Ez egy jó hír, jó kapus volt nagyon Lopez is.MorataMartin írta: Diego Lopez a Castilla új kapusedzője![]()

Utánpótlás
Re: Utánpótlás
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Diego Lopez a Castilla új kapusedzője

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jó, de Joant nagyobb tehetségnek tartották Asenciónál a sérülése elött…_Bushido_ írta: Várjunk még azért vele.
Ha jól tudom, még a Castillában sem játszott, csak Real C-ben, előbb bizonyítson a Castillában, aztán meglatjuk.
ha tényleg így lesz, akkor használni kéne 1-2 éven belül

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Várjunk még azért vele.Jim írta:jó hírMarioCirolo írta: Ugy lattam a mai kepeken, hogy Joan Martinez mar egyutt keszul a Castillaval es teljes erteku edzesmunkat vegez.![]()
csak várnék addig Konaté leigazolásával, amíg kiderül, mi lehet belőle![]()
főleg, hogy én Asenciot sem temetném még...
Ha jól tudom, még a Castillában sem játszott, csak Real C-ben, előbb bizonyítson a Castillában, aztán meglatjuk.
- Jim
jó hírMarioCirolo írta: Ugy lattam a mai kepeken, hogy Joan Martinez mar egyutt keszul a Castillaval es teljes erteku edzesmunkat vegez.

csak várnék addig Konaté leigazolásával, amíg kiderül, mi lehet belőle

főleg, hogy én Asenciot sem temetném még...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Ugy lattam a mai kepeken, hogy Joan Martinez mar egyutt keszul a Castillaval es teljes erteku edzesmunkat vegez.
Iden eloszor reszt vesznek a Premier League International Cup-on, 16 Pl utanpotlas csapat es 16 europai utanpotlas kozott zajlik egesz szezonban.
Iden eloszor reszt vesznek a Premier League International Cup-on, 16 Pl utanpotlas csapat es 16 europai utanpotlas kozott zajlik egesz szezonban.
- Pad'em
Real Madrid have signed 18-year-old Gabriel Suárez Castrelo from Atlético Madrid.
— @marca
— @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
vagy csak siman kevesek mar_Bushido_ írta:Én is néztem tegnap.krisz24 írta: Most neztem az U19es Spanyol-Német Eb meccs felallasat es elég gáz, hogy konkrétan 1 db Real játékos sincs a keretben.. Pedig úgy hallottam, hogy a legtöbb bajnoki cimet a mi utánpótlás csapataink nyerték.
Csurig van barcásikkal, padrol is 4 barcás jött be. Mellettük sok Sociedados volt. A csávó meg betis nevelés aki a 4 gólt lőtte.
Sajnos a felnőtt válogatottban is ezer éve diszkrimináció volt a, Realosokkal szemben, alig alig játszottak legtöbbször. Úgy tűnik az ifiben is.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A ketto mondjuk nem zarja ki egymast, ha U7tol nyerjuk a cimeket mondjuk U15 vagy 16ig.krisz24 írta: Most neztem az U19es Spanyol-Német Eb meccs felallasat es elég gáz, hogy konkrétan 1 db Real játékos sincs a keretben.. Pedig úgy hallottam, hogy a legtöbb bajnoki cimet a mi utánpótlás csapataink nyerték.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Én is néztem tegnap.krisz24 írta: Most neztem az U19es Spanyol-Német Eb meccs felallasat es elég gáz, hogy konkrétan 1 db Real játékos sincs a keretben.. Pedig úgy hallottam, hogy a legtöbb bajnoki cimet a mi utánpótlás csapataink nyerték.
Csurig van barcásikkal, padrol is 4 barcás jött be. Mellettük sok Sociedados volt. A csávó meg betis nevelés aki a 4 gólt lőtte.
Sajnos a felnőtt válogatottban is ezer éve diszkrimináció volt a, Realosokkal szemben, alig alig játszottak legtöbbször. Úgy tűnik az ifiben is.
- Pad'em
Fortea és Aguado kerettag volt, csak elvittük őket a klub vb-re.krisz24 írta: Most neztem az U19es Spanyol-Német Eb meccs felallasat es elég gáz, hogy konkrétan 1 db Real játékos sincs a keretben.. Pedig úgy hallottam, hogy a legtöbb bajnoki cimet a mi utánpótlás csapataink nyerték.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Most neztem az U19es Spanyol-Német Eb meccs felallasat es elég gáz, hogy konkrétan 1 db Real játékos sincs a keretben.. Pedig úgy hallottam, hogy a legtöbb bajnoki cimet a mi utánpótlás csapataink nyerték.
- Pad'em
Abdellah Ouazane to Real Madrid is very close. He is considered the best talent at Ajax and rejected up to three offers. He is expected to join La Fabrica on a free transfer deal — @diarioas
- Jim
tehát Fortea az új Raúl, aki a háttérből irányít mindentKerlon írta: el is ment Raul es Carlo, Fortea legyozte oket![]()

el is ment Raul es Carlo, Fortea legyozte oketkiserik írta:Forteánál a legfurább, hogy a Castillába sem sikerült feljutnia.ToniKroos írta:
És bmeg 1 percet nem kapott, mikor csak egy LV volt a posztján. Azért Ancelottinak az ilyen húzásai rendesen fel tudtak dühíteni. Lehet nem lesz kezdő szint, de ha meg se próbálja, akkor hogy derül ki? Először az utánpótlásban kellett volna körül nézni, nem pedig igazolások után sírni a vezetőségnél.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Forteánál a legfurább, hogy a Castillába sem sikerült feljutnia.ToniKroos írta:És bmeg 1 percet nem kapott, mikor csak egy LV volt a posztján. Azért Ancelottinak az ilyen húzásai rendesen fel tudtak dühíteni. Lehet nem lesz kezdő szint, de ha meg se próbálja, akkor hogy derül ki? Először az utánpótlásban kellett volna körül nézni, nem pedig igazolások után sírni a vezetőségnél.Jim írta:
reméljük hozza a vártakat, és akkor meg is lenne Carvajal utódja![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy LV elé kerül.Kerlon írta:Mit ajanlott neki a TAA Carvajal LV sor mogott?Pad'em írta: Fortea hosszabbított 2029-ig. Xabi és hogy viszi a vbre kulcsfontosságú volt az ügyben.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
LV távozik, Carvajal nem tudjuk hogy tér vissza, és már nem 20 éves...Kerlon írta: Mit ajanlott neki a TAA Carvajal LV sor mogott?![]()
ha jól játszik, egyáltalán nincs rossz helyzetben sőt...
Mit ajanlott neki a TAA Carvajal LV sor mogott?Pad'em írta: Fortea hosszabbított 2029-ig. Xabi és hogy viszi a vbre kulcsfontosságú volt az ügyben.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
És bmeg 1 percet nem kapott, mikor csak egy LV volt a posztján. Azért Ancelottinak az ilyen húzásai rendesen fel tudtak dühíteni. Lehet nem lesz kezdő szint, de ha meg se próbálja, akkor hogy derül ki? Először az utánpótlásban kellett volna körül nézni, nem pedig igazolások után sírni a vezetőségnél.Jim írta:reméljük hozza a vártakat, és akkor meg is lenne Carvajal utódjaPad'em írta: Fortea hosszabbított 2029-ig. Xabi és hogy viszi a vbre kulcsfontosságú volt az ügyben.![]()