modric dinamikusabb 40 evesen, a foci tudast meg hagyjuk isBlancoMark írta: A mai modern fociban az ilyen jatekosok egyszeruen nem tudnak ervenyesulni a legmagasabb szinten. Ha fizikailag keves vagy, akkor top technikaval es ket funkcionalo labbal kompenzalod mint Modric. Sajnos Gulernek egyik sem all rendelkezesere, ezen az ido sem fog valtoztatni.
Arda Güler - 15
Re: Arda Güler - 15
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
A mai modern fociban az ilyen jatekosok egyszeruen nem tudnak ervenyesulni a legmagasabb szinten. Ha fizikailag keves vagy, akkor top technikaval es ket funkcionalo labbal kompenzalod mint Modric. Sajnos Gulernek egyik sem all rendelkezesere, ezen az ido sem fog valtoztatni.
kroos is jol latja a dolgokat
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Toni Kroos: “I’m happy that Arda Güler is getting significantly more minutes this year because he’s earned it on the pitch and he’s a player you can rely on for the future.”
My successor? He’s a different type of player. His best position is clearly more attacking than mine, so it’s not about me being replaced at all. But I’m generally happy for him because he's a good guy.”
He has a really fine touch, which he’s already used very effectively this season. That’s why I hope he keeps getting consistent playing time because that’s the only way he can improve. I’m sure he’ll be able to make his mark at the club for many years.”
@diarioas
My successor? He’s a different type of player. His best position is clearly more attacking than mine, so it’s not about me being replaced at all. But I’m generally happy for him because he's a good guy.”
He has a really fine touch, which he’s already used very effectively this season. That’s why I hope he keeps getting consistent playing time because that’s the only way he can improve. I’m sure he’ll be able to make his mark at the club for many years.”
@diarioas
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
És én mit csináltam? Alaptörvényt módosítottam? Vagy szabályozva van miről lehet véleményt írni?Steve írta: ..ne haragudj, de lehessen az embereknek egy demokratikus országban, egy fórumon leírni a véleményüket.
A véleményem az h elindul a fika vonat, és jobban pörög a játékos topikja mint amikor duplázik, vagy meccs/1 asszisztja van. Az h ez kinek cinikus beszologatas és kinek reakcio egy jelenségre...szíved joga eldönteni.
Egyértelműen és ezt látjuk elvétve leirva. Ennek része hogy a csapat, benne Guler, Carreras, Huijsen hibázik és tanul belőle. A rendszer egyre természetesebb lesz, a játékosaink potenciálja kivételes. Eközben végleg generációt váltottunk, piaci működés mellett (nem olajbó') pénzügyileg és sportszakmailag sikeresen.Pad'em írta: Szerintem mindent egybevetve fejlődünk szépen, tavasszal kell levonni a konzekvenciákat.
De hát kedden kikaptunk, úgyhogy nyilvánvaló H Guler sose lesz jó.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Abszolút! Vini és Güler a legutolsó problémáink.
Őket kellene megtartani és mellé minőséget igazolni innentől.
Ami jó szerintem, hogy mély keretünt van. Ami hiányzik, hogy a kb azonos erős közép feletti szinthez MBappékat találni. Akár kész játékosokat, akár scoutolni. Mastantuono nem az átlag feletti kiemelkedő kategória pl..
Őket kellene megtartani és mellé minőséget igazolni innentől.
Ami jó szerintem, hogy mély keretünt van. Ami hiányzik, hogy a kb azonos erős közép feletti szinthez MBappékat találni. Akár kész játékosokat, akár scoutolni. Mastantuono nem az átlag feletti kiemelkedő kategória pl..
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
- Pad'em
No para én az igekötőt basztam el arra is majd tuti megjelenik.Steve írta:Pad'em írta:
Adom de ne adj ekkora magaslabdákat hehének![]()
Amúgy az Elchéket is meg kell verni, ami tavaly elég sok esetben nem sikerült. Ha csak azokhoz tesz hozzá is előrébb vagyunk. Az meg, hogy a pálya közepén nem válik be az simán lehet, de idénig kb ez volt nyomatva majdnem másfél éven át, hogy miert nem tesszük be Modric posztra. Alonso most próbálgatja, ha nem lesz megoldás, legalább megnéztük, egy kvázi tét nélküli BL meccs volt eddig az ára.
Amúgy mindig odalyukadunk ki a jelenlegi állománnyal, hogy Ceballos. Úgyhogy venni kell majd valakit oda nyáron most már.
Köszi, nem tudtam ly()avítani már.
Ha hehe jön, majd elnézést kérek és arra hivatkozok, hogy migráncs vagyok és kb már csak nektek írok magyarul pár évtizede.De mondjuk ekkora faszságra és elírásra még az sem lesz mentség.
Mindenesetre a lényeg remélem átjött, hogy nem kell itt a cinikus oltogatás, meg másoknak beszólogatás, ha egy fórumon az emberek leírják a véleményüket normális hangnemben(normális helyesírással![]()
).
Egyébként engem kimondottan zavar és nem Gülerhez kötve ezt sem, hogy egy rakat átlagos játékosunk van és nem találunk kiemelkedően jókat. Most pl Mastantuono jópofa meg minden, meg úgy néz ki mint Eminem, de még régen is találtak egy Robinhot, aki igaz azóta börtönben ül, de amikor focizott hozott olyat amiért megéri a tv-t nézni.
Ma csinál MBappé olyat amite felszisszenek aztán ennyi. Meg Vini a nem komolyan védekező csapatok ellen rohangál és ugrál, ami látványos, aztán ennyi..Szervezett csapatok ellen meg megy a szenvedés, kreativitás hiányában.
De ez is egy időszak, volt sokkal rosszabb is korábban.
Vini azért tudott szervezett csapatok ellen is villogni bőven, Pool ellen pl bitang volt kb mindig, hétközben ez a Bradley gyerek viszont csúnyán lekapta, de Mbappé is katasztrófa volt.
Szerintem mindent egybevetve fejlődünk szépen, tavasszal kell levonni a konzekvenciákat.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Odalyukadunk ki
Faszt zavartok a pihenesben amugy mihaszna kölykök
Faszt zavartok a pihenesben amugy mihaszna kölykök
thereisonly1ronaldo
- Steve
Pad'em írta:Adom de ne adj ekkora magaslabdákat hehénekSteve írta: belefolytani a szót![]()
Amúgy az Elchéket is meg kell verni, ami tavaly elég sok esetben nem sikerült. Ha csak azokhoz tesz hozzá is előrébb vagyunk. Az meg, hogy a pálya közepén nem válik be az simán lehet, de idénig kb ez volt nyomatva majdnem másfél éven át, hogy miert nem tesszük be Modric posztra. Alonso most próbálgatja, ha nem lesz megoldás, legalább megnéztük, egy kvázi tét nélküli BL meccs volt eddig az ára.
Amúgy mindig odalyukadunk ki a jelenlegi állománnyal, hogy Ceballos. Úgyhogy venni kell majd valakit oda nyáron most már.
Köszi, nem tudtam ly(
Ha hehe jön, majd elnézést kérek és arra hivatkozok, hogy migráncs vagyok és kb már csak nektek írok magyarul pár évtizede.
Mindenesetre a lényeg remélem átjött, hogy nem kell itt a cinikus oltogatás, meg másoknak beszólogatás, ha egy fórumon az emberek leírják a véleményüket normális hangnemben(normális helyesírással
Egyébként engem kimondottan zavar és nem Gülerhez kötve ezt sem, hogy egy rakat átlagos játékosunk van és nem találunk kiemelkedően jókat. Most pl Mastantuono jópofa meg minden, meg úgy néz ki mint Eminem, de még régen is találtak egy Robinhot, aki igaz azóta börtönben ül, de amikor focizott hozott olyat amiért megéri a tv-t nézni.
Ma csinál MBappé olyat amite felszisszenek aztán ennyi. Meg Vini a nem komolyan védekező csapatok ellen rohangál és ugrál, ami látványos, aztán ennyi..Szervezett csapatok ellen meg megy a szenvedés, kreativitás hiányában.
De ez is egy időszak, volt sokkal rosszabb is korábban.
- flori
Már egy Zubimendivel ég és föld lenne a különbség. Kár volt kihagyni, főleg Mastantouno áráért.Amúgy mindig odalyukadunk ki a jelenlegi állománnyal, hogy Ceballos. Úgyhogy venni kell majd valakit oda nyáron most már.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Adom de ne adj ekkora magaslabdákat hehénekSteve írta: belefolytani a szót
- Steve
Hát ez nagyon viccesre és cinikusra sikeredett!mexes írta: na látom elfáradt a vini-vonat vagy átszállós voltmegy a güler gőzös, most ingyen fel lehet rá ülni
![]()
Remélem azt nem felejted el, hogy egy fórumon vagy, ahol szabályozott keretek között emberek a saját véleményüket leírhatják. Semmi kultúrálatlant itt nem olvastam, amit a modinak szabályozni kellene(oké nem pörgettem vissza az összes Hehe kommentet
Ezen felül lényegében le lettünk focizva a pool ellen, ami a szint lenne, nem az Elche. Ha ez az embereknek nem tetszik, ahogy az sem, hogy pl. Vinicius mint a csapat fő sztárja nem üti meg a szintet..ne haragudj, de lehessen az embereknek egy demokratikus országban, egy fórumon leírni a véleményüket.
Ezt te nem fogod megakadályozni és belefolytani a szót az emberekbe a cinikus kommenttel. Ha meg ez nem tetszik, nem kell fórumozni.
Ennek a kommentemnek semmi köze Gülerhez és szerintem sok értelmes meglátás volt itt a kommentek között olyan is aki kritizál valamit és olyan is aki Güler mellett szólalt fel. Ez a fórum lényege.
Ps és nekem semmi bajom se Veled mexes, se mással. Csak leírtam én is a véleményemet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Megint az van, hogy nem lehet a nyilvánvaló tényeket leírni mert bántja pár ember lelkét vagy mi a probléma? Senki nem mondta hogy adjuk el vagy takarodjon, sőt az egyik legjobb 10-es már most is a világon, a fejlődéssel még jobb lehet. DE, ha a kk poszt a kérdés akkor Ceba jobb és szinte alig van ott jó meccse, ha a tkp akkor Jude jobb vagy inkább írom úgy h másban jobbak Ők ketten. Ezért írom már pár hete, hogy Gülert jobbra kell kitenni, mert Mastantuonot és Brahimot bőven veri. Vagy ami még jobban állna a csapatnak ha eladnánk a brazil támadóinkat és végre 2 tizessel játszanánk akik kiléphetnek szélre is.mexes írta: na látom elfáradt a vini-vonat vagy átszállós voltmegy a güler gőzös, most ingyen fel lehet rá ülni
![]()
tulelte carlot most meg mar oktober vegen kopkodve van...
mondjuk volt aki mar nyaron a cwc-n elasta, nem csodalkozom itt mar semmin
mondjuk volt aki mar nyaron a cwc-n elasta, nem csodalkozom itt mar semmin
valamelyik univerzumban:
- nzooli93
Közben a csapatnál október hónap legjobbja lett.
Ha nagy meccseken nem is szint(még), azért bőven jobb jatekosok közt van idén,es jelenleg is a meccsek 90%ban segítség. 20 evesen, ket ev padozas utan, azért nem szar szezonkezdet ez.
Ha nagy meccseken nem is szint(még), azért bőven jobb jatekosok közt van idén,es jelenleg is a meccsek 90%ban segítség. 20 evesen, ket ev padozas utan, azért nem szar szezonkezdet ez.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
na látom elfáradt a vini-vonat vagy átszállós volt
megy a güler gőzös, most ingyen fel lehet rá ülni
- Galacticos
Szerintem nem feltetlen az egylabassaga a legnagyobb baj hanem az hogy rossz dontest valaszt. A barca ellen siman felrughatta volna a labdat de beallt fedezni aztan siman szereltek.
Nem jol méri fel azt a helyzetet h mikor kell felrugni akar a vakvilagba is es mikor belebonyolodni.
Nem jol méri fel azt a helyzetet h mikor kell felrugni akar a vakvilagba is es mikor belebonyolodni.
- wZoLee7
Oke, de aki ennyire egy labas az soha nem fog tudni ott hatrebb megelni es mozgatni a csapatot. Szinte alig latni nem faek egyszeru passzt tole jobbal. Inkabb forgolodik csak h valahogy a bal labara tehesse a labdat. A legtobb lqbda vesztese is ebbol jon. Most egy kiemelkedo 10 est aki jol lo es jol adja az utolso passzokat nem fogsz hatrebb vinni es varni hatha a hianyzo skilleket is felszedi, inkabb jatszon ott valaki akiben ez megvan. Ezt mutatja hogy 100 millios budzset aldoznank kp s igazolasra. Nem lehet magyarazat a faradtsag ha elorebb rendre jol jatszik hatrebb meg rosszul. A valogatottban is szinte mindig jo
-
Zsobo
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
En arra gondoltam, h fejben a lassusaga lehet részben faradtsag is, a meccsterheles, amitol tavaly elszokott es a plusz kilok miatt is. Ott ahogy észrevettem kell egy atlag embernek kell vagy fel ev-ev mire megszokod, meg akar ezen a szinten is, plane kuzdosportoloknal látszik, amikor sulycsoportot lepnek felfele, tobb havi keszules után, ugye az is magas szint, profi sport..
Sztem ami nehezen fejlesztheto azt tudja, a tobbin meg sokat lehet dolgozni. A kulcs passz, assist statja mutatja. Plusz korabol fakadoan egy olyan poszton, ahol a jatekintelligencia kulcs, idot kell hagyni, hogy magara szedje a taktikai dolgokat. Lehet lesz 25-27,mire csucson lesz. De addig is nagyon jo szinten elketyeghet.
En meg optimista vagyok vele szemben is, Xabival szemben is, a legrosszabb dolognak tartanám, ha panik uzemmodban kezdenénk el kapkodni a piacon, megalapozatlanul. Mondjuk Szobot is sokra tartom, plusz magyar is, de messze nem irnam le a torokot még.
Sztem ami nehezen fejlesztheto azt tudja, a tobbin meg sokat lehet dolgozni. A kulcs passz, assist statja mutatja. Plusz korabol fakadoan egy olyan poszton, ahol a jatekintelligencia kulcs, idot kell hagyni, hogy magara szedje a taktikai dolgokat. Lehet lesz 25-27,mire csucson lesz. De addig is nagyon jo szinten elketyeghet.
En meg optimista vagyok vele szemben is, Xabival szemben is, a legrosszabb dolognak tartanám, ha panik uzemmodban kezdenénk el kapkodni a piacon, megalapozatlanul. Mondjuk Szobot is sokra tartom, plusz magyar is, de messze nem irnam le a torokot még.
- wZoLee7
Szobo itt off, de ha már...Camavingát simán beáldoznám érte amúgy. Bár Ceba is offos. Szoboszlai nagy előnye h nagyon sokat melózik, fut és a labdával sem gyenge. Egy személyben tesz ki 3 másik játékost a képességeivel, még akkor is ha külön lebontva mindegyikben van nála jobb, ilyen komplett valószínűleg nincs. Nálunk legalábbis.