Minden, ami válogatott

Foci a Real Madridon túl...

Szerinted hol végez a csoportban a válogatottunk?

A szavazás 2023. december 18., hétfő 10:28-kor befejeződött.

1.
8
15%
2.
21
38%
3.
18
33%
4.
8
15%

Szavazatok száma: 55

untouchable

Re: Minden, ami válogatott

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. november 21., péntek 17:01

Marky írta: fel evvel a valasztasok elott nem biztos, hogy a legokosabb dontes az orszag leggazdagabb emberet maga ellen hangolnia, mert a bankadok miatt egy ideje mar egyertelmu az ellentet.
Csányi visszavonult és a fia vette át a bank vezetését, aki a pletykák szerint finoman a Tisza felé húz, ezzel akarja magát átmenteni a család az esetleges kormányváltás utánra, hogy 100%-ban minden zsírozottan menjen a részükről és ne szenvedjenek el semmiféle hátrányt. Természetesen az öreg laza szálakon továbbra is a miniszterelnök felé húz, ha mégsem lesz kormányváltás. Rendkívül intelligens és ravasz, így magától értetődően minden csapatra tesz egy kisebb pénzt.
Hala Madrid y nada más 🤍

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 21., péntek 14:47

Ez volt a kilovesi engedely Rossira. Az MLSZ-ben tobb allamparti politikus is van, szoval ez most egyertelmuen egy utasitas lesz Csanyinak. A kerdes az az, hogy ezt Csanyi hogy ertekeli, o nem Viktor csicskasa. Ot nem hivja magahoz Viktor, hanem hozza elmegy....

Logikus jatekot jatszik, ezzel a mindenhez is erto atyuska megjelenessel novelni tudja a nepszeruseget, de fel evvel a valasztasok elott nem biztos, hogy a legokosabb dontes az orszag leggazdagabb emberet maga ellen hangolnia, mert a bankadok miatt egy ideje mar egyertelmu az ellentet.

Egyebkent en is azt gondolom, hogy Rossi ideje lejart, mert tavaly es iden is latvanyosan nem tudta a kovetkezo szintre emelni a csapatot, sot, ebben a selejtezoben konkretan fek volt. Az irek elleni ket meccsen o huzta vissza a csapatot, az ormenyek elleni idegenbeli meccs pedig majdnem ugyanugy vegzodott, mint az irek elleni, csak ott nem Parrot kerult ziccerbe.
Ezzel a kockazatkerulo bunkerfocival arra jok vagyunk a topcsapatok ellen, hogy egy dontetlenre mindig legyen eselyunk, de emiatt ugyanugy minden mas meccsen is benne van a pontvesztes a jatekban. Nem tudunk egy vilagranglista 100+. helyezett csapat ellen sem beverni 2-3 golt, ramegyunk a tuti 1-0-ra, aztan vagy luftot rug az ellenfel csatara, vagy epp sztart csinalunk belole.

A jatekoskeret erre nem magyarazat, a magyarnal sokkal gyengebb keretek is elertek a potselejtezot es ki is fognak jutni Europabol. Olyan edzore van szukseg, aki mentalisan kepes felhuzni a jatekosokat, elhitetni veluk, hogy eleg jok es nem kell beszarni. Mourinho sajnos nem elerheto :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 21., péntek 13:55

Realista24 írta:
ferni írta: Csak belehallgattam,
Persze :lol:
Olyan 10-15. Perctől néztem bele, kb addig néztem mikor a kommentemet írtam, hogy Bognár Gyuri azt akarja maradjon Rossi.

Majd egyszer még ránéztem de hamar ki is offoltam mikor Viktorunk azt mondta, hogy kevés a pénz a magyar fociban :lol:

Meg arra emlékszem, ahogy Bognár beszél a külföldi edzokről akik itt voltak az országban, hogy Rebrovval csúnyán játszott a csapata, a másik 10/10 edzéseket tartott csak meccselmi nem tudott stb. :kalapos:

Most nézem jó hosszúra sikeredett ez a valami.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. november 21., péntek 13:17

Realista24 írta:
nzooli93 írta: MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON! 🚨

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője és Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora beszélget a labdarúgásról. 🍿

Nem tudtam melyik topicba illene a legjobban :lol:
Ebből mi lesz.... :lol:
Remelem bejelent pár új stadiont. :mrgreen:
Nem láttam ezt a remek produkciót, de az alapján, amit hétvégén a Puskásban láttunk a szurkolóktól, lesz egy nagy réteg akinek elér a szívéhez ezzel Vitya

*pont az ír szektor alatt ültünk, a kapu mögött; taknya-nyála folyt a szurkolók egy részének. és olyan szintű anyázás, köpködés és fckyou ment a 95.percig, hogy durva szekunder szégyenérzet volt :x . ezek az értelmileg korlátolt emberek benyalnak bármilyen propagandát. a fidesz rájuk lő az ilyen kocsmai stílussal.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 21., péntek 8:20

ferni írta: Csak belehallgattam,
Persze :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 21., péntek 7:58

Alapbol vicc kategoria hogy ilyen kocsmai szintu beszelgeteshez a nevet adja egy orszag miniszterelnoke. Gondolom az idozites se veletlen, az elmult 10 evben nem tartom valoszinunek hogy elment volna egy ilyen rendezvenyre.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 21., péntek 7:26

Csak belehallgattam, politikailag ez egy jó húzás volt kivételesen sztem, mert nem tett jót a Fidesznek, hogy kiestünk.

Attól még, hogy elbeszélget a fociról és itt is hazudott, mint a vízfolyás még ugyanolyan szemétláda marad, aki konkrétan teszi tönkre a magyar emberek életét.

Bár abban igazad van, hogy egyszerű az átlag szavazó gondolkodása, nem tudják összetetten látni a problémákat, szóval ha szimpi mikor fociról beszél, akkor biztos de jót akar az országnak is :lol:

Mindent be kell skatulyázni valahova ellentétes irányokba, muszáj, nincs átmenet. Vagy jó valami, vagy rossz, közben meg azért minden is nagyon árnyalt képest fest, igaz narancséknál a jó már évek óta minimálisan tűnik max fel, de az is elég egyeseknek :shutup:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 21., péntek 7:20

ferni írta:
cart írta: Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után :D
Amúgy kellemes kis beszélgetés még ha sok értelme nincs is, kis imázsépítésre jó amúgy Vityának, ilyenekből kéne neki több, mikor próbál valamennyire leereszkedni a pórnéphez, mert szép ez a nagy nemzetközi leander szerep, de el is idegeníti az embereket, hogy azzal többet foglalkozik.

Érdekes volt maga az ötlet is, hogy ez mi a fene lesz, de egyefene elmegy egynek, Gyuri viszi a hátán a beszélgetést, mikor kell valami okosat mondani. :D

Azt mondta Viktor pénzt kell beletenni a klubokba, mert nincs elég nekik.
De nem az államnak. :lol:
Latod ferni, es akkor csodalkozol, hogy valaki rajuk szavaz, hisz nekik, meghallgatja, amiket mondanak.
Meg te is, vertiszaskent meghallgattad es pozitivan nyilatkozol rola. Itt kezdodnek a gondok.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 20., csütörtök 20:38

cart írta: Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után :D
Amúgy kellemes kis beszélgetés még ha sok értelme nincs is, kis imázsépítésre jó amúgy Vityának, ilyenekből kéne neki több, mikor próbál valamennyire leereszkedni a pórnéphez, mert szép ez a nagy nemzetközi leander szerep, de el is idegeníti az embereket, hogy azzal többet foglalkozik.

Érdekes volt maga az ötlet is, hogy ez mi a fene lesz, de egyefene elmegy egynek, Gyuri viszi a hátán a beszélgetést, mikor kell valami okosat mondani. :D

Azt mondta Viktor pénzt kell beletenni a klubokba, mert nincs elég nekik.
De nem az államnak. :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 20., csütörtök 20:31

Ha lemennék valami random kocsmába ott pont ilyen szintű beszélgetés menne 3-4 sör után :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. november 20., csütörtök 20:13

cart írta: Az igen, akkor végül sikerült valami kompetens embert találni Rossi helyett
:mrgreen:
Zseniális ez a valami :lol:

Az országunk mindent is tudója megmagyarázza, hogy kellett volna fociznunk :lol:

https://www.youtube.com/live/M0Tx3BbTvR ... I673DYFryl

Bognár Gyuri azt mondja amúgy Marco Rossit meg kell tartani :kalapos:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. november 20., csütörtök 19:03

Az igen, akkor végül sikerült valami kompetens embert találni Rossi helyett
:mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 20., csütörtök 17:46

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:

Bármi is volt ott, gyorsan levették :lol:
FIFA VB promo bejegyzes, kb az osszes orszag egy jatekosaval, kiveve CR :mrgreen:
Na, az ujra mar odatettek. Gyorsan elerte oket a haborgas B-)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 20., csütörtök 16:15

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője és Hajdú B. István, az M4 Sport kommentátora beszélget a labdarúgásról. 🍿

Szoval a Kaszinos lett a befuto :mrgreen: Csak tudnam, hogy ehhez minek a statisztikak felkent csaszara... valoszinuleg elmondja majd, hogy 1952-ben Rakosi is hasonlo szavakkal munkaba Sebest. Ja es jol ismerjuk a Gyurit, hiszen a Paks edzoje, aki sokat meccselt mar a Fradi ellen.

De az szekunder szegyen, hogy a kormanyfonek kell ezt is bejelentenie.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 20., csütörtök 16:14

Szerencsere a napi 16 ora megfeszitett orszagepites mellett ilyenre is van ideje, ilyen egy igazi magyar ferfi, koszonjuk, hogy vagy nekunk Viktor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 20., csütörtök 16:12

Remelem bejelent pár új stadiont. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. november 20., csütörtök 16:08

MA ESTE 20:00 A YOUTUBE-ON! 🚨

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 20., csütörtök 15:02

wZoLee7 írta:
Realista24 írta: https://x.com/FIFAWorldCup/status/1991144559904985257

Keresd a "hibat"!
FIFA VB promo bejegyzes, kb az osszes orszag egy jatekosaval, kiveve CR :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 20., csütörtök 14:58

Realista24 írta: https://x.com/FIFAWorldCup/status/1991144559904985257

Keresd a "hibat"!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 20., csütörtök 14:37

https://x.com/FIFAWorldCup/status/1991144559904985257

Keresd a "hibat"!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: