HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2023. február 21., kedd 10:54
Last of us
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jó-jó, minőségi a cast, vannak komoly alakítások, meg minden. Pascalnak brutál jól megy ez a szerep. De egyrészt azt érzem, hogy rohanunk, másrészt meg nagyon keveset kapunk a fertőzöttekből. Sehol se érzem azt, mint amit a játékban éreztem, hogy bármikor jöhet egy Clicker vagy egy Bloater, aztán b*szhatom. Egy percig nem kellett sz*rni most se, se az egyetemnél, se az úton. Nekem ez hiányzik belőle a legjobban.
INNEN MEG CSAK AZ OLVASSA, AKI JÁTSZOTT A JÁTÉKOKKAL!!!!!!!!!!!!!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán persze abban is van valami, hogy az ilyen sztorikkal meg párbeszédekkel, meg azzal hogy Joel lőni tanítja Ellie-t lehet igazán megszerettetni a karaktereket, hogy aztán majd jobban leessen az álla mindenkinek amikor Joel leaprítja őket, meg amikor majd Joel-t aprítják le. Mondjuk nem tudom, hogy mivel ilyen kevés akciót tolnak, pl azt hogy Joel egy seregnyi embert egy maga kinyír, hogyan hoznak majd vászonra, vagy pl azt amikor Abby a Ratkinggel küzd. Mert a játékban Bloatereket is öltél, itt meg kb esélye nem volt ellene senkinek.