Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mia san mia
Kedvenc csapatod: Bayern München

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:38

M1Ö írta:
mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?
Ja értem. Akkor ellenetek fújt ma. Tedd már a szívedre a kezed, Casemiro ügyében...

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:35

mia san mia írta:De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
Igen, belenyúlt azzal, hogy Vidalnak megkegyelmezett. Tedd már a szívedre a kezed. Szerinted ha ott kiállítja, akkor lett volna bármi esélye a Bayernnek? Lehetett volna bármilyen kétes szitu amivel a Bayernt sújtja?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

petiamadridista írta:Mia,

ebben a párharcban (ami sokkal nagyobb csörte volt mint mondjuk a PSG - Barca) a 2 meccsen mindkét csapat megkapta a maga kis ingyen cigijét, csokiszeletét, nutellás kenyerét.. tudom is én mit..

Pl: Bayern: Kamutizi, világi mákos öngól, be nem fújt büntető, ezernyi kihagyott ziccer.
Madrid: Lesgólok, vitatható Casemiro - Vidal (piros)lapok, visszavágó otthon.

Én egy dolgot sajnálom így utólag. És most talán elsőnek meg is követem Csokit, mert teljesen igaza volt.
Azt, hogy 1 hete az Alianzban nem döntöttük el teljesen jogos emberelőnyben. Mert mondjuk 1-3ról ez a München sosem lett volna meccsben ma este, és akkor most nem lenne miről beszélni..
Ez az én nagy bánatom most csak, így mindenféle bírózás van, meg azért a makkfaktor is kellett, meg mehet a vita örökké... Kár.
Emlékeim szerint leírtam az első meccs után, hogy ha nincs Neuer, akkor ez ma 1-6. :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:33

Ónó írta:Én nem értem min megy most a vita... Tény tény tény. Hát ha már oda van írva, tény, hogy les volt Ramos öngólja. Ha az nincs, most nem kellene nyekeregni semmin :D
Legyünk következetesek, onnan mint egy lavina elindult a foshenger az arcunkba ide és oda is :D én is néztem volna a 11v11 szitut még 15 percig aztán síp és vége, 1-1.
Tudod, hogy nem ennyire fekete és fehér, hogy síp és vége ? :)

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:30

sonic írta:Mi...

Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...
Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.[/quote]

Nezd vissza a ket meccset megint es utana megtargyaljuk. Nem leszek kedves. A jatekosaink kedvesek voltak elegge hogy 80 helyzetbol csak 6ot tettek el. Nevetseges a birozas de szerintem holnapra te is rajossz. Ha nem, nekem az is mindegy.

Ervelhetnek hogy mindket kiallitas teljesen jogos volt, kaptatok ket buntetot amibol egyik jogtalan volt nekunk nem adtak meg egy full jogosat es hogy vidalt mar sokkal elobb ki lehetett volna kuldeni mint ahogy megtettek paran de nyilvanvaloan erre immunis vagy ergo felesleges.[/quote]
Hogy immunis vagyok ?
Az első meccsen a tizi az év vicce volt. Pillanatnyi hévből kifolyólag Martinez kiállítását megkérdőjeleztem, ami miatt kb fél órával később megkövettem magam.
Két jogos sárga volt.
Olvass vissza még egyszer, ha eddig nem tetted, meg Sehol egyszer le nem írtam, hogy két meccs alapján a Bayern volt a jobb csapat. De itt ma Kassai nagyon belenyúlt.
A játékosaink kedvesek voltak ? Már meg ne haragudj, nem kedvesek voltak, hanem bénák, hogy nem éltek ennyi lehetőséggel.
Persze emlékszem én tavalyról, a Bayern játékosok nem kedvesek voltak az Atleti ellen, hanem balfaszok mert kihagytak mindent. A saját kedvenceid, pedig csak kedvességből tették ezt meg.
És zárójelben megjegyzem, eddig sem voltál kedves. Legalábbis számomra biztosan nem :)

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 19., szerda 1:27

te jó ég miket hagytunk ki az 1. félidőben. csak kroos egymaga duplázhatott volna és akkor ott volt még ramos lövése amit boateng gólvonalról szedett ki és ronci mikor lőtt passz helyett....
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 1:25

Ma is eldonthettuk volna már az első félidőben. Nem lett volna muszáj a múltkori meccsen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. április 19., szerda 1:24

Mia,

ebben a párharcban (ami sokkal nagyobb csörte volt mint mondjuk a PSG - Barca) a 2 meccsen mindkét csapat megkapta a maga kis ingyen cigijét, csokiszeletét, nutellás kenyerét.. tudom is én mit..

Pl: Bayern: Kamutizi, világi mákos öngól, be nem fújt büntető, ezernyi kihagyott ziccer.
Madrid: Lesgólok, vitatható Casemiro - Vidal (piros)lapok, visszavágó otthon.

Én egy dolgot sajnálom így utólag. És most talán elsőnek meg is követem Csokit, mert teljesen igaza volt.
Azt, hogy 1 hete az Alianzban nem döntöttük el teljesen jogos emberelőnyben. Mert mondjuk 1-3ról ez a München sosem lett volna meccsben ma este, és akkor most nem lenne miről beszélni..
Ez az én nagy bánatom most csak, így mindenféle bírózás van, meg azért a makkfaktor is kellett, meg mehet a vita örökké... Kár.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 1:22

Szó nincs ilyenről, ezt nem tudom, honnan húztad elő.
Te hoztad fel, hogy a cselzi hogy nyert BL-t.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 19., szerda 1:22

Én nem értem min megy most a vita... Tény tény tény. Hát ha már oda van írva, tény, hogy les volt Ramos öngólja. Ha az nincs, most nem kellene nyekeregni semmin :D
Legyünk következetesek, onnan mint egy lavina elindult a foshenger az arcunkba ide és oda is :D én is néztem volna a 11v11 szitut még 15 percig aztán síp és vége, 1-1.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 19., szerda 1:21

De mi a 'csáért kell ezen ennyit pörögni, mikor annyira egyértelmű, hogy az első óriásit nekünk hibázta. Azt meg ne beszélje be nekünk senki, hogy az a Vidal belépő Casemiro ellen nem volt sárgás. Ki a szart érdekli, hogy előtte már volt neki egy? Ami lap, az lap. Utána 40+ (!!!!) percig emberelőnyben lettünk volna. Münchenben hazai pályán nem bírták 30 percig, csak Neuer emberfeletti védései tartották egyáltalán életben a párharcra. Akkor a Bernabeúban, 40+ percig, egy félholt Hummels-szel hátul majd biztos lehozták volna hosszabbításra, meg ugyanúgy kiharcoltál volna a tizit, sőt, még Casemirot is kiállíttatták volna, mikor kb dolga nem lett volna. Hagyjuk már... Mindkét meccsen jobbak voltunk játékban is, ziccerekben is. De megint az egész világ azt fogja köpni, hogy mocskos csaló Madrid és ezt sem fogják elismerni. CR 2 meccsen 5 gólt lőtt, de a világ szégyene lesz, ha majd ne adj' Isten megnyeri az 5. bogyóját. Áááá, hagyjuk is, mert felesleges feszültség az egész.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 19., szerda 1:18

Mi...

Na menjel aludni aztan majd megbeszeljuk holnap hogy mi tortent a 180 perc alatt. Eszem megall...[/quote]
Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.[/quote]

Nezd vissza a ket meccset megint es utana megtargyaljuk. Nem leszek kedves. A jatekosaink kedvesek voltak elegge hogy 80 helyzetbol csak 6ot tettek el. Nevetseges a birozas de szerintem holnapra te is rajossz. Ha nem, nekem az is mindegy.

Ervelhetnek hogy mindket kiallitas teljesen jogos volt, kaptatok ket buntetot amibol egyik jogtalan volt nekunk nem adtak meg egy full jogosat es hogy vidalt mar sokkal elobb ki lehetett volna kuldeni mint ahogy megtettek paran de nyilvanvaloan erre immunis vagy ergo felesleges.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2017. április 19., szerda 1:17

Csak úgy zárójelben szeretném megjegyezni a meccs margóján hogy nem semmi milyen hsz-ek születtek a meccs alatt, annyi epét odahányni, nem semmi. Általában nem szoktam gép közelben lenni meccs közben, most volt rá lehetőségem, hát szabályosan szar kedvem lett, elismerésem annak aki rendszerint megfordul a meccs topicban. :)

A kellően gyászos hangulat ellenére én nagyon elégedett voltam ma a csapattal, mindenki hajtott ezerrel, az öregek is előszedték a varázslatot a kalapból, és a cserék is jól szálltak be. Casemironak jár a pacsi, látni lehetett rajta hogy rossz volt az első labdaérintése és ettől teljesen szétesett, és jött a drukk meg a sorozatos hibák.... szóval nagyon mélyről állt fel. Én lecseréltem volta a szünetben, de utólag jobb volt így.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:17

L.Miki írta:Mia addig amíg nem lesz videóbiro reggeltől estig nyomhatod a TÉNYT, amit a Bíró fúj az Van es nem lehet visszafordítani. En nem akarlak elküldeni sehova, de szerintem pihenj egy kicsit, semmire nem vezet most ez. Ja es üzenem odaátra, hogy nem kell minket megutálni, mert mi mentünk tovább, nem a csapat es nem mi tehetünk arról, hogy fogalmatlanok a bírok. Az élet néha igazságtalan, de tedd szívedre a kezed az a csapat jutott tovább, amelyik többet tett érte, es ez mindenféle szubjektívitas nélkül mondom.
Elfogadom. Egy pillanatig nem mondtam, hogy itt a Bayern továbbjutást érdemelt két meccs alapján.

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:16

___Samy___ írta:Mert talán nem.szamit? Vagy akkor mire fel akartatok továbbjutni? Azért mert ti vagytok a Bayern München?
Szó nincs ilyenről, ezt nem tudom, honnan húztad elő.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 19., szerda 1:15

Mia addig amíg nem lesz videóbiro reggeltől estig nyomhatod a TÉNYT, amit a Bíró fúj az Van es nem lehet visszafordítani. En nem akarlak elküldeni sehova, de szerintem pihenj egy kicsit, semmire nem vezet most ez. Ja es üzenem odaátra, hogy nem kell minket megutálni, mert mi mentünk tovább, nem a csapat es nem mi tehetünk arról, hogy fogalmatlanok a bírok. Az élet néha igazságtalan, de tedd szívedre a kezed az a csapat jutott tovább, amelyik többet tett érte, es ez mindenféle szubjektívitas nélkül mondom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Miki 2017. április 19., szerda 1:16-kor.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. április 19., szerda 1:14

Az is TENY hogy nem vagy objektiv. Megerdemelten jutottunk tovabb.
:goat:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 19., szerda 1:12

Mert talán nem.szamit? Vagy akkor mire fel akartatok továbbjutni? Azért mert ti vagytok a Bayern München?

mia san mia

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 19., szerda 1:11

___Samy___ írta:De most ki mondja, hogy Casemiro jogosan volt fent a pályán? Miért kell Vidal kiállítását ezzel elfedni? Kassai és a haverjai kritikán aluli teljesítményt nyújtottak, ami miatt mindkét csapat szopott. De hogy nem emiatt mentünk tovább, és emiatt estetek ki, az is fix. A Bayern semmivel nem volt jobb csapat, mikor nem volt emberhátrányban. Sőt, Neuernek már akkor is sokat köszönhettek. Az a baj, hogy a sok labdstartas mindenkit megtéveszt, hogy az a jobb csapat, akinél többet van a labda. Nem, nem az, most is bebizonyosodott.

Ha ez a Bayern megy tovább, ilyen játékkal, az elkeserítőbb lett volna, mint kassai teljesítménye.
Nem védem Vidalt. Szegény eléggé agyatlan. Párszor cicáztak vele, látszott, hogy elborult az agya. Én nem ezzel takargatom. Csupán az TÉNY, hogy amiért kirakták, az tiszta labda volt. TÉNY, hogy két lesgólt lőttetek, TÉNY, hogy lőttünk egyet ami lesről született,TÉNY, hogy Vidal adott okot két srágára. TÉNY, hogy Casemiro piros.
Lehet itt test test ellenivel magyarázni, ha ezt Vidal csinálja, akkor nyilván nem test, test elleni, hanem piros.
Az elmaradt tiziteket nem láttam még visszajátszásban, most már nem is fogom megnézni.
Ha azt mondjátok az volt, elhiszem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 19., szerda 1:08

Eszed megáll? Miért ? Engem ne küldözgess sehová, légy oly kedves. Legyenek érvek, lesznek ellenérvek.
Nálad vannak? Mert csak fosod a hülyeséget a billentyűzeten keresztül, mert megint ittál gondolom, mint egy hete.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: