Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. december 5., péntek 16:15

The legendary gypsy gangster Tommy Shelby returns in Peaky Blinders: The Immortal Man. In select cinemas 6 March and on Netflix 20 March 2026.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. december 5., péntek 15:00

A Netflix 72 milliárd dollárért megveszi a Warner Bros stúdióit és streaming részlegét.
Na pasztmek.. :x :(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 29., szombat 14:43

Eddig röviden: hangulat 10/10, nekem tetszett mind.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hehe jól hozta a dagadt kisköcsög szerepét,elég önazonosra sikeredett :mrgreen: . Vecna Update faszára sikeredett

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 28., péntek 23:49

Olyan sose lesz, hogy mindenkinek bejön egy dolog de nálam ez a cucc 4 részre van a top1től. Eddig nagyon úgy néz ki, hogy mindent amit a got elbaszott ők nem fognak. Megmaradt a humor a dráma a karakterfejlődés és a szálak futnak a finálé felé. Kurva kerekre kilehet hozni a dolgot vezéráldozattal és anélkül is. Jól felvezették a bossfightot a végére.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Nyilván sok karakter van és nem kap mindenki ugyanannyi időt de akármekkora közönségkedvenc dustin vagy steve ez will és tizi sorozata ők a main karakterek. Mivel Will lett Vecna első katonája szerintem itt lesz egy tizi vs will vs vecna(azt, hogy ki mikor lesz ki ellen nemtudom de bármelyik verzió ígéretes) battle royal a második felében a fináléra meg marad az elmenyúzó vagy mi az a nagy fekete pókszerű genyó

Negyedik évad azért nagyon magas polc volt és nem annak a megugrását várom hanem a szálak tisztességes elvarrását amit szerintem ezután a 4 rész után nagyon nehéz lenne szétcseszni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. november 28., péntek 22:57

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nagyon brutális halál szerintem már megvolt. A névtelen katona 12 akinek felnyársalta a fejét Vecna. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 28., péntek 22:14

BLevi96 írta:
A készítők azt mondták, hogy valaki brutális módon megfog halni. Pár ember karácsonyát elfogják baszni :kalapos: bár szerintem túl puhányok hozzá hogy meglépjék, csak Stevehez ne nyúljanak :D
Azt is mondták,hogy minden rész mozifilm hosszúságú es minőségű lesz :mrgreen:
Amúgy engem nem zavar,hogy ha fo karakter meghal, főleg a végén,itt mar nem szamit.
Túléltük Han Solo halálát is, jöhet bármi :kalapos: trónok harcát nem is említem :lol:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 28., péntek 22:11

Túl sok karakter van, nem tudnak mindenkit tűzben tartani. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Robin+Will részek voltak jók(Will végre kapott erőt, ennek örültem), Holly és a másik dagi gyerek is beváltak. Dustin karakter fejlődése nem tetszik, jobb volt mikor a vicces srácot alakította. Tízi és Hopper renget képernyő időt kap, de engem ők sosem érdekeltek, legszívesebben áttekertem volna a jeleneteiket.
A készítők azt mondták, hogy valaki brutális módon megfog halni. Pár ember karácsonyát elfogják baszni :kalapos: bár szerintem túl puhányok hozzá hogy meglépjék, csak Stevehez ne nyúljanak :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. november 28., péntek 21:36

Nálam Maya Hawke viszi eddig az évadot.
Joe Keery és Sadie Sink jók lennének több játékidővel.
MBB kifejezetten szar.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 28., péntek 21:15

Én így 4 rész után nem tudom eldönteni ,hogy tetszett e vagy sem, mondjuk úgy ,hogy nézette magát, nyílván új dolgot itt már nem igen fognak behozni, első évaddal való hasonlóság meg szerintem szándékos,hogy a történet körbe érjen úgymondva. Direktbe ki is mondatják a karakterekkel,hogy "ilyen már történt"

Nekem kicsit olyan érzésem volt a részek alatt,hogy a végére mindig toltak egy "húha" jelenetet, hogy aztán az egész részre azt lehessen mondani,hogy hú de jó volt, pedig azért elég lassan csordogált, és érdemi dolgok nem igen történtek, de szerintem továbbra is szerethető az egész.

Nekem az nem tetszett kicsit(ami még változhat): Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!még mindig nem hal meg senki olyan ,aki fontosabb karakter,holott ez a nagy beígért végső leszámolás.Hoopertől nem tudom már hanyadszorra "köszönünk el" a sorozatban, Mike szülei elég drámai módon lettek megtámadva, persze,hogy túléli mindkettő. Közben meg katonák tucatjai halnak meg,de pont a főszereplők közül soha senki, pedig ők is ott vannak a mészárlás közepette.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. november 28., péntek 21:04

Nekem kifejezetten tetszett a negyedik évad de ez az ötödik egyelőre nagyon nem jön be. Sima első évad remake, furán öreg gyerekszineszekkel és ezzel kb oda a vibe is.
Nem illik.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 27., csütörtök 20:26

nzooli93 írta: 3.évad szerintem is ilyen "meeh" évad volt, kilógott a többiből, viszont a 4. szerintem rohadt jó volt,
Ugyanezt éreztem, a 4-ik évadra nehezen is vettem rá magam,aztán egy tök jó sztorit sikerült összerakni.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. november 27., csütörtök 20:23

nmate írta: Egyetértek, 3 évadot láttam, de nem is emlékszem rá, hogy őszinte legyek.

Nem tudom, hogyan nem égtek ki a sorozatnézéstől ilyen mennyiségek mellett. :lol:
A stranger thingsen kivül néha officet bekapcsolom elaludni, ennyi az elmúlt 10 évem emlékeim szerint :D

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 27., csütörtök 20:17

En is szívesebben nézném egyben,de az algoritmus már dobalta fel a képeket meg mindent fbn,tiktokon,mindenhol már délután 1kor. Es akkor még sokan most fognak neki allni,lehetetlen kategória lenne nem spoilerbe futni par nap utan szerintem.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 27., csütörtök 17:41

BLevi96 írta: Az utolsó évad feldarabolásában az aránytalanság nem tetszik. 4-3-1, a záró rész egymagában szerintem nem fogja kielégíteni a nézők elvárásait.
Inkább az hogy sok idő telik el az első 4 és a második 3 között, mert ott 26-án 2 ünnep között azért a többségnek napi 1 rész épp h jó is. Én mivel ledaráltam ezt a 4-et erősen gondolkodom, hogy a másik 4-et elsején fogom megnézni egyben

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 17:30

Lol ennyit arrol ki mennyire kocka balfasz netflixszel pl :lol:

#csakatorrent. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 27., csütörtök 17:26

hehetheoriginal írta: Akkor mi ez a 8 resz hogy van ez
Valaszd ki az evadot a jobb oldali legodruloben es latni fogod, hogy otodik evad, 4 resz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 27., csütörtök 17:22

Akkor mi ez a 8 resz hogy van ez
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 27., csütörtök 17:18

h3x0r írta:
hehetheoriginal írta: akkor megint a magyarokkal van kibaszva, nalam osztrak netflix elofizuval, elerheto es nezheto az egesz, 8 chapter :lol:

meg amugy ha kinn van, akkor torrentpaparol szedheto is, fasz se var december vegeig btw. :lol:
Az egész világon mindenhol 4 rész jelent meg, kivéve hehe osztrák netflix accountjával nézhető a teljes évad. :kalapos:
Nekem is osztrakon mozog a netflix, megneztem, es latom, hogy mi kavarhatta ossze.
Mondjuk ki, nem tul rutinos felhasznalo ezek szerint :lol:
Vagy az a franya alkoholproblema, amit emleget :hmmm: :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 27., csütörtök 17:14

hehetheoriginal írta:
nzooli93 írta:

4 rész elérhető, dec26-án jön még 3, és január 1-én az utolsó nagy befejező rész(film). Fél világ lehet skippeli a szilveszteri bulit is miatta :lol:
akkor megint a magyarokkal van kibaszva, nalam osztrak netflix elofizuval, elerheto es nezheto az egesz, 8 chapter :lol:

meg amugy ha kinn van, akkor torrentpaparol szedheto is, fasz se var december vegeig btw. :lol:
Az egész világon mindenhol 4 rész jelent meg, kivéve hehe osztrák netflix accountjával nézhető a teljes évad. :kalapos:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. november 27., csütörtök 17:10

Gyerekhorror vibeja van, csak ők pont nem nézhetik. A felnőtteket pedig a 80-as évek hangulata, nosztalgia fogta meg, egy olyan korszak amibe vissza mennének vagy éppen kimaradtak. Jól kitalálták a rendezők hogy mivel lehet bevonzani az embereket.

Az utolsó évad feldarabolásában az aránytalanság nem tetszik. 4-3-1, a záró rész egymagában szerintem nem fogja kielégíteni a nézők elvárásait.

Vissza: