De most ne keverd bele ebbe is szegény hehetFaust írta: Ugyan, kiegett idiotakra van itt legkevesbe szukseg.
Egyéb bajnokságok
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Ugyan, kiegett idiotakra van itt legkevesbe szukseg.
- Pad'em
Nekem visszatérő félelmem, hogy még itt is lesz egyszer edző
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szepen korbeert, mikor januar kornyeken kibasszak onnan is, nem kell legalabb messze koltozni a nyugdijas evekhez.
thereisonly1ronaldo
Jól lemaradtam, most látom hogy az öreg José a Benfica edzője lett. 
Arra még emlékszem, hogy kirúgták a Fenertől, de ahogy nézem majdnem 2 hete már a Benficánál van, nem is kezdett rosszul.
Arra még emlékszem, hogy kirúgták a Fenertől, de ahogy nézem majdnem 2 hete már a Benficánál van, nem is kezdett rosszul.
Nem volt tétje, az a cink, mikor súlyos pontokba kerültek a hibái.
a kettonek nincs koze egymashoz. az elso golnal van egy adott szog amit le kell zarnia, ha oda rugja, ha nem. na ha sikerult volna zarni, tehat a minimumot megteszi akkor ez vedve van. nem mehet el a teste es a keze kozottmexes írta:Ezeket fixen védenie kéne?az a csatár egy nyomorék amelyik nem rúgja be ezt a két ziccert...
a masodik golnal szar a kameraallas , arrol nem tudok nyilatkozni
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ezeket fixen védenie kéne?
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Mázlija van, hogy nem kaptak ki.gutihaz14 írta:jol megtanult focizni_Bushido_ írta:
Milyen érdekes, elhagyjak a MUt és egyből újra megtanulnak focizni. MUban semmi és senki sem működik úgy, ahogy kéne. Ellenben McTomi is tökéletesen beilleszkedett Nápolyban.![]()
https://x.com/LEquipe237/status/1972023813014687795
Nem rajta múlott.
Megesik az ilyen. Meccs végén, 3 gólos előnnyel nincs már meg az a koncentráció.
jol megtanult focizni_Bushido_ írta:Milyen érdekes, elhagyjak a MUt és egyből újra megtanulnak focizni. MUban semmi és senki sem működik úgy, ahogy kéne. Ellenben McTomi is tökéletesen beilleszkedett Nápolyban.Andre Onana in his first match with 10-man Trabzonspor against Fenerbahçe:
- 29 shots faced
- 7 saves
- 4 diving saves
- 8.7 rating
-
Man United are the problem..
https://x.com/LEquipe237/status/1972023813014687795
valamelyik univerzumban:
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nagyon úgy tűnik, jó csere volt a részükről.Rock-Solid at the Back!
Replacing Aymeric Laporte with Iñigo Martínez has turned out to be one of Al Nassr’s smartest summer decisions — and the rewards are already showing.
4 League Matches Played
3 Clean Sheets
Just 1 Goal Conceded
The Spanish wall, alongside Simakan, has transformed Al Nassr’s defense into one of the most reliable in the league. With their high line pressing, the team looks more confident, more secure, and harder to break down.
Barca is akkor volt jó, jobb, amikor ő ott volt. Hiába idős(ebb) már, még mindig tud kiemelkedően játszani.
+ ahogy néztem Otavio is lelépett tőlük, elment Nacho csapatába, ingyen. 60 millió ment a kukába... Ahogy pl John duran 77 millioja is
ramos panenka hiba
https://x.com/lilboimx/status/1971042411314065584
lehetett volna 0-2 de inkabb kaptak egy 6-ost
https://x.com/lilboimx/status/1971042411314065584
lehetett volna 0-2 de inkabb kaptak egy 6-ost
valamelyik univerzumban:
[Globo]: Neymar suffers another thigh injury to his right leg and will miss Brazil's friendly matches vs Japan and South Korea in October.
valamelyik univerzumban:
- h3x0r
Ha van egy kis szakmaiság a Portonál, szerintem röhögnek, hogy Mourinho újabb csapatot húzott ledzsi91 írta:Csak a barszával meg a matraccal ilyen undorító a rivalizálás meg max délamerikában. Németben olaszban angliában nem kerítenek ennek túl nagy feneket. Nemhiszem, hogy bárki felhúzza magát ezen a portonál.Jim írta: Mourinhonál mi ez az ömlengés a Benfica irányába, azok után, hogy a Portoval megnyert mindent![]()
"Az elmúlt huszonöt évben volt alkalmam a világ legnagyobb klubjainál dolgozni, egyik esetben sem voltam motiváltabb, nem éreztem több felelősséget vagy éreztem magam jobban megtisztelve, mint a Benfica edzőjeként."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak a barszával meg a matraccal ilyen undorító a rivalizálás meg max délamerikában. Németben olaszban angliában nem kerítenek ennek túl nagy feneket. Nemhiszem, hogy bárki felhúzza magát ezen a portonál.Jim írta: Mourinhonál mi ez az ömlengés a Benfica irányába, azok után, hogy a Portoval megnyert mindent![]()
"Az elmúlt huszonöt évben volt alkalmam a világ legnagyobb klubjainál dolgozni, egyik esetben sem voltam motiváltabb, nem éreztem több felelősséget vagy éreztem magam jobban megtisztelve, mint a Benfica edzőjeként."
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
megnéztemAnthony írta: Ha egy minimális infót megnéznél akkor látnád hogy a Benfica volt gyakorlatilag az első klub ahol edző volt...
pár hónapig volt ott edző…
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha egy minimális infót megnéznél akkor látnád hogy a Benfica volt gyakorlatilag az első klub ahol edző volt...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Mourinhonál mi ez az ömlengés a Benfica irányába, azok után, hogy a Portoval megnyert mindent
- nzooli93
Innen mar nem sok kirugas kell,hogy majd a Fradinal is szóba jöjjön
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mint minden edzőtMVPP írta:Kirúgják innen is idő előtt, ahogy az elmúlt 15 évben mindig.Anthony írta: Úgy néz ki a Benfica kirúgja az edzőjét, és jön Mourinho a helyére.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams