Dani Ceballos - 19
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Dani Ceballos - 19
Szerintem nem jön senki a helyére, Maszti így is 25-ös kereten kivuli számot kapott, így gondolom megkapja Ceba mezszámát.
Ha úgy vesszük Cama,Jude,Fede is tud 8-as poszton játszani, Güler pedig tanulgatja, tehát mennyiségre megvagyunk.
A két porcelán potyautastól ha megszabadulnánk már más lenne a helyzet de sajnos még az araboknak sem kellenek.
Ha úgy vesszük Cama,Jude,Fede is tud 8-as poszton játszani, Güler pedig tanulgatja, tehát mennyiségre megvagyunk.
A két porcelán potyautastól ha megszabadulnánk már más lenne a helyzet de sajnos még az araboknak sem kellenek.
[Romano] Olympique Marseille are keen on signing Dani Ceballos as dream target for the midfield. Initial talks took place, not an easy deal with Real Madrid but Olympique Marseille are trying. Loan with option to buy being discussed.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ezen gondolkodtam én is… Teljesen megérte az elmúlt 4 évben (azért a 1,5 hónapért) itt tartani és utalni a fizetését.Kerlon írta:Azért van arca. Megnézném a Main Dance-t is, mert nem emlékszem tőle többre, mint tavaly 1,5? hónap kiemelkedő teljesítményre.ELSiete írta: DANI CEBALLOS ON IG: "LAST DANCE."
Akkor gondolom ő távozik...?
A legtöbb meccsen, amikor pályára lépett, simán jöhettek volna a fiatalok a Castillaból.
Azért van arca. Megnézném a Main Dance-t is, mert nem emlékszem tőle többre, mint tavaly 1,5? hónap kiemelkedő teljesítményre.ELSiete írta: DANI CEBALLOS ON IG: "LAST DANCE."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amikor megközelítette a csúcsteljesítményt Carlonal, nagyon jol mukodott a csapat vele. Sajnalom a sracot, de nem tudta elerni azt a szintet, ami igazan kellett volna a kp-ra stabilan, hosszutavon…
Na ez érdekes lehet ha valóban távozik
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4
sajnalom ha megy cebareeed_ati írta: Szerintem Wharton, vagy Smit, esetleg Paz?![]()
Paznál nem tudom milyen határidők vannak..
helyere smitet hoznam
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pazrol lecsusztunk iden.reeed_ati írta: Szerintem Wharton, vagy Smit, esetleg Paz?![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Szerintem Wharton, vagy Smit, esetleg Paz?
És akkor valaki érkezik? Azt írták akkor megy csak, ha jönnek a posztjára. Ez érdekes.ELSiete írta: DANI CEBALLOS ON IG: "LAST DANCE."
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem értem, mit terveznek a középpályával, ha ő is távozik. Vagy tényleg lesz még érkezőnk oda.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
DANI CEBALLOS ON IG: "LAST DANCE."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Cebát max akkor adtam volna el, ha itt lenne Zubimendi
így nem hangzik jól…
így nem hangzik jól…
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hiaba illik bele, ha egyszer a fontos reszekre soha nem bevetheto. Ha meg bevetheto akkor nincs formaban a meccsek egy reszen. Ha a kp tol elkell adni valakit, hogy kegyen helye masnak, akkor az egyertelmuen Ceba az edzoknel. En megertem a dontest, de nalam Cama egy ideje mar haszontalanabb a keretben. Lesz egy eve alkotni valamit kulonben jovore Ő lesz a kovetkezo
Alakul az átigazolási szezonunkELSiete írta: Dani Ceballos: “Betis is my home and it will always be, I hope the door is always open.
We’ll talk about the future after this week. There haven’t been any meetings yet.”
-
ELSiete
Jó hát ilyen alapon mehet még Brahim is, LV-vel meg lehet hosszabbítunk. Én csak azt mondom, hogy amilyen jatekot szeretne játszani Alonso, ahhoz ő megfelelne csereként beállva.Kerlon írta:Xabi foxiba annyira illett bele, hogy adott neki parszor 20 percet.ELSiete írta: Pedig nagyon beleillene a Xabi féle fociba és szerintem idén Güler mellett / helyett kifejezetten sok percet is kapna. Fura, hogy pont nem számolunk vele. Gondolom meguntuk a sérüléseit, mert amúgy hosszú távon tényleg nem lehet rá építeni, plusz érte tudunk némi pénzt is kérni még.![]()
Xabi foxiba annyira illett bele, hogy adott neki parszor 20 percet.ELSiete írta: Pedig nagyon beleillene a Xabi féle fociba és szerintem idén Güler mellett / helyett kifejezetten sok percet is kapna. Fura, hogy pont nem számolunk vele. Gondolom meguntuk a sérüléseit, mert amúgy hosszú távon tényleg nem lehet rá építeni, plusz érte tudunk némi pénzt is kérni még.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
ELSiete
Pedig nagyon beleillene a Xabi féle fociba és szerintem idén Güler mellett / helyett kifejezetten sok percet is kapna. Fura, hogy pont nem számolunk vele. Gondolom meguntuk a sérüléseit, mert amúgy hosszú távon tényleg nem lehet rá építeni, plusz érte tudunk némi pénzt is kérni még.
- Pad'em
Eszembe nem jutna speciel elengedni a tavalyi év után ha igazolunk, ha nem. Tény, hogy stabilan építeni rá nem lehet de kerettagnak nagyon hasznos, ha elkapja a fonalat akkor meg kezdőszint is bőven.
Mondjuk nála minden évben előjön ez, aztán marad valahogy a végén, szóval lehet idén is csak a szokásos.
Mondjuk nála minden évben előjön ez, aztán marad valahogy a végén, szóval lehet idén is csak a szokásos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tény, de nála nem aggódtam, hogy mi lesz a labdával, ellentétben az összes többi kp-sunkkal.
ezen a szinten ez nagyon gyér felhozatal.
ezen a szinten ez nagyon gyér felhozatal.
thereisonly1ronaldo