Iker Casillas
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Iker Casillas
Változik a foci, az Ikerhez hasonló vonalkapusok kikopnak szépen.Fuentealbilla írta:szerintem a kapus helye a kapuban van.
- Fuentealbilla
Így van Neuer jol érzi. De (talán maradiság talán nem) szerintem a kapus helye a kapuban van. Én nem szeretem ezt a kirohangálást. Persze ez is egy taktikai elem ahogy Pep is nyilatkozta egyszer.nmate írta:Ennek semmi köze Neuerhez, ő nagyon jól érzi ezeket. Casillas meg vonalkapus, erre kijön 4 védő & 1 támadó közé. Wtf?Fuentealbilla írta:neuert is ezért nem szimpi.. semmi keresnivalója nem volt neki ott kinn...
Nem is értem ezt Ikertől. Régen sem volt erőssége... Tényleg WTF...
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért futott ki, mert volt még hátra 15 másodperc a hosszabbításból előre akarta ívelni mégegyszer a labdát. A gólvonalon is megvárhatta volna, hogy a bíró lefújja a meccset nem így tett.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez nem potya, hanem világi hülyeség, mert akkor érthető ha neki kell eltakarítani a labdát mert a védőkön már átértek de hamarabb eléri (lásd Neuer), de ez így csak fejjel a falnak akciónak tudható be.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez azert volt potya, mert semmi nem indokolta hogy kifusson arra a labdara, a tamado tavol volt meg a kaputol, voltak hatul vedok, odaertek volna, ezen nincs mit szepiteni, ezt nagyon benezte.

neuer kicsit mas szinten tolja a kijoveteleket. hiaba nincs keresnivaloja mas kavehaz. nem 34 evesen kell kilalalni hogy inlabb soprogeto akarok lenni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ennek semmi köze Neuerhez, ő nagyon jól érzi ezeket. Casillas meg vonalkapus, erre kijön 4 védő & 1 támadó közé. Wtf?Fuentealbilla írta:neuert is ezért nem szimpi.. semmi keresnivalója nem volt neki ott kinn...

- Fuentealbilla
én védtem tűzön vízen át... de ez potya, nem lehet megmagyarázni
neuert is ezért nem szimpi.. semmi keresnivalója nem volt neki ott kinn...
neuert is ezért nem szimpi.. semmi keresnivalója nem volt neki ott kinn...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Szerintem annyira nem baki. Ha megvárja hogy támadjon az ellen akkor le is fújják utána a meccset, ezért tett egy próbát azzal hogy kivágja és hátha jó embernek megy majd kiegyenlítenek. Semennyivel se nagyobb fail mint amikor a kapus felmegy szöglethez, majd az ellenfél üreskapura rávágja.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Sok lesz ez már.. Kedvenc kapusom,de már hetente jönnek az óriási potyái. Rossz nézni..
(Biztos akadnak jó meccsei,én is kaptam el olyat,de összességébn ez nem pálya szerintem)
Adom amit Ziro írt,Iker fejben fogyott el nagyon,nem csak fizikailag.
Buffon meg még mindig elég jó,1-2 potya becsúszik,de ugyanannyi Courtois-nál vagy épp másnál is beakad. De összességében még ott van a szeren (ennek örömére maj jövő héten potyázik
). Más stílus,de azér erre nem számítottam..

Adom amit Ziro írt,Iker fejben fogyott el nagyon,nem csak fizikailag.
Buffon meg még mindig elég jó,1-2 potya becsúszik,de ugyanannyi Courtois-nál vagy épp másnál is beakad. De összességében még ott van a szeren (ennek örömére maj jövő héten potyázik

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egyértelmű algoritmus nincs erre, Buffon is hibázgat csak nincs annyira szem előtt. De tény, hogy az olasz magasabb szintet és nagyobb állandóságot hoz öregedő éveiben, ugyanakkor pl Iker éveiből jó párat elvett szerintem, mikor pár évig a különböző nem létező védelmek mögött nyújtott brutál védéseket.
A különbségeket nem is fizikálisan nézném, Buffon se egy adonisz azért, viszont még mindig nagyon koncentrált, nyugodt és magabiztos. Casillas viszont kicsit belezakkant ebbe a zsúfolt madridi légkörbe, azért is volt néha olyan a kapuban, mint egy 3 éves, akitől elvették a legóját.
A különbségeket nem is fizikálisan nézném, Buffon se egy adonisz azért, viszont még mindig nagyon koncentrált, nyugodt és magabiztos. Casillas viszont kicsit belezakkant ebbe a zsúfolt madridi légkörbe, azért is volt néha olyan a kapuban, mint egy 3 éves, akitől elvették a legóját.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig en is sok novel szimpatizalok azert mert elkapnám
Amugy az alacsony reflexkapusok mindig hamarabb kiegnek eddigi eszreveteleim szerint.

Amugy az alacsony reflexkapusok mindig hamarabb kiegnek eddigi eszreveteleim szerint.
ZIDANE
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Falra mászok attól,ha egy csaj azért szeret egy játékost mert jóképű.ziro4vr írta:Hallod ne kergesd már el az egyetlen csajt erről a kanfórumról.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hallod ne kergesd már el az egyetlen csajt erről a kanfórumról.chronic írta:Legjobb. Volt. Ma paródia, ami elég gáz, tekintve hogy Buffon 50 évesen parádézik a Juvéban.
Van deer saarok is 80 éves korukig védtek elképesztő szinten, többet vártam Ikertől. Most 34, az kapusban még semmi.
Igenis Iker a legjobb még ma is, egyetértek.

Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na...de mikor is kezdte a felnőzz keretben, a REAL MADRIDBAN? Szeretnél te is 34 évesen úgy vetődni jobbra-balra mint ő. Úgy tartozik a világ elit kapusai közé, hogy igazából se nem túl fürge se nem túl magas. Mégis rengeteg mindent megnyert már.chronic írta:Legjobb. Volt. Ma paródia, ami elég gáz, tekintve hogy Buffon 50 évesen parádézik a Juvéban.
Van deer saarok is 80 éves korukig védtek elképesztő szinten, többet vártam Ikertől. Most 34, az kapusban még semmi.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vedhetnek hatvan éves korukig. Nézd meg melyik mit ért el, ha mar hasonlitgatunk.chronic írta:Legjobb. Volt. Ma paródia, ami elég gáz, tekintve hogy Buffon 50 évesen parádézik a Juvéban.
Amúgy furcsa lenne ha minden kapus ugyanaddig védené.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Legjobb. Volt. Ma paródia, ami elég gáz, tekintve hogy Buffon 50 évesen parádézik a Juvéban.