van még remény egy szebb jövőre

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 20., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 20., szerda 10:50
Ez amúgy kibaszott durva. Konkrétan a végtelenségig lehet tolniuk, annyira vevők rá az emberek. Bármi van, eltelik 30 év, romokban az ország, a fidesz 30 éve a hatalmon, de ezek még akkor is Gyurcsányozni fognak.ferni írta: Nekem a kedvencem hogy 12 éve hatalmon vannak kétharmaddal és még mindig minden a baloldal hibája
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 20., szerda 10:47
Pontosan... nem annak kéne számítania hogy bal vagy jobboldal, hanem hogy előremozdítsák vele az országot. De ez soha nem fog bekövetkezni.___Samy___ írta: Szamomra mindig is abban volt a politika rakfeneje, hogy xy-nak a dolgaira vagy a velemenyere mar zsigerbol vagjak ra az emberek, hogy hulyeseg, csak azert, mert jobb oldali/bal oldali. Gyakorlatilag meg sem halljak.
Ezt a begyepesedett gondolkodast kellene mar elfelejtenie a tarsadalomnak, olyan nincs, hogy az egyik oldal mindent jol csinal, a masik meg semmit. Inkabb tanulnia kellene az elodok hibaibol.
HozzászólásSzerző: sander » 2022. július 19., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 19., kedd 20:55
Legszebb, hogy elég lenne ezt a 15 percet felhasználni kampányolásnak a következő választásnál, aztán lehet többet érne el az ellenzék.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 19., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 19., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 19., kedd 19:11
Ezt jó olvasni, eközben nálunk a faluban Al és Peggy meló után fel-alá furikázik a kocsiban a kút-temető-fagyizó-mittudoménmi három/négyszögben..h3x0r írta: Ha mar a videoban is szoba kerult a benzinarstop, meg talan regebben itt is emlitette valaki, hogy mi lesz akkor, ha eltorlik. Nalunk kb 690 a benzin, 740 a diesel; ezekbol meg lejon 40-40 forint allami tamogatas, tehat jelenleg 650-700-ert tankolunk. Miota ezek az arak vannak (volt magasabb is), a kornyezetemben talan 1 ember tette le az autot, csak a hetvegi nagybevasarlashoz hasznalja, de o nyaron egyebkent is biciklizni szokott. Viszont egyre tobb emberen latom, hogy elkezdik megszervezni a napjaikat. Mar nincs az, hogy hetfon elmegyek bevasarolni, kedden a barkacsaruhazba, szerdan beviszem a szonyeget a tisztitoba, csutortokre mar elfogyott az ennivalo, ujabb vasarlas, de a szonyeg csak pentekre lett kesz, szoval aznap megint autoba kell ulni. Az emberek elkezdtek kicsit osszevonni ezeket az utakat, mondjuk 5 helyett csak 2 alkalommal hagyjak el az agglomeraciot. Itthon is pont elfogyott valami, par honappal ezelott meg siman bementem volna erte, ma viszont ugy voltam vele, hogy penteken ugyis azon a kornyeken van dolgom, majd elintezem akkor. Most az a 700 forint, amit megpsoroltam vele, nem egy akkora nagy osszeg, de ha nem olyan fontos a dolgom, minek lokjem ki az ablakon?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 19., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 19., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 19., kedd 17:42
Kurva jo, koszi, hogy bekuldted.Sierra írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár // Friderikusz Podcast
csávóka igen csak nagy tudású, Fridi vagy 5 percig sorolta az életútját az elején.Érdemes belehallgatni (ha nem is végig, mert amúgy több mint 1 óra).
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 19., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 19., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 19., kedd 14:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 19., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 12:26
Múltkor a Sparban vettem Pellinit 4k/kg. Annál a Lidls se olcsóbb és az íze...nmate írta:Úgy értem, valutábólNika91127 írta:
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseket
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()
Esküvőre kuporgatás megy, Lidl kávénál többre nem futja
![]()
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 19., kedd 12:14
Úgy értem, valutábólNika91127 írta:Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
Ami otthon kávé 10-11ezer/kg, itt akció nélkül 6000 volt. Szar euróval...![]()
Megy az még le, holnap reggel berántok egy kis dollártRealista24 írta: Dollár is szépen "beszakadt", aztán még itt tüntetés meg minden....ünnepelni kell, nem tüntetni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 19., kedd 10:07
Olaszban vagyunk, várom a megrendeléseketnmate írta: Na, 400 alatt vagyunk, lassan ideje bevásárolni valamit![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 19., kedd 9:44
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem