PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- P. Krisz
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
A The Division-ről meg is feledkeztem . Az IGN Hungary kint van az E3-on és dicsérték a játékot , jó MI , még mindig rohadt szép , ha van is downgrade nem vészes . A dark zone-os gameplay fasza volt . Ja , és a történet alapjait Tom Clancy rakta le .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
arkham knight már meg van véve, remélem lesz pre-load opció
E3-ről:
Metal Gear 5
Mass Effect Andromeda
FINAL FANTASY VII REMAKE FAPFAPFAPFAPFAP
az Uncharted is állat volt
új Hitman sose rossz
ezeken kívül az The Old Republic új trailere is elképesztően jó volt, kár h egy szar MMORPG
új NFS meh, SW BF meh, Gears 4 meh. most ennyi jut eszembe.
E3-ről:
Metal Gear 5
Mass Effect Andromeda
FINAL FANTASY VII REMAKE FAPFAPFAPFAPFAP
az Uncharted is állat volt
új Hitman sose rossz
ezeken kívül az The Old Republic új trailere is elképesztően jó volt, kár h egy szar MMORPG
új NFS meh, SW BF meh, Gears 4 meh. most ennyi jut eszembe.
Zsíííír, nem is tudtam, hogy ilyenekre is lehet használni a mobilt.VanillaSky írta:Mobilról felmész a netre és ott vannak a travel fül alatt a harci/vízi/légi/szárazföldi járművek. (kb 30 millióból megvan ami kell) A tank pl 3, a harci kis helikopter 2 millió.
-
VanillaSky
Mobilról felmész a netre és ott vannak a travel fül alatt a harci/vízi/légi/szárazföldi járművek. (kb 30 millióból megvan ami kell) A tank pl 3, a harci kis helikopter 2 millió.Na ezekről nem sokat tudok.
VanillaSky írta:Csak magaslatra akarsz feljutni v kopter kell? Ha elég a magaslat akkor rendelj egy léghajót, ha helikopter kell, menj ejtőernyőzni és előtte lődd le a pilótát majd repülj te a madárral.
Király mik vannak.
Na ezekről nem sokat tudok. Azt tudom, hogy Trevorral még a küldetések közben megvettem azt a kis repülőteret, így neki mindig van ott egy kopter.VanillaSky írta:(vagy vegyél egyet, nem tudom menni pénzed van, nálam mindenkinek megvan az összes)
-
VanillaSky
Életem egyik legnagyobb, számítógép játékos meghibbanása volt, hogy az elődjét (Origins) nem adtam el a kijövetelkor, hanem aktiváltam. Annyira rossz volt, hogy még az 5 kártyát sem tudtam kifarmolni belőle (még mindig van 2 dobható).24 perces Arkham Knight gameplay .
- P. Krisz
24 perces Arkham Knight gameplay .
Új kütyük , új küldetéstípusok , új mozdulatok . A játék gyönyörű , de majdnem mindig zuhog az eső .
Az viszont érdekes hogy az ilyen masszív armor se fogja jobban a golyókat mint a sima bőrszerkó .
Új kütyük , új küldetéstípusok , új mozdulatok . A játék gyönyörű , de majdnem mindig zuhog az eső .
Az viszont érdekes hogy az ilyen masszív armor se fogja jobban a golyókat mint a sima bőrszerkó .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
VanillaSky
Csak magaslatra akarsz feljutni v kopter kell? Ha elég a magaslat akkor rendelj egy léghajót, ha helikopter kell, menj ejtőernyőzni és előtte lődd le a pilótát majd repülj te a madárral.GTA V tuti direkt szopat, kéne egy helikopter Franklinnek, de az istenért nincs sehol, ahol lennie kéne (kórház, rendőrség stb), ez valami bug?
GTA V tuti direkt szopat, kéne egy helikopter Franklinnek, de az istenért nincs sehol, ahol lennie kéne (kórház, rendőrség stb), ez valami bug?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már lassan kijön az új rész, de te még a 3-at se pörgetted ki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Valaki segítsen Witcherbe. Itt mit kell csinálni? A csávóval már beszéltem akihez mutatja, de semmi. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az arénában legyőztem azt az "ember féle" valamit. Mert ugye az a sztori, hogy ő újra meg újra mindig veszít épp ezért kéne máshogy csinálni gondolom annak kéne utána járni. Ez a Spikeroog amúgy hol van?
http://kepfeltoltes.hu/150618/11421680_ ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/150618/11421680_ ... es.hu_.jpg
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
PS4-es HorizonP. Krisz írta:Kinek hogy tetszett az E3 pupákok ? Kedvenc játék ?![]()
Nálam az MGS 5 trailere vitt mindent .
Ghost recon
For Honor
Ez a 3 játék tetszett legjobban, ezek mellett még érdekel a MGS 5, SW, Division, U4 és a TR ha jön PS4-re
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Witcher 3: Ez az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ostromos küldetés nagyon adta.
E3: Én a Tomb Raidert meg a Battlefrontot várom nagyon. Ezzel a kettővel el leszek télen úgysem lesz sok időm. Utána meg majd jöhet a Hitman. A trágya AC meg Cod nem izgat már pedig régen nagy rajongó voltam.
E3: Én a Tomb Raidert meg a Battlefrontot várom nagyon. Ezzel a kettővel el leszek télen úgysem lesz sok időm. Utána meg majd jöhet a Hitman. A trágya AC meg Cod nem izgat már pedig régen nagy rajongó voltam.
-
VanillaSky
Majd ha jön az XCOM2, addig csak ilyen kis vackok foglalhatják a kiberteret.Kinek hogy tetszett az E3 pupákok ? Kedvenc játék ?![]()
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
P. Krisz írta:Kinek hogy tetszett az E3 pupákok ? Kedvenc játék ?![]()
Nálam az MGS 5 trailere vitt mindent .
Hát én most telepítem a dosbox-ot
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Unravel érdekesnek tűnik. Azt biztos kipróbálom majd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Amiről te beszélsz az a Trailer, Teaser. A gameplay nincs megrendezve, maximum feltuningolva grafikailag. Ez a Star Wars pont a legrosszabb példa rá. Ez ennyi lesz, amit mutattak, nincs meglepetés. Sima Battlefield multira épül az egész, még a mozgásukon is látszik. Nagy pálya, sok ember, ugyanazok a játékmódok, járművek, csak nem helikopter van, hanem Fighter. Meg AK helyett lézerpisztoly lett megrajzolva.sonic írta:Nekem az a bajom ezekkel a "gameplay" videokkal hogy mind megrendezett es scriptelt. A starwars-os a legjobb pelda. Mindenki el van tole ajulva aztan majd valojaban negyed ilyen jo nem lesz a jatek...
A doom-on is vakartam a fejem. Lassitott melee finishing move-ok? Egy doomban? why??
-------------
Autós játékhoz annyit, hogy a Forza Horizon 1-2 nagyon korrekt. A sima Forza is jó, de az már rendes szimulátor versenypályákon, amit sokan nem szeretnek. Ha bővítenék némi extrával, történettel, részletesebb tuning lehetőségekkel, megtartva például a váltó, guminyomás beállítását, akkor komoly ellenfele nem igazán lenne, és talán a kukába való NFS széria is kényszerülne változtatni.
Igazából már nagyon kinőttem a (mai) játékokból, extrémen más a célközönség, mint 10-15 éve. Akkor mindenki számított, most csak a gyerekeknek gyártják a teljesen lebutított játékokat.
Jó tenne játékvilágnak, ha az EA becsődölne, és eladná a jogaikat, de sajnos a sok szülő eltartja őket, és a végletekig képesek lehúzni a pénzt játékon belül is, hiszen egyeduralkodók főleg a sportjátékok terén, ami igazán érint engem. (30.000 Huf Fifa Coins-ra, ami semmit se ér szinte,
Garantálom a Fifa 16-ban is benne lesz minden hiba, ami most is megvan. Mint, amikor a kapus előtt gurul ki a labda, hogy a lábujját is érinti, de nem hajlandó megfogni, inkább hagyja szögletre menni, vagy csak simán elfutnak mellette, annak meg nulla reakciója. Pedig kifejezetten emlékszem a 15 reklámjában az is volt, hogy milyen okos lesz a kapus. Hát nem jött össze. A mostaniban annyi se volt. Három jól hangzó kifejezés, ami semmit se jelent, de az tízszer megismételve a három perces videóban, hogy milyen jól irányítható a védekezés, meg a középpálya. Az külön tetszett, amikor megemlítik a női csapatokat, és felállva tapsol a közönség, mintha valami űrtechnikát tennének elérhetővé otthoni használatra. Mondjuk minden ebbe az irányba tart. Még a pénzromlásra sem lehet fogni. Ezek az új játékok is már 20-30 ezer körül vannak előrendelve DIGITÁLISAN, amit mindenki úgy harangozott be, hogy olcsóbb lesz. Fifa is 17-8 között ment tavaly, az idei már 21-től indul. Annyit nem romlott se a forint, se az euró, és talán új adó sincs rá.
Pedig csak annyit kellene csinálni, hogy nem veszi meg senki, de ez a játékos világ nem arról híres, hogy ki mer állni magáért. Inkább nem eszik két napig, de megveszi.
Erről az EA-ről mindig egy regényt lehetne írni, és mindig elő is hozza az emberből....
Egy a lényeg Season Pass-t vegyen mindenki. Féljáték, nem játék.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ha negyed ilyen jó lesz, az már fasza. BF2 is kb tökéletes játék volt a maga idejében, de igazából még ma is bármikor előveszem annyira király.sonic írta:Mindenki el van tole ajulva aztan majd valojaban negyed ilyen jo nem lesz a jatek...