Ebbe most muszáj voltam így beleállni. Látványosan túludvariaskodják más témákhoz képest ezt a helyi fiúk. Kellett a szélsőség, úgyis kb ezeket olvasgatom itt mindig. Sajnálom ez most ilyen lett.Realista24 írta:Tartasz egy szintet legkozelebb vagy segitsek? Jo reggelt.petiamadridista írta:
Politikai okból lesz az. Vmi beteg balos állat lehetet.
Vmi transzlószar.
Jó reggelt!![]()
Politika
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tartasz egy szintet legkozelebb vagy segitsek? Jo reggelt.petiamadridista írta:Politikai okból lesz az. Vmi beteg balos állat lehetet.gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
Vmi transzlószar.
Jó reggelt!![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Politikai okból lesz az. Vmi beteg balos állat lehetet.gutihaz14 írta: mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
Vmi transzlószar.
Jó reggelt!
mivan ha nem politikai nézetei miatt kapta a golyot hanem szemelyes okokbol?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Utahban barki birtokolhat fegyvert aki 21nel idosebb. Open carry state tehat nyugodtan besetalhatsz barhova egy olyan puskaval amit az elkoveto hasznalt.sander írta: Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.
Droopy Don meg strokot kaphatott, tegnapi videoja is AI gyanus.
https://x.com/usa_polling/status/1966169162922996083
Attól függetlenül hogy neki van e engedélye vagy nincs, az azért könnyen belátható hogy ha itthon a Tescoban meg az Aldiban lehetne fegyvereket vásárolgatni, itt is több lenne az ilyen.
helyesen: egyelore...sander írta: Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.
valamelyik univerzumban:
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Egyenlore meg azt sem tudjak (vagy nem hoztak nyilvanossagra) hogy ki volt az elkoveto, tehat egyeltalan nem biztos hogy volt neki fegyvertartasi engedelye, ha meg volt is akkor milyen engedelye es milyen fegyvert birtokolhat azzal az engedellyel.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyetertunk vegre. Aztan ha ezek utan sem sikerul normalisan, indulatok es szemelyeskedes nelkul forumoznod, akkor majd segitek. Igazad van vagy sincs, lenyegtelen, ha a stilus a legalja ala megy, es ha ez sokakat zavar.hehetheoriginal írta: R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BLM üti az ukránokkal szembeni empátiát úgyhogy erről kussolni kell mert egyikbe se jó beletenyerelni.magnus666 írta:https://x.com/havryshkomarta/status/196 ... 58930?s=46dzsi91 írta:de kit izgat.
Ezzel sem láttam, hogy annyit foglalkozik a sajtó. A lányt akit megszúrt a ez az okos néger ukrán menekült volt, nem rég érkezett az usába.
Képzeljük el, fordítva mi lenne már ott és Európában. Rossz vége lesz ennek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem te nem érted amit írtam. Egy szóval nem írtam hogy a kijelentései miatt fizikai erőszakot érdemel bárki vagy az ő esetében halált. Leszarom miket mondott, nem ismerem, csak abból amiket itt írtak róla.
Azon álláspontjára írtam miszerint pár(évente több ezer) emberi élet elvesztése megéri, hogy több millióan viselhessenek fegyvert. Szerintem ha tudta volna hogy őt is lelővik egyszer, akkor is kiált volna a fegyvertartás mellet és nem várt volna sajnálatot, mert kiállt az álláspontja mellet.
Azon álláspontjára írtam miszerint pár(évente több ezer) emberi élet elvesztése megéri, hogy több millióan viselhessenek fegyvert. Szerintem ha tudta volna hogy őt is lelővik egyszer, akkor is kiált volna a fegyvertartás mellet és nem várt volna sajnálatot, mert kiállt az álláspontja mellet.
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
hehetheoriginal írta: egy értelmi szintet pls tartsunk, probaljuk meg....
ki védte? inkább azokat támadom, akikben egy szemernyi empátia sincs. de valaki már elkezdte keverni a szezont a fazonnal, már prealfaverziós hitlerként emlegette kirköt......Nem értem miért véded ennyire.
grat hozzá.
akkor amúgy minden anyázást, az éjszakába a lakótelepen elhangzó "megöllek"-et akkor sortűzzel kell büntetni, hadd hulljon a férgese. ugye?
EurópábaN amúgy... de vannak, akiknek nehéz volt letenni az érettségit, legyünk toleránsak. és amúgy miről beszélsz? hogy érted, hogy itt zéró tolerancia van? összevissza beszélsz.Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába
??Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben
tehát ha vki drasztikus véleményt fogalmaz meg, ami nem egyezik a tiéddel, akkor dögöljön is meg, szó szerint, mint egy kutya. rendkívüli jellem vagy, ugyanaz a magas minőségű emberi nívó, mint a zsuninyó meg Bence haverod, a sok millió idiótával, akik teleokádják a netet a nagy örömködésekkel, hogy végre jól megkapta a kétgyerekes családapa, csak mert vitába szállt és a véleményét hangoztatta és mellettük érvelt.ezek után nem tudom sajnálni
R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.
Uhhhhh! Remélem a Tiszta(bocs,tisza színtiszta) levegő alatt állsz es nem omlik rád a tető,mennyezet… “drasztikus vélemény ami nem egyezik a tiéddel” ebben most pont magadra isnertél???
Es még árulkodsz is????
Nem teljesen ertem a reakciodat, en csak azt tartom ironikusnak, hogy o konkretan kimondta, hogy a fegyvertartas joga megeri az aldozatokat ami o is lett. Ugyanez lenne, ha a biciklis sisak viselese ellen buzditott volna, hogy megeri nem hordani mert csak paran halnak meg / benulnak le evente, es amugyis kenyelmetlen (ugye ez nem is regi tema) es meghalt volna egy biciklis balesetben mert beutotte volna a fejet egy padkaba.hehetheoriginal írta:lolgeci, te is meg a hasonszőrű egyenvéleményes haverjaid a topikban, a fegyvertartas nem egyenlo azzal, hogy tamado jelleggel lövöldözöl egyetemen, campuson, stadionban, sétálóutcában, bevásárlóközpontban.zsuninnyo írta: Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
Ettol fuggetlenul nem erdemelte meg, rip.
de tudod te nagyon jól, ne nézzük egymást hülyének. ugye nem gondolod komolyan, hogy a fegyver lőtte le magától....
Tobbet nem is kommentalnek, mert ezt a nagyon tultoltad a semmire, raadasul a fegyvertartas temaban nem is foglaltam allast.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egy értelmi szintet pls tartsunk, probaljuk meg....
grat hozzá.
akkor amúgy minden anyázást, az éjszakába a lakótelepen elhangzó "megöllek"-et akkor sortűzzel kell büntetni, hadd hulljon a férgese. ugye?
R-nek és a többi adminnak, ez a maximum, amire képes vagyok, hogy türtőztessem magam, inkább nem írok többet a témában, mert súlyos csontig hatoló személyeskedésekbe mennék bele, ami az emberekről alkotott véleményemet illeti, ez az utolsó hsz-em a témában inkább, mindenki jobban jár.
ki védte? inkább azokat támadom, akikben egy szemernyi empátia sincs. de valaki már elkezdte keverni a szezont a fazonnal, már prealfaverziós hitlerként emlegette kirköt......Nem értem miért véded ennyire.
grat hozzá.
EurópábaN amúgy... de vannak, akiknek nehéz volt letenni az érettségit, legyünk toleránsak. és amúgy miről beszélsz? hogy érted, hogy itt zéró tolerancia van? összevissza beszélsz.Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába
??Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben
tehát ha vki drasztikus véleményt fogalmaz meg, ami nem egyezik a tiéddel, akkor dögöljön is meg, szó szerint, mint egy kutya. rendkívüli jellem vagy, ugyanaz a magas minőségű emberi nívó, mint a zsuninyó meg Bence haverod, a sok millió idiótával, akik teleokádják a netet a nagy örömködésekkel, hogy végre jól megkapta a kétgyerekes családapa, csak mert vitába szállt és a véleményét hangoztatta és mellettük érvelt.ezek után nem tudom sajnálni
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
Nem értem miért véded ennyire. Ha "zéro tolerancia" lenne a fegyverekre, mondjuk mint Europába, jelentősen csökkene ezen esetek száma. Ő a fegyverek mellé állt az emberi életekkel szemben, ezek után nem tudom sajnálni.hehetheoriginal írta:lolgeci, te is meg a hasonszőrű egyenvéleményes haverjaid a topikban, a fegyvertartas nem egyenlo azzal, hogy tamado jelleggel lövöldözöl egyetemen, campuson, stadionban, sétálóutcában, bevásárlóközpontban.zsuninnyo írta: Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
de tudod te nagyon jól, ne nézzük egymást hülyének. ugye nem gondolod komolyan, hogy a fegyver lőtte le magától....
Bencze írta: "I think it's worth it. I think it's worth to have a cost of, unfortunately, some gun deaths every single year so that we can have the Second Amendment to protect our other God-given rights." - Charlie Kirk
"I think empathy is a made up New Age term that has done a lot of damage" - Charlie Kirk
-
tcskhun
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
ugye emlékeztek a nem tul régi grazi iskolai mészárlásra,ott is a gyerek simán tudott fegyvert venni amivel gyilkolt...szvsz nem kell az oceanon tul menni,hogy ott ugy adják a fegyvert mintha nyalokát vennél....
másik téma a dronos attrakcio.... érdekes képek keringenek fent a világhálon,lelött dron a termofoldon becsapodás nélkül,vagy légvédelmi sérülés nélkül,vagy a ház tetején be esett dron nem bontja le a kéményt...etc... akkor a hatotálvoság is kérdéses....
másik téma a dronos attrakcio.... érdekes képek keringenek fent a világhálon,lelött dron a termofoldon becsapodás nélkül,vagy légvédelmi sérülés nélkül,vagy a ház tetején be esett dron nem bontja le a kéményt...etc... akkor a hatotálvoság is kérdéses....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lolgeci, te is meg a hasonszőrű egyenvéleményes haverjaid a topikban, a fegyvertartas nem egyenlo azzal, hogy tamado jelleggel lövöldözöl egyetemen, campuson, stadionban, sétálóutcában, bevásárlóközpontban.zsuninnyo írta: Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
thereisonly1ronaldo
Ironikus, hogy aki szerint megeri a fegyverttartas az aldozatokat, pont fegyver altal hal meg. Azt hiszem pont erre mondjak, hogy "Aki kardot ragad...".
- BLevi96
Családba is hívtak már két személyt, szerencsére ők már nem hiszik el. Magyar Pétert se szeretik, de legalább már átlátnak a narancs ködönnzooli93 írta: Környezetemben már több embert is hívtak gépi hangon ,hogy a Tisza mindenről is hazudik![]()
Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hirtelen a magánzárkában kerestemRealista24 írta:Most ment el, ne idezd meg ujrapusztulásnak van ítélve az usa ezzel a szabad fegyverviselési joggal - nem is értem, kiserik miért gerjed ennyire a témára![]()
yeap. én is megkaptam ezt a hívástnzooli93 írta: Környezetemben már több embert is hívtak gépi hangon ,hogy a Tisza mindenről is hazudik![]()
Választás előtt 7 hónappal az kemény. Így is rohadt feszült a közhangulat, biztos mindenki szívesen fogadja ezeket a hívásokat.
mondjuk, "Petyánk" is felhívott már az ellenkezőjével
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor