Akkor off a vb első (két) meccse? Okos volt.Realista24 írta: CR elmeletileg ket meccses eltiltast fog kapni, de a FIFA kilatasba helyezte, hogy elmennek egeszen harom meccsig, minimum!
Cristiano Ronaldo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azert irjak a harom meccset, mert könyökös volt + 3-match ban per rules for violent conduct,Tjacks írta:Legyen akkor már öt, édes istenem....Realista24 írta: CR elmeletileg ket meccses eltiltast fog kapni, de a FIFA kilatasba helyezte, hogy elmennek egeszen harom meccsig, minimum!
Egyrészt ebben nem volt ennyi, másrészt pont az írek kezdenek el hópihéskedni amikor úgy darálnak mindenkit mint a szart. Remélem egy 90+perces öngóllal mennek a levesbe, csak hogy igazán fájjon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most lattam a piroslapjat, lofasz ez az egesz sportag. egy vicc.
legrosszabb pelda egy kisgyereknek ezek a ferfinak nem nevezheto kepzodmenyek.
es most nem ceronaldorol beszeltem, hanem az irekrol, a birokrol, a fifarol, meg az egesz bullshit szanalmas szarrol, ami ovezi ezt a szar sportagat, amive lett, amive tettek.
legrosszabb pelda egy kisgyereknek ezek a ferfinak nem nevezheto kepzodmenyek.
es most nem ceronaldorol beszeltem, hanem az irekrol, a birokrol, a fifarol, meg az egesz bullshit szanalmas szarrol, ami ovezi ezt a szar sportagat, amive lett, amive tettek.
thereisonly1ronaldo
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Legyen akkor már öt, édes istenem....Realista24 írta: CR elmeletileg ket meccses eltiltast fog kapni, de a FIFA kilatasba helyezte, hogy elmennek egeszen harom meccsig, minimum!
Egyrészt ebben nem volt ennyi, másrészt pont az írek kezdenek el hópihéskedni amikor úgy darálnak mindenkit mint a szart. Remélem egy 90+perces öngóllal mennek a levesbe, csak hogy igazán fájjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR elmeletileg ket meccses eltiltast fog kapni, de a FIFA kilatasba helyezte, hogy elmennek egeszen harom meccsig, minimum!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem szabad tole semmit varni en arra jutottam.
Sajat egojanak jok ezek az interjuk meg az arabok megdicserik es kap meg par milliot…
Sajat egojanak jok ezek az interjuk meg az arabok megdicserik es kap meg par milliot…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Amikor ezt a neki könnyebb gólt lőni a La Ligában mint Szaúd Arábiában c. mondatot olvastam pár napja, azért bennem azonnal felmerült pár kérdés. Ha én lettem volna a riporter bele is mentem volna ezekbe.Pad'em írta: Cristiano Ronaldo: "When people talk about Saudi League… they’ve never been here”.
“They don’t know what it means to run with 40 degrees”
"The Saudi League is much better than Portuguese league and also better than Ligue1 as it’s only PSG"
“For me it’s more easy to score goals in Spain, in La Liga… than score in Saudi”.
"Why they don’t count the Saudi League goals for the Golden Boot? Why?”
“Ask the other players how difficult is to play here in Saudi… maybe they think I say that for my own reasons. But ask the others!”
Pl. Bele gondoltál-e abba Cris, hogy akkor huszonévesen pályád csúcsán voltál, most pedig a negyedik X-en is túl vagy? Láthatóan jó formában vagy, de azért eltelik már lassan egy évtized, hogy eljöttél spanyol földről, veled is változott a világ. Azt figyelembe vetted-e, amikor erre a következtetésre jutottál, hogy amikor a Real Madridban játszottál milyen középpályás sor szolgált ki téged és azt, hogy kikkel játszol most együtt? stb.
Értem én, hogy sok pénzt kap azért, hogy népszerűsítse a szaúdi ligát, de azért lehetne egy kicsit racionálisabban gondolkodni. Főleg azután, hogy nem rég talán az Almeríától kaptak ki egy edzőmeccsen, akik a spanyol másodban tolják.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
47
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Valahogy így.Didier Drogba: "I agree, Messi has the most successful regattas in modern football... but show me a PHOTO or a video where you made a WORLD-class player dance BALLET like Cristiano did. You don't have it....
Let's not forget that Cristiano faced the BEST Arsenal, the best Chelsea and the best Liverpool EVER... and still he was three Premier League champion, Golden Boot, Golden Ball and Champions League champion.
Cristiano has always been, and always will be, the man of great challenges. "
Míg CR országon belül csúcsra ért 3 bajnokságban is, mind csapat és mind egyéni szinten, addig az argentin csak a rá épülő Barcában, ahol a "gyerekkori" barátaival - vagyis La Masia növendékekkel volt körül véve + néha Dinho, Eto'o féle külföldiekkel. Addig CR mindig full új helyet hoditott meg.
Másfelől krva szar lehetett úgy játszani, hogy örökké ellenszélben kell lennie CRnek, mert Messi az örökös jófiú, ahogy Blatter is mondta, CR csinálhatott bármit, akkor is amaz volt dicsőítve.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én azért megértem őt, egész pályafutása alatt kivételeztek a riválisával szemben, össze csaltak neki jó pár dolgot hogy, egyértelműen ő (Messi) jöjjön ki győztesként. Eddig megvolt kötve a keze, volt veszíteni valója és most mint egy ember aki felmondott a munkahelyén végre kimondhatja amit gondolt.
Ettöl függetlenül kellemetlen olvasni a túlzó kijelentéseit.
Ettöl függetlenül kellemetlen olvasni a túlzó kijelentéseit.
az a PR resze
ha erosnek erzi max azert lehet mert 40 eves. de inkabb 95% a PR miatt van amit a szaudi ligarol mond
ha erosnek erzi max azert lehet mert 40 eves. de inkabb 95% a PR miatt van amit a szaudi ligarol mond
valamelyik univerzumban:
- Galacticos
Azert abban is van valami hogy argentina messi elott is nagy futball nemzet volt tobbszoros copa es vilagbajnok, mig o elotte portugali szart se nyert.
De attol meg vb az vb, a szaudi magyarazkodas meg mar kellemetlen. Foleg amikor a benfica vagy nemtudom ki bucira verti oket a multkor.
De attol meg vb az vb, a szaudi magyarazkodas meg mar kellemetlen. Foleg amikor a benfica vagy nemtudom ki bucira verti oket a multkor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Márcsak azért is feleslegesek ezek az interjúk mert van 5-600 millió katonája a világban aki megvédi és elmondja ezeket helyette is köztük én is.
De az egyik legigazabb mondás hogy you should never meet your heroes.
Ps.: Cé>messi
De az egyik legigazabb mondás hogy you should never meet your heroes.
Ps.: Cé>messi
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Ahhoz egy komoly riporter kene, nem egy ilyen szint.lestat írta: Nagyon szeretem, de kb semmi ertelme ezeknek az interjuknak, ugyanazokat a dolgokat mondja el.
MU,Rooney, az asszony (erdekes volt hallgatni mert egyetlen tulajdonsagot nemtudott mondani az asszonyrol csak hogy jo a teste meg rola gondoskodik) vagy a gyerekei meg hogy meddig jatszik amit meg midnig nemtud.
Ilyenekrol beszel hogy hany kocsija van meg hany repulot vett meg emnnyiert.
Nemtudom lehet lehet ezzel motivalni a kovetkezo generaciot. De jobb lenne a ha betekintest engedne az edzesekbe, etrendjebe, legnehezebb idoszakok es hogyan verekedte tul maagat, beszelhetne a regi idokrol messivel mi volt a fejeben mikor 4-1 el ment messi aranylasztikban...Nekem ezert kurva nagy csalodas. Sokkal tobb lenne benne.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- lestat
Egymás szopkodasa meg az arab liba szopkodasa ami senkit nem érdekel, mindenki tudja hogy mindenki csak a pénzért ment oda ahogy ö is, amivel nincs gond de na...ne beszeljen mar hülyeséget hogy nehezebb volt a spanyol ligában gólt rúgni, ember 40 eves vagy neked most mindenhol nehez gólt rúgni amivel nincs is gond...
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- BlancoMark
Lehet amugy mentalisan jobb, ha nem vagy ott a legjobbak kozott, nyertel par kupat es elegedettseggel tolt el a palyafutasod.
Nyilvan CR-t az a mentalitas vitte idaig, hogy mindenben is elso akar lenni, de ez sajnos kezd vergodesbe atmenni.
Nyilvan CR-t az a mentalitas vitte idaig, hogy mindenben is elso akar lenni, de ez sajnos kezd vergodesbe atmenni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cristiano Ronaldo: “How many World Cups did Argentina win before Messi? Two”.Realista24 írta: Cristiano: “It’s NOT a dream for me to win the World Cup. To define what?”.
“To define if I’m one of the best in history? To win one competition with six or seven games?”.
“You think it’s fair?”
“They’re used to win big competitions… If Portugal win the World Cup, will that shock the world: yes!”
Piers Morgan: "For me you are the GOAT, for me Messi is not even the Argentinian GOAT. Maradona was better than him.
Cristiano: “Thank you. And how many World Cups did Argentina win before Messi? It's normal there."
Lestat kerdesere valaszolva: egymas szopkodasara jok ezek az interjuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Nagyon szeretem, de kb semmi ertelme ezeknek az interjuknak, ugyanazokat a dolgokat mondja el.
MU,Rooney, az asszony (erdekes volt hallgatni mert egyetlen tulajdonsagot nemtudott mondani az asszonyrol csak hogy jo a teste meg rola gondoskodik
) vagy a gyerekei meg hogy meddig jatszik amit meg midnig nemtud.
Nemtudom lehet lehet ezzel motivalni a kovetkezo generaciot. De jobb lenne a ha betekintest engedne az edzesekbe, etrendjebe, legnehezebb idoszakok es hogyan verekedte tul maagat, beszelhetne a regi idokrol messivel mi volt a fejeben mikor 4-1 el ment messi aranylasztikban...Nekem ezert kurva nagy csalodas. Sokkal tobb lenne benne.
MU,Rooney, az asszony (erdekes volt hallgatni mert egyetlen tulajdonsagot nemtudott mondani az asszonyrol csak hogy jo a teste meg rola gondoskodik
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Ha tartják ezt a 3-4 éves ütemet ezekkel a nagyinterjúkkal végigkövethetjük a teljes szellemi leépülését nyugdíjig legalábbRealista24 írta: Holnap jon az ujabb, nagy Pierce Morgan interju Ce-vel.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Minden tiszteletem az övé, meg biztos ott is vannak jó meccsek, de én akárhányszor odakapcsolok olyan,mint egy nb1 meccs. Álldogálnak, sétálgatnak, gyöklassú mindenki, 3 percenként fetrengenek 7 percet,stb.