Sztem megy minden spoilerbe, anélkül nehéz lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Nem vagyok sci-fi kedvelő, de ez szerencsére nem az volt. Legalábbis számomra. Nekem attól, hogy van benne időutazás, még nem lesz az, ahhoz azt jobban ki kéne bontania. Itt csak annyi volt, hogy van/volt egy vihar+kamera+tv, nyeljük le. Sima ügy, lehet a többire koncentrálni. Ebből a szempontból tetszett. Mondjuk amikor előkerült a papír és toll, hogy akkor most idősíkozunk, kicsit megijedtem, hogy akkor most jön egy csavar ami elrontja az egészet, de szerencsére nem így történt.
Ami viszont nem tetszett a film nézése közben az a többi része. Kb. az időutazás ténye volt a leghihetőbb dolog, az, hogy hogyan kezelték pl. a számukra megbolondult nőt, az engem teljesen kizőkkentett. Másik, hogy miért az volt a csajnak az első gondolata, hogy éppen a múltat látja a TV-ben, és épp egy időkapu nyílt meg? Honnan tudta a nyomozó, hogy bankos csávó csalja az asszonyt, úgy, hogy annak igazából nem is volt sok köze az abban az idősíkban lévő főszereplőnek.
És még volt pár ilyen. Néhányat megválaszolt a film, néhányat nem, vagy csak én nem vettem észre. Ilyen szempontból végig összevont szemöldökkel néztem. A végére azért jobban a helyére kerültek a dolgok, illetve a szemöldökeim is, de a kisebb problémaim megmaradtak.
A dráma részét viszont adtam. Van egy nő, aki mindent is feláldozna lányáért illetve a kettőjük kapcsolatáért. Még képes öngyilkosságot is elkövetni annak reményében, hogy újra együtt legyenek. Felfogta, hogy mi történt vele, másik élet, ami nem feltétlenül rosszabb/jobb csak más és többnyire ismeretlen, de gyerek nélkül. Ezért inkább megkockáztatja (szerintem tutira senki nem mondta volna meg, hogy jól fog kijönni a leugrásból) az új életét, hogy visszaálljon minden a régibe.
Ebből a szempontból a másik főszereplő is rendben volt.
Ami még kicsit kizökkentő volt, az az zene. Nálam pont az ellenkező hatást ért el, néha fölöslegesen drámai vagy figyelemfelkeltő volt számomra.
Összességében nem volt rossz, de jó se. Ilyen egyszer nézhető valami.
6,5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
A későbbi viták elkerülése végett itt hagyok két idézetet a Looper c. filmből

"I don't want to talk about time travel because if we start talking about it then we're going to be here all day talking about it, making diagrams with straws."
"This time travel crap just fries your brain like an egg."