Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 28., szombat 23:53

Ezek egyébként nem akkora összegek amikért nagyon kaparni kéne.

Az Allianz arena,Signal Iduna Park. Etihad, Emirates, King Power Stadium meg a többi cserébe teljesen jellegtelenek. A Dortmund stadionja is csak a szurkolók és a sárga fal miatt vannak a köztudatban de pl az Allianz arena egy semmi. Ezekkel ellenben egy Bernabeu, San Siro, Wembley, Maracana, Old Trafford, Anfield és sorolhatnám, jelképek, intézmények.

Akkor lenne érdemes erről vitakozni ha jelentős összeget adnának érte és kéne is. Évi 10-15 millió semmi magához a brandhez képest amit a név képvisel.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 23:20

Nem te, hanem én roncstársadalmaztam, annyit jeleztem vele hogy nem fekete és fehér a világ, nem abban kell gondolkodnunk :) Bocs ha féreerthető voltam. Mindent nem
kell megtenni a pénzért, de olyat ami gyakorlatilag 0 energia, szerintem igen. És bár elfogadom a te álláspontod, de mivel azt gondolom nem értetted az enyémet (hisz azzal jöttél 2x hogy pénzért mindent meg kell tenni, míg én pont nem ezt mondtam), ezért kommentáltam újra.

Remélem most már sikerült tisztán kifejeznem magam :)

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 28., szombat 23:17

Halfkey írta: Realista: a Pick Szeged vagy a Lipcse az akkor neked büdös? Nekik nem szurkolunk mert szponzor adta a nevet?

Tjacks: nem kell semmilyen túlzásba esni, ne fekete-fehér roncstársadalomkodj már. Nem arról van szó hogy minden szurkolónak férfiakat kell orálisan kielégíteni, másodszor hozod ezt a ‘mindent alárendelni a pénznek’ hasonlatot mikor itt pont aztán semmit se rendelsz alá. A Bayern vagy a Dortmund elég büszke klubok, mégis Allianz Arena meg Signal Iduna Park a stadionok neve, és senkinek sem okozott semmi törést az életében.
Én nem estem túlzásba, és nem én roncstársadalmaztam. hoztál egy példát a szponzorokkal meg a reklámokkal, nekem ebből az jött le hogy Téged elsősorban csak a matek érdekel, de javíts ki ha rosszul gondolom.

Az én életemben nem okozott törést a Bayern és Dortmund stadion neve mivel Real szurkoló vagyok.

De még mindig nem értem mi a probléma, én elfogadtam a Te szempontodat, bátran kövesd a példámat. :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. december 28., szombat 23:16

100 milliót 10-15 évre elosztva fizetnek a stadion nev miatt, nem évente. Az az évi 10 millió aprópénz érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2024. december 28., szombat 23:18-kor.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 23:04

Realista: a Pick Szeged vagy a Lipcse az akkor neked büdös? Nekik nem szurkolunk mert szponzor adta a nevet?

Tjacks: nem kell semmilyen túlzásba esni, ne fekete-fehér roncstársadalomkodj már. Nem arról van szó hogy minden szurkolónak férfiakat kell orálisan kielégíteni, másodszor hozod ezt a ‘mindent alárendelni a pénznek’ hasonlatot mikor itt pont aztán semmit se rendelsz alá. A Bayern vagy a Dortmund elég büszke klubok, mégis Allianz Arena meg Signal Iduna Park a stadionok neve, és senkinek sem okozott semmi törést az életében.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 28., szombat 22:43

Halfkey írta: Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.

De arra mondjuk nagyon várnám a választ hogy ezt miért ne, de a mezre miért oké a szponzor, vagy Niveát miért reklámozzunk tv-ben.
Az apa férfi, az anya nő( :mrgreen: ), a Real stadionja a Bernabeu, a Poolé az Anfield, a Unitedé az Old Trafford, az Arsenalé a Highbury(RIP).

Értem hogy Te a matekod részesíted előnyben szinte minden esetben, mások vagyunk én szeretem azt hinni hogy nem mindig a pénznek kell mindent alárendelni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. december 28., szombat 22:26

BLevi96 írta: Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?

Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés :mrgreen:
presztizs es koztudatban kell lenni. mindig
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. december 28., szombat 22:21

nekem személy szerint hiányozni fog a Santiago "előnév"

RealMadridFanatic írta: Pont ma olvastam, hogy a BiotechUSA a Barcaval szerzodott, viszik hozzajuk a vitaminokat, taplalekkiegeszitoket, cserebe hasznalhatjak a Barca cimert pl. Biztosan fog extra forgalmat generalni egy Barcas barmi lenyegeben, amit forgalmaznak.
off: nem is vettem azóta tőlük kokszot :mrgreen:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. december 28., szombat 22:00

BLevi96 írta: Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?

Presztízsen kivűl más értelmét nem látom, de én nem értek hozzá szóval lehet hülye kérdés :mrgreen:
En sem vagyok otthon a temaban, de mivel ezek a cegek is tobbnyire uzleti alapon mukodnek, igy valoszinuleg ki van szamolva (vagy erosen becsulve), hogy meddig terul meg a szponzoracio.

Pont ma olvastam, hogy a BiotechUSA a Barcaval szerzodott, viszik hozzajuk a vitaminokat, taplalekkiegeszitoket, cserebe hasznalhatjak a Barca cimert pl. Biztosan fog extra forgalmat generalni egy Barcas barmi lenyegeben, amit forgalmaznak.

Emirates eseten nem tudom mennyire vannak ott osszefonodasok akar allami szinten is, amivel olyan szponzorok altalai beveteleket lehet pumpalni, amik amugy FFPbe nem fernenek bele.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 28., szombat 21:53

Halfkey írta: Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.

De arra mondjuk nagyon várnám a választ hogy ezt miért ne, de a mezre miért oké a szponzor, vagy Niveát miért reklámozzunk tv-ben.
Akkor mondjuk lehetne a csapat neve is Real Emirates Madrid? Ilyet meg úgysem csinált senki.

És amúgy nem mindegy hogy pár tízmillió vagy százmilliók.
Pár tízmilliós brandet fel tud maga a klub is építeni jó eséllyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 21:49

Teljesen igazad van, az teljes szponzori csomag, nem csak a stadionnév, de szerintem a mondandómon ez túl sokat nem változtat: sok pénz a semmiért.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 28., szombat 21:40

Halfkey írta:
Tjacks írta:

Fúj :mrgreen: Én Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.
Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.
Senki nem ad százmilliókat évente senkinek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. december 28., szombat 21:18

Halfkey írta:
Tjacks írta:

Fúj :mrgreen: Én Cantonával vagyok ebben a témában - ha jól tudom Ő fakadt ki ebben a témában -,nem kell mindent eladni/ lemenni kutyába a pénzért.
Számomra az a nonszensz hogy valamiért ami nekem semmibe se kerül más százmilliókat ad évente én meg visszautasítom, de kinek mi. Ez miért kutyába lemenés, de a mezszponzor az oké? Kettős mérce.
Meg mintha utána nem Bernabeunak hívnád. :D Írásban változna, beszédben nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 21:17

Tjacks írta:
Halfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. december 28., szombat 21:02

Amugy a szponzoroknak miért éri meg 100+ milliot kiadni azért hogy a stadion nevébe benne legyenek, vagy akár a mezen? Valaki ezért fog az Emiratesel utazni/elő fizetni a Spotifyra?

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. december 28., szombat 20:51

Halfkey írta: Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is,

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. december 28., szombat 13:41

Nekem teljesen megfelelne az Emirates Bernabeu is, elég butaságnak tartanám nem kihasználni ezt a lehetőséget. Előbb-utóbb úgyis ez lesz, a Barca se ért vele semmi hogy hú meddig nem volt mezszponzor. A vége úgyis az hogy van, minek addig a versenyhátrány.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. december 27., péntek 16:39

Realista24 írta:
ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.
Tekintélyt parancsoló :kalapos:
Mint Arbeloa haja?
Emlékszünk még arra?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. december 27., péntek 16:03

Amíg Bernabeu marad szerintem nem olyan nagy dolog ez. Soha senki nem használja a teljes nevét. Amíg nem Temu arena meg Alibaba Bernabeu addig nem gond.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. december 27., péntek 15:59

ateeemadrid írta: Szerintem világi faszság lenne, ha eladjuk a nevet, legalább pénzt kapunk. Ennek így mi értelme?
Egy márka van epuloben gondolom. Sztem jól hangzik így is.
Tekintélyt parancsoló :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: