor a kapus ne toporogjon már 6-8 méterre a gólvonaltól...
vs Atletico Madrid. Ha a ficakba verte volna Gabi, egy szót se szólnék, de ez egyáltalán nem ment szélre.
vs Valencia. Innen nem illik gólt kapni.

Ismét leírom: én is Casillast küldeném el, mert amíg itt van, egyetlen kapusunknak sem lesz nyugalma. Ha jól véd, akkor is Iker kell a kapuba, ha meg esetleg bakizik, akkor főleg. Szépen megküzdött volna a Lopez - Navas duó, aztán aki jobb és megbízhatóbb, az bent is marad a kapuban, de így? Az mindenesetre túlzás, hogy Casillas egy balfasz, Lopez meg egy Félisten.
Meg fogják ezeket a linkeket magyarázni a DL fanok

-Az első az 100-ból 1 lesz
-A második világi klasszis megoldás Alexistől amire nem számíthatott
-A harmadiknál takarásban volt sokáig a labda ezért nem ért oda.
-A negyediket már nem tudom mivel fogják magyarázni hiszen DL a levegő ura Casillas aki nem tud megfogni egy magas labdát sem. :lol:

Mindenesetre ez 4 jó érv... :)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. augusztus 1., péntek 17:52

Nem nagyon szeretnék belefolyni a Casillas vs Diego Lopez vitába, elvégre én is azt mondanám, hogy Ikernek kéne mennie, ha változást akarunk, de az szemet szúrt, hogy Diego Lopez szintekkel jobban védett idén.

(vs Depor, még az előző szezonból)
vs Barca. Szépen csinálta Alexis, de ha Varane felvette szemből a támadót, akkor a kapus ne toporogjon már 6-8 méterre a gólvonaltól...
vs Atletico Madrid. Ha a ficakba verte volna Gabi, egy szót se szólnék, de ez egyáltalán nem ment szélre.
vs Valencia. Innen nem illik gólt kapni.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. augusztus 1., péntek 17:25

igazából hiába cseréljük le Lópezt másra, amíg Iker itt van addig ugyanazt fogják is vele csinálni mint eddig Diegoval...értelmetlen lecserélni olyanra, aki nem a kezdőbe jönne fixen...

mindegy, már eldöntötték fent ezt.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. augusztus 1., péntek 17:23

Realista24 írta:Szerintem egyébként nem bakizik sokkal többet, mint régen, csak az elmúlt évek sikertelenségei, a gyenge csapatvédekezés, a gyenge középpálya és az ótvar befejezések a szezon döntő szakaszában, stb miatt ezek az utóbbi években nem fértek bele, és nagyobb figyelmet kaptak.
Lehet, hogy 2-0-ás vezetésnél mutatott be egy bravúrt, az meg a kutyát nem érdekli. Azt meg ne gondolja senki, hogy Navas vagy López minden meccsen hozza majd a clean sheeteket.
Továbbra sem értem ezt a Diego imádatot. Amikor López állt a kapuban, akkor fixen fogadni lehetett arra, hogy gólt kapunk. Abban is voltak bőven olyanok, amit más védett volna.
Ha olyan jó kapus lenne, mint ahogy hangoztatjátok és beállítjátok, akkor bizony sorban állnának érte a csapatok. Ezzel szemben miről van szó? A Monaco talán elviszi, mert Vitya kiesett vagy a Napoli, ha ingyen van.

ps.: nem Casillast védem, és nem López ellen vagyok.
Hasonló a véleményem.
Kicsit ha már fórumos szakkifejezést akarok használni "felcopkodták" itt DL-t. Egy megbízható és nem rossz kapus. De semmi extra. Volt 1 jó tavasza és ennyi. Ha tényleg annyira nagy Istenség lenne mint ami itt már megy vele kapcsolatban akkor 30 éves kora előtt is látott volna élcsapatot a pályafutása során arról nem is beszélve , hogy valóban most sem kell a kutyának sem... vagy csak nagyon jól titkolják a dolgot a médiában...
A bizonytalan Ikernél jobb egy fokkal nyilván , de kb ennyit lehet mondani róla. Közel sem az a klasszis kapus mint Iker volt vagy pl. fénykorában Cech, hogy egy hozzá hasonló stílusú kapust is írjak. Semmivel sem ad többet a csapatnak mint Iker ez a tavalyi évben is bebizonyosodott. Nincsenek a játékában benne a kirívó hibák persze csak éppen van a teljesítményének határai. Az meg, hogy egyenesen itt a világ vége hangulat a fórumon DL elvesztése miatt.... :roll:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. augusztus 1., péntek 17:22

L.Miki írta:
ateeemadrid írta:Azért is szerintem, mert azért a legkomolyabb csapatok nem egy 32 éves kapust fognak igazolni, hanem hosszabb távra terveznek. Vagy éppen már van fix kapusuk.
Miért? Bőven benne lehet még 6-8 év is akár, az nem elég hosszútávú? Mindenhonnan az megy, hogy ez a legjobb kor a kapusoknál...
Inkabb a 28 eves kapusokra mondjak hogy a legjobb korban vannak. Lopez 33 lesz osszel.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. augusztus 1., péntek 17:16

Miért? Bőven benne lehet még 6-8 év is akár, az nem elég hosszútávú? Mindenhonnan az megy, hogy ez a legjobb kor a kapusoknál...
Azért inkább jellemző az utóbbi időben, hogy a fiatalabb, ígéretes kapusokat próbálják megszerezni a legnagyobb klubok. De Gea, Courtois, Jan Oblak, stbstb... Kevésbé rizikósabb. Persze van néhány kapus, aki 30+os éveiben ér fel a csúcsra, de ez a kevésbé jellemző.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. augusztus 1., péntek 17:05

ateeemadrid írta:Azért is szerintem, mert azért a legkomolyabb csapatok nem egy 32 éves kapust fognak igazolni, hanem hosszabb távra terveznek. Vagy éppen már van fix kapusuk.

Vissza: