mia san mia írta:
De neeem. Nyilván a pillanatnyit agyfelb.zás benne van.
Én azt sajnálom, hogy ez nem ment tovább végig.
Tényleg mindenkit arra kérek aki szerint Vidal joggal ment le, nézze végig újra és nézze meg Casemiro tevékenységét.
Igen én megnéztem. Van egy szabálytalansága Robben ellen a 39. percben, ami egy test-test elleni meccs volt és Casemiro győzött Robben meg feladta és elesett. Van egy a 23-as játékosotok ellen, talán Vidal ellen?
Van megint Robben ellen a tizenegyes előtt, amikor is hamarabb ér a labdához és csak utána Robben lábához.Van még egy Robben ellen a 79. percben na ez egyértelmű sárga, a labdának már hűlt helye nem volt.
Egy sárga egyértelmű jogos, a többi szabálytalanságai nem voltak szerintem lapot érőek, mert a test-test elleni harc az semmi, a többi meg kisebb odalépések és agresszív szerelések voltak. Vidal pedig már az első félidőben összeszedett 2 sárga lapnyi szabálytalanságot. Persze játékvezető válogatja, ki aki kiszórja és ki nem. Aratott ő is.
De ne folytassuk, te nem akarsz objektív lenni, ezért én se leszek. HA 11 v 11 van, akkor sem tudtatok volna akciógólt szerezni. De nincs ha, meg volna. Részemről lezártnak tekintem ezt a bíró, tizenegyes, Vidal, Casemiro, piros, sárga, les témát.