Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 21., péntek 9:19

Hát ez geci nagy baszki, hatalmas ez a szakértő duó :lol: :lol: :lol:
Eskü nêzzétek, rég röhögtem ekkorákat... :lol: :lol:

Bezzeg a Ramos öngól az nem les, az benézhető, azzal nincs gond.
Mêg annak is utánajártak, hogy mennyit fut 30méteren a partjelző.... :lol:

Nem az a baj, hogy ráfognak mindent a bíróra, de hogy még a Realt se képesek elismerni, hogy esetleg jók voltak, arra már nem képesek... :fpalm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2017. április 21., péntek 9:22-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:11

Amúgy igen a Bayern javára is tévedett. a Kicker is összeszedte a hibákat (7-2-es arányban) és náluk is repült volna Vidal a pályáról a második félidő elején.
Igen, 7-2 a hiba, na de ha Vidal kiesik a második félidő elején, akkor nincs a többi hibája Kassainak, mert felhúzunk titeket szárazon, mint az Allianz arénában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 9:10

Remy írta:
Realista24 írta:
Sorsolás délben, olvassatok híreket, igyatok egy jó kávét, ők meg egyenek meszet :lol:
Sorsolás pipa
Híreket olvasnék, ha gyártanád a Grizemannos meg Bappés híreket, de sehol semmit. :kivagyhe: :'(
Kávé pipa, bár ittam már jobbat is. :mrgreen:

Nesze :mrgreen:
Összecsap a Real Madrid és a PSG http://madridom.hu/?p=102069
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 9:10

A kis les, nem les. Mondjuk igaza volt a barcásoknak. :lol:

Kikockázzák, lelassítják, és kimondja, hogy NEM LES.

Imádom. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

peto.isti
Kedvenc csapatod: Bayern München

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 21., péntek 9:09

Toti írta:
peto.isti írta:Most az, hogy az első meccsen ajándék büntetőt kaptunk teljesen mindegy, hisz kimaradt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet ezt így is.
Ha bemegy akkor iszonyat súlyos hiba, ez biztos, ami az egész párharcot befolyásolhatja. Most nem azért de így hogy kimaradt tényleg mit számít? :roll: Leírtam azt is, ha Ronaldo mellérúgja a "lesgólt" akkor érdekelt volna valakit????
Mia san mia

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. április 21., péntek 9:05

Most megy a hegyi szagértés ismétlése a sport1en, hát 1 perc alatt besírtam baszki, ez tényleg annyira hülye, mint mondtátok... :lol:

80. Percig hatalmas fölényben volt a Bayern, köze nem volt a Realnak a meccshez a Bernabeuban... WTF lol :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 9:02

Ez meg a másik. Mindenki azzal jött, hogy oké, lehet kamu volt a 11-es, de kimaradt. :lol: Ja, ha meg bemegy, lehet, hogy eldől a párharc. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2017. április 21., péntek 9:01

peto.isti írta:Most az, hogy az első meccsen ajándék büntetőt kaptunk teljesen mindegy, hisz kimaradt.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet ezt így is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 21., péntek 8:59

Realista24 írta:
Mindenki látta nálunk is, csak az a különbség, hogy itt láttuk azokat a tévedéseket is, amiket a javatokra hozott. A 90% meg nem. Ez zavarja itt a többséget, csak tudnám miért?
Ezt látod én se tudom miért foglalkoztat sok Real drukkert. :hmmm: Ha mi megyünk így tovább engem sem érdekelt volna abszolút.
Amúgy igen a Bayern javára is tévedett. a Kicker is összeszedte a hibákat (7-2-es arányban) és náluk is repült volna Vidal a pályáról a második félidő elején. Most az, hogy az első meccsen ajándék büntetőt kaptunk teljesen mindegy, hisz kimaradt. Ha Ronaldo fölé rúgja azt a helyzetet ami előtt lesen állt, nyilván most teljesen más lenne a leányzó fekvése, hisz akkor említést sem kapna az eset.
Mia san mia

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 8:53

RealMadridFanatic írta: Iszonyatosan szurkolok, hogy védjünk címet idén, elsősorban a csapat miatt, mert megérdemlik, ha tartják a mentalitást a szezon végéig, és végül, de nem utolsó sorban azért, hogy minden ilyen senkiházi, akár újságíró, akár szakértő, akár mezei szurkoló főhessen a saját levében, miközben mi sört pattintva bárgyún vigyorgunk reggelig. :agree:
Tudod miért örülnék még neki azon túl, hogy történelmi tett lenne?
Asensio, Isco, Morata, Nacho, Carvajal, Lucas, Casilla, Yanez, Ramos. 9 spanyol a keretben, és ebből majdnem 7 bármikor kezdő lehetne Európa csapatainak 95%-ban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 21., péntek 8:51

peto.isti írta:
BlancoMark írta:peto.isti: Most ősztintén. Szerinted hol volt nagyszerű ez a Bayern amit a lapok állítanak? Két olyan gól jött össze nektek a Bernabeuban, ami ha játszanak is 20 meccset akkor se ismétlődött volna meg. Mitől volt jó ez a Bayern?

szerk.: Én nem magyarázkodást vártam tőlük, hanem azt hogy valaki kimondja, hogy bizony mi is sarasak voltunk a kiesésben, de a vezetőségetektől a játékosokig mindenki a bíróra hárít 100%ban.
Azt nem mondom hogy jók voltunk. A szaklapokkal csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért mások is láttak kivetni valót Kassaiban.
Mindenki látja, hogy szarul fújt, de érdekes módon csak azt emlegetik, amit a Bayern ellen vétett. A Bayern két meccs alatt kapott egy ajándék gólt, egy ajándék 11-est és mintha csak a Real javára fújtak volna. Szánalmas lejárató kampány az egész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 8:50

peto.isti írta:
BlancoMark írta:peto.isti: Most ősztintén. Szerinted hol volt nagyszerű ez a Bayern amit a lapok állítanak? Két olyan gól jött össze nektek a Bernabeuban, ami ha játszanak is 20 meccset akkor se ismétlődött volna meg. Mitől volt jó ez a Bayern?

szerk.: Én nem magyarázkodást vártam tőlük, hanem azt hogy valaki kimondja, hogy bizony mi is sarasak voltunk a kiesésben, de a vezetőségetektől a játékosokig mindenki a bíróra hárít 100%ban.
Azt nem mondom hogy jók voltunk. A szaklapokkal csak arra próbáltam rávilágítani, hogy azért mások is láttak kivetni valót Kassaiban.
Mindenki látta nálunk is, csak az a különbség, hogy itt láttuk azokat a tévedéseket is, amiket a javatokra hozott. A 90% meg nem. Ez zavarja itt a többséget, csak tudnám miért?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. április 21., péntek 8:39

Évek óta nem nézek sem felvezető műsort, sem félidei "elemzéseket", meccsek után meg pláne nem.

Ami szomorú, hogy itthon egy ilyen Várhidit tényleg komoly szakembernek tartanak, beszéltem magyar fociban "magasabb" körökben is ismerős emberrel, aki tényleg mondta, hogy taktikailag nagyon felkészült exbajusz.

Ehhez képest kritikán aluli ami itthon megy szakértelem címszó alatt. Néha belefutok külföldi csatornák műsoraiba és zongorázni lehet a különbséget. Ráadásul aki kint nyíltan Real/Barca/akármi drukker, az is képes kommentálni egy-egy meccset úgy, hogy igyekszik maximálisan objektív maradni. Itthon meg ezeknek a harmadvonalas szakértőcskéknek minden megnyilvánulásából süt az elfogultság, urambocsá' az utálat...

Ami meg továbbra is megy a Bayern meccs kapcsán, az nevetséges. Szinte sehol, említés szinten sem kerül elő, hogy Vidal már jóval korábban mehetett volna pihizni, amivel végleg lefő a kávé a németeknek és a továbbiak meg sem történnek lényegében. Vagy a Casemiro eset, ami ha az egyik oldalon büntető, akkor bizony a másikon is. Minden ez utáni eset teljesen más képet fest...

Közben látom a szalagcímeket is és felfordul a gyomrom...

Parádés a média hatalma, ilyenekből táplálkozik a sok korcs és megy fröcsögni (ezt nem erre a fórumra értem természetesen).

Iszonyatosan szurkolok, hogy védjünk címet idén, elsősorban a csapat miatt, mert megérdemlik, ha tartják a mentalitást a szezon végéig, és végül, de nem utolsó sorban azért, hogy minden ilyen senkiházi, akár újságíró, akár szakértő, akár mezei szurkoló főhessen a saját levében, miközben mi sört pattintva bárgyún vigyorgunk reggelig. :agree:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 8:33

Realista24 írta:
Sorsolás délben, olvassatok híreket, igyatok egy jó kávét, ők meg egyenek meszet :lol:
Sorsolás pipa
Híreket olvasnék, ha gyártanád a Grizemannos meg Bappés híreket, de sehol semmit. :kivagyhe: :'(
Kávé pipa, bár ittam már jobbat is. :mrgreen:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

peto.isti

HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 21., péntek 8:33

Mia san mia

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 21., péntek 8:31

Nyugodjatok meg. Egy percig nem állt továbbjutásra a Bayern, akárhogy ferdítik. A mi lett volna ha felvetésekkel meg nem kell foglalkozni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 21., péntek 8:29

___Samy___ írta:Vicc bazmeg, hogy mindenki csak a Bayern elleni bírói iteletekrol beszél, a miénkrol meg senki, mintha meg sem történt volna. El lett csalva....Hányinger.
Minek is beszéljenek a Real elleni ítéletekről, elvégre azok előbb voltak és abból következtek a Bayern elleni tévedések. De ez van, ez a Real Madrid, sosem lesz elismerve sehol a csapat.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 21., péntek 8:29

Lassan oda jutok, hogy tényleg mi látjuk rosszul. :lol: :lol: :lol: (dehogy)

Kivétel nélkül az összes ismerősöm csalásról beszél (no, nem Övrebős meg PSG elleni barcás szintűről azért). Lényegében lefociztak minket. A Bayern jobb volt. Csak a kiállítások miatt jutottunk tovább. Egytől egyig... :|

És tényleg az a fura, hogy csak a Bayern ellen ítélt esetekről beszélnek. A Realosokról nem, mintha meg se történtek volna. :|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2017. április 21., péntek 8:30-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. április 21., péntek 8:26

Vicc bazmeg, hogy mindenki csak a Bayern elleni bírói iteletekrol beszél, a miénkrol meg senki, mintha meg sem történt volna. El lett csalva....Hányinger.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 21., péntek 8:22

peto.isti: Most ősztintén. Szerinted hol volt nagyszerű ez a Bayern amit a lapok állítanak? Két olyan gól jött össze nektek a Bernabeuban, ami ha játszanak is 20 meccset akkor se ismétlődött volna meg. Mitől volt jó ez a Bayern?

Vissza: