2 kérdés:realmadrid95 írta:Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem
-Mi volt az oka, hogy újra Socio kellett legyél?
-Mit kell csinálni, kit kell ismerni, ahhoz hogy valaki pártolói tag legyen?

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. augusztus 5., kedd 19:15
2 kérdés:realmadrid95 írta:Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 5., kedd 18:54
Mégis miért adnák oda bárkiért azt aki jelenleg a legjobb abban a kp-s szerepben? Nem tudom honnan vettétek, hogy belemennének egy cserébe valamelyik brazilért. Szerintem meg sem fordulna a fejükben.R. Carlos írta: Konkrétan annyi a problémánk, hogy a PSG elvitte télen Kvarát, így nem lehet 1/1-be Vitinhára mozdulni. Szerintem Rodrygot/Vinit is vitték volna és ment volna a deal, de Kvara érkezésével nincs szükség rájuk. Meg kell próbálni elpasszolni másnak valamelyik játékost, ha ez a téma és emiatt van feszültség, aztán megkerülni a tevebaszót valahogyan és célba venni a portugált.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. augusztus 5., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. augusztus 5., kedd 18:22
Konkrétan annyi a problémánk, hogy a PSG elvitte télen Kvarát, így nem lehet 1/1-be Vitinhára mozdulni. Szerintem Rodrygot/Vinit is vitték volna és ment volna a deal, de Kvara érkezésével nincs szükség rájuk. Meg kell próbálni elpasszolni másnak valamelyik játékost, ha ez a téma és emiatt van feszültség, aztán megkerülni a tevebaszót valahogyan és célba venni a portugált.realmadrid95 írta: Lezajlott az elso rendkivuli kepviseloi szavazo szovetsegi gyules, amin par dolog vilagossa valt szamomra. Ugyebar ezer ev utan ujra Socio lettem, igy izgatottan vartam a tegnap esti gyulest, mert rengeteg mindent toletek lattam, hallottam hirkent es most vegre feny derult egy ket dologra. Termeszetesen volt par ismerosom, akiktol probaltam kerdezoskodni az elmult par honapban, de nem neztek jo szemmel, hogy “kivulallokent” informalodom toluk, igy erdemleges valaszokat nem igazan kaptam, mindig kibujtak a valaszok alol, vagy nem is valaszoltak. Mondanom sem kell, hogy ok akartak elsokent olelkezni tegnap…![]()
Azert lett AGEdSR(ez a gyules neve), mert a bundzsenk szerint a vezetoseg nem igazolhat mar nyaron, igy ez volt a vita targya. Atneztem a tervezetet, amit mar elottem megvitattak junius elejen, eszerint par info:
• Trent erkezese nyilvanvalo volt, erre meg volt adva 20 millio euro alairasi bonusz, 3 millio “kompenzacios dij” a Liverpoolnak.
• 5 eves projekt folytatasa,(2023 Arda, 2024 Endrick, 2025 ?) *
* Utolag mar megtudtuk, hogy a kerdojel Mastantouno lett.
Az eredeti terv az volt, hogy 1-1 tehetseg erkezni fog 26 ban es 27 ben, viszont nagyon sokan elegedetlenek a Sociok koreben, amiatt, hogy sem Guler, sem Endrick nem kapta meg azt a jatekpercet, amit remeltek. Voltak is hirek, hogy Perez nagyon is nyomatni akarja oket, valoszinuleg azert, hogy megnyugtassa a vezetoseget es a Sociokat is. Ez a pont jelenleg nagyon kerdesesse valt, konkretan az argentin szereplesetol teszik fuggove azt, hogy folytatodik e ez a mintasor.
Itt jott az elso pofon, 3 reszletben akarta a vezetoseg kifizetni, viszont a River mindenkepp ragaszkodott az egyosszegu kifizetesben, ami felboritotta a budzset. Ez 63.2 millio euroba kerult adokkal egyutt.
• Carreras erkezese.**
** Konkretan nem volt b opcio, megneveztek a jatekost, ami nagyon ritka, meg ha van kivasarlasi ara is egy jatekosnak, altalaban poziciokat irnak, vagy ha mar csak szinte a bejelentes hianyzik, mint Trent eseteben. Hiaba az 50 millios kivasarlasi ar, 45+5 millioert erkezett. Ket ev alatt kell letudni a 45 milliot, az 5 millio bonuszt a 3.evben kell kifizetni. Ezek konnyen teljesulo feltelekhez vannak szabva. Ezen felul fizettunk meg 8 millio bonuszt a menedzserenek, tovabbi 7 millio volt az ado.
(Azert nem kivasarlasi arat fizettunk ket reszletben, mert akkor 11 millio korul lett volna az ado, leven, ha valaki aktivalja a kivasarlasi arat extra adora szamithat.)
Tehat 65 millio euro koruli osszegbe kerult.
• Tervben volt egy vilagklasszis kozeppalyas erkezese, amire ~120 milliot szant volna a vezetoseg. ***
*** Ez az osszeg kevesebb, mint Vitinha ara, de joval dragabb, mint barki mas, aki szoba jott, itt tippem sincs, hogy kire gondoltak.
Es itt erkezik az igazan fontos resz, 200 millios budzse lett megszavazva. ****
****Klub vilagbajnoksag penze a kovetkezo budzsebe fog bekerulni.
Ergo, kimondatlanul a Sociok es a vezetoseg szeretnenek egy nagy tavozot, ebbol futna a vilagklasszis kozeppalyasunkra, konkretan erre epitettek fel az atigazolasi szezont. Mivel Vinicius szerzodesenek meghosszabbitasat tamogattak tavaly, igy biztosra merem mondani, hogy Rodrygot akartak, akarjak bealdozni. Kerdes, hogy o mikent gondolkozik.
Apro erdekesseg, Huijsen atigazolasi dija nem kerult bele a budzsebe, mert van egy 30 millio euro biztonsagi letet, amit tavaly szavaztak meg. *****
*****Ezt az osszeget nem vart igazolasra kulonitettek el, ez fedezi az elso reszletet, a masik ket reszlet bekerul a jovo evi tervezetbe.
A vita azzal az eredmennyel zarult, hogy ha nem lesz tavozo, akkor tovabbi 100 milliot kulonitenek el atigazolasra, de csak akkor, ha a vezetoseg nem vesz igazolaskent kolti el, hanem egy jol felepitett projektet mutat be.
Igyekeztem mindenre kiterni, nem elfelejteni semmit, de ilyen rendkivuli szavazason meg sosem vettem reszt. Konkretan kezzelfoghato volt a feszultseg, olyan gyomorideggel jottem ki, hogy azota most ettem eloszor, ilyet meg sosem tapasztaltam. Kerdeztem bent par embert, hogy ezek mindig igy zajlanak e, de azt mondtak, hogy ha van is bent feszultseg, korant sem ekkora. Teljes a tanacstalansag jelenleg.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. augusztus 5., kedd 18:03
thank you, fuck you, goodbye and see you tomorrow.realmadrid95 írta:
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. augusztus 5., kedd 17:45
Egyszerre irigyellek, örülök neked (ha eddig nem tettem akkor gratulálok) és utállakrealmadrid95 írta: Lezajlott az elso rendkivuli kepviseloi szavazo szovetsegi gyules
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. augusztus 5., kedd 17:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 2., szombat 20:14
A szomorú az hogy a jelenlegi gárdát ezzel felülmúlnánkhehetheoriginal írta:Ha akartok igazi sarlatan aljageci hentesmelót...kodo írta:
Hehe kapta, mar ferihegyen van.
Mindenkori diagnozis, mindig az elso talalat a neten![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. augusztus 2., szombat 19:45
Ha akartok igazi sarlatan aljageci hentesmelót...kodo írta:Hehe kapta, mar ferihegyen van.Nika91127 írta:
Nem kaptam e-mail. Tuti a spamben van.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. augusztus 2., szombat 19:26
Nem edz, csak meccselPad'em írta:Youngest, hogy garázdálkodik akkor a pályán 2 éve?Bencze írta:
Van olasz utleve, ezert jelenthettuk be hivatalosan a 18. szueletesnapja elott. Elvileg spanyol torvenyek nem engednek 18 ev alatti jatekosokat a felnott kerettel edzeni![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 2., szombat 19:26
Hehe kapta, mar ferihegyen van.Nika91127 írta:Nem kaptam e-mail. Tuti a spamben van.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are changing their ENTIRE medical department!
They have parted ways with most of the previous staff, and hired new physios from Barca, Real Betis, Granada and Malaga. @OndaCero_es
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 2., szombat 18:20
Nem kaptam e-mail. Tuti a spamben van.Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are changing their ENTIRE medical department!
They have parted ways with most of the previous staff, and hired new physios from Barca, Real Betis, Granada and Malaga. @OndaCero_es
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 2., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 31., csütörtök 17:37
Jogos.Pad'em írta:Youngest, hogy garázdálkodik akkor a pályán 2 éve?Bencze írta:
Van olasz utleve, ezert jelenthettuk be hivatalosan a 18. szueletesnapja elott. Elvileg spanyol torvenyek nem engednek 18 ev alatti jatekosokat a felnott kerettel edzeni![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 31., csütörtök 17:34
Youngest, hogy garázdálkodik akkor a pályán 2 éve?Bencze írta:Van olasz utleve, ezert jelenthettuk be hivatalosan a 18. szueletesnapja elott. Elvileg spanyol torvenyek nem engednek 18 ev alatti jatekosokat a felnott kerettel edzenimentamas írta:
Akkor csak nincs EU-s útlevele?![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. július 31., csütörtök 17:24
Van olasz utleve, ezert jelenthettuk be hivatalosan a 18. szueletesnapja elott. Elvileg spanyol torvenyek nem engednek 18 ev alatti jatekosokat a felnott kerettel edzenimentamas írta:Akkor csak nincs EU-s útlevele?Pad'em írta:
Ha jól emlékszem jövő hétfőn érkezik Madridba, gondolom jövő hét elején mutatjuk be. 18. születésnapjáig külön kell edzenie a csapattól aug 14-ig, utána csatlakozhat majd a többiekhez.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. július 31., csütörtök 17:09
részletekben nem veszünk el.gutihaz14 írta:meggyozodtel 100% bizonyossaggal a hir valosagtartalmarol mielott palcat tortel mas felett?hehetheoriginal írta:
az zseni bazmeg, meg utoljara ranksozott egy b-kategorias argentint, koszonjuk a munkadat tesomsz, pedig jatekoskent birtalak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. július 31., csütörtök 15:36
meggyozodtel 100% bizonyossaggal a hir valosagtartalmarol mielott palcat tortel mas felett?hehetheoriginal írta:az zseni bazmeg, meg utoljara ranksozott egy b-kategorias argentint, koszonjuk a munkadat tesomsz, pedig jatekoskent birtalak.Pad'em írta: Távozik a klubtól Solari. Vissza akar térni az edzősködéshez. Elvileg hamarosan közli a klub hivatalosan. [Onda Cero]
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. július 31., csütörtök 14:43
Akkor csak nincs EU-s útlevele?Pad'em írta:Ha jól emlékszem jövő hétfőn érkezik Madridba, gondolom jövő hét elején mutatjuk be. 18. születésnapjáig külön kell edzenie a csapattól aug 14-ig, utána csatlakozhat majd a többiekhez.doncsontos írta:![]()
az argentin srac mikor lesz bemutatva? es mikor kap topicot?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. július 31., csütörtök 13:16
Ha jól emlékszem jövő hétfőn érkezik Madridba, gondolom jövő hét elején mutatjuk be. 18. születésnapjáig külön kell edzenie a csapattól aug 14-ig, utána csatlakozhat majd a többiekhez.doncsontos írta:
az argentin srac mikor lesz bemutatva? es mikor kap topicot?Pad'em írta:
Defensa Central is lehozta hogy megy aztán a COPE meg cáfolta, szerintük esze ágába sincs lelépni, elégedett a munkájával és Mastantuono leigazolásával.![]()
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem