Edző és vezetőség
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Ezek egyébként nem akkora összegek amikért nagyon kaparni kéne.
Az Allianz arena,Signal Iduna Park. Etihad, Emirates, King Power Stadium meg a többi cserébe teljesen jellegtelenek. A Dortmund stadionja is csak a szurkolók és a sárga fal miatt vannak a köztudatban de pl az Allianz arena egy semmi. Ezekkel ellenben egy Bernabeu, San Siro, Wembley, Maracana, Old Trafford, Anfield és sorolhatnám, jelképek, intézmények.
Akkor lenne érdemes erről vitakozni ha jelentős összeget adnának érte és kéne is. Évi 10-15 millió semmi magához a brandhez képest amit a név képvisel.
Az Allianz arena,Signal Iduna Park. Etihad, Emirates, King Power Stadium meg a többi cserébe teljesen jellegtelenek. A Dortmund stadionja is csak a szurkolók és a sárga fal miatt vannak a köztudatban de pl az Allianz arena egy semmi. Ezekkel ellenben egy Bernabeu, San Siro, Wembley, Maracana, Old Trafford, Anfield és sorolhatnám, jelképek, intézmények.
Akkor lenne érdemes erről vitakozni ha jelentős összeget adnának érte és kéne is. Évi 10-15 millió semmi magához a brandhez képest amit a név képvisel.
Nem te, hanem én roncstársadalmaztam, annyit jeleztem vele hogy nem fekete és fehér a világ, nem abban kell gondolkodnunk
Bocs ha féreerthető voltam. Mindent nem
kell megtenni a pénzért, de olyat ami gyakorlatilag 0 energia, szerintem igen. És bár elfogadom a te álláspontod, de mivel azt gondolom nem értetted az enyémet (hisz azzal jöttél 2x hogy pénzért mindent meg kell tenni, míg én pont nem ezt mondtam), ezért kommentáltam újra.
Remélem most már sikerült tisztán kifejeznem magam

kell megtenni a pénzért, de olyat ami gyakorlatilag 0 energia, szerintem igen. És bár elfogadom a te álláspontod, de mivel azt gondolom nem értetted az enyémet (hisz azzal jöttél 2x hogy pénzért mindent meg kell tenni, míg én pont nem ezt mondtam), ezért kommentáltam újra.
Remélem most már sikerült tisztán kifejeznem magam

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én nem estem túlzásba, és nem én roncstársadalmaztam. hoztál egy példát a szponzorokkal meg a reklámokkal, nekem ebből az jött le hogy Téged elsősorban csak a matek érdekel, de javíts ki ha rosszul gondolom.Halfkey írta: Realista: a Pick Szeged vagy a Lipcse az akkor neked büdös? Nekik nem szurkolunk mert szponzor adta a nevet?
Tjacks: nem kell semmilyen túlzásba esni, ne fekete-fehér roncstársadalomkodj már. Nem arról van szó hogy minden szurkolónak férfiakat kell orálisan kielégíteni, másodszor hozod ezt a ‘mindent alárendelni a pénznek’ hasonlatot mikor itt pont aztán semmit se rendelsz alá. A Bayern vagy a Dortmund elég büszke klubok, mégis Allianz Arena meg Signal Iduna Park a stadionok neve, és senkinek sem okozott semmi törést az életében.
Az én életemben nem okozott törést a Bayern és Dortmund stadion neve mivel Real szurkoló vagyok.
De még mindig nem értem mi a probléma, én elfogadtam a Te szempontodat, bátran kövesd a példámat.

100 milliót 10-15 évre elosztva fizetnek a stadion nev miatt, nem évente. Az az évi 10 millió aprópénz érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. december 28., szombat 23:18-kor.
Realista: a Pick Szeged vagy a Lipcse az akkor neked büdös? Nekik nem szurkolunk mert szponzor adta a nevet?
Tjacks: nem kell semmilyen túlzásba esni, ne fekete-fehér roncstársadalomkodj már. Nem arról van szó hogy minden szurkolónak férfiakat kell orálisan kielégíteni, másodszor hozod ezt a ‘mindent alárendelni a pénznek’ hasonlatot mikor itt pont aztán semmit se rendelsz alá. A Bayern vagy a Dortmund elég büszke klubok, mégis Allianz Arena meg Signal Iduna Park a stadionok neve, és senkinek sem okozott semmi törést az életében.
-
Az apa férfi, az anya nő(Halfkey írta: Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.
De arra mondjuk nagyon várnám a választ hogy ezt miért ne, de a mezre miért oké a szponzor, vagy Niveát miért reklámozzunk tv-ben.

Értem hogy Te a matekod részesíted előnyben szinte minden esetben, mások vagyunk én szeretem azt hinni hogy nem mindig a pénznek kell mindent alárendelni.
presztizs es koztudatban kell lenni. mindigBLevi96 írta: Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
nekem személy szerint hiányozni fog a Santiago "előnév"
off: nem is vettem azóta tőlük kokszotRealMadridFanatic írta: Pont ma olvastam, hogy a BiotechUSA a Barcaval szerzodott, viszik hozzajuk a vitaminokat, taplalekkiegeszitoket, cserebe hasznalhatjak a Barca cimert pl. Biztosan fog extra forgalmat generalni egy Barcas barmi lenyegeben, amit forgalmaznak.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealMadridFanatic
En sem vagyok otthon a temaban, de mivel ezek a cegek is tobbnyire uzleti alapon mukodnek, igy valoszinuleg ki van szamolva (vagy erosen becsulve), hogy meddig terul meg a szponzoracio.BLevi96 írta: Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés![]()
Pont ma olvastam, hogy a BiotechUSA a Barcaval szerzodott, viszik hozzajuk a vitaminokat, taplalekkiegeszitoket, cserebe hasznalhatjak a Barca cimert pl. Biztosan fog extra forgalmat generalni egy Barcas barmi lenyegeben, amit forgalmaznak.
Emirates eseten nem tudom mennyire vannak ott osszefonodasok akar allami szinten is, amivel olyan szponzorok altalai beveteleket lehet pumpalni, amik amugy FFPbe nem fernenek bele.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor mondjuk lehetne a csapat neve is Real Emirates Madrid? Ilyet meg úgysem csinált senki.Halfkey írta: Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.
De arra mondjuk nagyon várnám a választ hogy ezt miért ne, de a mezre miért oké a szponzor, vagy Niveát miért reklámozzunk tv-ben.
És amúgy nem mindegy hogy pár tízmillió vagy százmilliók.
Pár tízmilliós brandet fel tud maga a klub is építeni jó eséllyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senki nem ad százmilliókat évente senkinek.Halfkey írta:Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.Tjacks írta:
FújÉn Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meg mintha utána nem Bernabeunak hívnád.Halfkey írta:Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.Tjacks írta:
FújÉn Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.Tjacks írta:FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,Én Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés
Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés

-
FújHalfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,

Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is, elég butaságnak tartanám nem kihasználni ezt a lehetőséget. Előbb-utóbb úgyis ez lesz, a Barca se ért vele semmi hogy hú meddig nem volt mezszponzor. A vége úgyis az hogy van, minek addig a versenyhátrány.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mint Arbeloa haja?Realista24 írta:Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Tekintélyt parancsoló![]()
Emlékszünk még arra?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Amíg Bernabeu marad szerintem nem olyan nagy dolog ez. Soha senki nem használja a teljes nevét. Amíg nem Temu arena meg Alibaba Bernabeu addig nem gond.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Tekintélyt parancsoló

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema