Vagy Levy elhívja a spurshöz...én argentín kapitányként..máshol most nem nagyon

(Marad ő ahol van)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 14:46
Vagy Levy elhívja a spurshöz...én argentín kapitányként..máshol most nem nagyon
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 14:34
én argentín kapitányként..máshol most nem nagyonDavieS írta:Hol tudnád elképzelni Simeonét a nyártól?Realista24 írta:nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 6., vasárnap 14:33
Hol tudnád elképzelni Simeonét a nyártól?Realista24 írta:nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 14:30
Mandzukic nem elég harapós, épp ezért lenne tényleg nagy mínusz. Viszont, ha Costa elmegy, akkor majd a Portoból hoznak egy Jackson Martínezt, aztán meg is lesznek.ziro4vr írta: De ha most elképzeled a mostani Atleticot Costa helyén a horváttal, az szerintem nagy minusz. Ugyanez, ha a kapuban egy átlagosan jó kapus lenne "csak".
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 14:23
De ha most elképzeled a mostani Atleticot Costa helyén a horváttal, az szerintem nagy minusz. Ugyanez, ha a kapuban egy átlagosan jó kapus lenne "csak".pheco írta:Ha Costát elviszi egy nagy csapat, akkor kapnak érte legalább 40-et. Abból azért tudnak igazolni. Szerintem Mandzukic teljesen jó lenne nekik és jóval olcsóbban megszerezhető. Többiek nem hiszem, hogy eligazolnának. Esetleg ugye Courtois, őt kellene valahogy megtartaniuk. A kezdőbe max 1-2 igazolás, inkább a padot kellene megerősíteniük.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 6., vasárnap 14:21
Costa szerintem 50 alatt nem vált klubot a mai árak mellett, nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.pheco írta:Ha Costát elviszi egy nagy csapat, akkor kapnak érte legalább 40-et. Abból azért tudnak igazolni. Szerintem Mandzukic teljesen jó lenne nekik és jóval olcsóbban megszerezhető. Többiek nem hiszem, hogy eligazolnának. Esetleg ugye Courtois, őt kellene valahogy megtartaniuk. A kezdőbe max 1-2 igazolás, inkább a padot kellene megerősíteniük.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 6., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:39
Dortmund-szindróma lehet, egyébként fura, hogy a komoly sérüléshullámok is kerülik őket, pedig terhelés az van, bár inkább ellenük sérülnek az emberek. Jövőre visszaesést várok, aztán lehet úgy jön be ez a tipp is, mint hogy majd tavasszal kipukkannakMatt009 írta: Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.
A bajnokságnak valóban jót tenne, ha az Atma erős maradna, de erre azért nem sok esély van.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 6., vasárnap 13:36
Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.pheco írta:Atletico anyagilag, hogy áll? Nyáron tudnak majd erősíteni és értelmes játékosokat igazolni? Bármennyire is rühellem őket, remélem nem esnek nagyon vissza jövőre, mert nem akarok újra 2 csapatos bajnokságot.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 6., vasárnap 13:28
tubatibi írta:Azért nem semmi, hogy évek óta milyen csatárokat talál az Atletico...
Torres, Agüero, Falcao, Diego Costa....kíváncsi vagyok ki lesz a következő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:27
Rudolf pont illene ebbe a sorbatubatibi írta:Azért nem semmi, hogy évek óta milyen csatárokat talál az Atletico...
Torres, Agüero, Falcao, Diego Costa....kíváncsi vagyok ki lesz a következő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:26
Kérdés, hogy mi lesz a kulcsemberekkel? Costa, Courtois simán lehetnek chelsea játékosok ősztől, és akkor a két legfontosabb emberük oda. Illetve mi lesz Simeone sorsa..egy rosszul sikerült vb szereplés után szöv.kap.ként sem elképzelhetetlen, más top klubban most nem tudom elképzelni. Én is örülnék, ha maradnának a jelenlegi szintjükön, mi meg remélhetőleg lépni fogunk egyet, az úgy jó ispheco írta:Atletico anyagilag, hogy áll? Nyáron tudnak majd erősíteni és értelmes játékosokat igazolni? Bármennyire is rühellem őket, remélem nem esnek nagyon vissza jövőre, mert nem akarok újra 2 csapatos bajnokságot.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 6., vasárnap 13:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 6., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 13:14
Igen,ilyesmi miatt írtam én is hogy az a meccs érdekes lehet....Világbotrány meccs lesz, azt garantálom. Ha ott még születhet olyan eredmény, ami nekünk bajnoki címet okozhat, akkor az utolsó percekben le fogják rendezni, hogy ne szülessen olyan. Vagy ők vagy a bírók. De igazából mindkét szurkolótábor eret vágna magukon, ha az ő döntetlenjükkel mi nyerjük a bajnokságot. Az a meccs el fog dőlni. Vagy a Barca vagy az Atma javára, és aki nyer, az lesz a bajnok.
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. április 6., vasárnap 13:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:07
Hát azért ez egy nehéz dolog. Messi esetében, aláírom, baromi nehéz szabályosan szerelni (noha közel sem lehetetlen) ugyanakkor a többiek, szabályosan keresik a kontaktot, elesnek, rájátszanak, gondolok itt a szélsővédőkre, Neymar, Alexis és Iniesta is elég gyakran. A védők is sík hülyék egyébként, egy Iniestat minek felrúgni, hagyjad kapura, úgy is visszafordul. De hogyha valaki unatkozik, és megnézi az utóbbi évek kulcsmeccseit, és összeszámolja a tévedéseket az aktuális ellenféllel szemben, irtó magas és nonszensz szám fog kijönni, amit nehezen magyaráz, hogy Xavi meg Busquets 33 méterre passzolgat ellenük. Van összefüggés persze a mentális és fizikai fáradtság illetve a védő fél hibalehetőségei közt, de nem ekkora. Egyszerűen látták a katalánok, hogy megkapják a fújásokat, azóta meg rátettek még pár lapáttal, mi bajuk lehet. Sárgát nem igen kapnak színészkedésért, pontot nem vonnak le, nem seggelik el őket, szóval miért ne.Matt009 írta: Viszont azért annyit hadd tegyek hozzá, hogy a játékfelfogásuk, a labdabirtoklás és a konstans 90 percen át tartó presszió eredménye ez a sok büntető. Lehet, hogy 1-2 bíró nekik fúj, és Neymar esetében jó lenne, ha nem kapna meg 1-2 jogos tizenegyest, akkor talán kevesebbet színészkedne, de ettől függetlenül megteremtik azokat a szitukat, amelyekkel az ellenfelet hibára kényszerítik és ennek az eredménye a sok tizenegyes. Sajnos a legtöbb jogos. Ha mi is ilyen pressziót alkalmaznánk, akkor mi is kapnánk ennyi tizit, vagy mi el sem esnénk, hanem gólt rúgnánk belőle direktbe.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 6., vasárnap 13:06
Nagyon Barca győzelem szaga van annak a meccsnek. Bármennyire is reménykedek és bízunk az ikszben, amilyen hátszelük van a katalánoknak behúzzák a meccset, ahogyan a bajnokságot is...Matt009 írta:Világbotrány meccs lesz, azt garantálom. Ha ott még születhet olyan eredmény, ami nekünk bajnoki címet okozhat, akkor az utolsó percekben le fogják rendezni, hogy ne szülessen olyan. Vagy ők vagy a bírók. De igazából mindkét szurkolótábor eret vágna magukon, ha az ő döntetlenjükkel mi nyerjük a bajnokságot. Az a meccs el fog dőlni. Vagy a Barca vagy az Atma javára, és aki nyer, az lesz a bajnok.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 6., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 6., vasárnap 13:00
Világbotrány meccs lesz, azt garantálom. Ha ott még születhet olyan eredmény, ami nekünk bajnoki címet okozhat, akkor az utolsó percekben le fogják rendezni, hogy ne szülessen olyan. Vagy ők vagy a bírók. De igazából mindkét szurkolótábor eret vágna magukon, ha az ő döntetlenjükkel mi nyerjük a bajnokságot. Az a meccs el fog dőlni. Vagy a Barca vagy az Atma javára, és aki nyer, az lesz a bajnok.morientes írta:Nos itt már nem csak a saját kezünkbe van a sorsunk,ahogy Mou szokta volt mondani,nem kell tervezgetni,csak mindig a következő meccsre koncentrálni.Aztán bízni benne hogy a riválisok majd buknak.Ami azért benne van a pakliba.Az utolsó fordulóban a barca-atma elég érdekes lehet...
Abszolút egyetértek, kicsit nevetséges ez a sok tizenegyes már, és mindig a legjobbkor. Viszont azért annyit hadd tegyek hozzá, hogy a játékfelfogásuk, a labdabirtoklás és a konstans 90 percen át tartó presszió eredménye ez a sok büntető. Lehet, hogy 1-2 bíró nekik fúj, és Neymar esetében jó lenne, ha nem kapna meg 1-2 jogos tizenegyest, akkor talán kevesebbet színészkedne, de ettől függetlenül megteremtik azokat a szitukat, amelyekkel az ellenfelet hibára kényszerítik és ennek az eredménye a sok tizenegyes. Sajnos a legtöbb jogos. Ha mi is ilyen pressziót alkalmaznánk, akkor mi is kapnánk ennyi tizit, vagy mi el sem esnénk, hanem gólt rúgnánk belőle direktbe.ránk szavaztam.. nem fogok reális lenni már csak azért sem..egy ilyen szánalmas helyzetet mint azt hogy a barca 3 meccs alatt 5!!!! 11est kapjon amikkel megnyerik a meccset..betis ellen is..ellenünk is...espanyol ellen is..a pofám leszakad hogy ezek után még büszkén emelik fel a fejüket ha bajnokok lesznek..attól függetlenül hogy jogos vagy sem a 11es..
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem