Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. szeptember 12., péntek 8:18

Realista24 írta:
petiamadridista írta:

Politikai okból lesz az. Vmi beteg balos állat lehetet.
Vmi transzlószar.
Jó reggelt! 🙂
Tartasz egy szintet legkozelebb vagy segitsek? Jo reggelt.
Ebbe most muszáj voltam így beleállni. Látványosan túludvariaskodják más témákhoz képest ezt a helyi fiúk. Kellett a szélsőség, úgyis kb ezeket olvasgatom itt mindig. Sajnálom ez most ilyen lett.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 12., péntek 8:10

petiamadridista írta:
gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
Vmi transzlószar.
Jó reggelt! 🙂
Tartasz egy szintet legkozelebb vagy segitsek? Jo reggelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. szeptember 12., péntek 8:07

gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
Vmi transzlószar.
Jó reggelt! 🙂

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 12., péntek 7:46

mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. szeptember 12., péntek 0:32

sander írta: Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.
Utahban barki birtokolhat fegyvert aki 21nel idosebb. Open carry state tehat nyugodtan besetalhatsz barhova egy olyan puskaval amit az elkoveto hasznalt.

Droopy Don meg strokot kaphatott, tegnapi videoja is AI gyanus.

https://x.com/usa_polling/status/1966169162922996083

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. szeptember 11., csütörtök 23:33

Attól függetlenül hogy neki van e engedélye vagy nincs, az azért könnyen belátható hogy ha itthon a Tescoban meg az Aldiban lehetne fegyvereket vásárolgatni, itt is több lenne az ilyen.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. szeptember 11., csütörtök 23:21

sander írta: Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.
helyesen: egyelore...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2025. szeptember 11., csütörtök 20:06

Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. szeptember 11., csütörtök 18:28

hehetheoriginal írta: R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.
Egyetertunk vegre. Aztan ha ezek utan sem sikerul normalisan, indulatok es szemelyeskedes nelkul forumoznod, akkor majd segitek. Igazad van vagy sincs, lenyegtelen, ha a stilus a legalja ala megy, es ha ez sokakat zavar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. szeptember 11., csütörtök 17:06

magnus666 írta:
dzsi91 írta:de kit izgat.
https://x.com/havryshkomarta/status/196 ... 58930?s=46

Ezzel sem láttam, hogy annyit foglalkozik a sajtó. A lányt akit megszúrt a ez az okos néger ukrán menekült volt, nem rég érkezett az usába.
Képzeljük el, fordítva mi lenne már ott és Európában. Rossz vége lesz ennek.
BLM üti az ukránokkal szembeni empátiát úgyhogy erről kussolni kell mert egyikbe se jó beletenyerelni. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:58

Szerintem te nem érted amit írtam. Egy szóval nem írtam hogy a kijelentései miatt fizikai erőszakot érdemel bárki vagy az ő esetében halált. Leszarom miket mondott, nem ismerem, csak abból amiket itt írtak róla.

Azon álláspontjára írtam miszerint pár(évente több ezer) emberi élet elvesztése megéri, hogy több millióan viselhessenek fegyvert. Szerintem ha tudta volna hogy őt is lelővik egyszer, akkor is kiált volna a fegyvertartás mellet és nem várt volna sajnálatot, mert kiállt az álláspontja mellet.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:47

hehetheoriginal írta: egy értelmi szintet pls tartsunk, probaljuk meg....

Nem értem miért véded ennyire.
ki védte? inkább azokat támadom, akikben egy szemernyi empátia sincs. de valaki már elkezdte keverni a szezont a fazonnal, már prealfaverziós hitlerként emlegette kirköt......
grat hozzá.
akkor amúgy minden anyázást, az éjszakába a lakótelepen elhangzó "megöllek"-et akkor sortűzzel kell büntetni, hadd hulljon a férgese. ugye?
Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába
EurópábaN amúgy... de vannak, akiknek nehéz volt letenni az érettségit, legyünk toleránsak. és amúgy miről beszélsz? hogy érted, hogy itt zéró tolerancia van? összevissza beszélsz.
Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben
??
ezek után nem tudom sajnálni
tehát ha vki drasztikus véleményt fogalmaz meg, ami nem egyezik a tiéddel, akkor dögöljön is meg, szó szerint, mint egy kutya. rendkívüli jellem vagy, ugyanaz a magas minőségű emberi nívó, mint a zsuninyó meg Bence haverod, a sok millió idiótával, akik teleokádják a netet a nagy örömködésekkel, hogy végre jól megkapta a kétgyerekes családapa, csak mert vitába szállt és a véleményét hangoztatta és mellettük érvelt.

R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.

Uhhhhh! Remélem a Tiszta(bocs,tisza színtiszta) levegő alatt állsz es nem omlik rád a tető,mennyezet… “drasztikus vélemény ami nem egyezik a tiéddel” ebben most pont magadra isnertél???
Es még árulkodsz is????
:ozil: :coffee:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:39

hehetheoriginal írta:
zsuninnyo írta: Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
Ettol fuggetlenul nem erdemelte meg, rip.
lolgeci, te is meg a hasonszőrű egyenvéleményes haverjaid a topikban, a fegyvertartas nem egyenlo azzal, hogy tamado jelleggel lövöldözöl egyetemen, campuson, stadionban, sétálóutcában, bevásárlóközpontban.
de tudod te nagyon jól, ne nézzük egymást hülyének. ugye nem gondolod komolyan, hogy a fegyver lőtte le magától....
Nem teljesen ertem a reakciodat, en csak azt tartom ironikusnak, hogy o konkretan kimondta, hogy a fegyvertartas joga megeri az aldozatokat ami o is lett. Ugyanez lenne, ha a biciklis sisak viselese ellen buzditott volna, hogy megeri nem hordani mert csak paran halnak meg / benulnak le evente, es amugyis kenyelmetlen (ugye ez nem is regi tema) es meghalt volna egy biciklis balesetben mert beutotte volna a fejet egy padkaba.
Tobbet nem is kommentalnek, mert ezt a nagyon tultoltad a semmire, raadasul a fegyvertartas temaban nem is foglaltam allast.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:23

egy értelmi szintet pls tartsunk, probaljuk meg....

Nem értem miért véded ennyire.
ki védte? inkább azokat támadom, akikben egy szemernyi empátia sincs. de valaki már elkezdte keverni a szezont a fazonnal, már prealfaverziós hitlerként emlegette kirköt......
grat hozzá.
akkor amúgy minden anyázást, az éjszakába a lakótelepen elhangzó "megöllek"-et akkor sortűzzel kell büntetni, hadd hulljon a férgese. ugye?
Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába
EurópábaN amúgy... de vannak, akiknek nehéz volt letenni az érettségit, legyünk toleránsak. és amúgy miről beszélsz? hogy érted, hogy itt zéró tolerancia van? összevissza beszélsz.
Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben
??
ezek után nem tudom sajnálni
tehát ha vki drasztikus véleményt fogalmaz meg, ami nem egyezik a tiéddel, akkor dögöljön is meg, szó szerint, mint egy kutya. rendkívüli jellem vagy, ugyanaz a magas minőségű emberi nívó, mint a zsuninyó meg Bence haverod, a sok millió idiótával, akik teleokádják a netet a nagy örömködésekkel, hogy végre jól megkapta a kétgyerekes családapa, csak mert vitába szállt és a véleményét hangoztatta és mellettük érvelt.

R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.
thereisonly1ronaldo

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:16

hehetheoriginal írta:
zsuninnyo írta: Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
lolgeci, te is meg a hasonszőrű egyenvéleményes haverjaid a topikban, a fegyvertartas nem egyenlo azzal, hogy tamado jelleggel lövöldözöl egyetemen, campuson, stadionban, sétálóutcában, bevásárlóközpontban.
de tudod te nagyon jól, ne nézzük egymást hülyének. ugye nem gondolod komolyan, hogy a fegyver lőtte le magától....
Nem értem miért véded ennyire. Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába, jelentősen csökkene ezen esetek száma. Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben, ezek után nem tudom sajnálni.
Bencze írta: "I think it's worth it. I think it's worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights." - Charlie Kirk

"I think empathy is a made up New Age term that has done a lot of damage" - Charlie Kirk

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:14

ugye emlékeztek a nem tul régi grazi iskolai mészárlásra,ott is a gyerek simán tudott fegyvert venni amivel gyilkolt...szvsz nem kell az oceanon tul menni,hogy ott ugy adják a fegyvert mintha nyalokát vennél....
másik téma a dronos attrakcio.... érdekes képek keringenek fent a világhálon,lelött dron a termofoldon becsapodás nélkül,vagy légvédelmi sérülés nélkül,vagy a ház tetején be esett dron nem bontja le a kéményt...etc... akkor a hatotálvoság is kérdéses.... :hmmm:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. szeptember 11., csütörtök 16:00

thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. szeptember 11., csütörtök 15:17

Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. szeptember 11., csütörtök 15:14

nzooli93 írta: Környezetemben már több embert is hívtak gépi hangon ,hogy a Tisza mindenről is hazudik :lol:
Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
Családba is hívtak már két személyt, szerencsére ők már nem hiszik el. Magyar Pétert se szeretik, de legalább már átlátnak a narancs ködön :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. szeptember 11., csütörtök 15:10

Realista24 írta:
pusztulásnak van ítélve az usa ezzel a szabad fegyverviselési joggal - nem is értem, kiserik miért gerjed ennyire a témára
Most ment el, ne idezd meg ujra :lol:
hirtelen a magánzárkában kerestem :kalapos:
nzooli93 írta: Környezetemben már több embert is hívtak gépi hangon ,hogy a Tisza mindenről is hazudik :lol:
Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
yeap. én is megkaptam ezt a hívást :lol:
mondjuk, "Petyánk" is felhívott már az ellenkezőjével :kivagyhe:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: