Köszi. A videó alapján nem sok minden változott. Továbbra is azt látom rajta hogy kapkod, + test a test elleni párharcoknál is édeskevés. Mondjuk elöl tényleg több veszélyt jelentene LV-nél. De hát nincs magasan a léc e tekintetbenPad'em írta:A lenti videó alapján továbbra is futkos össze-vissza a bolond Hugh GrantTjacks írta:
Odrinál én annyira emlékszek hogy futkos össze-vissza mint egy félbolond. Védő létére baromi hamar bepánikol ha letámadják, instant szívroham az emberünk. Ennél még LV is jobb.
Azóta persze lehet fejlődött, nem láttam őt játszani.![]()
Támadójátéka jóval jobb mint LV-jé, viszont védekezése kabaré volt, Fio-ba mennyi taktikai fegyelmet szedett-össze az kérdés, valószínű semennyit. Viszont az látszik, hogy előrefele abszolút többet tudna hozzáadni, már csak azért is mert kurva gyors, elég jól cselez, jól centerez. Persze valószínű többet ártana a nem létező védekezése. Igazából szárnyvédőként 3 védő mellett lenne ő jobban használható, nem véletlen nézte ki az Inter.
LV-t én személy szerint nagyon unom, úgyhogy zokszó nélkül lecserélném Odrira, de az öltöző egyik központi figurája, edzők is imádják, él-hal a címerért, így esélytelen.
https://www.youtube.com/watch?v=SlrtcXnu-Z0

Én azt mondom idén Rüdiger lesz a Jolly Joker, középhátvéd, balbunkó,jobbbunkó, center. amit akartok.