top 5 eltekozolt tehetseg ever, de az eletet azt eli.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 7., szerda 20:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 7., szerda 19:49
Két nap múlva tért haza.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 7., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. december 7., szerda 19:22
En reggel olyan hirt is lattam, hogy amig a tobbiek megtapsoltak a szurkolokat, addig o durcasan berohant az oltozobe. Majd kommentben ott is volt a video, hogy o mar a tobbiek elott odament a szurkolokhoz.ferni írta:Sztem el tudja dönteni 1-2 év foci után mire is van szüksége nekiAnthony írta: Napi CR: a tegnapi portugál kezdők ma az edzőteremben voltak, a cseréknek tartott rendes edzést Santos.
CR nem ment a cserékkel edzeni, hanem a kezdőkkel ment a terembe, ezzel kicsit meglepte a portugál sajtót.![]()
![]()
Hogy mindenből a szart kavarják![]()
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. december 7., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. december 7., szerda 17:46
Remélem összejön.alexoxladjackoxi írta: Roberto Martinez lehet Lucho utódja.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 7., szerda 17:34
nem nem, keep it up bois, unluckyFel kéne ébredniük sürgősen, mert az utolsó években már Messivel is kevés volt ez.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 7., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2022. december 7., szerda 15:11
Ha igaz vmelyik Markokkói rákérdezne, h spanyol csapat mit tett, azon kivül hogy adták körbe a labdát 40 m-e a kaputól azt hiszem 50 percig nem volt kapuralövés spanyol oldalról. Lényeglében ugyan olyan messze voltak a góltól, mint marokkó, azzal a különbséggel h náluk volt a labda.Realista24 írta: Rodri: "Morocco offered absolutely nothing. Without disrespecting them. In the game, they did nothing. They just waited for the counters. They stayed behind and tried to counter us!"
![]()
![]()
Remelem valid, bar ketlem.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. december 7., szerda 15:06
Realista24 írta:Persze, de en altalanossagban gondoltam. A spanyolok minden meccse ilyen, evek ota, pedig, ha valaki ekkora nagy kiralynak gondolja magat mint ok, akkor bizony olyan focit kene tolniuk, ami ele erdemes leulni.Kercsó írta:
én kicsit se sajnálom a spanyolokat, de Marokkó is megerőszakolta a futballt rendesen. nézhetetlen a buszozás.
nem voltak még hátrányban ezen a VB-n, kíváncsi leszek mit tudnak, ha nem ők diktálják a tempót
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 7., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 7., szerda 14:18
Santos es CR kozott van olyan kapcsolat, hogy nyilvanvaloan megbeszeltek, hogy ki hol fog edzeni, es a csapat erdekeben mikepp kell osszerakni a programot. Mindenkinek az az erdeke, hogy a jo hangulat, a megfelelo kondi es forma minel tovabb megmaradjon, es eselyuk legyen vb-t nyerni.ferni írta:Sztem el tudja dönteni 1-2 év foci után mire is van szüksége nekiAnthony írta: Napi CR: a tegnapi portugál kezdők ma az edzőteremben voltak, a cseréknek tartott rendes edzést Santos.
CR nem ment a cserékkel edzeni, hanem a kezdőkkel ment a terembe, ezzel kicsit meglepte a portugál sajtót.![]()
![]()
Hogy mindenből a szart kavarják![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 7., szerda 14:15
Sztem el tudja dönteni 1-2 év foci után mire is van szüksége nekiAnthony írta: Napi CR: a tegnapi portugál kezdők ma az edzőteremben voltak, a cseréknek tartott rendes edzést Santos.
CR nem ment a cserékkel edzeni, hanem a kezdőkkel ment a terembe, ezzel kicsit meglepte a portugál sajtót.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 7., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 7., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 7., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 7., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 7., szerda 13:10
EnnyiKerlon írta:es hanyat rugtak be?Realista24 írta: LE azt mondja, hogy 1000 buntetot rugtak a fiai, hogy ne fordulhasson elo a tizikkel valo kieses![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. december 7., szerda 12:55
es hanyat rugtak be?Realista24 írta: LE azt mondja, hogy 1000 buntetot rugtak a fiai, hogy ne fordulhasson elo a tizikkel valo kieses![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 7., szerda 12:50
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem