Értékeld a legutóbbi meccset
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Csalódás. Nem kicsi. Nem voltunk jók, elmaradt egy tizi az elején, Case megúszta a pirosat, Ramos meg (megint) nem, holott talán nem volt az....a vége meg amatőr, az egyértelmű.
De még bőven bajnokok lehetünk, eszem ágában sincs lemondani erről. Gyilkos április volt ez.
A többi meccsen nem hibázhatunk.
De még bőven bajnokok lehetünk, eszem ágában sincs lemondani erről. Gyilkos április volt ez.
A többi meccsen nem hibázhatunk.
6 bajnokink van, 16 pont kell. Ha megcsinálják, megérdemlik a ligát, ha nem, akkor jogosan lesz a Barca a bajnok.
Zidane meg ha ezt az óvatos szart nem felejti el egy életre, akkor remélem Perez mellkason fejeli.
Zidane meg ha ezt az óvatos szart nem felejti el egy életre, akkor remélem Perez mellkason fejeli.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kib*szott nagy csalódás ez a meccs. Jobbak voltunk. Rohadtul nem igazságos az eredmény, ráadásul egy barcelona ellen...
Navas istenes volt, és Asensio játéka is tetszett.
Bale és Benzema óriási flop, gyakorlatilag -2 emberrel kezdtünk, hála nekik. Bale mentségére legyen szólva, sérülten küldték pályára. Zidane nagyon nem jól csinálta.
Navas istenes volt, és Asensio játéka is tetszett.
Bale és Benzema óriási flop, gyakorlatilag -2 emberrel kezdtünk, hála nekik. Bale mentségére legyen szólva, sérülten küldték pályára. Zidane nagyon nem jól csinálta.
But he is a good boy...
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem gondolom így. Amikor kellett, hirtelen ma is tudtunk támadni..sonic írta:Sajnalom a vegeredmenyt, de oszinten szolva a vegen mar az x is bravur lett volna.
Itt is felhozták már, én a facebookon irtam le:
91. perceben szabadot kapunk, ahelyett, hogy beállna a csapat, majd fél perccel késpbb mégis inkább Keylor rúgná ki, ezzel elhuzva a hosszabitást, agyatlanul felfutunk.
2008-2009 környékén láttam ekkora amatőrséget utoljára.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Navas egyebkent vegig eletben tartott minket, le a kalappal elotte. Elkepesztoket vedett. A masik oldalon Ter Stegen is.

Azért azt mondani hogy semmit nem jelent hogy van egy meccs előnyünk elég nagy faszság.petiamadridista írta:leszarom, mert semmit nem jelent. A Barcanál a lélektani előny.Még mindig a mi kezünkbe van a bajnokság.
Just sayin
Just sayin.
De biztos én vagyok hülye, ha beírom hogy just saying akkor jó?
Hát ez nagyon nagy amatőrség volt.
Bosszantó.
A döntetlen igazságosabb lett volna.
Nagy meccs volt.
Nyerni kell sorban a meccseket aztán lesz ami lesz.
Szerintem ők már befogják húzni az összeset.
Bosszantó.
A döntetlen igazságosabb lett volna.
Nagy meccs volt.
Nyerni kell sorban a meccseket aztán lesz ami lesz.
Szerintem ők már befogják húzni az összeset.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A psg utáni lélektani előny után simán kikaptak a deportól, just sayin.A Barcanál a lélektani előny.
Viszont Ramosnak ha több meccs eltiltás lesz, ki lesz a védelemben?

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
füst írta:Nos... a sok fröcsögés mellett, mindenki mással ellentétben én elégedett voltam a látottakkal. 2 hét alatt kicsit sok meccsünk volt, elfáradtak az urak, Kroos-on csapódott ki a leginkább, a második félidőben ha futnia kellett 3 lépés után megtorpant, nagyon sokat kivett az urakból a Bayern, és ez most visszaütött, a stabil középpályánk ma fél óra után lihegett. Így utólag én azt mondom jól jöttünk ki ebből a gyilkos április közepi időszakból, viszont továbbra is élesnek kell maradni... csak ennyit akartam, mehet tovább a kakiáradat.
Nagyon adom.
Csalodottak lehetunk. És ebből is van mit tanulni.
De van egy elmaradt meccs ott vagyunk a BL elodontoben. Ma nem volt szerencsenk sem...benne van. De ez a Barca ugyanolyan fos lesz a kovetkezo fordulokban mint eddig. Itt mi voltunk az amatorok nem ök az überkirályok.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a végén vmi rettenet amatőr amit csináltak. 10 emberrel az eredmény nekünk jó és 1. kitámadunk, 2. Marcelonak ott Roberto fejét le kellett volna szednie hamár amatőrök. borzalmas. nincsenek rá szavak. Kroos lépni nem bírt az utolsó fél órában Rakitic szépen meg is verte. elől nem mennek be a helyzetek, így ne is akarjanak semmit. minden meccs előtt nem a Hala Madridot meg az Y nada mást kell lejátszani hanem a bl himnuszt máshogy nem megy.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Amatőrök.Realista24 írta:91. perc, szabadrúgás. 92-ig tart a meccs, és gólt kapunk.
Ez igen. A 1,5 milliós prémiumot nem odaadnám, hanem most befizetettném velük.
Igazi kis derbi volt, csak sajnos mi kerültünk a fallosz rossz oldalára.
Szar érzés, de az élet megy tovább. Meg kell nyerni a maradék 9 meccset és kész

Merci Zizou!
- BlancoMark
Adom, hatalmas plusz egy.füst írta:Nos... a sok fröcsögés mellett, mindenki mással ellentétben én elégedett voltam a látottakkal. 2 hét alatt kicsit sok meccsünk volt, elfáradtak az urak, Kroos-on csapódott ki a leginkább, a második félidőben ha futnia kellett 3 lépés után megtorpant, nagyon sokat kivett az urakból a Bayern, és ez most visszaütött, a stabil középpályánk ma fél óra után lihegett. Így utólag én azt mondom jól jöttünk ki ebből a gyilkos április közepi időszakból, viszont továbbra is élesnek kell maradni... csak ennyit akartam, mehet tovább a kakiáradat.

Meg mindig csak mi veszthetjuk el a dolgot, senki nem veheti el tolunk ha hozunk minden meccset.
Az hogy megy nyertek, hat mi se ertunk tavaly vele sokat.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A java csak most jon, es ha bajnokok akarunk lenni, ilyen faszsagot ne csinaljunk mar. Kitamadtunk, indokolatlanul, a 2-2 rank nezve hizelgo volt, erre bazmeg... 2-3.
Es a majus sokkal nehezebb lesz.
Es a majus sokkal nehezebb lesz.

Ja ja, ezért ássa el magát az összes. Hagytuk volna ivelni őket, aztán baszkodtuk volna ki, erre... Szégyen. Amatőr, buta hibák.. Egész meccsen.Csabi írta:harminc másodperc van vissza, 2-2, ami nekünk jobb, 10 emberrel vagyunk, ÉS KITÁMADUNK BAZDMEG HÁROM EMBER ÁLL HÁTUL. ILYEN NINCS.
Ezt én most nagyon Zidane nyakába varrom. Bale kezdetesetol kész vicc volt az egész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Minden vereség után ez a nóta.Chris írta:Kibaszott közhely, de az a csapat, amelyik így balfaszkodik az nem véletlen nem lesz bajnok.

Milyen lélektani? A mi kezünkben van a sorsunk. Ők futnak az eredmény után.petiamadridista írta:leszarom, mert semmit nem jelent. A Barcanál a lélektani előny.
Just sayin.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Ez tényleg kísértetiesen hasonlított a 3 évvel ezelőtt 3-4-re.
Mostmar tokmindegy kiszoptunk azt kesz. Ha hozzuk a maradek meccseket ami azert nem lehetetlen bajnokok vagyunk
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
leszarom, mert semmit nem jelent. A Barcanál a lélektani előny.Még mindig a mi kezünkbe van a bajnokság.
Just sayin
Just sayin.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kibaszott közhely, de az a csapat, amelyik így balfaszkodik az nem véletlen nem lesz bajnok.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nos... a sok fröcsögés mellett, mindenki mással ellentétben én elégedett voltam a látottakkal. 2 hét alatt kicsit sok meccsünk volt, elfáradtak az urak, Kroos-on csapódott ki a leginkább, a második félidőben ha futnia kellett 3 lépés után megtorpant, nagyon sokat kivett az urakból a Bayern, és ez most visszaütött, a stabil középpályánk ma fél óra után lihegett. Így utólag én azt mondom jól jöttünk ki ebből a gyilkos április közepi időszakból, viszont továbbra is élesnek kell maradni... csak ennyit akartam, mehet tovább a kakiáradat.