PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
zsuninnyo

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. november 3., hétfő 14:43

jack95hun írta:
Ugyanitt szívesen fogadok tippeket gamer laptopokra (max 400k-ig).

Előre is köszi! :agree:
400k-ert nem fogsz ertelmes gamer laptopot kapni, csak fortelmes muanyag szart elfogadhato hardverrel (ujonnan).

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 3., hétfő 9:47

a legtöbb AR 3-5 golyó
erről beszélek. óvoda.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 3., hétfő 9:35

hehetheoriginal írta:
wZoLee7 írta:

Igazából a bf6-ben szinte egyből megvannak a jó fegyverek. 2-3 meccs után már olyan kiegek vannak a fegyverekre amivel igazából meg is vagy. Csak persze tudni kell hogy buildeld és ne agyatlanul csinálja valaki. Minden classnál ott vannak a kb legjobb fegyverek az elején. Ha valaki megtalálja a neki illő stílust, az ahhoz való fegyvert, akkor igazából nagyon hamar kitud húzni mindent ami neki kell és azzal kész is. Az már nem a játék hibája, hogy sokan még azt sem értik mi a classuk feladata :D
nekem sosem adta az olyan cucc, ahol tobb, mint fel tar, meg 2-3 sniper loves kell vkibe, hogy elpusztuljon, egyszeruen gagyi. coddal is mindig hardcore modban nyomtam, ha volt, ezert nyomom mai napig is pl az insurgencyvel, meg a korabban emlitett komolyabb, "realisztikusabb" motyokkal. egyszeruen nem tudom komolyan venni az olyan jatekokat, ahol egy mobillal be tudsz joinolni, aztan eleg ratenyerelni a gombra kb
delta force-t kuldtem egy kicsit mostanaban, ott osszeraktam par sokkilles kört, de az se az igazi. az arma-hoz vagy squadhoz meg tul sok ido kell, ott nincs olyan, hogy akkor most malackodok egy fel orat, mert nincs sok idom. marad az insurgency, de ott meg mar utolso pixelig ismerek mindent.
Elkell találni :D Sniper 1 hitel, a legtöbb AR 3-5 golyó, van olyan dmr amivel testen 2 hitelhetsz. Persze ha valaki ráfekszik a lövés gombra és az összes madarat leszedi az égről akkor igen, fél tár egy kill

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. november 3., hétfő 9:13

wZoLee7 írta:
hehetheoriginal írta: nincs is jobb, mikor másfél óra óvatoskodás, lopakodás és kúszás után párszáz méterről fejbetesznek és mindennek vége :lol: valszeg ezért nem dívik a kisgyerekeknél a squad, eft vagy arma... pedig ha adrenalin kell, és kell agy is az előrejutáshoz....
én a mindenkori bf-nél azt nem értem, hogy mi afaszért veszik el az uj játékosok kedvét, hogy bemész a default nulla upgrade, nulla mod fegyverrel, aztán hatszor lövöd fejbe az akárkit hiába, mire ő a 1 millisec alatt kivégez, csak mert level 80 vagy mittudomén, és tele van aggatva a fegyója már mindennel
ilyenek miatt töröltem anno a bf4-et, bf1-et, és most a 6-ot is.
fasznak sincs kedve szopni meg szenvedni, igazságos level playing field, aztán hadd szóljon, lennének legalább ranked szerverek, vagy nem tudom... de ez igy szar.
Igazából a bf6-ben szinte egyből megvannak a jó fegyverek. 2-3 meccs után már olyan kiegek vannak a fegyverekre amivel igazából meg is vagy. Csak persze tudni kell hogy buildeld és ne agyatlanul csinálja valaki. Minden classnál ott vannak a kb legjobb fegyverek az elején. Ha valaki megtalálja a neki illő stílust, az ahhoz való fegyvert, akkor igazából nagyon hamar kitud húzni mindent ami neki kell és azzal kész is. Az már nem a játék hibája, hogy sokan még azt sem értik mi a classuk feladata :D
nekem sosem adta az olyan cucc, ahol tobb, mint fel tar, meg 2-3 sniper loves kell vkibe, hogy elpusztuljon, egyszeruen gagyi. coddal is mindig hardcore modban nyomtam, ha volt, ezert nyomom mai napig is pl az insurgencyvel, meg a korabban emlitett komolyabb, "realisztikusabb" motyokkal. egyszeruen nem tudom komolyan venni az olyan jatekokat, ahol egy mobillal be tudsz joinolni, aztan eleg ratenyerelni a gombra kb
delta force-t kuldtem egy kicsit mostanaban, ott osszeraktam par sokkilles kört, de az se az igazi. az arma-hoz vagy squadhoz meg tul sok ido kell, ott nincs olyan, hogy akkor most malackodok egy fel orat, mert nincs sok idom. marad az insurgency, de ott meg mar utolso pixelig ismerek mindent.
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 3., hétfő 8:36

jack95hun írta: Sziasztok!

Tudom, nem PC de nem találtam neki megfelelőbb topicot.
Adott egy 2019-es 16"-os CTO MacBook.

Processzor - Intel I7 2.6GHZ
Memória - 32 GB RAM
Belső tárhely - 512 SSD
Grafika - Intel UHD Graphics 630

Szerintetek mi lehet ennek most a reális ára, ha el szeretném adni? Gondolkodom egy gamer laptop beszerzésén, viszont ha veszek, akkor erre nem lenne szükségem.

Hardverapron nezelodj, de az Inteles gepek erteke rohamosan csokken, mert a szoftveres tamogatasuk egyre szukebb. Tippre 180-200k korul mehet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 3., hétfő 8:16

Gamer laptopnál a hűtésre figyelj majd, hogy az legyen a lehető legjobb, ott hasal el a legtöbb.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. november 3., hétfő 7:57

jack95hun írta: Sziasztok!

Memória - 32 GB RAM
Belső tárhely - 512 SSD

Szerintetek mi lehet ennek most a reális ára, ha el szeretném adni? Gondolkodom egy gamer laptop beszerzésén, viszont ha veszek, akkor erre nem lenne szükségem.

230 ert lattam most nemreg egy ugyan ilyen gepet a hardverapron.

jack95hun
Kedvenc játékosaid: Mindenki, aki megdöglik a pályán a címerért

HozzászólásSzerző: jack95hun » 2025. november 3., hétfő 7:12

Sziasztok!

Memória - 32 GB RAM
Belső tárhely - 512 SSD

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 2., vasárnap 14:10

hehetheoriginal írta: nincs is jobb, mikor másfél óra óvatoskodás, lopakodás és kúszás után párszáz méterről fejbetesznek és mindennek vége :lol: valszeg ezért nem dívik a kisgyerekeknél a squad, eft vagy arma... pedig ha adrenalin kell, és kell agy is az előrejutáshoz....
én a mindenkori bf-nél azt nem értem, hogy mi afaszért veszik el az uj játékosok kedvét, hogy bemész a default nulla upgrade, nulla mod fegyverrel, aztán hatszor lövöd fejbe az akárkit hiába, mire ő a 1 millisec alatt kivégez, csak mert level 80 vagy mittudomén, és tele van aggatva a fegyója már mindennel
ilyenek miatt töröltem anno a bf4-et, bf1-et, és most a 6-ot is.
fasznak sincs kedve szopni meg szenvedni, igazságos level playing field, aztán hadd szóljon, lennének legalább ranked szerverek, vagy nem tudom... de ez igy szar.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 2., vasárnap 13:18

Ja, fifán nevelkedve sok idő megtanulni FPS játékokkal játszani :lol:
Mennyit szenvedtem az elején atyaég :kalapos:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. november 2., vasárnap 12:54

hehetheoriginal írta: fasznak sincs kedve szopni meg szenvedni, igazságos level playing field, aztán hadd szóljon, lennének legalább ranked szerverek, vagy nem tudom... de ez igy szar.
Amúgy melyik lövöldözős game-ekben van ilyen? Van valami ilyen battle royale?
Ha nincs, akkor normal kis map-os esetleg?
Az még hab lenne a tortán, ha PS5-re is lenne ami támogatja az egér + billentyűzet kombot! :D

Fifa-n + GT-n nevelkedtem, aztán tolhatok én bele 2000 órát, akkor se fogok tudni normálisan játszani "pro-k" ellen!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. november 1., szombat 22:09

sebydani írta: Ha mérföldkő ha nem, veszek egy új konzolt amikor kijön, az tuti :mrgreen:
Konkrétan ps2 óta kis túlzással konzolt is árul a gta. Nem beszélve a trilliónyi gamer laptopról vagy pc-ről amiknél az első kérdés, hogy viszi-e a gta-t.+én az online részét ki se próbáltam de nem véletlen ha egy játék megengedheti magának, hogy 10+ évig ne jöjjön új rész.

Értem egyébként a kollégát mire akar kilyukadni. En is gta-n nőttem fel de nálam nem ver egy lastofust pl de nem lehet elvitatni, hogy a bolygó elsőszámú játéka 20 éve.

Ez most olyan mintha a CocaColába állnánk bele, hogy nem az volt az első üdítő abban az ízesítésben. Attól még leuralta a világot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 1., szombat 18:16

cart írta: Ne haragudj de szerintem senki nem hiszi el hogy van olyan ember aki szabadidejében azzal foglalkozik hogy több oldalas esszét ír a GTA-rol egy fórumra :D
Figyu már, te valamiféle felkent képviselője vagy a közösségnek, hogy megengeded magadnak, hogy mások nevében beszélj és dehumanizálj? Ha olyan nehéz elhinned, akkor még nem ismertél olyat akinek bipoláris hangulatzavara van. Sokkal értelmetlenebb dolgokat csináltam, meg csinálnak mások is mániás és hipomániás időszak alatt, főleg éjjel, mikor a huszadik felírt alvássegítő után sem tud valaki elaludni, és random dolgokba kezd bele, például fórum olvasgatásba. Ha a szűk látókörűség fájna…

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. november 1., szombat 17:01

Ha mérföldkő ha nem, veszek egy új konzolt amikor kijön, az tuti :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 1., szombat 16:42

Ne haragudj de szerintem senki nem hiszi el hogy van olyan ember aki szabadidejében azzal foglalkozik hogy több oldalas esszét ír a GTA-rol egy fórumra :D

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 1., szombat 11:01

Faust írta: De mirol beszeltek, hat a 3 felboritott anno mindent amit a jatekokrol gondoltak az emberek. :lol: Nem merfoldko, lol.
Arról, hogy:
– a GTA 3 utáni GTA-k közül melyik és miben volt mérföldkő
– a gaming sajtó mennyire megbízható, ellentétben a „bangladesi” fodbalszagértőkkel
– megszokott dolog, hogy kerülik a kiadók a megjelenési időpontok átfedését olyan játékokkal, filmekkel, amik hasonló közönséget céloznak meg
– a Rockstar „mindenki felett van”, ami egész egyszerűen gyerekes
Marky írta: A GTA3 annyira nem volt merfoldko, hogy rengeteg tervezett feature csak a Vice Citybe kerult bele. A karakter egy budos szot nem szol az egesz jatekban, mert ennyire felkesz volt. De ettol fuggetlenul szorakoztato volt a maga idejeben es en meg ma is eloveszem.
Ez szerintem irreleváns. Mérföldkő lehet egy sima tech-demo is, például a Revs, amiben addig példátlan autószimuláció és AI volt, és egy hatalmas technikai bravúrként van számontartva. Amúgy ha még játszod, akkor ajánlom a Liberty Extended verziót. Ez tulajdonképpen egy „source port” (re3 alapú) és pár mod egyben, például az esszenciálisnak számító SilentPatch. Rengeteg hibát javít a játékban (a GTA PC portok hagyományosan elég bugosak), hozzáad autosave-et, GTA 4-hez hasonló retry mission funkciót, rendes widescreen supportot, GPS útvonalakat a minimapre, ami Shoreside Vale-en, de akár Staunton Islanden is kifejezetten hasznos lehet casualként, és még sok apróságot. Van hasonló a Vice City-hez is, ami reVC alapú, és még több kényelmi funkciót ad a játékhoz, például engine szintjén implementált mászás, úszás, free aim járművekből. Hasonló még a Reviced is, én személy szerint azt preferálom, bár kevésbé ambiciózus.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 1., szombat 9:16

De mirol beszeltek, hat a 3 felboritott anno mindent amit a jatekokrol gondoltak az emberek. :lol: Nem merfoldko, lol.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 1., szombat 9:01

A GTA3 annyira nem volt merfoldko, hogy rengeteg tervezett feature csak a Vice Citybe kerult bele. A karakter egy budos szot nem szol az egesz jatekban, mert ennyire felkesz volt. De ettol fuggetlenul szorakoztato volt a maga idejeben es en meg ma is eloveszem.

Viszont az RDR2-vel atmentek egy olyan szintre a "meg nagyobb, meg realisztikusabb" mantrak hajszolasaban, hogy az szamomra mar csokkenti a jatszhatosagot es az elvezhetoseget. Egy jateknak szorakoztatonak kell lennie es nem az a lenyeg, hogy a HowLongToBeat-en 100+ ora legyen a sztorihoz irva. Manapsag, foleg amiota az Ubisoft elkezdte ipari mennyisegben kiokadni az ugyanarra a semara felhuzott jatekait, azota a minoseg jelzese lett, ha a terkep nagy es sok ideig tart a sztori. Na ennek valamilyen szinten az allatorvosi lova szamomra az RDR2. Beletankoltam ~30 orat a sztoriba, de mar annyira repetitiv volt az egesz, hogy 2018 ota nem inditottam el.
Valoszinuleg a GTA6 is erre a semara lesz felhuzva, szoval en annyira nem vagyok bezsongva tole.

Ez mar altalanos jatekipari kritika, de szerintem az egy kezemen meg tudom szamolni azokat a AAA jatekokat, amik az elmult 5 evben megjelentek, nem valami folytatasok es egyaltalan erdekeltek.

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. november 1., szombat 8:57

dzsi91 írta:Amúgymeg nemtudom miafaszt csinálnak. Májusi megjelenésnél már rég telekéne legyen plakátolva az egesz bolygó. Szerintem csúszni fog.
A napokban frissítették a weboldalukat, a Take Two 6.-án tartja a következő negyedévi pénzügyi értékelőjét. A Rockstar az eddigi játékainál kb 6 hónap agresszív marketingot alkalmazott, ez így beleesik ebbe. De szerintem is csúszni fog, én októberi megjelenésre számítok.

Story szempontjából a 4-től úgysem lesz jobb, én jobban szerettem volna valami klasszikusabb drogbáró történetet Miamihoz.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. november 1., szombat 8:10

Épp ezért nem kérdeztem meg, hogy miben volt mérföldkő, mert értem, hogy valakinek miért az, csak mellékesen leírtam, hogy számomra az sem egy egyértelmű atomrobbanás, leginkább a pár hónappal később megjelenő Mafia kontextusában. Ez az én szememben már nincs messze attól, hogy a Battlefield V mérföldkő volt, mert első kereskedelmi játék, ami real-time ray-tracinget használt, vagy az első Quake mérföldkő volt, mert elsőként 3D-ben prezentálta az FPS műfajt. Sokan annak is tekintik, szerintem meg a technológia fejlődésének velejárója.
Remy állítása egyébként is az volt, hogy az összes GTA mérföldkő volt. Mindenesetre a GTA 3-mat nem vitattam, mert védhető, csak mellesleg leírtam a véleményem, nem univerzális igazságként tálalva.

Vissza: