Bundesliga
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bundesliga
Ugy fest amugy, hogy Kompany nem lesz rossz edzonek. Nem gondoltam volna a Burnley-s kaland utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
@Plettigoal:poronty írta: https://x.com/MadridXtra/status/1983199910276280465
Sok van még a szezonból, de eddig impresszív.
20 y/o #Chema Andrés is a regular starter at VfB Stuttgart and considered a top signing. He is under contract until 2030.
Real Madrid hold a buy-back option of €13.5 million in 2026 and €18 million in 2027, increasing thereafter.
Should he return to Madrid and later be sold on, #VfB have secured a matching right.
@_dennisbayer | @SkySportDE
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
Rossz topikba már beraktam.
Aki lusta kattintani:
Chema Andrés vs midfielders from the top 5 leagues per 90:
◉ Aerial duels – 1st
◉ Aerial duels won – 1st
◉ Interceptions – 1st
◉ Interceptions (PAdj) – 1st
◉ Pass completion to penalty box % – 1st
◎ Possessions won – 3rd
Nem is rémlik, hogy őt annyira nyomták bármikor. Ahhoz képest ez elég jó kezdés.
Chema Andrés vs midfielders from the top 5 leagues per 90:
◉ Aerial duels – 1st
◉ Aerial duels won – 1st
◉ Interceptions – 1st
◉ Interceptions (PAdj) – 1st
◉ Pass completion to penalty box % – 1st
◎ Possessions won – 3rd
Nem is rémlik, hogy őt annyira nyomták bármikor. Ahhoz képest ez elég jó kezdés.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vajon ő hány évig lesz 17 éves és youngest?gólvonal írta: Karl megint brutális gólt lőtt, berobbant a srác rendesen. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Nem illik.
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Karl megint brutális gólt lőtt, berobbant a srác rendesen. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Hiaba angol, tökéletes lett volna a Realba is.realmadrid95 írta:Szinte minden meccsen van egy ilyen remek passza, anno Benzema helyen ot lattam volna a legszivesebben, Mbappe balszelen brutal lett volna.gutihaz14 írta: az egy dolog hogy mennyire banalis gol lett a vege de kanenek ezek a passzai... mestermunka, egesz karrierjeben gyakoriak voltak ezek tole
https://streamin.me/v/79df1315
Bayern okosan lecsapott rá.
A temérdek gól már megvan, amit előtte pl lewa szállított, már csak a védekezésük a kérdéses.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Szinte minden meccsen van egy ilyen remek passza, anno Benzema helyen ot lattam volna a legszivesebben, Mbappe balszelen brutal lett volna.gutihaz14 írta: az egy dolog hogy mennyire banalis gol lett a vege de kanenek ezek a passzai... mestermunka, egesz karrierjeben gyakoriak voltak ezek tole
az egy dolog hogy mennyire banalis gol lett a vege de kanenek ezek a passzai... mestermunka, egesz karrierjeben gyakoriak voltak ezek tole
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Alap passzokat csinál, ki a szélre az üres embernek 20-30 méteres szabad területbe. Ezt Tchouamenni, Valverde, Camavinga is lehozza bőven.
Nekünk egy mélyen játszó, kicsiben jó-fürge ember hiányzik, aki baszottul nyomástűrő, ki tudja cselezni-forogni magát ha nincs éppen passz opció.
Nekünk egy mélyen játszó, kicsiben jó-fürge ember hiányzik, aki baszottul nyomástűrő, ki tudja cselezni-forogni magát ha nincs éppen passz opció.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
KöszönömToniKroos írta: Csak ezt a videót láttam Chemáról, de ez alapján olyan pont olyan profil ami nekünk kellene. Szóval egyáltalán nem halva született ötlet, hogy fog még itt játszani.
Ha megnézed, 1-2 érintővel játszik szinte végig, nem dajkálja és gondolkodik másodpercekig indokolatlanul, gyorsítja és jól is lép be a játékba, szóval tényleg hasonlít Rodrira (aki ennyi idősen pl a Villareal kezdőjébe próbált bekerülni).
Az hatalmas hülyeség, hogy valakit 20 évesen már leírunk, hogy nem lehet szűk elit, mondom ezt Cheamától függetlenül. Vitinha is pl 20 évesen a Wolverhampton kezdőjébe nem fért be, most meg látjuk hol van.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
igazad van tóni, nincs vita, csak én egyszer látnék már egy olyan játékost - mindegy milyen poszton, most speciel kp-s kell pl -, aki ugy er a labdához, ugy simogatja, mintha az ujszulott kisbabája lenne, zidane, ronaldinho, neymar, thiago (nem a castillás
), két lábbal, mintha ragadna a golyó, mint egyszeri járási fodballistára a falu összes szakadt némbere.
vagy olyan elmebeteg robbanékony és bika, mint egy essien vagy yayaturé.
vagy valamiben emelkedne ki az átlagbandik közül végre valaki. legalább 1 dologban könyörgöm. ha már 2, vagy több, akkor már generációs zseniről beszélünk manapság, olyat remélni se merek....
vagy olyan elmebeteg robbanékony és bika, mint egy essien vagy yayaturé.
vagy valamiben emelkedne ki az átlagbandik közül végre valaki. legalább 1 dologban könyörgöm. ha már 2, vagy több, akkor már generációs zseniről beszélünk manapság, olyat remélni se merek....
thereisonly1ronaldo
Csak ezt a videót láttam Chemáról, de ez alapján olyan pont olyan profil ami nekünk kellene. Szóval egyáltalán nem halva született ötlet, hogy fog még itt játszani.
Ha megnézed, 1-2 érintővel játszik szinte végig, nem dajkálja és gondolkodik másodpercekig indokolatlanul, gyorsítja és jól is lép be a játékba, szóval tényleg hasonlít Rodrira (aki ennyi idősen pl a Villareal kezdőjébe próbált bekerülni).
Az hatalmas hülyeség, hogy valakit 20 évesen már leírunk, hogy nem lehet szűk elit, mondom ezt Cheamától függetlenül. Vitinha is pl 20 évesen a Wolverhampton kezdőjébe nem fért be, most meg látjuk hol van.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nehezedre esik nem személyeskedni? Utoljára szólok/kerlek, hogy hanyagold. Warn helyett pihi lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Persze win win, ez oke, minel jobban jatszik, minel jobban fejlodik, annal jobb nekunk, akarmi lesz.
De a szagerto mar madridmezben latja "massziv" kozeppalyaskent

Annyira a halalom ez a padra igazolunk, mint viktor mihalynak a kover katona
De a szagerto mar madridmezben latja "massziv" kozeppalyaskent
Annyira a halalom ez a padra igazolunk, mint viktor mihalynak a kover katona
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért nem játszik itt szerintem, mert nem jobb hosszútávon egyiknél sem jelenleg, viszont nem feltétlenül rosszabb.hehetheoriginal írta: mindegyik játékos más, nyilván nem lehet carvajalhoz vagy kázmérhoz hasonlitani, utobbi minden brazil korosztályos válogatottban ott volt anno pl.
most akkor el kell dönteni, hogy mi van: ha értenek hozzá a klubnál, és én látom rosszul, akkor pl paz miért nem nálunk játszik? vagy nyáron elhozzuk, miutan csapat mvp volt és top serie a jatekos, hogy itt padozzon? vagy jobb a mostani kp-sainknál? akkor körbeértünk megint, akkor miért nem itt játszik, ha jobb?
sztem modric beárazza az egész olasz focit 70 évesen.
Mivel rogyasig vagyunk már ilyen nem rossz de nem elég jó játékosokkal, így hagytuk fejlődni. Jövő nyáron két opcionk van:
Vagy elhozzuk aproert vagy ha végre igazolunk világklasszis játékost vagy többet, akkor eladjuk Angliába jó pénzért hogy ne a padon legyen, és amúgy is kell a penz. Nyilván ha jó szezont fut. Win win a szememben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Azert nem nalunk jatszik mert sokan vannak a posztjan es sokkal jobbat tesz vele es a fejlodesenek az hogy mashol fix kezdo es folyamatosan gyujti a tapasztalatokat. Ugyanezt kellett volna csinalni endrickkel is mar tavaly. Biztos vagyok benne hogy sokkal elorebb tartani ha egy sociedadba jatszana mar tobb mint egy eve.
Ertem ami mondasz, vagy a szuk elit jojjon vagy senki mert b verziokra ne szorjuk a penzt akkor se ha olcsok. De kellenek az ilyen kiegeszitok is.
Modric a mi jelenlegi kozeppalyankrol is kiemelkedne ha csak heti egy meccset kene jatszania akkor meg foleg.hehetheoriginal írta: sztem modric beárazza az egész olasz focit 70 évesen.
Ertem ami mondasz, vagy a szuk elit jojjon vagy senki mert b verziokra ne szorjuk a penzt akkor se ha olcsok. De kellenek az ilyen kiegeszitok is.
- hehetheoriginal
mindegyik játékos más, nyilván nem lehet carvajalhoz vagy kázmérhoz hasonlitani, utobbi minden brazil korosztályos válogatottban ott volt anno pl.
most akkor el kell dönteni, hogy mi van: ha értenek hozzá a klubnál, és én látom rosszul, akkor pl paz miért nem nálunk játszik? vagy nyáron elhozzuk, miutan csapat mvp volt és top serie a jatekos, hogy itt padozzon? vagy jobb a mostani kp-sainknál? akkor körbeértünk megint, akkor miért nem itt játszik, ha jobb?
thereisonly1ronaldo
- flori
Carvajal és Casemiro azért jócskán megcáfolják ezt. Van értelme ennek az üzletpolitikának, de nem biztos, hogy Chema fogja megcáfolni a gondolataidat. De még b vonalbol is érdemes volt visszahozni egykori castillás arcot, lásd lucas vazquez. Közel sem elit, de aki szerint neki nem volt köze a három béellhez meg az akkori sikerekhez az hazudik.amúgy nem tudunk szót érteni, én igen, úgy vagyok vele, hogy fillérekért SE hoznám vissza a korábbi castillásainkat, csak mert vhol fejlődtek valamennyit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!