Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:05

BlancoMark írta:
Realista24 írta:Az a gusztustalan, amit Carlo és játékosai művelnek. Ennyire a bíróra fogni mindet, én kérek elnézést. Hamarosan hozom.
Nevetseges, nezzek mar meg a golszerzesi lehetosegek aranyat. Nem lottek bacca meg akciogolt, hat nekem eg a pofam helyettuk.
De most komolyan ez mit számít ? A Chelsea hány kidolgozott helyzettel nyert BL-t ?
sonic írta:
És a franc tudja onnan ki jut tovább.
Mi...

Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...
Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 0:59

De most ki mondja, hogy Casemiro jogosan volt fent a pályán? Miért kell Vidal kiállítását ezzel elfedni? Kassai és a haverjai kritikán aluli teljesítményt nyújtottak, ami miatt mindkét csapat szopott. De hogy nem emiatt mentünk tovább, és emiatt estetek ki, az is fix. A Bayern semmivel nem volt jobb csapat, mikor nem volt emberhátrányban. Sőt, Neuernek már akkor is sokat köszönhettek. Az a baj, hogy a sok labdstartas mindenkit megtéveszt, hogy az a jobb csapat, akinél többet van a labda. Nem, nem az, most is bebizonyosodott.

Ha ez a Bayern megy tovább, ilyen játékkal, az elkeserítőbb lett volna, mint kassai teljesítménye.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 0:57

mia san mia írta: De neeem. Nyilván a pillanatnyit agyfelb.zás benne van.
Én azt sajnálom, hogy ez nem ment tovább végig.
Tényleg mindenkit arra kérek aki szerint Vidal joggal ment le, nézze végig újra és nézze meg Casemiro tevékenységét.
Igen én megnéztem. Van egy szabálytalansága Robben ellen a 39. percben, ami egy test-test elleni meccs volt és Casemiro győzött Robben meg feladta és elesett. Van egy a 23-as játékosotok ellen, talán Vidal ellen?
Van megint Robben ellen a tizenegyes előtt, amikor is hamarabb ér a labdához és csak utána Robben lábához.Van még egy Robben ellen a 79. percben na ez egyértelmű sárga, a labdának már hűlt helye nem volt.

Egy sárga egyértelmű jogos, a többi szabálytalanságai nem voltak szerintem lapot érőek, mert a test-test elleni harc az semmi, a többi meg kisebb odalépések és agresszív szerelések voltak. Vidal pedig már az első félidőben összeszedett 2 sárga lapnyi szabálytalanságot. Persze játékvezető válogatja, ki aki kiszórja és ki nem. Aratott ő is.

De ne folytassuk, te nem akarsz objektív lenni, ezért én se leszek. HA 11 v 11 van, akkor sem tudtatok volna akciógólt szerezni. De nincs ha, meg volna. Részemről lezártnak tekintem ezt a bíró, tizenegyes, Vidal, Casemiro, piros, sárga, les témát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2017. április 19., szerda 1:00-kor.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 19., szerda 0:55

Téma: Real Madrid vs. Barcelona
csababarca írta: És akkor Vidalra visszatérve, szerintem nagyot hibázott Carlo, hogy legkésőbb a félidőben nem szedte le. Életveszély volt a pali, már az elsőben megkaphatta volna a második sárgáját. Ilyen rutinos edző,ezt nem értem hogy nem látta. Jöhetett volna már akkor Müller, és lehet nincs ez az egész Kassais ámokfutás a meccsen.
Itt nagyot hibázott szerintem Ancelotti, meg is itta a levét.
Ugy azert nehez, ha a kezdo 11 atlageletkora 30 ev felett van (valamelyik NSO cikkben irtak, hogy uj BL rekord) es eleve ugy futnak neki a meccsnek, hogy 2 csere nagyjabol fixen megvan (Xabi es Ribery) es Lewarol se lehet tudni, hogy akkor pontosan mennyit is bir.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 19., szerda 0:53

Realista24 írta:Az a gusztustalan, amit Carlo és játékosai művelnek. Ennyire a bíróra fogni mindet, én kérek elnézést. Hamarosan hozom.
Nevetseges, nezzek mar meg a golszerzesi lehetosegek aranyat. Nem lottek bacca meg akciogolt, hat nekem eg a pofam helyettuk.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 19., szerda 0:51

Mi...

Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 0:48

Az a gusztustalan, amit Carlo és játékosai művelnek. Ennyire a bíróra fogni mindet, én kérek elnézést. Hamarosan hozom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 0:45

Süti írta:
mia san mia írta: Lesgólunk volt nekünk is ????????
Mesélj még kérlek, MOD...
Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Ha Vidal jogosan lett kirakva akkor ő mit keresett a pályán ?
(nem beszélve arról, hogy gólpasszt adott...)
Nevetséges

Kár lenne kitiltatnod magad a jelenlegi frusztráltságod miatt, én értékeltem pl. a meccs előtti hozzászólásaidat, "belsős" infokat. Szerintem ha lehiggadsz, te is belátod, hogy egy tizi, egy máker öngól, és két kaput eltaláló lövés nem elég egy ilyen Real Madrid ellen, a Bernabéuban. És most az 1-1 helyzet elemzésébe nem mennék bele, de nem gondolhatod, hogy a bíró miatt jutottunk tovább. Vagyis gondolhatod, de magadat csapod be.
De neeem. Nyilván a pillanatnyit agyfelb.zás benne van.
Én azt sajnálom, hogy ez nem ment tovább végig.
Tényleg mindenkit arra kérek aki szerint Vidal joggal ment le, nézze végig újra és nézze meg Casemiro tevékenységét.
Én azt sajnálom, hogy ez nem ment bele 11 v 11 a hosszabbításba ez a meccs.
Mert kurvára megérte volna.

Ha összegezni kell két meccs alapján kijött, hogy a Madrid jobb fizikálisan, és szerintem mentálisan is.
Egyszerűen kinyírtátok a játékunkat. Ennyi. De ettől még mentett azért Marcelo kétszer gólba tartó labdát, mentett Boateng a gólvonalon stb.
Ez ettől szép. De pont ezért nem érzem fairnek, hogy Kassai ezt ennyire benézi.
(ha nincs Neuer ez összesítésben nem is tudom mennyi oda, de van Neuer)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. április 19., szerda 0:45

mia san inkabb a forumodon raknal rendet mert ami ott megy most az meg kritikan alulibb, mint kassaiek
Kép

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 19., szerda 0:44

Mia.
En birlak meg minden es igazad van h kassai egy vilagtalan.
De az elso meccsen a tizitek nem volt az, a masodik meccsen is velemenyes de ha az tizi akkor casemiroe is egyertelmuen az.

Ezen kivul ami miatt mi erdemeltunk tovabbjutast hogy a 2 meccs alatt egy akciogolt nem tudtatok osszehozni de igazabol meg egy komoly kaput eltalalo lovest sem, nekunk meg rengeteg helyzetunk volt oda-vissza.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 19., szerda 0:43

Navamiro írta:Mindenki elfogult, ne várjatok mást. Idegállapotba vagyunk. Aludj rá Mius párat és akkor már jobb lesz. Vagy nem.
Te is pihenhetnél lassan, mert rendre csak buta vagy provokatív hozzászólásaid vannak. :shutup:

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 19., szerda 0:40

Mindenki elfogult, ne várjatok mást. Idegállapotba vagyunk. Aludj rá Mius párat és akkor már jobb lesz. Vagy nem.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 19., szerda 0:39

Realista24 írta:Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze :lol: :lol:

"Csak a bíró hibáztatható a kiesés miatt. Mindig nehéz emberhátrányban játszani, mi pedig két meccset is így játszottunk le, pedig se az odavágón, sem pedig ma nem érdemeltük meg. Hátra van még a Bundesliga és a Kupa, jövőre pedig meglátjuk, mi lesz a BL-ben. A BL győzelem a legapróbb részletekben rejlik, nem volt most szerencsénk."
Nee. Ez komoly?
Nagyot csalódtam benne akkor. :(

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 0:38

Realista24 írta:Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze :lol: :lol:

"Csak a bíró hibáztatható a kiesés miatt. Mindig nehéz emberhátrányban játszani, mi pedig két meccset is így játszottunk le, pedig se az odavágón, sem pedig ma nem érdemeltük meg. Hátra van még a Bundesliga és a Kupa, jövőre pedig meglátjuk, mi lesz a BL-ben. A BL győzelem a legapróbb részletekben rejlik, nem volt most szerencsénk."
Nem vette be a rágóba fecskendezett szíverősítő/ nyugtatót? Ember... ilyet! :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 0:37

Visszaszívom, amit Carlóról írtam. Hát az öregnek elment az esze :lol: :lol:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. április 19., szerda 0:33

MOD egy ilyen világtalan szar kassait betesznek bárki javára döntően tévedhet. Ez nem szándékosan elcsalt dolog volt mint egy bárszá meccs a psg vagy anno a chelsea ellen, hanem ökör barom bíró volt aki nem tudta milyen rendezvényen van.
Ettől eltekintve mi érdemeltük a továbbjutást, Ancelotti bármennyire is szimpatikus figura szerintem nem tudott megújulni, ugyanilyen meddő focink volt a 14/15-ös szezonban a juve elleni meccseken mint most a bayernnek.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 0:32

Látom kibújt a szög a zsákból. Tedd már a szívedre a kezed, szerinted ez a Bayern továbbjutást érdemelt? Most őszintén. Szerintem azt meg a legelvakuktabb drukkerek is belathatjak, hogy a Real volt a jobb a párharcban. Neuer próbálta menteni a menthetőt, de egyedül kevés volt.

A játékvezetés meg egyértelműen szánalmas, már évek óta. Csak az a baj, hogy ha ez más csapattal történik, akkor az szőnyeg alá van soporve. Bezzeg ha a Real...Meg az is szidja a csapatot, aki azt sem tudja mi az a Real Madrid.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 0:31

mia san mia írta: Ez nagyon szép és jó, de ha mindez fordítva történik, akkor kevésbe vagy higgadt. Legalábbis azt gondolom...
Volt a mi oldalunkra is hihetetlen ítéletek, a tiétekre is. Csak ti azért takaróztok a bírók mögé, mert nem tudtatok akcióból gólt szerezni, mint mi. Igen ez így valóban rossz... ezért jutottunk mi tovább. Gólra játsszák a meccseket.
mia san mia írta:Idézd már mikor mondtam, hogy jobb volt a Bayern ? Csupán szégyennek tartom, hogy ennyire szánalmas játékvezetés kell, hogy legyen egy ilyen meccsen.
A lesgólra reagáltam, hogy igen nektek is volt lesgólotok. Az a szégyen pedig amiről te beszélsz, nem a mi szégyenünk, de ezt már leírtam korábban. A pakliban pedig benne van, és továbbra is tartom a Videóbírót. De akármennyit is szeretnél lovagolni ezen felesleges, most még fáj, de ahogy a PSG elleni meccs ez is a múlté lesz. Azért annyiban egyezzünk ki, hogy a bírói ítéletek voltak 50-50-ben rosszak mindkét oldalra, és nem a két csapat közti különbség. :)

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 19., szerda 0:27

Majd holnap nézzétek vissza a meccset lehiggadva és Casemiro munkásságát figyeljétek.
Nevetséges

Kár lenne kitiltatnod magad a jelenlegi frusztráltságod miatt, én értékeltem pl. a meccs előtti hozzászólásaidat, "belsős" infokat. Szerintem ha lehiggadsz, te is belátod, hogy egy tizi, egy máker öngól, és két kaput eltaláló lövés nem elég egy ilyen Real Madrid ellen, a Bernabéuban. És most az 1-1 helyzet elemzésébe nem mennék bele, de nem gondolhatod, hogy a bíró miatt jutottunk tovább. Vagyis gondolhatod, de magadat csapod be.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 0:26

L.Miki írta:
Nevetséges
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=594D051C

Nézd csak. Szerintem neked/nektek kellene lenyugodni, törődj bele, hogy gyengébbek voltatok, és nem tudtatok csak egy gólt szerezni, a többi ajándék volt. :)
Idézd már mikor mondtam, hogy jobb volt a Bayern ? Csupán szégyennek tartom, hogy ennyire szánalmas játékvezetés kell, hogy legyen egy ilyen meccsen.

Vissza: