Értékeld a legutóbbi meccset
- BlancoMark
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mia:
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
Lewa mozdult a labda fele tehat egyertelmu les
https://pbs.twimg.com/media/C9uLMG3XkAIWCwD.jpg:large
Lewa mozdult a labda fele tehat egyertelmu les
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ez nagyon szép és jó, de ha mindez fordítva történik, akkor kevésbe vagy higgadt. Legalábbis azt gondolom...L.Miki írta:Úgy bíróznak az emberek, hogy szavak nincsenek. Igen bénák voltak, tévé előtt sokkal könnyebb, vonalazni, meg megállapítani lassításból, hogy volt-e kontakt. Akkor, abban a szituban mit lát a bíró. nem a bíró a hibás, a szövetség, hogy nincs még videóbíró. Továbbra is tartom halott az emberi játékvezetés, mert rengeteget hibáznak, nem tudnak mindig mindenhol ott lenni, nem látnak mindent pontosan 10-20 méterről... kijelző előtt, különböző technikák előtt könnyű. Az vesse rá szerintem az első követ, aki hibátlanul lehozna egy meccset úgy, hogy végig megy a játékvezető tanfolyamon, lehetetlenség. Mivel az emberi tényező már elegendő ahhoz, hogy hiba legyen a meccsben! Videóbírót kell bevezetni, ennyi!rashidm írta:
Jogos. De azt is nézd meg, hogy hol a partjelző. Mert, hogy nem egyvonalban, az kurvaisten.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594D051Cmia san mia írta: Lesgólunk volt nekünk is ????????
Mesélj még kérlek, MOD...
Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Ha Vidal jogosan lett kirakva akkor ő mit keresett a pályán ?
(nem beszélve arról, hogy gólpasszt adott...)
Nevetséges
Nézd csak. Szerintem neked/nektek kellene lenyugodni, törődj bele, hogy gyengébbek voltatok, és nem tudtatok csak egy gólt szerezni, a többi ajándék volt.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Lesgólunk volt nekünk is ????????___Samy___ írta:Bírói tevekenykedes ide vagy oda, ez a Bayern nem érdemelt továbbjutást. Amelyik két meccsen 4 kaput eltaláló lövést tud felmutatni a mi védelmünk ellen, az nem érdemel továbbjutást. A kiállítások jogossagat nem is értem miért kell vitatni, Vidal is meg Martinez is teljesen megérdemelten lettek lekukdve. Lesgoljuk volt nekik is, kaptak Ramostol egy öngólt, plusz két tizi, amelyikbol az egyik semmi nem volt.
Itt egyedül Neuer tartotta őket meccsben, hogy izzadság szagú legyen a párharc.
Mesélj még kérlek, MOD...
Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Ha Vidal jogosan lett kirakva akkor ő mit keresett a pályán ?
(nem beszélve arról, hogy gólpasszt adott...)
Nevetséges
- RealVazquez
Ezt a megjegyzest mindket fel mondhatja. Igaza van Carlonak, de osszessegeben szerintem o is tisztaban van azzal, hogy vegig a Real kezeben volt minden.Realista24 írta:Carlo azért odabökött Kassainak![]()
Meg kicsit a bírókkal takarózik. Állítólag odament hozzájuk és azt mondta "good job".

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem értelek Navamiro.
Vidalnak volt vagy 4db totál elkésett lábat találó becsúszása, ehhez jött a rárontok agyatlan stílus. idő kérdése volt csak mikor távozik.
Sem az első meccsen, sem most nem volt épkézláb támadásuk. Sem 11 emberrel, sem 10-el. Semmit nem tettek a győzelemért. Nem értem miért kellene bármit is megmagyaráznunk.

Vidalnak volt vagy 4db totál elkésett lábat találó becsúszása, ehhez jött a rárontok agyatlan stílus. idő kérdése volt csak mikor távozik.
Sem az első meccsen, sem most nem volt épkézláb támadásuk. Sem 11 emberrel, sem 10-el. Semmit nem tettek a győzelemért. Nem értem miért kellene bármit is megmagyaráznunk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carlo azért odabökött Kassainak
Meg kicsit a bírókkal takarózik. Állítólag odament hozzájuk és azt mondta "good job".

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a kiállításkor 1-1 volt, vagy két bayern kapura lövéssel. igen mezőnyében domináltak, de semmire nem mentek veleNavamiro írta: Az első meccsre is gondolok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bazzeg, majdnem elhittem___Samy___ írta:Igen, mert az még nem a harmadik szabálytalanság volt.Jogtalan a sárga lap szabálytalanságért, ha negyeddöntőről van szó és van már sárgád?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Eláshatja magát a Bayern, közük nem volt a továbbjutáshoz, de ezt a szánalmas bekkelést mi sem gondolhattuk komolyan, amíg nem jött a kiállítás. Arról senki sem tehet, hogy Vidal ideggyenge focista, mindegyik megmozdulásán látszik, hogy nincsen tisztában a cselekedeteinek a súlyával. A legbosszantóbb a helyzetkihasználásunk volt, most pontosan nem fogom kiszámolni, de Neuernek közel 30 védése volt a 2 meccs alatt, ami után képesek voltunk majdnem kiesni.. Pique tweetjét pedig már vártam, bezzeg a PSG ellen nem rinyált

- ___Samy___
Igen, mert az még nem a harmadik szabálytalanság volt.Jogtalan a sárga lap szabálytalanságért, ha negyeddöntőről van szó és van már sárgád?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát akkor jól döntött. Köszönöm.Bíró dönt..Mérlegel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én fel sem veszem ezt, hogy most tele a hírfolyamom ezzel meg, hogy el lett csalva az egész. Aki józan és tud objektív lenni látja, hogy mi történt itt 2 meccsen és, hogy ki érdemelte meg jobban a továbbjutást minden hibával együtt. Aki meg azt mondja, hogy a Bayern az, vagy még mindig részeg, vagy hazudik és ezzel akarja a másikat bosszantani. Egészségükre, engem aztán nem hatnak meg.Victor írta: Engem csak ez az egy idegesít. Ott látványosan egy csapatot nyomtak, és mindenki ajnározta őket utána. Itt mindkét fél kárára voltak hibás döntések, ráadásul a két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk tovább (páran már vázolták miért is, most nem írnám le megint), de mégis már csináljak a Kassai Real mezes képeket, és társaikat...amúgy a "ha"-ról annyit: HA az első mérkőzésen belövünk csak négy helyzetet, akkor nincs miről beszélni.

Bíró dönt..Mérlegel. Ha szigorúbb akkor leküldi. Kassai nem küldi le ezeket. Casemirot is ezért nem küldte le gondolom.Realista24 írta:Máshogy kérdezem, hátha megérted.Navamiro írta: Nem, ezt a bírók így ítélik meg. Biztos láttál már több meccset is, és tapasztaltad ezt az anomáliát.
Jogtalan a sárga lap szabálytalanságért, ha negyeddöntőről van szó és van már sárgád?
Az első meccsre is gondolok.a az első félidőben pont úgy tűnt
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja az első félidőben pont úgy tűntNavamiro írta:Hát 11 emberrel vertek volna minket nagyon valószínű.ziro4vr írta:Bajorokból most előjön a kispöcsű komplexus, ami korábban megvolt. Én az öregeik előtt meghajolok, nagyot kűzdöttek, de ennyi volt bennük. Egy ilyen öreg csapattal és 11 bejáratott emberrel nem lehet minket megverni.
- ___Samy___
Az a helyzet, hogy pont nem a barcasoknak kellene sporizni. Mégis ők kopkodnek ránk a legjobban. Én a helyükben csendben maradnék, főleg a PSG meccs után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2017. április 19., szerda 0:10-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Máshogy kérdezem, hátha megérted.Navamiro írta: Nem, ezt a bírók így ítélik meg. Biztos láttál már több meccset is, és tapasztaltad ezt az anomáliát.
Jogtalan a sárga lap szabálytalanságért, ha negyeddöntőről van szó és van már sárgád?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Engem csak ez az egy idegesít. Ott látványosan egy csapatot nyomtak, és mindenki ajnározta őket utána. Itt mindkét fél kárára voltak hibás döntések, ráadásul a két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk tovább (páran már vázolták miért is, most nem írnám le megint), de mégis már csináljak a Kassai Real mezes képeket, és társaikat...Ennyi! Erről van szó. Nincs ha, meg volna. Megadták. Nem tévedtek nagyobbat a bírók, mint a PSG elleni meccsen sőt, mégis Barca csodatörténelméről beszélnek. Kit érdekelnek a károgók? Azért vannak, hogy károgjanak, mint a varjak. HALA MADRID y NADA MAS!!!![]()
![]()