Antonio Rüdiger - 22
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Antonio Rüdiger - 22
Megműtötték a térdét, 2 hónap pihi
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tegnap belerúgtam a szék lábába és azóta is fáj a kisujjam. Ezt is neki ajánlom?gutihaz14 írta:akarmi is az, koszonjuk meg carlonak hogy 10x rosszabb valszeg mint kene, hala a nulla rotacionakUrsus írta: Nála tudunk bármilyen diagnózist a térdével kapcsolatban?

Év elején írta R24, hogy már akkor tudták, h műteni kell, de Rüdi "szart a farmra". Ha jól emlékszem, az egész valami felugrás utáni rossz érkezésből indult. De az is Carlo hibája, hisz ő mondta a védőnek, h ugorjon fel az emberrel.
(bár tuti nem segített, hogy azóta is minden meccset végig tolt (de azért nehogy azt hidd, h igazad van

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Majd most kipiheni elintézte magának a pihenő.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
akarmi is az, koszonjuk meg carlonak hogy 10x rosszabb valszeg mint kene, hala a nulla rotacionakUrsus írta: Nála tudunk bármilyen diagnózist a térdével kapcsolatban?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alapvetően egyetértek. A bajom az egésszel az, hogy ezt maga a klub időzte elő a bírós hülyeséggel a meccs előtt. Mindenkibe beleültették ezt a mentalitást és úgy is nézett ki az egész. Persze ez nem menti fel Rüdigert a tette alól, de a másnap az ami a különbséget jelenti pl egy Rüdiger és egy Vinicius között. A német kiállt és elmondta h az egész az Ő hibája, bocsánatot kért, nincs mentség stb sablon ahogy ilyenkor elvárható. Viniciust mikor úgy kellett levonszolni a pályáról twitteren még tolta tovább, egy percig nem gondolva h esetleg nem neki van igaza és a viselkedése már túlzás volt.babaking írta: Jól tenné. Ha én lennék a klub helyében - és tudom, hogy ez itt kritát ér - akkor amíg nem játszhat addig nem adnék neki fizetést. Nálam ez nem fér bele. A pályán lehet keménykedni, ha valakit leküldenek pirossal az rendben van, vagy van egy kis hajbakabás az ellenfél játékosával.
De a bírót akkor sem dobáljuk és próbáljuk megverni. Akár vélt, akár valós a sérelmünk. Úriemberk klubja vagy miatosz....
Nagyon jó lenne, ha a klub nem menne el végleg ebbe az irányba, hogy minden meccs előtt és után bírózunk ahelyett, hogy magunkkal foglalkoznánk, mert az út végén pont olyan cigány banda leszünk akiket megvetünk itt évek óta.
-
Nála tudunk bármilyen diagnózist a térdével kapcsolatban?
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jól tenné. Ha én lennék a klub helyében - és tudom, hogy ez itt kritát ér - akkor amíg nem játszhat addig nem adnék neki fizetést. Nálam ez nem fér bele. A pályán lehet keménykedni, ha valakit leküldenek pirossal az rendben van, vagy van egy kis hajbakabás az ellenfél játékosával.
De a bírót akkor sem dobáljuk és próbáljuk megverni. Akár vélt, akár valós a sérelmünk. Úriemberk klubja vagy miatosz....
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Pad'em
BREAKING: Rudiger is considering having SURGERY on his knee.
Since he's already expected to serve a 4-12 game ban, the CB is thinking of using the time to fix his long-term injury. @marca
Since he's already expected to serve a 4-12 game ban, the CB is thinking of using the time to fix his long-term injury. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mindenhol lefújják mezőnyben az ilyet. Hozzáért az arcához.Nika91127 írta:Most néztem visszajátszást. Komolyan azt fújták le, h az a barcás összeesett?Remy írta: Felelmetes volt.De tokeletesen jellemezte az idei mentalis allapotunkat a meccsvegi jelenetsor. Semmi meglepo.
Fejben gyengek vagyunk/voltunk.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Most néztem visszajátszást. Komolyan azt fújták le, h az a barcás összeesett?Remy írta: Felelmetes volt.De tokeletesen jellemezte az idei mentalis allapotunkat a meccsvegi jelenetsor. Semmi meglepo.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Felelmetes volt.
De tokeletesen jellemezte az idei mentalis allapotunkat a meccsvegi jelenetsor. Semmi meglepo.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó én kedvelem de azért full bolond is a tag
ha nem focista lenne valszeg valamelyik hauptbahnhofon szurkálná le a járókelőket. Kapjon amennyit gondolnak legalább kipiheni magát.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez van.Pad'em írta: BREAKING: Rüdiger could be suspended for 4-12 games.
— @La_SER
Ő egy férfi ember, aki nem szereti a gerinctelen csalásokat.
Megtapsolni nem fogom, megérteni meg tudom. Le kell tölteni amit kap, ez van.
- Pad'em
BREAKING: Rüdiger could be suspended for 4-12 games.
— @La_SER
— @La_SER
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Megkapta a pirosát, talán egy kis eltiltást is majd..
De én megértem. A szívét és az egészségét adta ennek a csapatnak. Ezek a patkány játékvezetők, meg egész szezonban húztak vissza minket.
Egy szezonyi fájdalom és igazságtalanság tört fel belőle. Én biztosan nem fogom megvetni ezért.
Szerencse azért, hogy nem ütötte agyon ezt a szerencsétlent.
De én megértem. A szívét és az egészségét adta ennek a csapatnak. Ezek a patkány játékvezetők, meg egész szezonban húztak vissza minket.
Egy szezonyi fájdalom és igazságtalanság tört fel belőle. Én biztosan nem fogom megvetni ezért.
Szerencse azért, hogy nem ütötte agyon ezt a szerencsétlent.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De amúgy min kattant ott el mindenki én ott lemaradtam.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem még egy könnyem is kijött, amikor lebicegett. Emberem heti 2 meccset tol a szezonon keresztül, ki van facsarva, belead mindent, lassan?? az egészségét is.KAG írta: Meghalt a pályán ma
Érthető számomra is. Alapból is heves ember, ez van.
Ami számomra viszont vicc az vindzso
Pályán nulla, pályán kívül meg nagy harcos![]()
Imádlak Antonio..
Nem csoda ilyen év és ennyi fájdalom után elkattan.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fiatal még es nem éles kés. Ez látszik azon, hogy itt eszi a fene. Hagyjátok. Nem kell a trash.
Aki reagál/visszair neki az buzi
Aki reagál/visszair neki az buzi
Milyen csalásról beszélsz öreg? Minden kétes szitut a Realnak fújt. Ha nektek lettek volna ezek a 11-es gyanus esetek, Ceballos arcon csapása, Tchouaméni majdnem bokát törő faultja itt habzó szájjal fröcsögnétek.hehetheoriginal írta:talan a nyilt csalason...Nem tudom, hogy min kattant el![]()
Nem veletlen dolgok ezek. Egy jatekos erzi belul, tudjak.
A Real Madrid TV-nek és a mérkőzés előtti cirkusznak megvolt a hatása.