Annyit azért letett mint lassana diarra vagy vandervaart. Mezszámokról beszélünk. Volt mar mariano is 7esben Cr után 2 nappal.BLevi96 írta: Egyébként az hogy ő kiérdemelte a 10-es mezt nem értek egyet, sok mindent ő se tett le az asztalra. Egy gólkirályi címe van (nyilván Ardanak az se). De az egész karrierje alatt is csak 1 VB arany amit feltud mutatni és valódi értéke van. Pedig közel 10 éve van a profi futballban.
Csak a presztízs és marketing miatt választották őt.

Kylian Mbappé - 10
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kylian Mbappé - 9
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként az hogy ő kiérdemelte a 10-es mezt nem értek egyet, sok mindent ő se tett le az asztalra. Egy gólkirályi címe van (nyilván Ardanak az se). De az egész karrierje alatt is csak 1 VB arany amit feltud mutatni és valódi értéke van. Pedig közel 10 éve van a profi futballban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lófaszt. Az ilyen kommentrendőrök szokták telefröcsögnk a fórumot a barsza triplával ősszel. Egyszerre váltottak tizes mezre és bátorkodtam megjegyezni, hogy nehéz lesz mauglinak cikkeket gyártani a statjaira amikor a mi emberünk egy rossz szezonra pakolt 40 gólt.realfan írta:pontosan erről beszélek, mit érdekel engem mit csinálnak odaát, ha egyszer semmi közöm hozzájuk, hanem a saját csapatomnak szurkolok?dzsi91 írta:
Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.
Mindeközben odaát 3 gólra messivé avatják a fotball p diddyjét.
míg neked majd minden hozzászólásodban van valami, ami odaszúrás (akar lenni) a Barcának...
Amikre ti ebből kitértetek az csak a saját képzeletetek szüleménye mert ugye bappé aztán sokat tehet a vereségekről amikor 4 meccsen rúgott 5öt vagy mennyit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2025. július 24., csütörtök 17:40-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
pontosan erről beszélek, mit érdekel engem mit csinálnak odaát, ha egyszer semmi közöm hozzájuk, hanem a saját csapatomnak szurkolok?dzsi91 írta:Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.realfan írta:
egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknak![]()
míg neked majd minden hozzászólásodban van valami, ami odaszúrás (akar lenni) a Barcának...
- dzsi91
Én azokat nem értettem soha akik nem képesek szöveget értelmezni. Egy egyszerű mondtaból elmentél 8 irányba pedig nem olyan bonyolult amit írtam csak mivel most éppen bibis az ujjunk nem szabad semmit mondani mert 1 éve és másfél hónapja nem nyertünk bl-t.realfan írta:egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknakdzsi91 írta:
Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.
Nyilván ha bappé eltesz a következő 5 szezonban 200al több gólt mint gyamal akkor nem nyerünk semmit mert ez idén így volt.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
egy évtizede?úgy tudom Bappé még csak 1 éve van itt. sajnálom, sosem értettem azokat a szurkolókat, akik jobban szurkolnak a legngyobb rivális (és játékosai) ellen, mint a kedvenc csapatuknakdzsi91 írta:Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.realfan írta:
akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....
Nyilván ha bappé eltesz a következő 5 szezonban 200al több gólt mint gyamal akkor nem nyerünk semmit mert ez idén így volt.

- dzsi91
Az eredmények magukért beszélnek Lassan már egy évtizede de hát a fotballszurkoló nagyobb ösztönlény mint bármi ezen a bolygón. Se előre se hátra nem képes gondolkozni csak az adott pillanatban létezik.realfan írta:akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....dzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
Nyilván ha bappé eltesz a következő 5 szezonban 200al több gólt mint gyamal akkor nem nyerünk semmit mert ez idén így volt.
-
akkor ezek szerint neked elég, ha Bappé eltesz 40-50 góllal többet, mint Yamal, de nem nyerünk semmit, hisze fontosabb, hoigy beszólhass a Barcának. hát oké, elfogadom, de engem nem zavar, ha a francia kevesebb gólt lő nála, de nyerünk pár trófeát is azért és még a Barcának sem kell megmondó kommenteket írni, mert az eredmények magukért beszélnek majd....dzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
- nzooli93
Itt vagyok, es egyébként egyszer nem irtam olyat, hogy neki adnám,mert szerintem se érdemelte ki. Attól mert ebben a mai fos betanult fociban megtetszett a gyerek nyers nem tanulható technikai tudása,es latasa a pályán, attól még nem vagyok teljesen elvakult.poronty írta:Valaki nézzen rá arra a srácra, aki a Güler topikban tevékenykedik állandóan, hogy él-e még.
Az állandón tevekenykedik meg kicsit erős, szoktam rola hozni a pozitiv hireket. De majd akkor megyek valamelyik aktuális jatekos topicjaba gyalazni,ha az elfogadottabb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. július 24., csütörtök 16:37-kor.
- dzsi91
Igen pont rajta múlt meg biztos nemfog maugli ellen meccset nyerni csak mert kifutott nekik egy szezon.RaúlCF írta: először egy meccset kéne nyernie ellene aztán cikkezhetnek amit akarnak.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Valaki nézzen rá arra a srácra, aki a Güler topikban tevékenykedik állandóan, hogy él-e még.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
először egy meccset kéne nyernie ellene aztán cikkezhetnek amit akarnak.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hat az milyen csunyan fog mutatni ha ez a gyerek elviszi az aranylabdatdzsi91 írta: Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
Csóró gyamal pedig mennyi cikk volt bekészítve, hogy ilyen olyan number 10 aztán nem fog annyira jól mutatni ha egy másik 10es 40 gólokat ver rá.
na jo reggelt neked isRealista24 írta: https://x.com/KMbappe/status/1948115351536820530
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Szerintem mehet rá a 10-es.
Gulu majd megkapja, ha stabil kezdő.
10-es ne üljön mar a padon.
Mariano 7-es a padon is "jol" mutatott.
Gulu majd megkapja, ha stabil kezdő.
10-es ne üljön mar a padon.
Mariano 7-es a padon is "jol" mutatott.
ZIDANE
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Erre is emlékszem, most meg Modricon volt a 10, ha már itt tartunk.gutihaz14 írta:persze mert raulon volt a 7.R. Carlos írta: Van egy olyan halovány emlékem, hogy CR is a 9-essel kezdte az első szezonban és utána váltott. Utána tudjuk mi történt. Hasonlókat kívánok neki is!![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
persze mert raulon volt a 7.R. Carlos írta: Van egy olyan halovány emlékem, hogy CR is a 9-essel kezdte az első szezonban és utána váltott. Utána tudjuk mi történt. Hasonlókat kívánok neki is!![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Van egy olyan halovány emlékem, hogy CR is a 9-essel kezdte az első szezonban és utána váltott. Utána tudjuk mi történt. Hasonlókat kívánok neki is!

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa